Tarviiko Balille

viisumia?

Niin, tarviiko tosiaan Balille viisumin? Indonesiaan taitaa tarvita mutta entä Balille? Pikaista vastausta!

13

3887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varma tieto

      Balille et tarvi viisumi, mutta passin on oltava voimassa 6kk matkan jälkeen.

      • TIETOA

        Bali on Indonesiaa ja viime vuodesta alkaen
        suomalainen on tarvinnut viisumin!

        ULKOMISTERIÖ TIEDOTTAA:
        Suomalaiset tarvitsevat viisumin Indonesiaan matkustettaessa. Suomalaiset voivat saada enintään 30 päivän viisumin tietyiltä lentokentiltä ja satamista maahan saapumisen jälkeen (visa on arrival). Viisumia voi myös hakea ennen maahantuloa lähimmästä Indonesian suurlähetystöstä. Indonesiasta poistuttaessa lentokenttävero on 100,000 Indonesian rupiaa.


      • elmeritar

        Suomalaiset tarvitsee Indonesiaan viisumin, jonka saa Jakartan tai Denpasarin kentältä (tai suurimista satamista) hintaan 25 dollaria/30vrk.


      • Tuula
        elmeritar kirjoitti:

        Suomalaiset tarvitsee Indonesiaan viisumin, jonka saa Jakartan tai Denpasarin kentältä (tai suurimista satamista) hintaan 25 dollaria/30vrk.

        Kyllä Indonesiaan ja myös Balille tarvitsevat suomalaiset viisumin, jonka voi ostaa esim. Balilla Denpasarin lentokentältä, hintaan 25 dollaria ( amerikan).Ja myös passin on olta 6 kuukautta voimassa Indonesiasta poistulon jälkeen.Hollanntilaiset ja Ruotsalaiset tarvitsevat viisumin jo ennen lähtöä Indonesiaan.Eli koneeseen tsekatessa on heillä oltava jo viisumi, ja jos ei ole niin lentoyhtiö ei ota edes mukaan.


      • torsti
        Tuula kirjoitti:

        Kyllä Indonesiaan ja myös Balille tarvitsevat suomalaiset viisumin, jonka voi ostaa esim. Balilla Denpasarin lentokentältä, hintaan 25 dollaria ( amerikan).Ja myös passin on olta 6 kuukautta voimassa Indonesiasta poistulon jälkeen.Hollanntilaiset ja Ruotsalaiset tarvitsevat viisumin jo ennen lähtöä Indonesiaan.Eli koneeseen tsekatessa on heillä oltava jo viisumi, ja jos ei ole niin lentoyhtiö ei ota edes mukaan.

        Itse olen lukuisia kertoja lentänyt Tukholman kautta Bangkokiin ja sieltä Balille. Arlandassa virkailijat ovat aina tosi tiukkojasiitä, miksei minulla ole viisumia. Kerron, että hankin sen suomalaisena vasta Denpasarin kentältä. Aina olen koneeseen päässyt.


      • Balille

        Eli saako viisumis suoraan Denpasarin kentältä sinne saavuttaessa eikä tarvitse anoa etukäteen? tarviiko olla mukana jotain liitteitä, kuvaa tms. vai riittääkö matkalle lähtiessä pelkkä passi?

        Mistä saa Suomessa hankittua viisumin jo valmiiksi?


    • Tuula

      Juuri sen takia, että olet suomen kansalainen, pääset lähtemään ja voit ostaa viisumin Denpasarin lentokentältä.Minä myös, olen suomen kansalalinen ja ja pääsin koneeseen. Mutta mieheni on hollannin kansalainen, niin hänellä täytyi olla viisumi jo ennen lähtöä passissa, ja tarkistivat minun kohdalla ( Singapore Airlines) hyvin tarkkaan, sillä jostain syystä myös ruotsin kansalaisilla täytyy olla viisumi ennen lähtöä jo.Mutta tiedettiin asiasta etukäteen , niin oltiin hankittu miehelleni jo ennen lähtöä viisumi Indonesian lähtystöstä.

      • siis matkaan

        ja hankitaan viisumi Denpasarin kentältä! hienoa! kiitos! kun eivät matkatoimistossa tietäneet ja pitäisi soittaa lähetystöön mutta ei tässä enää ehdi mitään.


    • Pampula

      Bali kuuluu Indonesiaan ja viisumi tosiaan tarvitaan. Saapuessasi Balille sellainen lunastetaan Visa-on-Arrival-tiskiltä. Viisumi makoi ainakin tammikuussa USD 25 (eli mitään etukäteisjuttua ei tarvita), tiskejä ja pankkeja tätä varten on useampia ja homma suijui ihan juohevasti. Lähtiessä pitää maksaa "lähtöveroa" paikkallista valuuttaa 100.000 rupiaa.

      • tietäjä007

        balille saa 7 tai 30 pv viisumeita ja ostaa saa/pitää maahan saapuessa. 30 pv:n viisumi on tuo 25 rahaa 7 päivän jonkun rahan halvempi


    • Balillemenossanyt

      Mikä tilanne tällä hetkellä?

      • Viisumi2016

        Viisumin kyllä tarvii, mutta mikäli oleskelet maassa alle 30 vrk niin saat sen ilmaiseksi mikäli on suomen passi. Lisäksi "lähtöveroa" ei enää ole ja se kuuluu nykyään lentolipun hintaan.

        http://www.ilovebali.fi/#!Suomen-passilla-maahan-ilmaisella-viisumilla/c1xq8/557cd2190cf208e6a4e089ac


    • Seppo...Kalevi

      Visa on arrival tarraa eli viisumia ei enää tarvitse, mikäli on alle 30 vrk turistimatkasta kyse. Ei maksa mitään, menet suoraan immigration tiskille ja saat siinä passiin leiman.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      160
      6815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4047
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2055
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1839
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1568
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1545
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe