MF 165:N kytkinremontti

Tappi

Paljonko tulee maksamaan "noin hinta" täydellinen kytkinremontti MF 165:een? Paljonko osat maksaa suunnilleen? Paljonko ottaa työtunteja ammattilaisella? Oisko kellään tietoa/kokemusta asiasta?

8

14931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poikki

      Jos sulla on talli missä tehdä niin mä ainaskin laittasin rattorin ite poikki kytkimen kohalta.
      Etupäähän vankka tuki ettei vaan putoo lattialle. Zetor 25 ainaskin tehtiin silleen. Sitten takapäähän pitkä parru jolla talutettiin koko takaosa pois tieltä. Kulkee omilla pyörillä ihan kevvyesti. En tiiä miten painava tuo ferkun takaosa on, mutta tarpeeksi pitkällä parrulla ja vaikka vastapainolla senkin jaksaa kannatella ettei painu kytkinkoppa lattialle.
      Jos vielä kaveri joka tajuu näitä hommia, säästää pitkät eurot. Levy tai levyt ei kovin kalliita, ellei asetelmia tarvi uusia.

    • korjailija

      Tunti menee katkastessa ferkua ja tunti osien vaihdossa ja tunti astuttaessa takaisin.Ajat on noin aikoja jos ei ole mitään yllätyksellistä laitettavaa joka vastustaa.
      Tunkki perän alle ja toinen tunkki vakaalla pyöräalustalla tai kiskoilla moottorin puolelle.Hyttiä ei tarvii silloin irrotella.

      • Huoltoyrittäjä

        Tule mulle heti töihin jos tuohon aikaan pystyt. Olisit kultaa kalliimpi mies. Tai kerro mulle miten sä teet kytkinhomman tossa ajassa. Vaikka olen aika monta 165 sta katkonut mulla menee kytkinhommaan 5 tuntia. Kerro mulle miten tuon homman saa tuossa ajassa tehtyä, kun en ole vielä itse keksinyt. Siis koneessa ohjaamo ja kaks- kolme tuntia?


      • eilen remppa tehty

        ei katkee kolmee tuntii ja mee kasaan... startin yks mutteri on aika paha ja pari pulttii ratin alla ja säädöissä menee jonkun aikaa jos on kaksoiskytkin... käytännössä paras väli v.o.a käpälien väliin on 1mm. ei tarvii heti olla traktorin alla säätämässä... vittumaine säätää ko etukuormaimen sovitteet tulee säätö luukun kohtaan... luukku pienenee paljon....


      • Anonyymi
        eilen remppa tehty kirjoitti:

        ei katkee kolmee tuntii ja mee kasaan... startin yks mutteri on aika paha ja pari pulttii ratin alla ja säädöissä menee jonkun aikaa jos on kaksoiskytkin... käytännössä paras väli v.o.a käpälien väliin on 1mm. ei tarvii heti olla traktorin alla säätämässä... vittumaine säätää ko etukuormaimen sovitteet tulee säätö luukun kohtaan... luukku pienenee paljon....

        No mulla menee kaverin kanssa 6-20 tuntia miten sattuu boori akseli tekemään yhteistyötä 🙂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mulla menee kaverin kanssa 6-20 tuntia miten sattuu boori akseli tekemään yhteistyötä 🙂

        Ulosottoakselista (PTO) on helppo pyörittää boorit kohdilleen, kun välissä ei ole monilevykytkintä, kun esim. 168&188 ! Multi-Power mallin ollessa kyseessä, boorit voi hieman haetuttaa kohdilleen. Entisillä (purku) kytkinakseleilla on helppo keskittää levyt kohdilleen asetelmaa asentaessa. Eihän itse katkaisu ja läjään laitto montaa tuntia vie, JOS läjätään uusilla osilla...esivalmistelut ennakkoon tehtynä. Jos vain levy(t) ja laakerit (silmä ja paine) vaihdetaan, niin tarkastus, puhdistus ja mahdollinen kitkapinnan koneistus vie sitten aikaa. Tietenkin, jos sorvi on hallin nurkassa niin aikaa säästyy huomattavasti.
        Mahdollisia yllätyksiä voi tuoda esim. jousien lämpölevyt ja käpälien säätöruuvit.
        Käpälien säätöruuveille on oma tulkkinsa ja niiden tasaaminen sujuu helpoimmin uusilla ruuveilla.


    • on korjannut

      Vaihdoin 1999. Osat makso mummoina ajo kytkin350mk ,ulosoton levy270. painelaakeri230.tefa akseliin 2kpl ,vaihde laatikon puolelle ,kannattaa vaihtaa samalla a,hinta noin 50mk. kampakselin tefa samoin ja siihen tiiviste 20mk ,sanovat koiranpaska tefaksi 30mk,silmälaakeri 35mk akseliin.työ onnistuu itse ,kun on huolellinen ja osaa säätää ,ei ollut kallista ja on pelannut tänne asti kun uusi,eikä vuoda öljyt kytkimelle ja irrottaa hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      160
      2610
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      218
      1736
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      182
      1640
    4. 79
      1311
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1055
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      976
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      51
      961
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      870
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      853
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      818
    Aihe