Kateellinen Hynynen?

Siltä näyttää!

Kotiteollisuuden keulahahmo kieltäytyny koko porukan edestä tulemaan Lordin juhliin torille. Kyllä tuli mieleen et kateus on uusiutuva luonnonvara!Muustahan ei voi olla kyse. Noin hurjaan tapahtumaan jokainen pyydetty ois kyllä menny. Taitaa metallin ystäviä riepoa sekin,että iso metallialan lehti tuki Lordin viisuiluja osaltaan=)Taidanpa alkaa boikotoimaan KT:n tuotantoa tästä lähtien.

14

3850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korttinsa?

      Kotiteollisuuttako riepoo Lordin menestys? Suomalaisella kateudella ei näytä olevan mittaa. Tässä Lordin voitossa on ollut se hyvä puoli, että nyt pikkusieluiset ihmiset näyttävät karvansa.

      En tiedä Hynysen vaikuttimia, enkä halua niitä arvioida.

      • Siltä näyttää!

        Tv:ssä oli juhlien yhteydessä maininta asiasta. Osa suomalaisista metallin diggaajistahan ei arvosta Lordia ollenkaan. Onhan Lordikin siitä sanonut. On todella vaikea pala jopa Nikulan Jonelle Lordin menestys. Melko happaman näköisenä sekin kulunut julkkisnaama totesi, että hyvähän se on, että viisut saa muutosta, mutta eipä sitten juuri muuta. Alkaa vähän tuntumaan siltä, että Euroopan metallifanit tajuavat asioita vähän laajemmasta perspektiivistä kuin nää meidän ah niin NIIN kovikset=))


    • Kaiholassa

      No tuskinpa se Hynynen mitään kateellinen on. Nehän nyt sanoo muutenkin mitä sylki suuhun tuo, sen kummempia kainostelematta. Jos ei kiinnosta niin ei kiinnosta, vittuako sitä omia kantojaan enempää perustelemaan. Vai olisiko mielestäsi jokaisen rock/heavy yhtyeen Suomesta tulla ja kumartaa lordille siellä torilla? Tuskinpa vaan.

      • Siltä näyttää!

        Hynysen koko asenne paistoi läpi haastattelusta. Ylimielinen partajeesustelija, joka ei kestänyt visiota siitä, että tori on tupaten täynnä, eikä KT:n takia. Suomen pikkupiireissä kateus voittaa kiimankin!


    • gytr

      suomessa on bändit kateellisia toisilleen,luulis hynysenkin tajuavan että alkaa lordin ansiosta(unohtamatta nightwishiä,hanoi rocksia,rasmusta)aueta vielä paremmat markkinat suomirokille ulkomailla,paitsi suomeksi laulaville.

      • Siltä näyttää!

        Olen ollut soittajan kans yhdessä ja voi Jessus sitä kateutta, jos toinen sai enemmän keikkoja ja ennen kaikkea, jos ne keikat toi kunnolla hynää!Kyllä sai munkin kaveri tuntea nahoissaan, miten paskamaisesti jotkut voi toimia, mutta se on jo toinen juttu. Pointtina on siis se, että kateellisuus on aivan yleinen ilmiö suomalaisessa musiikkimaailmassa, valitettavasti:(


    • Kaiholassa

      Vastaanpa nyt samalla myös muille tässä. Siis kotiteollisuushan perustuu juuri siihen, että tekemisistä ei elvistellä eikä paistatella lehtien palstoilla. Heillä ei ole aikomustakaan mihinkään maailmanvalloituksiin sun muihin, koska eivät edes halua. He tekevät omanlaistaan musaa, sellaista mitä itse tykkäävät soittaa toisten mielipiteistä huolimatta. En minä itseasiassa ymmärrä miksi Hynynen olisi kateellinen lordille, olihan lordi jo ennen viisuvoittoa myynyt enemmän albumeja euroopassa kuin KT. Onkohan KT:n levyjä edes ollut muualla myynnissä kuin Suomessa ja ehkä Saksassa? Ja kun sitä ei muutenkaan kiinnosta toisten tekemiset, niin mikä helvetin pakko olisi ollut lähteä sinne torille? KERTOKAA MINULLE MIKÄ HELVETIN PAKKO SINNE TORILLE ON KENENKÄÄN MENNÄ JOS EI VITTU KIINNOSTA? Minä pidän lordista ja hänen musiikistaan. MUTTA EN MENNYT TORILLE KOSKA EI KIINNOSTANUT!!! JOS HYNYSTÄ EI KIINNOSTANUT, NIIN MIKSI OLISI PITÄNYT MENNÄ?!?!?!?

      • Metalliguru

        KT nokkamiehensä myötä ois voinut arvostaa ainakin SUOMALAISIA tulemalla mukaan, jos ei muuten. Oma napa kuitenkin se lähin napa=)


      • Kaiholassa
        Metalliguru kirjoitti:

        KT nokkamiehensä myötä ois voinut arvostaa ainakin SUOMALAISIA tulemalla mukaan, jos ei muuten. Oma napa kuitenkin se lähin napa=)

        Juu en minä väitä vastaan ollenkaan, etteikö Hynynen olisi voinut esim. rehdisti onnitella Lordia. Mutta jos joku on käynyt tuolla www.kotiteollisuus.com sivuilla ja lukenut sieltä Bändin vastauksia fanien kysymyksiin, niin tajuaisi mitä tarkoitan. Nehän aukovat surutta päätään lähestulkoon joka postiin, ja kai se on sitä heidän tyyliään tehdä tätä hommaa. Junttimusaa junteille niinkuin ovat sanoneet. Ei niistä Hynysen&poikien kommenteista kannata vetää hernettä nenään, ei ne siitä miksikään muutu. Ainakaan parempaan suuntaan.


    • Kaiholassa
      • Siltä näyttää!

        "Käyn kuvattavana. Ottavat minusta kuvia johonkin Senaatintori -lehden kanteen, joka ilmestyy Helsingissä jonkun Etelä-Karjala -tapahtuman yhteydessä ensi viikolla. Vaivaton sessio".Loistavaa tietyn roolin vetoa=) Jätkähän osaa piilomainostaa ovelasti=))

        Joka tapauksessa happamia sano..kyllä se kuva eittämättä silti jäi, mutta nehän ovat ihan jokaisen omia fiilisasioita ne:)


      • Putte
        Siltä näyttää! kirjoitti:

        "Käyn kuvattavana. Ottavat minusta kuvia johonkin Senaatintori -lehden kanteen, joka ilmestyy Helsingissä jonkun Etelä-Karjala -tapahtuman yhteydessä ensi viikolla. Vaivaton sessio".Loistavaa tietyn roolin vetoa=) Jätkähän osaa piilomainostaa ovelasti=))

        Joka tapauksessa happamia sano..kyllä se kuva eittämättä silti jäi, mutta nehän ovat ihan jokaisen omia fiilisasioita ne:)

        Minkä vitun takia jonkun Hynysen olis tarvinnu mennä Lordin juhliin? Eiköhän me kaikki saada toimia ihan niinkuin huvittaa, myös Hynynen.


    • Juntti

      ... Ei hommassa ole kyse mistään perkeleen kateudesta Lordia kohtaan. Homma on niin yksinkertainen että Kotiteollisuus on keikkaillut tänä vuonna muutenkin aika harvakseltaan koska haluavat pitää vapaatakin joskus. Viime kesäthän KT on kiertänyt ankarasti Suomea.

      Ei liene mikään mullistava juttu siis jos bändi ei jaksa tulla vetämään muutamaa hittibiisiä jonnekin Kauppatorille kun muutenkin lähinnä lepäilevät ja kirjoittavat uutta matskua.

      Aika teennäistä oikein hakemalla hakea jotain kateusyhteyksiä tähän juttuun. Ei Jouni taida Lordista pitää, mutta hän on kuitenkin ihminen jolta on vaikea odottaa sellaista kateellisuutta. Hynynen kun ei ota tätä rokkitouhua niin hampaat irvessä.

      • leuku

        Veit sanat suustani. On täällä sentään joku järjellä ajatteleva minun lisäksi. Vai onko siinä järkeä puolustaa Hynystä ja kuunnella kotiteollisuutta? No vitunko väliä sillä on, minä ainaki kuuntelen JA DIGGAAN IHAN VITUSTI!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      131
      8151
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      96
      4379
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1353
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1135
    5. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      57
      1082
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      1027
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      132
      913
    8. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      755
    9. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      748
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      731
    Aihe