Viestiä "UFOlaisilta"

AVortac

"
   Maapallosta ja ydinenergiasta

Te ihmiset saastutatte jatkuvasti ainutlaatuista ja yhteistä kotianne eli Maa-planeettaa. Ydinenergian käyttö monissa sen eri muodoissa on saasteista pahimpia. Se on Maan kundalinia, aktiivista kivennäisainetta, jota ei olisi saanut vielä aikoihin ottaa käyttöön - mieluiten ei ollenkaan!

Ydinenergian alkulähde, eli rikastettu uraani, saastuttaa suoraan ja välillisesti kaikkialla ympärillään olevaa ainetta mistään esteistä välittämättä. Ensiksikin se aktiivinen energiamuoto "säteilee" ja sitä kautta on vahingollisesti vaikuttamassa kaiken elävän säilymiseen alkuperäisenä. Vahingollinen säteily siis manipuloi solutasolla niiden solujen sisäisiä rakennekaavoja aiheuttaen näin erilaisia mutaatioita elävien olentojen geeneissä.

Toiseksi tuo aktiivinen säteily järkyttää eetteristen atomien sisäisiä rakenteita eetteritasoilla tavallaan "polttaen" eli haihduttaen pois eetterisiä atomeja. Lisäksi säteily saattaa elävien olentojen eetterikehot epäjärjestyksen tilaan.

Kundalinin tavoin rikastettu uraani on hyvin aktiivista voimiltaan ja elää koko ajan levittäen tuhoisan vilkkaita voimavaikutuksiaan ketjureaktioiden tavoin edeten ympäristöönsä.

Säteilyenergia heikentää kaikkien elävien olentojen eetterikehoja hajottamalla liikaa niiden luontaisia atomirakenteita, jolloin eetteriset atomit hajoavat, haihtuvat ja ohenevat pikkuhiljaa pois.

Rikastettu uraani pakottaa aktiivisena kivennäisaineena säteilyllään eetterisen aineen värähtelemään ylikiihkeässä tahdissa, jolloin siinä olevat eetteriset atomit joutuvat epäjärjestyksen tilaan ja hajoavat säteilypaineen johdosta.

Ylimääräiset ja turhat ydinkokeet Maa-planeetalla kuormittavat jatkuvasti Maata saattaen sen eetteriset voimavarat niiden kestokyvyn rajamaille. Nämä tapahtumat heijastuvat myös ihmisiin ja heidän terveydentilaansa, sillä ihmisolento eetterikehoineen on paljonkin riippuvainen "Äiti-Maan" eetterisistä voimakentistä.

Muistat kai vuonna 1986 tapahtuneen Tshernobylin ydinvoimalaonnettomuuden?

Siinähän saman vuoden aikana Suomen säätilat heittivät sananmukaisesti "kuperkeikkaa".

Syksyllä 1986 Suomessa satoi vettä joulukuun puoleen väliin asti, ja sitten talvella vuoden 1987 puolella tulivat Suomeen -36 Celcius-asteen ennätyspakkaset. Myös Neuvostoliitossa ja koko Euroopassa paleltiin ennätyskylmän talven keskelä.

Tästä kaikesta voidaan tehdä vain tiettyjä johtopäätöksiä eli hallitsematon ydinenergia vaikuttaa myös Maa-planeetan säätiloihin!

Ilmakehässänne ja varsinkin ilmakehänne ylimmissä kerroksissa on tosiaankin tapahtunut muutoksia.

Sinähän tiedät, että Maan ilmakehä on muodostunut miljardeista pienen pienistä ainehiukkasista, kuten esimerkiksi elinvoimasta, ja tuo ilmakehänne suojaa Maa-planeetan pintaa. Auringon suora säteily saa Maan ilmakehän ainehiukkaset aktiivisemmiksi eli "Maa lämpenee auringon vaikutuksesta". Nytpä tuohon edellä mainittuun prosessiin tuleekin jokin häiriötekijä, joka yliaktiivisena energiamuotona hävittää Maan eetteristä olemuspuolta, ja tuo "hävittävä" energiamuoto on ydinenergia.

Ydinkokeissa tai vaikkapa tuossa kuuluisassa Tshernobylin ydinonnettomuudessa nuo yliaktiiviset ydinenergian purkautumat pyrkivät koko ajan laajenemaan isommalle pinta-alalle sekä tietysti myös ylöspäin Maa-planeetan ilmakehässä. Tällä tavoin nuo vapautuneet energiat kuormittavat Maan ilmakehää tuhoten samalla sen eetteristä olemuspuolta.

Kuitenkaan nuo energiamuodot eivät pääse Maan ilmakehän ulkopuolelle, koska ne eivät ole tarpeeksi aktiivisia toiminnoiltaan auringon säteilyvoimiin verrattuna. Niinpä nuo tuhoisat energiat jäävät ikään kuin painolastiksi ja "kanneksi" Maan ilmakehän ylimpiin kerrostumiin tekemään pahojaan.

Vapautetut ydinenergiat järkyttävät Maa-planeetan eetteristä olemuspuolta ja vaikuttavat siis sitä kautta myös maanpinnan säätiloihin sekä tietenkin ihmisten ja muiden elävien olentojen yleiseen terveydentilaan. Se on suoraa seurausta Maan ilmakehän saastuttamisesta, kun Maassa on liikkeellä liian usein kaikenlaisia influenssaepidemioita, ym. kulku- ja virustauteja. Ihminen tai kuka tahansa elävä olento sairastuu paljon herkemmin, jos yleinen värähtelytaso laskee tarpeeksi matalataajuiseksi.

Nimenomaan juuri ydinenergioiden holtiton käyttö laskee maanpinnan yleistä värähtelytasoa "polttamalla" ja kuluttamalla pois maan eetteristä elinvoima-ainesta.

Ilmakehän yläosissa "kannen" tai "kuoren" tavoin olevat ilman saastehiukkaset kerääntyvät eniten Maan napa-alueille, koska auringon "puhdistava" säteily eli sen elinvoimahiukkasia uudistava vaikutus Maassa on voimakkainta päiväntasaajan tienoilla. Auringon säteilyenergia tulee Maan päiväntasaajalla kohtisuorassa kulmassa maahan. Ja mitä lähemmäs menemme Maa-planeetan napoja, niin sitä vinommassa kulmassa ja vastaavasti sitä heikompina tulevat auringonsäteet maahan.

Napa-alueilla auringon vaikutus ilmakehässä on heikointa, joten niillä alueilla ilmakehän ylimmissä kerroksissa elinvoima ei elävöidy ja uudistu tarpeeksi tehokkaasti. Yhdessä ydinenergioiden vahingollisten vaikutusten kanssa ilmakehän yleinen värähtelytaso laskee eniten juuri Maan napa-alueilla, mikä taas muodostaa saastumisen noidankehän, sillä laskenut värähtelytaso houkuttelee puoleensa tiiviimpiä, painavampia ja matalilla taajuuksilla värähteleviä energioita.

Maan magneettinen "keskusakseli" napoineen muistuttaa siis kuin suurta punnusta, jossa on "tangon" molemmissa päissä hyvin suuret painot. Tässä ei tarvita enää kuin ihan pieni "tönäisy" tai matalilla taajuuksilla värähtelevien aineiden lisäys Maan napa-alueilla, kun tasapaino järkkyy...

      Maassa tapahtuu säännöllisesti "puhdistuksia"

Maan magneettisten napojen "tönäisyliike" pois nykyisiltä paikoiltaan on jo nyt olemassa varsin voimakkaasti eräänlaisena "alkiona" planeetallanne ja nyt riippuukin teistä hyvin paljon, miten tässä loppujen lopuksi käy.

Jokaisella planeetalla ja myös Maa-planeetalla tapahtuu aina tietyin väliajoin maankuoressa mullistuksia, jotka johtuvat siitä, että Maan magneettinen akseli siirtyy toisenlaiseen asentoon ja muokkaa samalla planeetan pinnan korkeuseroja.

Tähän kaikkeen ovat syynä kosmiset, planeetan sisälle rakennetut tekijät. Tällä tavoin planeetta "puhdistaa" säännöllisesti itseään uudistamalla hajottamisen ja uudelleen järjestäytymisen kautta eetterisiä voimavarojaan. Ja mitä "likaisempi" jokin planeetta on eetteritasoilla, sitä suurempia ovat sitä puhdistavat muutokset varsinkin, jos nuo muutokset tapahtuvat hyvin lyhyen aikavälin sisällä.

"Mullistuksia" tapahtuu Maassa siinä 2000-3000 vuoden väliajoin, ja tämä ajallisesti määritelty aikaväli on hyvin paljon sidoksissa "eläinradan" tähtien sijaintiin avaruudessa.

Muistathan vielä, että kaikki vaikuttaa kaikkeen!

Maan magneettiset navat siirtyvät paikoiltaan noin 2000 vuoden väliajoin tai tarkemmin sanottuna 2100 vuoden välein maan ajanlaskutavan mukaan laskettuna. Tämä sata vuotta ilmoittamassani luvussa kuvaa sellaista viivettä tai muutosten aikaa, jolloin maankuoren vaihtelut ja muutokset ovat suurimmillaan.

Maan pohjois- ja etelänapa eivät aina ole niin huomattavasti vaihtaneet sijaintiaan planeettanne historiassa, vaan toisinaan ne ovat vain hieman siirtyneet pois paikoiltaan. Nyt on silti odotettavissa pahinta mahdollista tapahtuvaksi, sillä tilanne Maassa on nyt toinen kuin joskus aiemmin.

Jos magneettikenttänne sisäinen tasapaino ei olisi noin pahoin häiriintynyt, niin tuo parhaillaan tapahtuva muutosprosessi olisi paljon hitaampi eli muutokset Maassa tapahtuisivat noin sadan-kahdensadan vuoden väliajoin. Nyt tilanne Maassa on ihan toinen, ja saasteet ilmakehässänne vielä jopa nopeuttavat tuota muutosprosessia olemalla Maan napa-alueilla sen magneettikentän sisäistä tasapainoa horjuttavana painolastina. Riippuu ihmisten toiminnasta, miten käy planeettanne eli kiihtyykö Maa-planeetan sisäinen muutosprosessi vai jääkö se vauhdissaan ennalleen. Olemme tällä hetkellä kriittisellä rajalla!"

Tässä hivenen viestiä toisplaneettalaisilta tahoilta.. ja mielestäni niin tärkeää tekstiä, että jokaisen maapallolaisen tulisi saada tämä lukea.

- Vortac

4

816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viesti on sitä luokkaa

      että sen voi jälleen surutta siirtää New Age-puolelle.

    • munkkilatinaa

      Nämä avaruusveljemme ovat ilmiselvästi luonnontieteissä tukiopetuksen tarpeessa. Miksi niin paljon lainausmerkkejä? Onko new age -hömppägeneraattoreista loppumassa virta? Ne muutamat kohdat, jotka varmasti pitävät paikkansa, ymmärtää jo ala-asteen oppimäärällä.

    • paskajaakko

      Herrat näsäviisastelijat ulkoavaruudesta kertoo meille miten fuusiovoimala implementoidaan, niin ei tarvis tuota plutoniumia viljellä pellolle.

    • Al Ien

      Tuperää miten ajatellaan vain,että höpöhöpö avaruusolioita ja sun muuta kaikkea sekoa.
      Kirjoituksen sisältö oli vitun hyvä!
      Noi asiat on tosia,mutta typärät ihmiset tajua.Nehän tätä planeettaa tuhoaakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2816
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      100
      2114
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      146
      908
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe