Kaksonen sängyssä?

miekk.

Nyt rehellisesti kertokaa?Millainen kaksonen on sängyssä?Mies tai nainen??

13

8401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuittu

      Kaksonen on sängyssä kokeilunhaluinen virtuoosi, ei koskaan tylsää seksiä. Jos kumppani ei ole tosikko puurtaja, niin koskaan et tule saamaan kahta samanlaista yötä, kaksosen vilkas mielikuvitus toimii myös sängyssä. Luulen, että esim. minun exäni tykkäisivät palata sänkyyni juuri siksi, että en ole ikävä, väsynyt yms. Exillä vain ei enää ole asiaa kun ovat kerran lähteneet. Kaksosen sängyssä rakastellaan myös verbaalisesti, koska puhelias kaksonen ei pysy hiljaa missään.

      • tuittu 2

        Ehkä ei pysy ihan hiljaa, mutta en sentään pulputa mitään ihmejuttuja sängyssä.
        Täytyy sanoa, että kaksosnainen on sänkyseuranana varmaan parasta mitä voi toivoa..............
        Lähtemättä sen enempää erittelemään ;)


    • kaksosnainen

      Olen tositylsä rakastelija, hätäinen ja puhetta riittää. Osittain saattaa johtua pitkästä parisuhteesta. Kekseliäs kumppanini vesimies haluaisi kokeilla vaikka mitä! Mutta kun minua ei huvita. Tavallinen rakastelu riittää vallan mainiosti 1-3 krt/vko. Ehkä joskus sentään on jotain spesiaalia. Toisaalta tykkään kuvitella itsekseni melkein kaikkea...mutta en halua jakaa fantasioita (kai) kenenkään kanssa. Kokemukset verbaalista intohimosta ovat olleet upeita erään neitsyen kanssa!

    • femmeh

      ihan mahtava!

      kokemusta ei kylläkään ole kuin nykyisestä kaksosmiehestä, mutta kehun. jotenkin tuntuu osaavan ottaa kaikki huomioon ja valmis kaikkeen, puhumattakaan että kaikki uudet jutut lakanoiden välissä olen kokenut kaksosen kanssa. jopa sellaisia joihin en ole ikuna kuuna päivänä kuvitellut suostuvani.

      joten omalla kohdallani yhteenveto on se että kaksonen saa ainakin minut rentoutumaan ja hetkeen mukaan. ja sehän on hyvä juttu se. :)

      • tahtoo lisää

        Hei,
        kyllä, kaksospoikaystäväni on ehdottomasti paras rakastajani tähän mennessä. Orkkuvarmaa menoa, aina. Uskomaton. Tosin ei pulise mitään, mutta taitava kuin mikä.


      • b-boy
        tahtoo lisää kirjoitti:

        Hei,
        kyllä, kaksospoikaystäväni on ehdottomasti paras rakastajani tähän mennessä. Orkkuvarmaa menoa, aina. Uskomaton. Tosin ei pulise mitään, mutta taitava kuin mikä.

        juuri niin, eli hän on kuin minä, tuo kaksosnainen saattapi tulla kokeiltuksim ja tuntuu siltä ettei kumpikaan meistä tule pettymään, puheet o jo ollu sitä luokkaa. :)


    • vaikka tällainen

      Kaksonenhan kyllästyy tosi nopeasti kaikkeen, niin myös liian pitkäksi venähtäneeseen rakasteluun.Kaiken täytyy tapahtua suhteellisen nopeasti, ettei kaksosta vain ala haukotuttaa sängyssä.Ja mikään ei puuduta häntä yhtä paljon kuin aina samalla kaavalla toistettu rakastelu.Mieluummin hän vaikka sen tilalla lukisi hyvää kirjaa!Mielikuvitusta pitää olla, eivätkä seksilelutkaan ole pahitteeksi.Pitää myös muistaa, että seksi on kaksosen mielessä joskus aivan taka-alalla, vaikka sänkyyn mennäänkin.Hän odottaa kiihkeästi sitä hetkeä, että voi taas keskustella henkeviä kumppanin kanssa...

      • Kaksiosainen

        Yksi mies vain yhdeksi kerraksi. Miehet ovat käyttötavaraa! Vain ne erityisen hyvät rakastajat saavat palautua asiaan, vuorollaan! Jos aikaa riitää!


      • tahtoo lisää (oinas)

        Mä en ole ihmeellinen keskustelija, tai en ainakaan yllä kaksonen tasolle. Mutta seksi kaksosen kanssa on tyrmäävää ja ymmärrämme toisiamme täydellisesti. Mutta kääks, jos vaan odottaa keskustelua, mä olen jo siihen ihan väsynyt....


    • fisugemini

      Minäkö hyvä? Höpö, makaan vain teeskennellen ja toivon, jotta kaikki olisi pian ohi, että pääsisin tekemään jotain tärkeämpää!

      • heidimaarit

        Yleensä kaksos ihmiset ovat erittäin viriilejä seksinsuhteen.Joskus tosin on käynyt niinkin, että into lopahtanut kesken hommien,mutta aika harvoin.Itse arvostan seksiä sellaisen kanssa jonka kanssa voi kohdata myös sielullisella tasolla, pitkän parisuhteen tuoman luottamuksen ja yhteenkuuluvuuden hekumaa!Pelkkä seksi on seksiä mutta parempaankin pystyy oikean kumppanin kanssa.


    • on unelma..

      lukee ajatukset, tietää mitä haluan. ;)

    • leeni

      Kaksosista löytyy niin hyviä kuin huonojakin rakastajia , niin kun muistakin ihmisistä.Ei seksi voi olla horoskooppimerkistä kiinni.Olen rakastellut kahdenlaisen kakasosen kanssa, toinen oli aivan mahtava mies,taitava ja kykenevä.Toinen taas tumpelo, jonka kanssa seksi oli pelkkää kärsimysnäytelmää.Kuka on keksinyt , että joku horoskooppimerkki määrää sen minkälainen olet lakanoiden välissä?Kokemukseni pohjalta sanoisin, jos niin on, että neitsyen ottaisn sänkyyni!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      312
      3151
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1977
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      276
      1224
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe