Avovaimo pettää

Totuus kirpaisee

Tässä minun tositarina ja lopussa kysymys naisille...

Ollaan oltu naiseni kanssa yhdessä yli 5 vuotta. Hän petti minua ensimmäisen kerran jo reilun kuukauden seurustelun jälkeen. Mies oli hänen entinen panonsa reilu 50v ukko ja yli 15v naistani vanhempi. He panivat jossain lentokentän läheisyydessä miehen autossa.

En ole mustasukkaista sorttia ja lähinnä kiihotuin, kun hän tunnusti minulle pettäneensä. Vuodet on vierineet ja naiseni petti minua muutaman kerran.

Esimerkiksi kertaalleen hän kutsui töissä tapaamansa miehen kotiimme ja oli valinnut päälleen läpikuultavan paidan sekä lyhyen hameen ja stay upit. Eipä tainnut ehtiä edes pannu kuumaksi, kun olivat jo siirtyneet makuuhuoneeseen.

Lapsen synnyttyä hän jäi kotiin ja petolliset reissut jäivät. Kerroin muutamaan otteeseen, että hän voi käydä vieraissa jos tahtoo, mutta tiedän ettei hän käynyt.

Kunnes reilu kuukausi sitten hän löysi itselleen uuden partnerin. Hän ei kertonut minulle mitään, mutta huomasin muuttuneen käytöksen ja yhtäkkiä hän alkoi käydä tiuhaan shoppailemassa ja tapaamassa vanhoja tuttuja, jotka olivat muka jääneet lapsen takia taka-alalle. Ja kohta jäätiin jo kaverille yöksi, kun oli otettu muka vähän paukkuja.

Aavistelin, että kaikki ei ole kunnossa ja kun avopuoliso varjeli puhelintaan kuin aarretta, päätin siepata puhelimen ja siellähän oli lukuisia rakkausviestejä toiselta mieheltä. Avopuolisoni tapaista oli että hän säilyttää "ihanat" viestit.

Aluksi ajattelin, että ompa hän tuhma ja kiihotuin. Sitten tajusin, että hänhän oli ihastunut tai jopa rakastunut tähän toiseen mieheen. Vaadin, että hän katkaisee välit toiseen mieheen. Luulin jonkin aikaa asian olevan ok, kunnes nyt sain taas tietää, että toinen suhde ei ole ohi.

Nyt olemme sitten päättäneet muuttaa eri osoitteisiin. Tämä on toki aika pintapuolinen raapaisu suhteeseemme, ja moni muukin seikka vaikuttaa tapahtumien kulkuun. Ne eivät kuulu kuitenkaan tälle palstalle.

Niin ja se kysymys. Naiseni sanoi nyt sitten, että tottakai hänellä oli jotain tunteita, kun kerta harrasti seksiä tämän uuden partnerinsa kanssa. Jäin miettimään, että silloinhan hänellä oli ollut jotain tunteita aikaisempienkin kanssa. Eli onko suuri riski antaa naisen käydä vieraissa ja pystyttekö te harrastamaan tuhmia juttuja ollessanne suhteessa rakastamanne miehen kanssa?

4

21616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saija

      Minä en voisi pettää ollessani suhteessa. Minun 'maailmassa' hyvässä suhteessa ei eptetä. En ymmärrä ollenkaan, että käydään vieraissa jos omassa suhteessa kaikki on ok. Minä en pysty harrastamaan seksiä ilman tunteita.

      Mutta minulla on muutama ystävä, jotka käyvät vieraissa pelkän seksin takia elikkäs kyllä se on mahdollista.

    • Hiipparir

      En ymmärrä, mitä ideaa edes on yrittää kokeilla sillain, että saisi käydä vieraissa? Tapahtuu niin helposti rakastuminen ja hyväkin suhde voi kaatua siihen.
      Eikö yksi riitä? Ihmeellistä. En edes itse näe henkilökohtaisesti siinä mitään kiihottavaa..

    • kessu kehveli

      se vaan ei toimi noin, aina tulee tunteet mukaan.
      Ei ihminen pysty kumminkaan pitämään tunetitaan kurissa, eli on parempi pettää ilman lupaa ja katua jälkeenpäin ...

      • neitonen_

        Seksiä voi harrastaa ilman "elämää suurempia" tunteita. Seksi on kivaa! Pipoja löysemmälle ja nauttimaan elämästä ihmiset! Itsellä toi ainakin toivottua rentoutta elämänasenteeseen ja iloa vakituiseen suhteeseen myös makuuhuoneen puolelle. Molemmat ollaan annettu toisillemme lupa myös muihin ihmisiin, eikä vielä ole kumpaakaan kaduttanut. Ollaan yhä enemmän rakastuneita toisiimme ja kinastelu on vähentynyt, kun liian stressin saa tarvittaessa käydä poistamassa vieraissa. Onhan sitä aina suhteessa riski tunteisiin, mutta miksi pitäisikään hankkia suhteen ulkopuolista suhdetta, kun satunnainen seksi on paljon turvallisempaa ja hauskempaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe