Taistelukalan ostaminen

Tyttö-90

Äitini lupasi ostaa minulle kesällä akvaarion ja sinne kalan. Kävimme eläinkaupassa ja halvoin "akvaario" siellä oli sellainen maljakko. Myyjä sanoi, että sellaiseen voi laittaa taistelukalan eikä siihen tarvitse laittaa suodattimia ym. koska niitä ei sinne oikein saisikaan, koska se on ympyränmuotoinen.

Voiko taistelukalaa siis pitää tuollaisessa maljakossa? Itse kyllä tahtoisin ihan ison suorakulmion muotoisen akvaarion, koska luultavasti ostan enemmän kaloja sitten isompana ja olisi helpompi ostaa kerralla iso ja kallis akvaario. Mutta en tiedä suostuuko äitini ostamaan sellaista akvaariota, koska ne on kamalan kalliita.

Mutta mitä suosittelisitte? Entä jos ostan sellaisen "normaalin" akvaarion niin minkäkokoinen (senttimetreissä) ja litrainen sen tulisi olla, jotta se kuitenkin olisi suhtkoht halpa? Paljonko ne suodattimet ynnä muut maksavat? Ja mitä sinne akvaarioon tulee laittaa suodattimen lisäksi? Onko kaloille oltava koko ajan joku lamppu päällä? Voiko niitä pitää pimeässä entä auringossa? Ja mitä kalalajeja voisin laittaa tuollaiseen normaaliin akvaarioon? Haluaisin joka kalan olevan erinäköinen, jotta tunnistan ne. Mutta en kuitenkaan tahdo hirveästi kaloja. Jotain 1-5 vain ehkä.

Ja muutkin tiedot akvaariosta ja sen hoitamisesta auttaisi paljon! Yritän vielä etsiä enemmän tietoa netistä, mutta jos tiedätte jonkun hyvän sivun, jossa on erilaisia akvaarioita ja niiden hintoja niin olisi kiva jos laittaisitte tänne linkin näkyville :)

3

504

  Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   210
   4959
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   540
   4025
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   368
   1689