Legolandiin?

KiPaLa

Hei!

Kaivattaisiin vinkkejä matkustamisesta Legolandiin Tanskaan!

Suunnitelmissa kahden alle kouluikäisen kanssa asuntoautoreissu Haaparannan kautta Ruotsin läpi Tanskaan, paluu mahdollisesti Tukholmasta laivalla.

Leirintäalue-ehdotuksia? Onko tietoa lautta- tai siltamaksuista?

9

9877

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -nainen-

      Miksi ette menisi Göteborgista-Frederikshaveniin yli "katamaraanilla"? Matka kestää noin 90 min. Pohjois-Jyllannissa on mielestäni Euroopan upeimmat dyynit/uimarannat (noin 40 km.) Majottautumis mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon. Ja siitä sitten ajatte alas Billundiin/Legolandiin. Kun teillä ei ole majoittautumisestakaan kiinni. Pohjois-Jyllanti on tosi kivaa aluetta ja vähemmän koluttuja.

      • huvipuisto

        Niin ja Göteborissa voisitte käydä Lisebergissä,joka on ruotsin suosituin huvipuisto.Monet tykkää,että Liseberg voittaa Tivolin...parempi ...


    • ei auennut

      leirintäalueita kun on matkailuauto käytössä, meinnaateko nukkua teltassa ? niitä on nyt kuitenkin tosi tiheään ja ihan turhaa niitä alkaa luetella kun löytyy 30 km välimatkoin. Ja Tanskassa on kalliit siltamaksut mutta ei ole halpaa viedä myöskään lautalla asuntoautoa. Pieni vinkki että jos meinaatte tulla Tukholmasta lautalla niin paikka kannattaa varata jo nyt sillä ainakin kesä ja heinäkuu on ihan loppuunmyyty jo viikko sitten.

      • ainakin viime kesänä

        sen verran että asuntoautolla siltojen kautta n. 100 euroa ja saman verran myös lautalla Tanskassa.


      • älä huijaa hyväuskoisia

        "Tukholmasta lautalla niin paikka kannattaa varata jo nyt sillä ainakin kesä ja heinäkuu on ihan loppuunmyyty jo viikko sitten."

        Eiväthän ruotsinlaivat ole koskaan ainakaan koko kaudelta loppuunmyytyjä (kesällähän on tunnetusti kalliimmat hinnatkin).


    • tulipa käytyä

      en tiedä matkailuautosta mitään. mutta ajelimme viime kesänä ha:lla tanskassa. yövyimme esim. legolandiassa hotellissa. ymmärtääkseni on suurin piirtein saman hintaista mennä etelästä siltojen kautta tai göteborgista stena-linella. me kuljimme jälkimmäistä reittiä mennen tullen. valitsimme sen, koska meillä ei ollut kiirettä emmekä aikoneet käydä kööpenhaminassa. ehkä ensi kerralla sitten. vinkkinä sanoisin, että tarkistakaapa reitti ja matka oslon suuntaankin!!! luulisin että nettiä parempaa ei matkan suunnittelussa olekaan. jokainen matkustaa tavallaan. osa varaa kaiken etukäteen. osa valikoi reissun päällä. ruotsin laivojen autopaikat voivat olla täynnä. tarkistakaa. saatte halvemmalla kun sitoudutte tulemaan saman firman laivalla takaisin. hyvää reissua vaan.

      • KiPaLa

        Montako päivää reissussa meni?


      • legolandias
        KiPaLa kirjoitti:

        Montako päivää reissussa meni?

        en tiedä keneltä kysyit, mutta me reissasimme 9 päivää. aikuiset olisimme olleet pidempäänkin mutta takapenkkiläisille oli niin uutta, että koti-ikävä alkoi jo vaivata. paluumatkalla autokannella turun satamassa yksi lapsistamme kyseli muilta että onko tämä nyt suomi ja puhutaanko täällä suomea. legolandia oli niin iso juttu että sen jälkeen takapenkkiläisiä ei oikein innostanut mikään.


    • 9 vuotiaan tyttöni kanssa siellä .Saksan huvipuistojen jälkeen kotimatkalla.Saksan puistoihin verattuna legoland ei ole mitään.Mutta legorakennusten takia kannattaa käydä vilkaisemassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1683
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1320
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1108
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      46
      895
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe