Ajan kulutusta...

just a girl

Hain tänne osoitteesta http://www.mtv3.fi/helmi/ muutamia testituloksia (saadakseni ajan kulumaan)merkkien yhteensopivuudesta. Menkää osiolle testaa itsesi, sovitteko yhteen....nämä löytyy sieltä ja muidenkin merkkien toimivuuksia voi katsella sieltä. Eli älkää syyttäkö mua jos nämä ei pidä paikkaansa...

Kauris 22.12.-20.1. - Vaaka 24.9.-23.10.

Harmillista, että kaksi merkkiä, jotka niin kipeästi tarvitsisivat toisiaan, eivät oikein millään tahdo tulla toimeen keskenään. Kauris saisi Vaa¹alta elämäniloa ja kepeää kauneutta omaan raskaaseen kyynisyyteensä ja Vaaka saisi Kauriin avulla hivenen järjestystä sisäiseen myllerrykseensä. Mutta, ah! - milloinkas me olisimme nauttineet siitä, mikä on meille terveellistä? Jo yksin Vaa¹an iloinen tuhlaavaisuus veisi tarkan Kauriin hermoromahduksen partaalle, vaikka hän Vaa¹an kauneutta osaakin arvostaa.

Vesimies 21.1.-19.2. - Vaaka 24.9.-23.10.

Vaikka Vaaka on iloisen pinnallisesti turhamainen ja tuhlailevainen, hänen tunteensa ovat syvät. Vaaka on parhaimmillaan parisuhteessa ja etsii sitä kiihkeästi - varsinkin kun hän rakastaa rakastumisen tunnetta. Siksi voisi luulla, että viileä Vesimies, jolle sitoutuminen on kauhistus, olisi hänelle mahdoton valinta. Toisin kuitenkin on. Juuri tuo saavuttamattomuus luo Vesimieheen salaperäisen ja kiinnostavan leiman, joka saattaa viehättää Vaakaa vuosikymmeniä. Yhteinen ilma-elementti luo suhteeseen luonnostaan niin paljon liikkumatilaa, että Vesimieskin viihtyy - varsinkin kun suhde todennäköisesti alkoikin ensin ystävyydellä.

Kalat 20.2.-20.3. - Vaaka 24.9.-23.10.

Kaloilla on vilkas mielikuvitus ja suuret haaveet, ja Vaaka on loistava esiintyjä. Molemmat aistivat herkästi toisen ihmisen toiveet ja mielellään niitä myös toteuttavat. Tarjolla voi siis olla vuosisadan parisuhdedraama, jossa kummankaan jalat eivät kosketa maan pintaa ennen kuin suhdetta kannattava ilmapallo poksahtaa rikki noustessaan liian korkealle. Jos osaatte olla rehellisiä ennen kaikkea itsellenne, saatatte jopa jonakin päivänä huomata, että siinä rinnalla onkin ihan oikeasti vallan miellyttävä ihminen, jota voisi rakastaa aivan juuri sellaisena kuin hän on.

Oinas 21.3.-20.4. - Vaaka 24.9.-23.10.

Vaaka hurmaa kenet tahansa, mutta Oinaan hän vie suoraan seitsemänteen taivaaseen. Suhde, jolla on paljon annettavaa, ja joka onnistuessaan hipoo täydellisyyttä. Siitä huolimatta, että merkit ovat niin erilaisia, muodostavat he kumppanuuden, jossa puoliskot täydentävät toisiaan. Vaa¹an haluttomuus riitaan, joka Oinaan mielestä on välttämätöntä aina silloin tällöin, saattaa muodostua kompastuskiveksi. Eikä Oinasta ehkä miellytä sekään, että Vaaka siis todella hurmaa kenet tahansa. Mielellään. Siitä huolimatta hyvät mahdollisuudet rikkaaseen, onnelliseen liittoon.

Härkä 21.4.-20.5. - Vaaka 24.9.-23.10.

Vilkas ja turhamainen, ja halutessaan varsien viettelevä Vaaka viehättää kauneutta arvostavaa Härkää, ja rakastumisen tunteesta nauttiva Vaaka saattaa syöksyä kuumaan suhteeseen aistillisen Härän kanssa syitä ja seurauksia sen kummemmin miettimättä. Suhteella on hyvät mahdollisuudet onnistuakin, koska flirttaileva Vaaka sisimmässään kuitenkin haluaa sitoutua ja puhkeaa kukkaan vasta pysyvässä parisuhteessa. Riskinä on kuitenkin se, että yhteinen taival ehtii katketa ennen kuin molemmat näyttävät syvimmät tunteensa ja Vaaka turhautuu Härän hitauteen ja Härkä Vaa¹an näennäiseen pinnallisuuteen.

Kaksosten ja Vaa¹an suhde on yksi eläinradan hienoimmista yhdistelmistä. Kaksi ilman merkkiä tulevat loistavasti toimeen keskenään ja saavat toisistaan esiin parhaimmat puolet. Hurmaamisen ammattilaiset kohtaavat ja saavat laulaa toisensa rakkauden suohon. Vaaka osaa tyydyttää Kaksosten romantiikannälän ja kunnioittaa Kaksosten itsenäisyyttä ja seurallisuutta. Kun toisten huomiosta nauttiva, mutta omasta kumppanistaan helposti mustasukkainen Kaksonen vain muistaa antaa Vaa¹alle saman liikkumisen vapauden, mitä Vaaka antaa hänelle, on liitosta mahdollista rakentaa yksi universumin onnellisimmista.

Rapu 22.6.-22.7. - Vaaka 24.9.-23.10.

Saksiotteen rakastetustaan ottava Rapu ei saa otetta itsenäisestä Vaa¹asta, ja ensihuuman haihtuessa jäljelle voi jäädä pelkkää ilmaa. Toisaalta Ravun kuoren sisälle päästyään Vaaka saattaa hurmata hänet uudelleen ja uudelleen valloittavalla naurullaan ja romanttisilla eleillään. Mutta Ravun rakastamaan kotiin Vaaka ei tahdo juurtua, ja rutiinit saavat hänet ikävystymään niin, että ruoho aidan takana alkaa näyttää yhä vihreämmältä.

Leijona 23.7.-22.8. - Vaaka 24.9.-23.10.

Loistoa rakastava Leijona saa Vaa¹asta upean seuralaisen ylellisiin juhliinsa, ja hurmaava Vaaka osaa ilmaista ihailunsa sitä kaipaavalle Leijonalle juuri oikealla tavalla. Parhaimmillaan vauhdikas ja hilpeä suhde, jossa yhteinen into matkustamiseen tuo elämään väriä ja sisältöä. Onnistuakseen vaatii kuitenkin Leijonaa kasvamaan omistushalunsa yli - Vaaka ei voi sietää mustasukkaisuutta. Leijona voi myös hivenen kärsiä siitä, ettei saa Vaa¹asta riitakumppania, tulinen Leijona kun mielellään karjuisi kiukkunsa ulos, mutta Vaaka ei voi sietää riitaa. Kaiken kaikkiaan intohimoinen suhde.

Neitsyt 23.8.-23.9. - Vaaka 24.9.-23.10.

Järkevä, analyyttinen ja kriittinen Neitsyt ei ehkä ensi alkuun osaa arvostaa hurmaavan Vaa¹an romanttisia eleitä... mutta hurmaantuu silti. Eihän Vaakaa voi vastustaa. Älyllisesti olette samalla tasolla, ja jos Neitsyt muistaa pitää myös ulkonäöstään hyvää huolta, saattaa hän hyvinkin saada Vaa¹an viihtymään rinnallaan pidempäänkin.

Kun kaksi täydellisyydentavoittelijaa kohtaa, on toisen melkein mahdoton täyttää kumppanin haavepuolisolleen asettamia toiveita ja odotuksia. Mutta kun kyseessä on kaksi eläinradan diplomaattia, jotka herkästi aistivat kumppaninsa trapeet ja myös inhoavat riitaa, he saattavat hyvinkin rakentaa varsin hauskan, elegantin ja aistillisen suhteen keskenään.

Vaaka 24.9.-23.10. - Skorpioni 24.10.-22.11.

Ihastuiko Vaaka Skorpionin voimaan, syttyikö vastustamaton fyysinen vetovoima ensisilmäyksellä? Nauttikaa suhteenne kuumuudesta niin kauan kuin sitä kestää. Siinä vaiheessa kun Vaaka huomaa, että Skorpioni aivan vakavissaan haluaa hallita häntä ja Skorpioni oivaltaa, että Vaaka vain esittää olevansa täynnä hyvyyttä ja ymmärrystä, eikä tarvitsekaan häntä tuekseen, kaatuvat kulissit yhtä ryminällä kuin nousivatkin.

Vaaka 24.9.-23.10. - Jousimies 23.11.-21.12

Tässä kohtaamisessa ilma on täynnä sähköä. Kaksi flirttalun ammattilaista voi ottaa iloisin mielin mittaa toisistaan vaikka koko loppuelämän. Jousimies sytyttää Vaa¹an kiihkoon, josta tämä e ole osannut edes unelmoida, ja Jousimies saa Vaa¹asta mainion kumppanin universumin totuuksien etsimiseen - ja varsinkin sen epäoikeudenmukaisuuksien korjaamiseen. Ei kummankaan mielestä helppo liitto, mutta sitähän kumpikaan ei halua. Jos vielä pystytte myöntämään, että salaa sisimmässänne olette molemmat mustasukkaisia, ja sovitte yhteiset rajat flirtille ulkopuolisten kanssa, voi liitosta tulla peräti täydellinen.

Noin, sain 5 tylsää minuuttia kulumaan :)))

7

1519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • just a girl

      sieltä puuttuu kaksosen syntymäaika välistä, mutta tulos lukee silti...sori !

      • My opinion

        Hups tosiaan, täällä hymyilyttää. Kun meillä kävi juuri päinvastoin...
        Pelkkiin aurinkomerkkeihin takertuminen on mustavalkoisen lapsellista.


      • edelliseltä
        My opinion kirjoitti:

        Hups tosiaan, täällä hymyilyttää. Kun meillä kävi juuri päinvastoin...
        Pelkkiin aurinkomerkkeihin takertuminen on mustavalkoisen lapsellista.

        Siis vaakamies oli mustasukkaisuudessaan uhka... vieläkin helpottaa, kun ymmärsin sen ajoissa.


    • Leijona - Vaaka

      Omakohtaisista kokemuksista kommentoin seuraavaa:
      Leijona 23.7.-22.8. - Vaaka 24.9.-23.10.

      "hurmaava Vaaka osaa ilmaista ihailunsa sitä kaipaavalle Leijonalle juuri oikealla tavalla"
      Juu, kyllä vaakamies oli aluksi niin hurmaava, huijasi minut rakastumaan itseensä. Nyt useamman vuoden se hurmaamisvaihde on kyllä jäänyt kauaksi taakse. Ja minä tietysti leijonana kaipaisin nimenomaan sitä hurmaamista. ;)

      "Onnistuakseen vaatii kuitenkin Leijonaa kasvamaan omistushalunsa yli - Vaaka ei voi sietää mustasukkaisuutta."
      Pitää paikkaansa ja kasvamaan olen todellakin joutunut.

      "Leijona voi myös hivenen kärsiä siitä, ettei saa Vaa¹asta riitakumppania, tulinen Leijona kun mielellään karjuisi kiukkunsa ulos, mutta Vaaka ei voi sietää riitaa."
      Oh, really?! Minä huudan kuin jalopeura ikään, mutta vaakamies vain mököttää. Ärsyttävänä puolena lisättäköön, että jos hän suuttuu, mököttää sitten päivätolkulla eikä suostu puhumaan asioita halki. Minä siis tulistun ja lepyn muutamassa hetkessä, sen jälkeen olisin valmis selvittämään asian. Mutta ei. Silloin herra aloittaa sen mykkäkoulunsa eikä sopimisesta tietoakaan... Argh!

      "Kaiken kaikkiaan intohimoinen suhde."
      Anteeksi, mitä se sellainen intohimo on? Myönnettäköön, että aluksi olikin intohimoa, läheisyyttä ja hellyyttä. Nyt se on vuosien saatossa jäänyt lähes kokonaan pois. Vaakamieheni ei halua seksiä, läheisyyttä eikä hellimistä läheskään samassa määrin kuin minä. Ja "pihtaavamman" halujen mukaan mennään, kun ei pakottaakaan voi. Kuinka monta monituista kertaa onkaan leijonan itsetunto saanut kovan kolauksen, kun tulee torjutuksi...

      Että näin meillä...

      • Tutulta

        olen vaakamies ja seurustelin leijonanaisen kanssa. Näin juuri se meni..valitettavasti sitä yhteistä säveltä ei sitten löytynyt ja erottiin 2v seurustelun jälkeen.. :`(


    • itse jousimies

      Olen ihastunut vaakamieheen ja liitosta tulee TÄYDLLINEN.
      Kiitos sulle tylsistä viidestä minuutista.

      Mut huumorilla tietysti mennään,vaan tuli hyvä mieli pitkäksi aikaa....
      :)

      • sama edellinen

        siis E...

        Olin niin innoissani,että virhe ihan tuli..
        hih.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe