Mistä hyvä lääkäri?

kysymysmerkki?

Neuvoisitteko hyvän, homesairauksiin perehtyneen keuhko- ja allergialääkärin Etelä-Suomen alueelta? Sopivia paikkakuntia ovat Turku, Tampere, Helsinki ja näiden välimaastossa olevat paikkakunnat. Olen valmis lähtemään kauemmaksikin, jos vain tiedän lääkärin olevan hyvä. Lähettäisittekö vastauksen sähköpostiini pampula_12@luukku.com

26

1000

  Vastaukset

  • Jos ihan ekaks kysyy noin vaikeita - on hiton vaikea auttaa sua.

   Aloita helpommista kysymyksistä -

   HOME ja LÄÄKÄRI - ihan mahdoton yhtälö.

   MUTTA ÄLÄ vain mene mihinkään työperäisyysjuttuhin mukaan ne ovat murhaa.

   Ihan oikeaa lääkäriä en tiedä - auttakaa jos joku todella tietää. Kuulin juuri, että kaikki - tai miltei kaikki keuhkolääkärit ovat erikoistuneet TYÖTERVEYSLAITOKSELLA - eli kysy onko erikoistunut tuolla - jos on ÄLÄ MENE sille lääkärille.

   ELI jos erikoistunut Työterveyslaitoksella - älä mene vastaanotolle - jos ei voit kokeilla mitä sulle kertoo asian tiimoilta.

   MUTTA jättäkää kaikki nuo yksityisetkin TTL:n kautta erikoistuneet keuhkolääkärit rauhaan - heitä ei kannata häiritä!

   • tätä Kivirantaa, ei varmaan ole enää töissäkään.


   • homeahdistus kirjoitti:

    tätä Kivirantaa, ei varmaan ole enää töissäkään.

    En tunne kumpaakaan, mutta tuo viesti on ollut aikaisemmin täällä.

    Jokaisen homesairaan kannattaa käydä infektiolääkärissä.


   • homeahdistus kirjoitti:

    tätä Kivirantaa, ei varmaan ole enää töissäkään.

    Voisitko suositella sähköpostiini jotakin muuta, jos tiedät?


   • hilkkaliisa kirjoitti:

    En tunne kumpaakaan, mutta tuo viesti on ollut aikaisemmin täällä.

    Jokaisen homesairaan kannattaa käydä infektiolääkärissä.

    Kävin vuoden verran infektiolääkäreillä, eikä heidän suhtautumisensa tai tietonsa mitenkään keuhkolääkäreiden vastaavista poikennut. Toivottavasti jollekin selviää jotain, mutta minä en niistä käynneistä mitään hyötynyt, suoraan sanoen.

    En toki halua ketään masentaa, jokainen tapaus on yksilöllinen. Kaksi tapaamistani infektilääkäreistä hoki, että sinua ei vaivaa mikään, toinen vielä perään päätään pyöritellen, että sinä olet vain niin herkkä, niin herkkä. Kaksi oli sitä mieltä, että limakalvoni ovat tulehtuneet. No, mutta kun siihen ei ole parantavaa lääkettä, niin sitä samaa kortisonia puhkun minkä keuhkolääkäri aikoinaan määräsi.


   • kysymysmerkki? kirjoitti:

    Voisitko suositella sähköpostiini jotakin muuta, jos tiedät?

    tulemaan sähköpostiisi, tunnen vain helsinkiläisiä lääkäreitä.


  • Ongelma on se että homeiden aiheuttamista sairauksista ei ole oikeasti mitään kovin järkeävää dataa. A pitäisi tietää mikä eksakti lajike on ihmistä haittaava (hometta on joka puolella puissa pinnoilla yms, valtava määrä eri lajikkeita). Kaikki ei ole myrkyllisiä. B ilmassa on muitakin hiukkasia valtavasti
   C kaikki eivät sairastu pitkälläkään altistusajalla.

   Miten tutkit tätä asiaa? Miten laadit hoitosuosituksia? Miten hoidat? Siksi lääkäri ei voi oikein juuta tai jaata sanoa.

  • Vanha ketju. Jos on kerran pahasti altistunut ja siitä sairastunut, niin tieto jää ihmisen alitajuntaan. Siihen ei päästä käsiksi nykylääketieteen keinoin. Esim. energiahoitoa kannattaa kokeilla. Siinä päästään alitajuisiin mekanismeihin ja stressitiloihin käsiksi, niin ettei alitajuiset mekanismit varoita silloin kun vaaraa ei ole.

   Onhan tästä nyt tehty ihan väitöstutkimuskin, mutta hoitokeinot on hukassa.

   https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/sisailmaoireilu-voi-irrota-alkusyystaan

  • Johtuuko COP homeista?

  • Kun on kerran pahasti altistunut ja sairastunut, on keuhkoista tuhoutunut mekanismi joka suojaisi mm. pölyiltä. Hajuepiteeleistäkin osa on tuhoutunut, jolloin homeherkän hajuaisti on kuin koiralla eli moninkertaisesti parempi kuin taviksilla. Siinä vaiheessa kun kemikaaliherkkyyskin on jo puhjennut, myös jotkut kemikaalit aiheuttavat oireita. Osassa rakennusmateriaaleja ja uusissa tekstiileissä on vahvat suojakemikaalit, eli homealtistunut työntekijä on pulassa niidenkin kanssa. Sen puolesta artikkelin havainnot oireilevista osuu oikeaan. Selitys ei. Homealtistunut oireilee pienestäkin pitoisuudesta homemyrkkyjä, ja sitten myös joistakin kemikaaleista, ja monissa työtiloissa on tarjolla näiden coctail. Kemikaaleistakin tietenkin vain osa aiheuttaa oireilua.

   Kaikki homealtistuneet eivät ala oirehtia, mutta kun riittävän kauan altistuvat niin kylläpä suurin osa alkaa pikkuhiljaa. Suomalaisista nykykouluista on tulossa työmarkkinoille hyvä aines, jolla on jo osalla oikein hyvä homealtistushistoria pohjalla, sitten vaan jatkoaltistusta hakemaan kouluihin, sairaaloihin, poliisilaitoksille.
   Homealtistuksen ja kemikaaliherkkyyden ja esim.autoimmuunisairauksien puhkeamisen yhteyttä pitäisi selvittää, eikä väittää että "niitä ei ole" tai että "ne ovat potilaan kuvitelmaa". Aivan totaalista höpönhöpöä on tuon artikkelin toiminnallinen terapia. Siinä" voidaan esimerkiksi työstää mielen ja kehon yhteyttä. Voidaan myös käydä läpi oireilua ylläpitäviä haitallisia tulkintoja ja hakea vaihtoehtoisia ajatusmalleja". Eli tuollaisen terapian kanssako sitten jatketaan elimistön sairastuttamista? Kunnes se ei kestä enää mitään kemikaalejakaan, ei pesuaineiden, hajuvesien, pakokaasujen, vastaremontoitujen tilojen materiaalien höyryjä?
   Ihan ok tietenkin yhtenä ajanvietteenä moinen terapiakin, kunhan ensin on varmistuttu että alkuperäiset oireilun syyt on poistettu -eli ei kosteusvaurioisten materiaalien home-, bakteeri- ja hiivakasvustojen ja erilaisten kemikaalien cocktailit. Surullista että käsissä oleva iso ongelma hämmäretään näin: ei tutkita oikeita ratkaisuja vaan tuollaista terapiabullshittiä.

  • Osaisiko joku suositella hyvää lääkäriä? Valtonen on kuulemma jäänyt eläkkeelle, mistä löydän hyvän lääkärin, jolla on ymmärrystä asiaan? Aspergillus-altistus on jo taakse jäänyttä elämää. Nyt pitäisi varmistaa toipuminen.

   Edellä olleeseen väittämään että Ongelma on se että homeiden aiheuttamista sairauksista ei ole oikeasti mitään kovin järkeävää dataa. "A pitäisi tietää mikä eksakti lajike on ihmistä haittaava (hometta on joka puolella puissa pinnoilla yms, valtava määrä eri lajikkeita). Kaikki ei ole myrkyllisiä. B ilmassa on muitakin hiukkasia valtavasti
   C kaikki eivät sairastu pitkälläkään altistusajalla" on sanottava että onhan meitä aika paljon joiden työpaikalta tai kotoa on löytynyt juuri tietyt lajit. Saan esim. aina samanlaiset oireet niissä tiloissa.
   On puuttunut halu tutkia ja kerätä tietoa meistä ja yhdistää tuo A) ja B). Taitaa puuttua edelleen.
   Omalla työpaikalla olen todistanut sen näytelmän, että kun riittävän kauan altistetaan niin lopulta kaikile tulee jotain. Oireiden ja sairauksien kirjo on vaan valtava.

  • Ainakin meillä työterveyslääkärit suorastaan luikkivat karkuun kun asiasta kysyy!!
   Ilmeisesti asiaa ei myöskään kunnolla kouluteta? Tai sitten koulutus on valmiiksi jo vinoutunutta (yhteyttä ei ole voitu osoittaa tms, vain henkiset syyt oireiden taustalla tms tms potaskaa).

   Omalla kohdalla todella yksioikoista: Sama home aiheuttaa samankaltaisen reaktion. Joka kerta. Ensin kokonaisen työviikon päätteeksi mutta lopulta vähäinenkin määrä hometta ja lyhyen aikaa hengitettynä alkoi aiheuttaa reaktion. Eli oireiden puolesta osittain toimii siten kuin allergiareaktiotkin. Miten niin tuo ei muka olisi tiedossa? Kuten sekin että ainut hoito on pysyä pois kosteusvaurioisista tiloista.

   Lääkäri lähetti verikokeisiin, joista "ei löytynyt mitään poikkeavaa", vain tulehdusarvot hieman koholla. Nykylääketieteen mukaan olen tietenkin terve. Silti nielu ja kurkku saattavat turvota ja iho ja silmät alkavat kutista ja ääni menee jo lyhyessä ajassa homeisissa tiloissa. Joistakin homeista. Ei kaikista.
   Todellakin, tästä maasta puuttuu ensisijaisesti tahtotila ymmärtää ja tutkia homeiden ja oireiden yhteyttä. Voisivathan työterveydessäkin kerätä systemaattisesti tietoa meistä sairastuneista ja oirekirjosta. Pelkästään meistä saisi jo valtavan määrän tietoa jos vaan haluttaisiin aidosti tietää ja niitä kerätä. On kansallinen häpeä että emme saa hoitoa emmekä asiallisia neuvoja, koska vain joku yksittäinen lääkäri on asiaan perehtynyt. Omien työterveyslääkärieni kommentit ovat olleet oirekirjooni lähinnä että "mielenkiintoista".. Ja verta on tietenkin otettu kiitettävästi ja moneen kertaan.

  • Tuolla toisessa ketjussa oli hyvä linkki tähän jo 2004 julkaistuun juttuun https://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/hometalossa_riehuvat_mikrobijengit

   Ihmettelen: Jos vuonna 2004 jo tiedettiin noin paljon, niin miksi lääkärien keskuudessa "ilmiö" nimetään nyt toiminnalliseksi häiriöksi? " Jo tuolloin 2004 tiedettiin että "Tutkimusten mukaan kuitenkin myös täysin terveiden limakalvot turpoavat, silmät ärtyvät, nenä vuotaa, kroppaa särkee ja väsymys painaa. Esimerkiksi kosteusvauriokouluissa suurin osa lapsista oireilee."
   Jo 15 vuotta sitten artikkeliin haastatellut totesivat "Yli 30 väestötutkimuksen viesti on painava. Siellä, missä muhii kosteus ja home, valtaosa saa jonkinlaisia oireita. Yhteys pätee ympäri maailman, niin Yhdysvalloissa, Suomessa kuin Taiwanissakin. "
   Kun tänä päivänä etsin apua kosteusvaurioisessa rakennuksessa puhkeaviin oireisiin, tuntuu että lääkärit vaan kohauttelevat olkapäitään.

   • "Anonyymi
    22.7.2019 14:16

    Tuolla toisessa ketjussa oli hyvä linkki tähän jo 2004 julkaistuun juttuun https://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/hometalossa_riehuvat_mikrobijengit

    Ihmettelen: Jos vuonna 2004 jo tiedettiin noin paljon, niin miksi lääkärien keskuudessa 'ilmiö' nimetään nyt toiminnalliseksi häiriöksi? ' Jo tuolloin 2004 tiedettiin että 'Tutkimusten mukaan kuitenkin myös täysin terveiden limakalvot turpoavat, silmät ärtyvät, nenä vuotaa, kroppaa särkee ja väsymys painaa. Esimerkiksi kosteusvauriokouluissa suurin osa lapsista oireilee.'
    Jo 15 vuotta sitten artikkeliin haastatellut totesivat 'Yli 30 väestötutkimuksen viesti on painava. Siellä, missä muhii kosteus ja home, valtaosa saa jonkinlaisia oireita. Yhteys pätee ympäri maailman, niin Yhdysvalloissa, Suomessa kuin Taiwanissakin. '
    Kun tänä päivänä etsin apua kosteusvaurioisessa rakennuksessa puhkeaviin oireisiin, tuntuu että lääkärit vaan kohauttelevat olkapäitään."

    - Syy on koulutuksessa, lue tuolta https://cutt.ly/lXLXUH Hesarin Homesota -ketjusta:

    "Professori Kari Reijulan mukaan kiivas riitely on johtanut siihen, että monet lääkärit ovat alkaneet pelätä homekiistaa.

    'Tapaan jatkuvasti nuoria työterveyslääkäreitä, jotka sanovat, että he eivät halua hoitaa sisäilmaongelmien takia vastaanotolle tulevia', sanoo Reijula, joka­ vastaa työterveyslääkäreiden koulutuksesta Helsingissä."


   • sanasinko kirjoitti:

    "Anonyymi
    22.7.2019 14:16

    Tuolla toisessa ketjussa oli hyvä linkki tähän jo 2004 julkaistuun juttuun https://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/hometalossa_riehuvat_mikrobijengit

    Ihmettelen: Jos vuonna 2004 jo tiedettiin noin paljon, niin miksi lääkärien keskuudessa 'ilmiö' nimetään nyt toiminnalliseksi häiriöksi? ' Jo tuolloin 2004 tiedettiin että 'Tutkimusten mukaan kuitenkin myös täysin terveiden limakalvot turpoavat, silmät ärtyvät, nenä vuotaa, kroppaa särkee ja väsymys painaa. Esimerkiksi kosteusvauriokouluissa suurin osa lapsista oireilee.'
    Jo 15 vuotta sitten artikkeliin haastatellut totesivat 'Yli 30 väestötutkimuksen viesti on painava. Siellä, missä muhii kosteus ja home, valtaosa saa jonkinlaisia oireita. Yhteys pätee ympäri maailman, niin Yhdysvalloissa, Suomessa kuin Taiwanissakin. '
    Kun tänä päivänä etsin apua kosteusvaurioisessa rakennuksessa puhkeaviin oireisiin, tuntuu että lääkärit vaan kohauttelevat olkapäitään."

    - Syy on koulutuksessa, lue tuolta https://cutt.ly/lXLXUH Hesarin Homesota -ketjusta:

    "Professori Kari Reijulan mukaan kiivas riitely on johtanut siihen, että monet lääkärit ovat alkaneet pelätä homekiistaa.

    'Tapaan jatkuvasti nuoria työterveyslääkäreitä, jotka sanovat, että he eivät halua hoitaa sisäilmaongelmien takia vastaanotolle tulevia', sanoo Reijula, joka­ vastaa työterveyslääkäreiden koulutuksesta Helsingissä."

    Siis molemmat sekä Reijula että Sainio edustavat omintakeista homehömppä-linjaansa, jota tuputtavat kautta linjan lääkäreille, ks. https://cutt.ly/JXZ4aj tuolta:

    "VIIME vuosina kiistan keskiössä on ollut neurologi ja ylilääkäri Markku Sainio Työterveyslaitokselta. Hän on se lääkäri, jota sosiaalisen median homeryhmissä eniten inhotaan.

    Hänellä on jutun suhteen yksi toive: 'Ethän mainitse sanaa psyyke.'

    Sainio on saanut maineen lääkärinä, jonka mukaan homeoireet ovat korvien välissä. Tarkalleen ottaen hän kuitenkin puhuu ympäristöherkkyydestä, jossa keskushermosto herkistyy reagoimaan silloinkin, kun ympäristö ei tosiasiassa ole vaarallinen.

    'Mutta ei se tarkoita, että ihmiset olisivat luulosairaita, ei ollenkaan.'"

    - Juu, ei ollenkaan... Uskomatonta vatkausta.


   • Tuommonen diagnoosi A42.8 Aktinomykoosi. = Sädesienitauti nielurisojen paikkeilla 2 kk antibioottikuuri aluksi. Mitäpä sanoo sieni-infektioasiantuntija Sanasinko kun aktinomykeetti ei ole sieni vaan bakteeri. Taustalla on useampi homeasunto ja nykyinenkin kysymysmerkki vielä.

    "Sädesieni voi aiheuttaa harvinaista infektiotautia, aktinomykoosia. Sädesieni voi aiheuttaa myös hengitystieoireita, iho -ja silmä-ärsytystä sekä väsymystä."

    https://www.iltalehti.fi/asuminen/a/201701302200062460

    Etsi myös Altistuminen kosteusvauriorakennuksissa Suomen Lääkärilehti
    2007;62(8):777-781
    Aino Nevalainen, Anne Hyvärinen ja Teija Meklin
    Terveydenhuoltoartikkeli

    https://www.terveysraportti.fi/dtk/ltk/avaa?p_artikkeli=s1127706&p_haku=aktinomykes

    Siedättäjät afrikkaan kamelinpaskaa kärräämään, siellä teistä on paras hyöty arvopohjalle ja surkealle pelleporukalle.

    https://www.duodecimlehti.fi/lehti/1994/8/duo40164


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuommonen diagnoosi A42.8 Aktinomykoosi. = Sädesienitauti nielurisojen paikkeilla 2 kk antibioottikuuri aluksi. Mitäpä sanoo sieni-infektioasiantuntija Sanasinko kun aktinomykeetti ei ole sieni vaan bakteeri. Taustalla on useampi homeasunto ja nykyinenkin kysymysmerkki vielä.

    "Sädesieni voi aiheuttaa harvinaista infektiotautia, aktinomykoosia. Sädesieni voi aiheuttaa myös hengitystieoireita, iho -ja silmä-ärsytystä sekä väsymystä."

    https://www.iltalehti.fi/asuminen/a/201701302200062460

    Etsi myös Altistuminen kosteusvauriorakennuksissa Suomen Lääkärilehti
    2007;62(8):777-781
    Aino Nevalainen, Anne Hyvärinen ja Teija Meklin
    Terveydenhuoltoartikkeli

    https://www.terveysraportti.fi/dtk/ltk/avaa?p_artikkeli=s1127706&p_haku=aktinomykes

    Siedättäjät afrikkaan kamelinpaskaa kärräämään, siellä teistä on paras hyöty arvopohjalle ja surkealle pelleporukalle.

    https://www.duodecimlehti.fi/lehti/1994/8/duo40164

    Kivulias sairaus ja alkusyy sädesieni jota on helvetin vaikea pyydystää kosteusvaurioisesta homerakennuksesta ainakin Andersenin keräimellä vain yhden kerran otetulla sisäilmanäytteellä. Niin jos vielä osat on petollisesti puhdistettu biosideilla.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Aktinomykoosi
    Varo vaaraa jos oleskelet pitemmän aikaa sisätiloissa missä on sädesientä löytynyt paljon. Onneksi ei ole vielä syöpä, mutta ei paljoa muutenkaan.
    Sädesienelle kontaminoituneet tavarat ei sitten puhdistu millään biosideilla eikä vastaavilla myrkyillä, eikä otsonoimallakaan joka myös luokitellaan biosdeihin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kivulias sairaus ja alkusyy sädesieni jota on helvetin vaikea pyydystää kosteusvaurioisesta homerakennuksesta ainakin Andersenin keräimellä vain yhden kerran otetulla sisäilmanäytteellä. Niin jos vielä osat on petollisesti puhdistettu biosideilla.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Aktinomykoosi
    Varo vaaraa jos oleskelet pitemmän aikaa sisätiloissa missä on sädesientä löytynyt paljon. Onneksi ei ole vielä syöpä, mutta ei paljoa muutenkaan.
    Sädesienelle kontaminoituneet tavarat ei sitten puhdistu millään biosideilla eikä vastaavilla myrkyillä, eikä otsonoimallakaan joka myös luokitellaan biosdeihin.

    "Sädesienelle kontaminoituneet tavarat ei sitten puhdistu millään biosideilla eikä vastaavilla myrkyillä, eikä otsonoimallakaan joka myös luokitellaan biosdeihin."

    - Entä sädesienelle kontaminoitunut https://cutt.ly/8X1dFN ihminen?

    Voi, voi kuin kusessa https://goo.gl/89jtvs ollaan - kaukana luulotaudista tässä homehelvetissä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuommonen diagnoosi A42.8 Aktinomykoosi. = Sädesienitauti nielurisojen paikkeilla 2 kk antibioottikuuri aluksi. Mitäpä sanoo sieni-infektioasiantuntija Sanasinko kun aktinomykeetti ei ole sieni vaan bakteeri. Taustalla on useampi homeasunto ja nykyinenkin kysymysmerkki vielä.

    "Sädesieni voi aiheuttaa harvinaista infektiotautia, aktinomykoosia. Sädesieni voi aiheuttaa myös hengitystieoireita, iho -ja silmä-ärsytystä sekä väsymystä."

    https://www.iltalehti.fi/asuminen/a/201701302200062460

    Etsi myös Altistuminen kosteusvauriorakennuksissa Suomen Lääkärilehti
    2007;62(8):777-781
    Aino Nevalainen, Anne Hyvärinen ja Teija Meklin
    Terveydenhuoltoartikkeli

    https://www.terveysraportti.fi/dtk/ltk/avaa?p_artikkeli=s1127706&p_haku=aktinomykes

    Siedättäjät afrikkaan kamelinpaskaa kärräämään, siellä teistä on paras hyöty arvopohjalle ja surkealle pelleporukalle.

    https://www.duodecimlehti.fi/lehti/1994/8/duo40164

    "Anonyymi
    23.7.2019 23:36

    Tuommonen diagnoosi A42.8 Aktinomykoosi. = Sädesienitauti nielurisojen paikkeilla 2 kk antibioottikuuri aluksi. Mitäpä sanoo sieni-infektioasiantuntija Sanasinko kun aktinomykeetti ei ole sieni vaan bakteeri. Taustalla on useampi homeasunto ja nykyinenkin kysymysmerkki vielä."

    - Mitäkö sanon? Lue uusinta https://goo.gl/89jtvs tietoa täältä:

    "Yli puolet ihmisestä on jotain muuta kuin ihmissolukkoa. Tutkijoiden mukaan ihmissoluja on nimittäin vain 43 prosenttia kehon kaikista soluista.

    Loput ovat mikroskooppisen pieniä asukkaita, bakteereja, viruksia ja sieniä."

    - Arkeonit edeltä vielä puuttuvat, niitä ei ole käännöksessä mainittu. Eikä tarvita kuin talonpoikaisjärkeä tajutakseen, että terveen ihmisen mikrobiomisto on kunnossa, mutta sairaalla ei. Jos esimerkiksi sairastuu homeasunnossa, sen täytyy näkyä myös mikrobiomistossa - jota hokkuspokkus ei viitsitäkään tutkia yhtään, ottaa esimerkiksi poskionteloista kattavia näytteitä. Bakteerit sieltä vaan tutkitaan, jos niitäkään. Sieni-infektioita on vaikea diagnosoida ja vielä mahdottomampaa ilman testejä, joita ei haluta tehdä.


   • sanasinko kirjoitti:

    "Sädesienelle kontaminoituneet tavarat ei sitten puhdistu millään biosideilla eikä vastaavilla myrkyillä, eikä otsonoimallakaan joka myös luokitellaan biosdeihin."

    - Entä sädesienelle kontaminoitunut https://cutt.ly/8X1dFN ihminen?

    Voi, voi kuin kusessa https://goo.gl/89jtvs ollaan - kaukana luulotaudista tässä homehelvetissä!

    "- Entä sädesienelle kontaminoitunut https://cutt.ly/8X1dFN ihminen?

    Voi, voi kuin kusessa https://goo.gl/89jtvs ollaan - kaukana luulotaudista tässä homehelvetissä!"

    Väsyttää; olen alkanut nukahdella aina vain enemmän ja aikaisemmin. Vaikka takana oli enemmät kuin parin tunnin yöunet, aloin nukahdella maanantaina jo päivällä autossa, jossa poikani on alkanut kokeilla erilaisia temppuja, kuten sormien näpäyttelyä yhteen, herättääkseen minut. Aamusivujenkin kirjoittaminen puolen yön jälkeen on muuttunut lähes mahdottomaksi alkaessani nukahdella aina vain aikaisemmin. Voimatta antaa kuitenkaan periksi nukahdan ja herään jatkamaan kirjoittamista, kunnes olen nukahtanut jo uudestaan. En edes tajua, että olen nukahtanut, koska en huomaa sitä kuin vasta herätessäni.

    Syksyllä 2009 saamani Pandemrix-rokote kummitellee meikänkin oireiden taustalla. Jo tuota ennen keväällä 2009 olin aloittanut kirjoittamisen täällä Homesairaudet-foorumilla.

    Viime yönä ennen nukkumaanmenoa - nukahdeltuani sitä ennen jo monia kertoja sydämelle kivuliaasti - jaksoin laittaa merisuolaa uuteen suolapiippuuni, jota hönkimällä oikea otsaonteloni alkoi hetkisen kuluttua kutista. Otettuani myös itse tekemääni suusuihketta, jossa on muun muassa kolloidista hopeaa, steviaa, ksylitolia ja haihtuvia eteerisiä öljyjä, joita hengitellessäni suun kautta ja puhaltaessani nenän kautta ulos, vasen poskionteloni alkaa hetkisen kuluttua turvotella ja äksyillä kärsiessäni rööreissäni ties mistä taudinaiheuttajista, joita lääkärit eivät ole halunneetkaan selvittää.

    Kello on 1.01 ja alan olla aika kanttu vei tässä tietokoneen ääressä nukahdeltuani monia kertoja jo minkään olematta enää ennallaan. Oikoluvustakaan ei meinannut tulla nukahtelun takia mitään kellon ollessa 1.35 nyt ja olon karsea.


   • "Otettuani myös itse tekemääni suusuihketta, jossa on muun muassa kolloidista hopeaa, steviaa, ksylitolia ja haihtuvia eteerisiä öljyjä, joita hengitellessäni suun kautta ja puhaltaessani nenän kautta ulos vasen poskionteloni alkaa hetkisen kuluttua turvotella ja äksyillä kärsiessäni rööreissäni ties mistä taudinaiheuttajista, joita lääkärit eivät ole halunneetkaan selvittää."

    - Poistin edeltä yhden pilkun, että ymmärtäminen olisi helpompaa. Jo yöllä kieli tuntui menevän tuossa solmuun, mutta olin niin väsynyt, etten jaksanut hahmottaa, mikä siinä on pielessä.

    Tarkoituksena on myös terästää itse tekemääni suu- tai kurkkusuihketta kolloidisella sinkillä, jota tilasin Amazonista. Suihkeeni alkaa olla jo yhtä hyvää ellei parempaakin kuin NutriBiotic'in Throat Spray (kurkkuspray), jota sitäkin on hätävarana.

    Samoin käytössä on Xlear, jota on käytettävä lähes orjamaisesti saadakseen otsaonteloa kalvavan paksun liman valumaan alas. Se on tehtävä sängyssä selällään maaten ja roikottaen päätä alaspäin ennen ylösnousua muistaakseen ylipäätään sen. Eihän se mitään normaalia ole, mutta kun on pakotettu tähän kärsimykseen lääkäreiden viettäessä mieluummin siestaa. Parina päivänä unohdettuani Xlearin oikeasta sieraimesta on valunut koko ajan limaa, jota on niiskutettava ja pyyhittävä nenäliinoilla, joita olen tarvinnut vuoden ympäri vuodesta 2010 alkaen. Diagnoosina on ollut viime vuosiin asti krooninen poskiontelontulehdus, kunnes räkätautia on alettua kutsua määrittämättömäksi "kasvokivuksi" keisarin uusien vaatteiden arvaustoimistossa.

    Mitä ketjun aiheeseen tulee, avun saaminen on mahdotonta suomalaisessa museolääketieteessä, jossa vanhentunutta tietoa https://cutt.ly/3X361z päivitetään vasta kymmenien vuosien kuluttua, eikä yleensä silloinkaan tai milloinkaan. Korruptoituneessa systeemissä ihmiset jätetään kärsimään ja kitumaan ilman apua, jonka lisäksi museolääketieteilijöiden sairaana hupina on muiluttaa etenkin kielitaitoisia, asioista selvää ottavia ihmisiä. Lääkäreiden unelma vastaanotolla on tyhmä blondi, joka ei osaa kyseenalaistaa mitään jäädessään ilman apua ja saadessaan kouraansa vain Burana-reseptin, joka lienee arvaustoimiston ylivoimaisesti suosituin lääke.

    Hämmästeltyäni jo nuorena monia touhuja ja yritettyäni kehittää vanhentuneita tapoja ihmettelin, miksi se on niin rankkaa ja vaikeaa, aivan kuin mitään ei haluttaisikaan kehittää. Halusin tietää, miksi minulla oli niin vaikeaa ja tilasin kotiin Mensan postitestin, jonka täyttelin. Saatuani tulokset ihmettelin, missä omat tietoni ovat, kun ruksit olivat vaan 148:n molemmin puolin tajuttuani vasta sitten, että sehän on oma tulokseni. Käytyäni sen jälkeen varsinaisessa testissä ja jännittäessäni vaativassa tilanteessa tulokseksi ei tullut kuin 130, mutta olihan sekin jo jotain ja vastaus kysymykseeni älykkäiden ihmisten ärsyttäessä niitä, joilla on huono itsetunto ja tarve alistaa toisia ihmisiä niin yhteiskunnassa kuin ihmissuhteissakin, vaikka se on tyhmää. Vain tyhmä luulee, että valheet parantaisivat ketään tai ihmisten muiluttaminen olisi viisasta ampuessaan sillä vain omaan nilkkaansa.


  • "Otettuani myös itse tekemääni suusuihketta, jossa on muun muassa kolloidista hopeaa, ..........."

   olisit jättänyt hopean pois, saattaa imeytyä limakalvoilta varsinkin tulehtuneilta. ongelmia ja allergiaa voi tulla ehkä vuosiksi.

   • "Anonyymi
    16.8.2019 17:02

    "Otettuani myös itse tekemääni suusuihketta, jossa on muun muassa kolloidista hopeaa, ..........."

    olisit jättänyt hopean pois, saattaa imeytyä limakalvoilta varsinkin tulehtuneilta. ongelmia ja allergiaa voi tulla ehkä vuosiksi."

    - Olen jo kauan inhonnut jossittelua äitini oltua mestari siinä. - Jos ja kun ei oltaisi tehty sillä lailla... Jos olisi tehty niin... Jos ei olisi tehty niin... Jos olisi tehty toisin... Jos... Jos ei... Jos... Jos... Jos...

    Kerrassaan nerokas keino yrittää sahata sahajauhoja vielä kertaalleen, vaikkei meillä ole kuin tämä hetki eikä mennyttä voi muuttaa edes ajatuksissaan! Jälkiviisauksissaan jossittelu on liiankin helppoa itsensä tai toisen ruoskimista mahdottomasta, menneisyyden muuttamisesta, vaikka voi ainoastaan yrittää ottaa virheistään opikseen, jonka senkin jälkeen tekee virheitä totta kai, niin kauan kuin saa elää.

    Jossittelu on kuin myrkkyä, jolla kaikki tapahtunut yritetään muuttaa muuksi, mitä se on, liiankin rankassa ainutlaatuisuudessaan. Asiat ovat tapahtuneet niin kuin ne ovat tapahtuneet, ja mennyt on johtanut nykyhetkeen, jossa elämme.

    Kun en ole saanut edes oikeita, tarvitsemiani https://cutt.ly/dwsFEpQ lääkkeitä, niin kuin olen kirjoittanut jo monta kertaa https://cutt.ly/IwsFRUx aiemmin, lykästäessään vain joskus https://cutt.ly/1wsFThi hyvällä menestyksellä, kaikki onkin loppunut sitten siihen.

    Yrittäessäni väsätä täällä itse omat rohtoni, mitä voisi odottaakaan? Loraus sitä ja tätä, tilkkanen tuota ja sitä, mahtaisiko tehota ja auttaa oireisiin?

    Miksi en käyttäisi hyväksi kokemaani kolloidista hopeaa, jolla on tuhatvuotiset https://cutt.ly/swsFYpC perinteet lääketieteessä? Ennen kuin antibiootteja tunnettiin, jopa vauvojen silmiin tiputettiin laimennettua hopeanitraattiliuosta. Kun ole voinut käyttää enää Akvakolia silmien bakteeritulehdukseenkaan sen takia, ettei reseptiä ole uusittu, olen joutunut suihkuttamaan silmiini kolloidista hopeaa, joka on farmaseuttisen puhdasta*) hyvällä lopputuloksella saatuani jotain likaa silmiini.

    Tutkimusten mukaan kolloidisen hopean lisäksi myös kolloidisella sinkillä on antibakteerista tehoa, muttei niin paljon kuin https://cutt.ly/HwsFFcc kolloidisella hopealla.

    Minäkin tilasin kolloidista sinkkiä ison pullollisen, mutten taida käyttää sitä kuin pinnallisesti https://cutt.ly/wwsFZIA ja suusuihkeessa vaan, kun joidenkin tutkimusten mukaan liika sinkki ei ole aivoille hyväksi, väitteiden https://cutt.ly/IwsFXY5 ollessa ristiriitaisia.

    *) It contains 98% positively charged silver in pharmaceutical-grade purified water. Nothing else.


   • sanasinko kirjoitti:

    "Anonyymi
    16.8.2019 17:02

    "Otettuani myös itse tekemääni suusuihketta, jossa on muun muassa kolloidista hopeaa, ..........."

    olisit jättänyt hopean pois, saattaa imeytyä limakalvoilta varsinkin tulehtuneilta. ongelmia ja allergiaa voi tulla ehkä vuosiksi."

    - Olen jo kauan inhonnut jossittelua äitini oltua mestari siinä. - Jos ja kun ei oltaisi tehty sillä lailla... Jos olisi tehty niin... Jos ei olisi tehty niin... Jos olisi tehty toisin... Jos... Jos ei... Jos... Jos... Jos...

    Kerrassaan nerokas keino yrittää sahata sahajauhoja vielä kertaalleen, vaikkei meillä ole kuin tämä hetki eikä mennyttä voi muuttaa edes ajatuksissaan! Jälkiviisauksissaan jossittelu on liiankin helppoa itsensä tai toisen ruoskimista mahdottomasta, menneisyyden muuttamisesta, vaikka voi ainoastaan yrittää ottaa virheistään opikseen, jonka senkin jälkeen tekee virheitä totta kai, niin kauan kuin saa elää.

    Jossittelu on kuin myrkkyä, jolla kaikki tapahtunut yritetään muuttaa muuksi, mitä se on, liiankin rankassa ainutlaatuisuudessaan. Asiat ovat tapahtuneet niin kuin ne ovat tapahtuneet, ja mennyt on johtanut nykyhetkeen, jossa elämme.

    Kun en ole saanut edes oikeita, tarvitsemiani https://cutt.ly/dwsFEpQ lääkkeitä, niin kuin olen kirjoittanut jo monta kertaa https://cutt.ly/IwsFRUx aiemmin, lykästäessään vain joskus https://cutt.ly/1wsFThi hyvällä menestyksellä, kaikki onkin loppunut sitten siihen.

    Yrittäessäni väsätä täällä itse omat rohtoni, mitä voisi odottaakaan? Loraus sitä ja tätä, tilkkanen tuota ja sitä, mahtaisiko tehota ja auttaa oireisiin?

    Miksi en käyttäisi hyväksi kokemaani kolloidista hopeaa, jolla on tuhatvuotiset https://cutt.ly/swsFYpC perinteet lääketieteessä? Ennen kuin antibiootteja tunnettiin, jopa vauvojen silmiin tiputettiin laimennettua hopeanitraattiliuosta. Kun ole voinut käyttää enää Akvakolia silmien bakteeritulehdukseenkaan sen takia, ettei reseptiä ole uusittu, olen joutunut suihkuttamaan silmiini kolloidista hopeaa, joka on farmaseuttisen puhdasta*) hyvällä lopputuloksella saatuani jotain likaa silmiini.

    Tutkimusten mukaan kolloidisen hopean lisäksi myös kolloidisella sinkillä on antibakteerista tehoa, muttei niin paljon kuin https://cutt.ly/HwsFFcc kolloidisella hopealla.

    Minäkin tilasin kolloidista sinkkiä ison pullollisen, mutten taida käyttää sitä kuin pinnallisesti https://cutt.ly/wwsFZIA ja suusuihkeessa vaan, kun joidenkin tutkimusten mukaan liika sinkki ei ole aivoille hyväksi, väitteiden https://cutt.ly/IwsFXY5 ollessa ristiriitaisia.

    *) It contains 98% positively charged silver in pharmaceutical-grade purified water. Nothing else.

    Laitoin kirjoitukseni näkyviin myös http://helppi.palstani.com/t56-jossittelusta-ja-laakkeista tuonne unohdettuani laittaa puolilainausmerkit sitaattini sisään pystymättä korjaamaan virheitäni täällä.


   • sanasinko kirjoitti:

    Laitoin kirjoitukseni näkyviin myös http://helppi.palstani.com/t56-jossittelusta-ja-laakkeista tuonne unohdettuani laittaa puolilainausmerkit sitaattini sisään pystymättä korjaamaan virheitäni täällä.

    "Kun en ole voinut käyttää enää Akvakolia silmien bakteeritulehdukseenkaan --"

    Lisää virheitä korjattuna tuolla https://cutt.ly/CwsGfGy samassa paikassa.

    Kirjoittaminen on kauheaa ja raskasta. Pelkästään korjattua viestiäni varten minulla on ollut kolmisenkymmentä välilehteä auki ja olen etsinyt vanhoja viestejäni eri hauilla tyyliin:

    site:suomi24.fi homesairaudet sanasinko ei edes oikeita
    site:suomi24.fi homesairaudet sanasinko näkövamma

    jne. jne.

    Tuohon saa kulumaan loputtomiin aikaa, samoin eri tutkimusten ja tiedon etsimiseen googlaamalla eri hakusanoilla.

    Olenkin ihan poikki nyt. Soon moro.

    Toivottavasti ei tullut lisää virheitä enää.

    Oikofix ei korjaa aivan kaikkea.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10388