Tälläinen polttaja olet!

The_Angel_Eye

Tässä on tälläinen testi joka kertoo tupakkamerkin perusteella jotain ihmisestä itsestään. Testattu ja huomattu monella ihmisellä.

Ei läheskään kaikkia merkkejä ole testissä mukana ja ÄLÄ OTA TESTIÄ TOSISSAAN JOS ET OLEKAAN SELLAINEN MITÄ TÄMÄ TESTI SANOO. TÄMÄ ON LEIKKIMIELINEN TESTI!

L&M -Sininen= Olet peruspolttaja, et halua mitenkään järisyttävää tupakkaa vaan perus äl ämmää, ku sitähän kaikki muutkin polttaa.

L&M -Punainen= Samoja havaintoja kuin sinisessä, mutta haluat "täydemmän maun" kuin sinisessä. Saatat olla myös enemmän riippuvainen. Useasti Naisten punaistatupakkaa tai opiskelijoiden.

L&M -Vihreä= Olet luultavasti nainen. Nuoret naiset Myös vanhemmat polttavat tätä enemmän kuin useasti. Myös keski-ikäiset miehet, jotka eivät ole täysin "tupakalla käyviä" ihmisiä. Eli pystyvät myös olemaan ilman.

Marlboro -Punainen= Olet äijä, tai nainen joka vaalii perinteitä. Panostat laatuun ja poltat tätä aitoa ja "alkuperäistä". Niin nuorille kuin vanhoille.

Marlboro -Vaalen vihreä= Olet taiteilija. Harrastat maalausta, piirtämistä, kirjoittamista tai musiikkia. Tai sitten vaan kertakaikkiaan haluat suuhuusi paljon menthol makua.

Marlboro -Valkoinen/kultainen= Olet 20-30 vuotias mies tai nainen. Trendikäs.

Colt= Olet vanha mies, poikkeuksetta. Sinulla saattaa olla menneisyys merenkävijänä tai muistelet sota-aikoja usein.

Nort State= Samat kuin Coltissa, mutta olet vielä kovempi polttamaan. Saatat olla myös erämies...

Smart -Kaikki värit/maut= Et halua ostaa toppia ja et myöskään viitsi tuhlata tupakkaan niin paljon rahaa, poltat halpaa ja varmaa Smarttia. Saatat myös miettiä koko ajan lopettamista. Hyvä!

Viceroy -Sininen= Olet tupakoinut kauan, se ei ole ongelma sinulle. Olet luultavasti "nörtti" ja olit koulussa tai lukiossa hyvin menestynyt. Ymmärrät myös tietotekniikasta kaiken. Usein miehiä.

Chesterfield -Punainen= Olet psykopaatti tai muuten persoonallinen luonne. Kyseenalaistat kaiken ja olet kehittänyt joka asiaan oman ratkaisun.

Barclay -Vihreä= Jos olet mies, olet luultavasti "metroseksuaali" tai homo. Ei välttämättä. Olet pikkutarkka kaikesta ja ärsyynnyt jos joku on laittanut kengät väärin eteisessä.

Belmont -Sininen= Olet vanhahko mies. Charmikas herrasmies ja sinulla on rahaa maksaa 4.20€ joka päivä tupakasta ilman pientäkään sääliä miten paljon se maksaa. Et ole lopettamassa.

Vogue -Sininen/Vihreä= Olet rikas ja hienostunut. Hyvä palkkainen. Nainen. Jos olet mies olet naismainen.

MUISTA! TUPAKKA ON HENGENVAARALLISTA!

52

40103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • väärinkäsitys

      Ei tupakakka ole ollenkaan hengenvaarallista.
      Henkihän ei mene miksikään vaikka ruumis kuolisi.
      Tupakka on ruumiinvaarallista.

      • nimetön1234567890

        jos tupakan valmistus oikeasti joskus loppuu laitan kostoksi suomen lipun koiranpaskaan


    • R.T

      Ihan hauskahan se on eri kulutustottumusten perusteella tehdä "luonne analyysiä" ihmisestä.Täytyy puuttuu joihinkin epäkohtiin.

      Ja pahastuin muuten niin hyvää henkeä sisältäneen jutun saarnaaviin tupakka sitä ja tupakka tätä kommenteihin.Ikään kuin olisit pyydellyt anteeksi sitä,että kirjoitat näin kevyeen sävyyn tupakasta.



      "L&M -Sininen= Olet peruspolttaja, et halua mitenkään järisyttävää tupakkaa vaan perus äl ämmää, ku sitähän kaikki muutkin polttaa.

      L&M -Punainen= Samoja havaintoja kuin sinisessä, mutta haluat "täydemmän maun" kuin sinisessä. Saatat olla myös enemmän riippuvainen. Useasti Naisten punaistatupakkaa tai opiskelijoiden. "

      -allekirjoitetaan täysin.En ymmärrä mitä tekemistä L&M:llä on tupakkanautinnon kanssa?Täysin mautonta ja persoonatonta bulkki-kamaa.


      "Marlboro -Punainen= Olet äijä, tai nainen joka vaalii perinteitä. Panostat laatuun ja poltat tätä aitoa ja "alkuperäistä". Niin nuorille kuin vanhoille. "
      -Perinteestä voinee puhua,kun marlboro logo on keikkunut jo pitkään yhtnä tunnetuimmista maailmalla.Mutta alkuperäisyys ei kuulu missään nimessä Marlborolle.Merkki lanseerattiin niinkin myöhään kuin 1924.Ja sen tunnetavuus on paljon myöhempiä peruja.Itse asiassa Philip orris on aalunperin englantilainen tupakka kauppa,joka myi lontoossa valmiiksi käärittyä tupakkaa jo ennen vuotta 1850.Äkkiseltään vanhempia ja perinteisempiä mieleen juolahtavia savukemerkkejä on 1912 vuonna yleiseen myyntiin tullut Camel.Pall Malin ja Lucky Striken juuret lienevät jo 1800 luvun puolella.
      Marlboron laadusta voi olla montaa mieltä.Onhan tuo toisinaan varsin huonosti jauhettua "tikkuista" tupakkaa.Mutta onhan se menettelevä perusmerkki.
      "Tupakka-maailman budweiser".Maistuu kaikille,mutta ei voi haukkua ryhdikkääksi tai omaleimaiseksi.

      "Nort State= Samat kuin Coltissa, mutta olet vielä kovempi polttamaan. Saatat olla myös erämies..."
      -En ole erityisen vanha mies,en muista sota-aikoja,enkä merilläkään ollut.Eikä minusta erämiestä saa tekemälläkään.
      North State ei kuitenkaan ole ainut valintani.Tylsäähän olisi pitäytyä jääräpäisesti yhdessä ainoassa savukkeessa.
      ..Kuohuviinikin on kevään juhlissa on kivaa,mutta että illalla futista katsoessa napsauttais Perignonin oluen sijasta...

      "Smart -Kaikki värit/maut= Et halua ostaa toppia ja et myöskään viitsi tuhlata tupakkaan niin paljon rahaa, poltat halpaa ja varmaa Smarttia. Saatat myös miettiä koko ajan lopettamista. Hyvä!"
      -En ihmettelekään,jos Smartin polttaja miettisi lopetusta!Eiköhän tämä ole se toiseksi heikoin lenkki L&M:ien ja Viceroyn tapellessa heikoimman paikassa.Ok,punaisessa smartissa on vivahteensa hetkittäin,mutta ei se sittenkään....
      On parempi lopettaa,kuin "nauttia" Smartista.

      "Chesterfield -Punainen= Olet psykopaatti tai muuten persoonallinen luonne. Kyseenalaistat kaiken ja olet kehittänyt joka asiaan oman ratkaisun."
      -psyko en ole.Ehkä persoonallinen luonne?Kuka tietää.Omat ratkaisut on kaikkeen.Toisinaan ne toimivat,toisinaan ei.Hengissä olen kuitenkin edelleen.Eteenpäinhän ne elämää vievät epäonnistuneetkin "keksinnöt".Nykyään ei tule juurikaan polttettua 'fieldejä',muuttunut valjummaksi.Kannattaa huomioida,että Stephen Kingin "vanhassa hyvässä tuotannossa" on monia hienoja chesterfieldiä polttavaa hahmoa.
      Myös Humphrey Bogart oli tunnettu Chesterfield mies.Siihen aikaan taisi olla kuitenkin kyse aivan eri tupakka-laadusta,kuin tämä meidän marketti-fieldi.Taitaa olla,että 60-luvulla tuli vasta ensimmäiset filtterilliset chesterfieldit King Sizen rinnalle.

      "Barclay -Vihreä= Jos olet mies, olet luultavasti "metroseksuaali" tai homo. Ei välttämättä. Olet pikkutarkka kaikesta ja ärsyynnyt jos joku on laittanut kengät väärin eteisessä. "
      -TOi "metroseksuaali"-juttu sopii tuohon:)
      Itse ei ole tullut vihreää Barclayta maistettua,mutta pari vuotta sitten markkinoille lanseerattu Barclay City Red oli miellyttävä laadukas uutuus,kunnes,senkin sekoitusta ilmeisesti sorkittiin,ja se menetti nikotiini-pitoisuuden vähennyksen lisäksi ominaisen arominsa ja tuoksunsa.

      Testistä puuttui itselle miellyttäväksi koettu "vanha hyvä" Camel,nykyversiokin menee,mutta jotain se menetti maussaan 2000-luvun alun jälkeen.
      Myös laadukkaista laadukkainta,Kentiä,ei noteerattu.
      Tekismi mieli Lucky Strikeäkin vähän nostaa,mutta ei se nykyinen hoikennettu versio ansaitse ehkä mitään kaikessa mauttomuudessaan.
      Gauloisesit kuivuvat R-kioskeilla valitettavasti hyllyyn,eikä laatuaski osu kohdalle useinkaan.Muuten yksi hienoimmista.
      Samasta ilmiöstä kärsii klubi-77,jota ei saane kuin r:iltä?Aluksi sai hyviä eriä,nyt hyllyillä lienee vain myymättä jäänyttä kuiva purua.Tummasta virginian tupakasta valmistettu Klubi menisi muuten terävästi kärkipäähän.No,kansanvalta puhuu,ja juuri ja juuri nikotiinin annostelijoiksi kelpaavat bulkit jyllävät myyntikärjessä.

      • ihan hyviä

        Taidat olla melkoinen herkkusuu. Itse kyllä polttelen ihan sujuvasti L&M:ää ja Smarttia, mieluiten vihreänä kumpaakin. Sininen menee, punainen on liian tuhtia.

        En huomaa eroa Marlboroon tai Belmontiin, joten miksi maksaa turhasta? Harvinaisempia merkkejä taas ei kannata ostaa, kun niitä ei useinkaan saa tuoreena.


      • The_Angel_Eye
        ihan hyviä kirjoitti:

        Taidat olla melkoinen herkkusuu. Itse kyllä polttelen ihan sujuvasti L&M:ää ja Smarttia, mieluiten vihreänä kumpaakin. Sininen menee, punainen on liian tuhtia.

        En huomaa eroa Marlboroon tai Belmontiin, joten miksi maksaa turhasta? Harvinaisempia merkkejä taas ei kannata ostaa, kun niitä ei useinkaan saa tuoreena.

        kieltämättä R.T, koin huonoa omatuntoa puhumalla tupakasta näin kepeästi :)

        Ei Suomessa tai ainakaan Oulun Ärriltä ole vuosiin saanut tuota klubi-77:aa? Gauloisesin sinistä olen nähnyt vain Stockmannin "tupakkapuodissa"

        kysymys sulle R.T; Mikä näistä tavallisista markettimerkeistä on sun ittes mielestä kaikista siedettävintä?


      • R.T
        ihan hyviä kirjoitti:

        Taidat olla melkoinen herkkusuu. Itse kyllä polttelen ihan sujuvasti L&M:ää ja Smarttia, mieluiten vihreänä kumpaakin. Sininen menee, punainen on liian tuhtia.

        En huomaa eroa Marlboroon tai Belmontiin, joten miksi maksaa turhasta? Harvinaisempia merkkejä taas ei kannata ostaa, kun niitä ei useinkaan saa tuoreena.

        "Taidat olla melkoinen herkkusuu."
        -onko se pahe?
        Mielestäni on ihan luonnollista ja järkevää etsiä vähän parempaa(tai siis itseään miellyttävää.Subjektiivisia omakohtaisia kokemuksiahan mautkin on),jos siihen kerran on mahdollisuus,ilman,että maksaa itseään kipeäksi.
        Jonkun mielestähän L&M voi olla vaikka maailman paras maku maailman kaikista olemassa olevista mauista.Ja se suotakoon,oma pää,oma makuaisti.Mutta kannattaahan heittää rutiinit sikseen,ja kokeilla,josko jotain parempaakin löytyisi.Tämä näin niinkuin koko elämää kattavana ajatuksena,ei pelkästä makujen maailmasta.

        "En huomaa eroa Marlboroon tai Belmontiin, joten miksi maksaa turhasta?"
        -No,noita nyt tuskin kauhean pätevinä vertailukohteina kannattaa pitää.Kyllä punainen smart hakkaa aromissaan helposti maanantai erästä ostetun marlboron.

        "Harvinaisempia merkkejä taas ei kannata ostaa, kun niitä ei useinkaan saa tuoreena."
        -totta useasti.Ja valitettavaa.
        Kaiken maailman Pekka Puskat kun on saaneet uskoteltua ihmisille,että mitään tupakka-nautintoa ei ole olemassakaan.Mitäpäs sitä rutinoitunut itseään (ulkopuolisen "faktan" ruokkimana)narkkarina pitävä ihminen parempaa vaatisikaan?
        Klubi-77 oli mukava poikkeus 1,5-2 vuuotta sitten.Nyt en ole uskaltanut aikoihin kokeilla,kun tuli jokunen kuivakka aski.
        Hurja kokemus oli myöskin R-kioskilta syksyllä 2003 ostettu Gauloises.Markka hinnoiteltu nimittäin.(markkahan vaihtoi eurooppa-rahaan 2001-2002 uud.vuoden yönä)


      • R.T
        The_Angel_Eye kirjoitti:

        kieltämättä R.T, koin huonoa omatuntoa puhumalla tupakasta näin kepeästi :)

        Ei Suomessa tai ainakaan Oulun Ärriltä ole vuosiin saanut tuota klubi-77:aa? Gauloisesin sinistä olen nähnyt vain Stockmannin "tupakkapuodissa"

        kysymys sulle R.T; Mikä näistä tavallisista markettimerkeistä on sun ittes mielestä kaikista siedettävintä?

        "kieltämättä R.T, koin huonoa omatuntoa puhumalla tupakasta näin kepeästi :) "
        -pois tuollaiset.Siis mikäli nyt ylipäätään pidät tupakasta.Ajan henki ei heiluttele kuin tuuliviirejä.Oma makuaisti kertoo totuuden,oli ympäristön arvot mitkä hyvänsä.

        "Ei Suomessa tai ainakaan Oulun Ärriltä ole vuosiin saanut tuota klubi-77:aa? Gauloisesin sinistä olen nähnyt vain Stockmannin "tupakkapuodissa" "
        -kyllä klubi-77 teki invaasion käsittääkseni kaikkiin Rautakirjoihin keväällä 2004?Maalis-huhti-toukokuussa ehkä?Sitä ennen klubi merkkiä versiona tai toisena taidettiin nähdä viimeisen kerran 80-90 taitteilla?
        Gauloises vaihtelee...Useilla ärrillä on...millon missäkin.Oma suppea otanta itä-suomi-keski-suomi-pääkaupunki seutu sanoisi näppituntumalta,että noin 60-70% R:istä Gauloises löytyy.....
        Ei siitä kauhean kauaa ole,kun marketeistakin löyty 2 eri Gauloises laatua.

        "kysymys sulle R.T; Mikä näistä tavallisista markettimerkeistä on sun ittes mielestä kaikista siedettävintä?"
        -Ei kai pelkästään siedettävää,vaan ihan kelpotavaraa on mielestäni(huom.taas se yksilön VAIN oma mielipide,kuten makuasioissa aina) Kent ja North State selkeimmin,ja pitkin hampain viime vuosina tasoaan laskenut Camel.Barclay city red oli myös tullessaan myyntiin (2003) kelpoa,mutta jotain siinäkin muuttui.Myös "pyhäpäivän" marlboro on hyvää.Mutta tuo Nicotiana tabacumin "keulakuvan" pidetty veijari kun on väliin kovin epätasalaatuista.


      • yahhhh
        ihan hyviä kirjoitti:

        Taidat olla melkoinen herkkusuu. Itse kyllä polttelen ihan sujuvasti L&M:ää ja Smarttia, mieluiten vihreänä kumpaakin. Sininen menee, punainen on liian tuhtia.

        En huomaa eroa Marlboroon tai Belmontiin, joten miksi maksaa turhasta? Harvinaisempia merkkejä taas ei kannata ostaa, kun niitä ei useinkaan saa tuoreena.

        lämän punanen onparasta :::D ja ikää huimat koht 13. :p


      • Salainen_Agentti

        Tupakkanautinto ja savukkeet sopivat yhteen kuten sika ja pianonsoitto. Jos haluaa nauttia tupakasta, niin ei muuta kuin piippu huuleen tai hyvä sikari käteen. Teolliset bulkkiröökit maistuvat kaikki asfaltin ja paskan sekoitukselta.


    • Opiskelija1616

      Punainen Marlboro ja North State on mun suosikkeja, ja mä oon 16 v. datis opiskelija. :D Hehe.

      • ukleee

        Smartin sinistä toppana nyt poltellu viimeset 3kk iha hyvvää , eikä llian kallista... vehkeinee (rislat ventit) hinta jtn 3,5€ 1,3€ 1€ eli semmoset ~5,7€. hyvä valinta jos perus sauhuttelija on :pppp
        ja oon 15v. perus ylä-asteelaine :D


    • pappa52v

      Oottako työ muuten poltelleet filtterisavuketta nimeltä Smart? No ettäpä kaiketi oo kun ette vielä seitkytluvun alussa poltelleet mitää. Minäpä polttelin, mutta nyt oon kokeillut riittävän monta merkkiä ja lopetin vuosi sitten.

    • Chessu

      Poltan tuota Chesterifieldin punasta, psyko en usko olevani, mut muuten täsmää aikalailla :D

    • Arkkuaarre

      Vihreä L&M, parikin keski-ikäistä perhetuttavaa, jotka savuttelevat tätä silloin tällöin
      Vihreä Marlboro: yksi taiteellinen opiskelijakaveri löytyy
      Kultainen Marlboro: parikin opiskelijakaveria, tyttöjä molemmat, löytyy, trendikkyyskin taitaa täsmätä
      Colt: yli 80-v. setä tätä kiskoo sotia muistellessaan
      Pun Chesterfield: poltan itse, tuntomerkit täsmää paremmin kuin hyvin
      Vihr. Barclay (nyk. Kent): Serkkuflikka, pikkutarkkuus ärsyyntyminen löytyy
      Sin. Belmont: edesmennyt naapurin mies
      Vogue: varakas suomenruotsalainen opiskelijakaverini, toki tyttö, 'tosin polttaa myös muita slimmejä

      Muitten em. merkkien polttajia ei tuu mieleen, aika hyvä testi, täytyy todeta

      • marlboroman...,

        Lämällää sinisenä mutta sätkinä, oon kai sitte tavallinen lökäpöksyjuntti no käy mulle.
        Ei ole juuri maussa eroa sätkä-lämmällän ja punasen mallun välillä, mallua sain "lahjaksi" muutaman askin välistä niitä tullu maisteltua.

        Sätkänvääntäjän profiili jäi alottajalla tekemättä.

        En ole köyhä enkä kipee vaikka sätkää väännän, se on se maku joka sätkistä tekee hyviä, sama tupakka tehdaskäärästynä ei maistu yhtä hyvälle kuin itsekääritty, tehdaskäärästy on kuin utuista sumua ei maistu millekää, sätkä purut pikkasen kuivattuna antaa hyvän aromin.


    • normiduunari

      malboro punainen on se mitä olen polttanut ikäni..enkä aio muuta paskaa polttaakkaan,vähän kallista ehkä mutta mielestäni se on paras

      • boingboinggg

        myydäänks tota vogue tupakkia suomes? jotku sanoo et ei myytäs?


      • ei tyttötupakkia
        boingboinggg kirjoitti:

        myydäänks tota vogue tupakkia suomes? jotku sanoo et ei myytäs?

        joskus lähivuosina myyty, pari kolme vuotta sitten, vai onkohan siitä jo pitempäänkin. Nykytilanne en tiedä.


      • sdgfhjhjhkkyg
        ei tyttötupakkia kirjoitti:

        joskus lähivuosina myyty, pari kolme vuotta sitten, vai onkohan siitä jo pitempäänkin. Nykytilanne en tiedä.

        Kyllä tänään kaupassa taisin nähdä. oliko ärrä tai joku pieni k kauppa


      • Anonyymi

        Kyllä punanen Marlboro vähän kalliimpi kuin muut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä punanen Marlboro vähän kalliimpi kuin muut

        Viime lauantaina kuulin, että punainen Mallu aski 8 euroa.


    • HOOIIVEEE

      Chesterfield -Punainen= Olet psykopaatti tai muuten persoonallinen luonne. Kyseenalaistat kaiken ja olet kehittänyt joka asiaan oman ratkaisun.'


      HOOOOOO

    • ko

      kaikenlaista on tullut nuoruusvuosien aikana ryystettyä, mutta nyt on löytynyt ehdoton suosikki: Kultainen Marlboro. Mielestäni erittäin smoothi maku, sopivan vahva mutta ei liian tuju.
      Ainoat huonot puolet ovat huonohkot arvot (tervaa 8mg nik. 0,6mg ) ja se törkeä 4,8 hinta, mutta mielummin sitä kovemmalla rahalla, kun jotain vähän halvempaa paskaa.

      • GT-500

        Pall Mall, Punainen, jos olet nuuka etkä halua tuhlata kaikkea omaisuuksiasi röökiin. Tärkeintä että sitä nikotiinia löytyy :)


      • jere94best
        GT-500 kirjoitti:

        Pall Mall, Punainen, jos olet nuuka etkä halua tuhlata kaikkea omaisuuksiasi röökiin. Tärkeintä että sitä nikotiinia löytyy :)

        mikä vitun trolli tääkin on?!:D


      • riikku1000
        jere94best kirjoitti:

        mikä vitun trolli tääkin on?!:D

        vittu samaa paskaa ne kaikki röökit on!kaikki samalla tavalla aiheuttaa riippuvuutta riippumatta siitä mikä merkki,väri tai rööki on kyseessä!jätkä on selvästi joku 10 vuotias kakara.trolli tää on.vittu painu niitten testies kanssa helvettiin!homo!


    • +++´´´'''.,

      tupakka on tärkein asia elämässäni. jos tupakan valmistus loppuu joskus laitan kostoksi suomen lipun koiranpaskaan.

      • MiroKekki

        Samoin. Tupakka ohjaa elämääni, eikä vituta pätkän vertaa.


      • mallua.palaa.paljon

        Olen aina polttanut punaista mallua erittäin hyvä savuke


    • 13qwqwe

      Mites pikkusikarit?

      Nehän ovat tupakan ja "oikean" sikarin välimuoto, joten siitä saisi aikamoisia ajatuksia aikaan.
      Itse poltan varsinkin vaniljan makuisia pikkusikareita, olen varmaan turhamainen ihminen. Ja niin olenkin :)

    • ?????

      Tunnen sellaisia jotka polttaa myös bonusta vihreää, mutta entä sätkänkäärijät ? Itse käärin mentholisätkiä ja smarttia piti olla (ai että tekis hyvää, mutta kun yritän lopettaa).

      • asplz

        Entäs Chessun sinine?


      • jiiijiiiniiin
        asplz kirjoitti:

        Entäs Chessun sinine?

        Tai Bonus-sininen?


      • kw
        jiiijiiiniiin kirjoitti:

        Tai Bonus-sininen?

        no mitä helvettiä.
        sori nyt vaan kaikille mut tää on aivan saatanan naurettava. miten jonkun luonteen voi selvittää siitä mitä spadduu vetää? ihan sama ku joku analysois sun luontees siitä, miten sä teet voileivän tai käyt paskalla. en haluis arvostella kenenkään fiksuutta mut sanon kuitenki et ei oo varmaa älynystyrät hirveesti pyöriny tätä tehdes.

        chessun sininen on oikein mainiota jos sinisestä tykkää, kaikki bonukset taas on käsittämätöntä kuraa. kiits


      • ffsddfsdsfdfs
        kw kirjoitti:

        no mitä helvettiä.
        sori nyt vaan kaikille mut tää on aivan saatanan naurettava. miten jonkun luonteen voi selvittää siitä mitä spadduu vetää? ihan sama ku joku analysois sun luontees siitä, miten sä teet voileivän tai käyt paskalla. en haluis arvostella kenenkään fiksuutta mut sanon kuitenki et ei oo varmaa älynystyrät hirveesti pyöriny tätä tehdes.

        chessun sininen on oikein mainiota jos sinisestä tykkää, kaikki bonukset taas on käsittämätöntä kuraa. kiits

        Ihan kivaa ajanvietettä lukea tällaisia skeidapalstoja. Lähdenpäs tästä ostamaan kunnon oranssin Norttiaskin... Tupakkaa sätitään liikaa, minusta hintoja pitäisi alentaa ainakin eurolla per aski. Kalliilla hinnoilla vain tuetaan Viron viina- ja tupakkarallia.

        Millä tahansa saa hengen pois, kunhan vain ottaa sitä liikaa. Tupakanpoltossakin on pidettävä pää kylmänä ja välillä aina vähennettävä annosta. Itse nautiskelen aina silloin tällöin yhden kunnon röökin (Esim. North State on kunnon röökiä) vaikkapa ison aterian päälle. Jotenkin pidän tupakansavusta ja siitä hienosta tunteesta kun tupakka palaa, tulee hyvä fiilis.


    • Korsteeni1993

      Ärsyttää sellaiset ihmiset (kuten mm. äitini puoleinen suku) jotka tuomitsevat heti tupakoijat. "Tupakka tappaa ja vie rahaa?", on suhteellisen usein kuultava lause heiltä. Itse poltan, mutta en ole kertonut siitä kenellekään sukulaiselle, koska muuten saarnoista ei tulisi loppua. Olen tullut tässä isääni ja hänen sukuunsa, kaikki yhtiä korsteeneja. Minkäs huonoille esimerkinantajille voi...

      Itse polttelen mitä sattuu, yleensä punaista tai sinistä, toisinaan maistuu vaaleanvihreä L&M. Parasta tehdastupakkia (vaikka tehdastupakalla ei niinkään nautinnollista arvoa ole) punainen Marlboro tai sininen Belmont. Maistuvat hyvälle, mutta korkean hinnan takia nuo ovat harvinaista herkkua. Sikarit ja piippu ovat sitten herkuttelua varten.

    • ghghghghg

      En tajua, mitä varsinkin muut nuoret näkevät L&M-tupakeissa. Onhan ne ihan poltettavaa kamaa, mutta varsinkin sininen Lämä on oksettavan makuista. Taitaapi olla trendijuttuja, kouluissa ei paljon muuta näekään kuin Lämää. Ennemmin maksan 50 senttiä enemmän ja ostan kunnon tupakkaa, tai sitten kääräisen itse.

      • asdadsfvgtb

        tota määkin ihmettelen, lämän sininen on... mitäänsanomatonta. ei sitä kauheesti voi vihata ku ei maistu millekää muttei tykätäkää. ja oikeesti. ne siniset ja vihreet on ihan paskaröökejä, jos tupakkaa polttaa nii kylhän sen punasta kuuluu olla (mieluite norttia)


    • asdxD ilman pallia

      TOSSA Ei ole PALL MALLIA!!!!

    • 23456786543

      Jeps Pall Mall puuttuu.. :(

      Miten voitkaan unohtaa parhaan halpistupakan..!

    • Jouko81

      Smartin punanen sätkätoppa 4 e, siihen siirrytty Chesterdieldin aski punaisesta, eli parantunut psykopaatti? xD

    • psykopaattikewwe

      tunnen kyl yhen pun. chessun polttajan. melko tyhmä on ehkä psyko

    • älkääpäskuulkaapas

      smartin punanen sätkä on vaan hyvää! :) mutta marlboron punanen.. ah mikä nautinto! ;)

    • MarlboroTheCigarette

      Itel tuol Marlboron punane maxi-aski :3

    • Kyllä mä aiakin poltan kaikkea kessua mutta kyllä marlboron punanen on se juttu eikä siyä parempaa ookkaan

    • Perusjonne

      Bonukse kultane toppa on herkkua :)

    • mallua

      Kyllähän pun Marlboro mainio savuke laatua

      • Anonyymi

        Hyvä aromi laadukas


    • Anonyymi

      Kyllähän se on hienoa poltella silloin tällöin Smart sininen

    • Anonyymi

      Ite käytän malboron punasta siinä on silkkimäinen tunne keuhkoissa

      • Anonyymi

        Onko nuotiosavussakin?
        Samoja myrkkyjä.


    • Anonyymi

      Kyllähän se punainen mallu parasta

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe