kohtu kallellaan??

aatuliini84

Kävin tänään ensimmäistä kertaa gynellä ja sanoi että kohtuni on taaksepäin kallellaan. Ei kuitenkaan sanonut siitä muuta. Mitä tuo tarkoittaa? Voiko mahd. vaikuttaa raskautumiseen/raskauteen?

17

10621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei ole vaivannu

      mulla ja olen saanu lapset normaalisti,minuakin vaivas kun en saanu selitystä,miksi?

    • ---

      Ihan normaalia. Tavallisinta on että kohtu on kallellaan eteenpäin, se nyt vaan joillakin on taaksepäin kallistunut. Ei sen kummempaa kuin olla vaikka vihreäsilmäinen. Harvinaisempaa kuin ruskeasilmäisyys mutta ihan normaalia.

      • vddfdddd

        Joo minulle lääkäri totesi ihan samaa vuodenvaihteessa kun kävin uusimassa reseptiä, että kohtu kallellaan taaksepäin. Kysyessäni, että onko se paha asia esim.jos haluaa lapsia jne. Ei hänen mukaansa mitään vaikutusta kyseisiin asioihin...joten ollaan tässä nyt sitten hieman takakenossa loppuelämä ;)


    • eikö

      Olikohan niin että ennen synnytystä se on taaksepäin kallellaan ja synnytyksen jälkeen eteen.

    • vakavaa.

      Ihmisillä on erilainen rakenne, myös kohdun osalta. Toisilla naisilla kohtu on taaksepäin kallistunut, toisilla eteenpäin. Lasten saantiin se ei vaikuta mitenkään, lapsia saa, oli kumpi kohtu tahansa. Ainoa, mihin luulen asian vaikuttavan, on se, että joissakin yhdyntäasennoissa sattuu enemmän kuin toisissa, verrattuna sellaisiin, joilla on eteenpäin kallistunut kohtu. Varmaan myös, näin ollen, toiset asennot tuntuu nautinnollisemmilta kuin toiset, eri lailla kuin sellaisilla, joilla on eteenpäin kallistunut kohtu.

      • kysyjä...

        Niin että jos kohtu on taaksepäin kallistunut, niin missä yhdyntäasennoissa sattuu?

        Jäi vaivaamaan :/


      • kaukaa viisas?

        Niin enimmäkseen se varmaan on noin. Mutta mun ystävällä on (oli, nyt jo poistettu) tuo kohdun asento ja hänellä kesti kolme vuotta tulla raskaaksi ja myöhemmin lääkäri sanoi hänelle, että hänellä oli onnea kun ollenkaan tuli raskaaksi, hänenlaisiaan tapauksia on kuulemma lapsettomuusklinikalla paljon. Siksi sanon, että ei kannata lykätä lapsen hankkimista kauhean kauas tulevaisuuteen jos on joku juttu, joka voi vaikeuttaa asiaa. Kun aloittaa ajoissa niin on enemmän hedelmällisiä vuosia yrittää ja mahdollisuudet paremmat. Ikääntyminen ei nimittäin tee tilannetta yhtään helpommaksi.


      • oli miten oli
        kaukaa viisas? kirjoitti:

        Niin enimmäkseen se varmaan on noin. Mutta mun ystävällä on (oli, nyt jo poistettu) tuo kohdun asento ja hänellä kesti kolme vuotta tulla raskaaksi ja myöhemmin lääkäri sanoi hänelle, että hänellä oli onnea kun ollenkaan tuli raskaaksi, hänenlaisiaan tapauksia on kuulemma lapsettomuusklinikalla paljon. Siksi sanon, että ei kannata lykätä lapsen hankkimista kauhean kauas tulevaisuuteen jos on joku juttu, joka voi vaikeuttaa asiaa. Kun aloittaa ajoissa niin on enemmän hedelmällisiä vuosia yrittää ja mahdollisuudet paremmat. Ikääntyminen ei nimittäin tee tilannetta yhtään helpommaksi.

        Minä tulin raskaaksi heti ensi yrittämällä, vaikka minulla onkin taaksepäin kallistunut (kuulemma harvinaisen paljon vieläpä!) kohtu.


    • -----.

      Niin, jos kohtu on taaksepäin kallistunut, niin yleensä gyne tutkii myös peräsuolen kautta, on siis jotenkin helpompi tunnustella niin. Mutta ei siinä mitään, ei sekään nyt niin kauheaa ole.

      • Miina

        Kohtu on taaksepäin kallellaan. Usein gyne on tutkinut peräsuolen kautta myös.


      • Martdu

        Hei mietityttää kun kävin perjantaina lääkärillä lääkäri sanoi. Että mulla on kohtu kallistunut vasemmalle mitä se tarkoittaa mä oon mieheni kanssa yrittänyt vauvaa 3vuotta


    • voi vaikuttaa

      että raskausaikana voi olla vaikeaa katsoa sikiötä ultralla vatsanpeitteiden läpi; ultraääni tutkimus onnistuu siis (mahdollisesti) paremmin emättimen kautta. Näin oli itselläni, mutta eipä siinä mitään, vähän tietysti sattui vain.

    • Minniina

      Minulle kerran gyne sanoi kohtua painellessaan että "ei tämä ole ihan normaali" ja sitten samaan hengenvetoon sanoi kuitenkin että "ai, ei tässä mitään". Tuo tuli nyt tässä mieleeni. Voisikohan minullakin olla taaksepäin kallistunut kohtu?

      Älyttömän kivuliaista kuukautisista olen kärsinyt koko ikäni, nyt e-pillereillä hieman saanut helpotusta. Sitten yhdyntäasennoista: minua sattuu aivan valtavasti tuonne juuri kohdunkaulan seudulle minun ollessani miehen päällä, "ratsastaessani". Voisikohan tämäkin johtua siitä? Muissa asennoissa ei ongelmia.

      Voisikohan joku kommentoida näitä minun mietteitäni? Alkoi nyt kyllä todella häiritsemään.

    • vasemmalla

      Mulla on kohtu eteenpäin kallellaan, mutta selvästi vasemmalla puolella. Yksityisen lääkäriaseman gyne sanoi mulle, että kohdun asennolla ei oo mitään tekemistä raskaaksi tulon kanssa.

    • sama juttu

      olen synnyttänyt 2 kertaa,ja minullakin on kohtu kuulemma taakse kallellaan.eli ei haittaa,ainoa mikä oli,niin papaa oli vaikeampi ottaa kuulemma,ei huolta tuosta

    • eräs äiteliini -95...

      Minulle myös aikoinaan gyne ilmoitti että kohtuni on taakasepäin kallellaan ,ei ole raskaaksi tulon esteenä ainkaan minulla ollut.Ja mitä jatkossa tulee niin kysyt aina vaan reislusti siltä gyneltä asioista jotka sinua askarruttaa ,silloin saat juuri oikeaa tietoa sinulle.Mukavaa kesän jatkoa sinulle :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe