Karman sovitus

vrscika

Kuoleman Herra Yamaraja. Kuoleman hetkellä Yamadutat ottavat huolehtiakseen kuolevasta ja vievät hänet Yamarajan planeetalle.

Yamadutat peittävät rikollisen hienojakoisen ruumiin ja vievät hänet Yamarajan asuntoon rangaistavaksi tavalla,jonka hän kykenee kestämään.Hän ei kuole tähän rangaistukseen,sillä jos hän kuolisi,kuka sitten kärsisi rangaistuksen.?

Muinoin kuninkaan miehillä oli tapana viedä rikollinen veneessä keskelle jokea.He tarttuivat häntä tukasta ja upottivat hänet kokonaan veteen.Kun hän oli tukehtumaisillaan,kuninkaan miehet nostivat hänet vedestä ja antoivat vetää henkeä jonkin aikaa.Sitten he upottivat hänet veteen tukehtumaan.Tämänkaltaiseen rangaistukseen Yamaraja tuomitsee unohtavaisen sielun.

Hän on suunniltaan ja vapisee Yamadutien käsissä,kun nämä raahaavat häntä.Kun hän etenee tiellä koirat purevat häntä,ja hän muistaa elämänsä synnit.Kärventävän auringon alla rikollisten täytyy kulkea kuumilla hiekkateillä,joiden molemmilla puolilla riehuu metsäpaloja.

Yamadutat ruoskivat häntä selkään,koska hän ei jaksa kävellä,ja häntä vaivaa nälkä ja jano,mutta valitettavasti tien varrella ei ole juomavettä,ei suojaa eikä lepopaikkaa.

Näin hänen täytyy kulkea 99 000 yojanaa muutamassa hetkessä,ja sitten hän joutuu kärsimään niistä kiduttavista rangaistuksista,jotka ovat hänen kohtalonaan.

Yksi yojana vastaa kolmeatoista kilometriä,ja ehdollistuneen sielun täytyy siis kulkea 1 287 000 kilometrin pituinen matka.Tämä matka taitetaan muutamassa hetkessä.Yamadutat peittävät elävän olennon hienojakoisen ruumiin,jotta hän saattaa kulkea näin pitkän matkan nopeasti ja samaan aikaan sietää kärsimyksiä.

Tämä peite,vaikka se onkin aineellinen,koostuu niin hienoista elementeistä,että aineelliset tiedemiehet eivät pysty saamaan selville,mistä peitteet on tehty.Tämän 1 287 000 kilometrin pituisen matkan kulkeminen muutamassa hetkessä vaikuttaa kovin ihmeelliseltä nykyajan avaruusmatkaajista.

He ovat tähän mennessä pystyneet matkaamaan 30 000 kilometrin tunti nopeudella,mutta tässä kerrotaan,että rikollinen kulkee 1 287 000 kilometriä vain muutamassa sekunnissa,vaikka menetelmä ei olekaan henkinen vaan aineellinen.

Hänet asetetaan palavaan nuotioon ja hänen jäsenensä sytytetään tuleen.Jossain tapauksissa hänet pakotetaan syömään omaa lihaansa tai sitten muut syövät sitä.(ne jotka nauttivat elämästään syömällä toisten lihaa,joutuvat syömään omaa lihaansa.)

Helvetin koirat ja korppikotkat vetävät ulos hänen sisälmyksensä,vaikka hän on elossa ja näkee sen.Häntä piinaavat käärmeet,skorpionit,sääsket ja muut olennot jotka purevat häntä.

Seuraavaksi elefantit katkovat ja repivät hänen jäsenensä.Hänet syöstään alas vuorenhuipulta ja häntä pidetään vankina joko vedessä tai luolassa.

Miehet ja naiset joiden elämä on perustunut luvattomaan sukupuolielämään joutuvat monenlaisiin kurjiin olosuhteisiin Tamisraksi,Andha-tamisraksi ja Rauravaksi kutsutuissa helveteissä.

Sanotaan,että me koemme helvetin tai taivaan jo tällä planeetalla,sillä helvetilliset rangaistukset ovat näkyvissä joskus maan päällä.

Kun elävä olento on käynyt läpi kaikki kurjat,helvetilliset olosuhteet ja vaeltanut säännönmukaisessa järjestyksessä alhaisempien eläinten muotojen kautta ihmistä edeltävään muotoon,hän syntyy uudelleen ihmisenä maapallolle puhdistuttuaan tällä tavoin synneistään.

1

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epätavallinen rangaistus!

      Auts. Ei oikein kuulosta kivalta.

      Ehkä se kuolemanrajakokemuksissa tutuksi tullut sääntö "anna anteeksi niin teillekin annetaan anteeksi" on parempi idea. Sillä saa karman sovitettua.

      (Jos kiduttamatta tapatte, niin mikä siinä, mutta tappamatta kiduttaminen ei ole hyvä idea eikä palvele mitään tarkoitusta paitsi puhtaasti sadistista kostonhimoa.)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe