Tälläinen polttaja olet!

Tässä on tälläinen testi joka kertoo tupakkamerkin perusteella jotain ihmisestä itsestään. Testattu ja huomattu monella ihmisellä.

Ei läheskään kaikkia merkkejä ole testissä mukana ja ÄLÄ OTA TESTIÄ TOSISSAAN JOS ET OLEKAAN SELLAINEN MITÄ TÄMÄ TESTI SANOO. TÄMÄ ON LEIKKIMIELINEN TESTI!

L&M -Sininen= Olet peruspolttaja, et halua mitenkään järisyttävää tupakkaa vaan perus äl ämmää, ku sitähän kaikki muutkin polttaa.

L&M -Punainen= Samoja havaintoja kuin sinisessä, mutta haluat "täydemmän maun" kuin sinisessä. Saatat olla myös enemmän riippuvainen. Useasti Naisten punaistatupakkaa tai opiskelijoiden.

L&M -Vihreä= Olet luultavasti nainen. Nuoret naiset Myös vanhemmat polttavat tätä enemmän kuin useasti. Myös keski-ikäiset miehet, jotka eivät ole täysin "tupakalla käyviä" ihmisiä. Eli pystyvät myös olemaan ilman.

Marlboro -Punainen= Olet äijä, tai nainen joka vaalii perinteitä. Panostat laatuun ja poltat tätä aitoa ja "alkuperäistä". Niin nuorille kuin vanhoille.

Marlboro -Vaalen vihreä= Olet taiteilija. Harrastat maalausta, piirtämistä, kirjoittamista tai musiikkia. Tai sitten vaan kertakaikkiaan haluat suuhuusi paljon menthol makua.

Marlboro -Valkoinen/kultainen= Olet 20-30 vuotias mies tai nainen. Trendikäs.

Colt= Olet vanha mies, poikkeuksetta. Sinulla saattaa olla menneisyys merenkävijänä tai muistelet sota-aikoja usein.

Nort State= Samat kuin Coltissa, mutta olet vielä kovempi polttamaan. Saatat olla myös erämies...

Smart -Kaikki värit/maut= Et halua ostaa toppia ja et myöskään viitsi tuhlata tupakkaan niin paljon rahaa, poltat halpaa ja varmaa Smarttia. Saatat myös miettiä koko ajan lopettamista. Hyvä!

Viceroy -Sininen= Olet tupakoinut kauan, se ei ole ongelma sinulle. Olet luultavasti "nörtti" ja olit koulussa tai lukiossa hyvin menestynyt. Ymmärrät myös tietotekniikasta kaiken. Usein miehiä.

Chesterfield -Punainen= Olet psykopaatti tai muuten persoonallinen luonne. Kyseenalaistat kaiken ja olet kehittänyt joka asiaan oman ratkaisun.

Barclay -Vihreä= Jos olet mies, olet luultavasti "metroseksuaali" tai homo. Ei välttämättä. Olet pikkutarkka kaikesta ja ärsyynnyt jos joku on laittanut kengät väärin eteisessä.

Belmont -Sininen= Olet vanhahko mies. Charmikas herrasmies ja sinulla on rahaa maksaa 4.20€ joka päivä tupakasta ilman pientäkään sääliä miten paljon se maksaa. Et ole lopettamassa.

Vogue -Sininen/Vihreä= Olet rikas ja hienostunut. Hyvä palkkainen. Nainen. Jos olet mies olet naismainen.

MUISTA! TUPAKKA ON HENGENVAARALLISTA!
1
Ilmoita

Ei tupakakka ole ollenkaan hengenvaarallista.
Henkihän ei mene miksikään vaikka ruumis kuolisi.
Tupakka on ruumiinvaarallista.
1 VASTAUS:
jos tupakan valmistus oikeasti joskus loppuu laitan kostoksi suomen lipun koiranpaskaan
+Lisää kommentti
Ihan hauskahan se on eri kulutustottumusten perusteella tehdä "luonne analyysiä" ihmisestä.Täytyy puuttuu joihinkin epäkohtiin.

Ja pahastuin muuten niin hyvää henkeä sisältäneen jutun saarnaaviin tupakka sitä ja tupakka tätä kommenteihin.Ikään kuin olisit pyydellyt anteeksi sitä,että kirjoitat näin kevyeen sävyyn tupakasta.

"L&M -Sininen= Olet peruspolttaja, et halua mitenkään järisyttävää tupakkaa vaan perus äl ämmää, ku sitähän kaikki muutkin polttaa.

L&M -Punainen= Samoja havaintoja kuin sinisessä, mutta haluat "täydemmän maun" kuin sinisessä. Saatat olla myös enemmän riippuvainen. Useasti Naisten punaistatupakkaa tai opiskelijoiden. "

-allekirjoitetaan täysin.En ymmärrä mitä tekemistä L&M:llä on tupakkanautinnon kanssa?Täysin mautonta ja persoonatonta bulkki-kamaa.

"Marlboro -Punainen= Olet äijä, tai nainen joka vaalii perinteitä. Panostat laatuun ja poltat tätä aitoa ja "alkuperäistä". Niin nuorille kuin vanhoille. "
-Perinteestä voinee puhua,kun marlboro logo on keikkunut jo pitkään yhtnä tunnetuimmista maailmalla.Mutta alkuperäisyys ei kuulu missään nimessä Marlborolle.Merkki lanseerattiin niinkin myöhään kuin 1924.Ja sen tunnetavuus on paljon myöhempiä peruja.Itse asiassa Philip orris on aalunperin englantilainen tupakka kauppa,joka myi lontoossa valmiiksi käärittyä tupakkaa jo ennen vuotta 1850.Äkkiseltään vanhempia ja perinteisempiä mieleen juolahtavia savukemerkkejä on 1912 vuonna yleiseen myyntiin tullut Camel.Pall Malin ja Lucky Striken juuret lienevät jo 1800 luvun puolella.
Marlboron laadusta voi olla montaa mieltä.Onhan tuo toisinaan varsin huonosti jauhettua "tikkuista" tupakkaa.Mutta onhan se menettelevä perusmerkki.
"Tupakka-maailman budweiser".Maistuu kaikille,mutta ei voi haukkua ryhdikkääksi tai omaleimaiseksi.

"Nort State= Samat kuin Coltissa, mutta olet vielä kovempi polttamaan. Saatat olla myös erämies..."
-En ole erityisen vanha mies,en muista sota-aikoja,enkä merilläkään ollut.Eikä minusta erämiestä saa tekemälläkään.
North State ei kuitenkaan ole ainut valintani.Tylsäähän olisi pitäytyä jääräpäisesti yhdessä ainoassa savukkeessa.
..Kuohuviinikin on kevään juhlissa on kivaa,mutta että illalla futista katsoessa napsauttais Perignonin oluen sijasta...

"Smart -Kaikki värit/maut= Et halua ostaa toppia ja et myöskään viitsi tuhlata tupakkaan niin paljon rahaa, poltat halpaa ja varmaa Smarttia. Saatat myös miettiä koko ajan lopettamista. Hyvä!"
-En ihmettelekään,jos Smartin polttaja miettisi lopetusta!Eiköhän tämä ole se toiseksi heikoin lenkki L&M:ien ja Viceroyn tapellessa heikoimman paikassa.Ok,punaisessa smartissa on vivahteensa hetkittäin,mutta ei se sittenkään....
On parempi lopettaa,kuin "nauttia" Smartista.

"Chesterfield -Punainen= Olet psykopaatti tai muuten persoonallinen luonne. Kyseenalaistat kaiken ja olet kehittänyt joka asiaan oman ratkaisun."
-psyko en ole.Ehkä persoonallinen luonne?Kuka tietää.Omat ratkaisut on kaikkeen.Toisinaan ne toimivat,toisinaan ei.Hengissä olen kuitenkin edelleen.Eteenpäinhän ne elämää vievät epäonnistuneetkin "keksinnöt".Nykyään ei tule juurikaan polttettua 'fieldejä',muuttunut valjummaksi.Kannattaa huomioida,että Stephen Kingin "vanhassa hyvässä tuotannossa" on monia hienoja chesterfieldiä polttavaa hahmoa.
Myös Humphrey Bogart oli tunnettu Chesterfield mies.Siihen aikaan taisi olla kuitenkin kyse aivan eri tupakka-laadusta,kuin tämä meidän marketti-fieldi.Taitaa olla,että 60-luvulla tuli vasta ensimmäiset filtterilliset chesterfieldit King Sizen rinnalle.

"Barclay -Vihreä= Jos olet mies, olet luultavasti "metroseksuaali" tai homo. Ei välttämättä. Olet pikkutarkka kaikesta ja ärsyynnyt jos joku on laittanut kengät väärin eteisessä. "
-TOi "metroseksuaali"-juttu sopii tuohon:)
Itse ei ole tullut vihreää Barclayta maistettua,mutta pari vuotta sitten markkinoille lanseerattu Barclay City Red oli miellyttävä laadukas uutuus,kunnes,senkin sekoitusta ilmeisesti sorkittiin,ja se menetti nikotiini-pitoisuuden vähennyksen lisäksi ominaisen arominsa ja tuoksunsa.

Testistä puuttui itselle miellyttäväksi koettu "vanha hyvä" Camel,nykyversiokin menee,mutta jotain se menetti maussaan 2000-luvun alun jälkeen.
Myös laadukkaista laadukkainta,Kentiä,ei noteerattu.
Tekismi mieli Lucky Strikeäkin vähän nostaa,mutta ei se nykyinen hoikennettu versio ansaitse ehkä mitään kaikessa mauttomuudessaan.
Gauloisesit kuivuvat R-kioskeilla valitettavasti hyllyyn,eikä laatuaski osu kohdalle useinkaan.Muuten yksi hienoimmista.
Samasta ilmiöstä kärsii klubi-77,jota ei saane kuin r:iltä?Aluksi sai hyviä eriä,nyt hyllyillä lienee vain myymättä jäänyttä kuiva purua.Tummasta virginian tupakasta valmistettu Klubi menisi muuten terävästi kärkipäähän.No,kansanvalta puhuu,ja juuri ja juuri nikotiinin annostelijoiksi kelpaavat bulkit jyllävät myyntikärjessä.
6 VASTAUSTA:
Taidat olla melkoinen herkkusuu. Itse kyllä polttelen ihan sujuvasti L&M:ää ja Smarttia, mieluiten vihreänä kumpaakin. Sininen menee, punainen on liian tuhtia.

En huomaa eroa Marlboroon tai Belmontiin, joten miksi maksaa turhasta? Harvinaisempia merkkejä taas ei kannata ostaa, kun niitä ei useinkaan saa tuoreena.
ihan hyviä kirjoitti:
Taidat olla melkoinen herkkusuu. Itse kyllä polttelen ihan sujuvasti L&M:ää ja Smarttia, mieluiten vihreänä kumpaakin. Sininen menee, punainen on liian tuhtia.

En huomaa eroa Marlboroon tai Belmontiin, joten miksi maksaa turhasta? Harvinaisempia merkkejä taas ei kannata ostaa, kun niitä ei useinkaan saa tuoreena.
kieltämättä R.T, koin huonoa omatuntoa puhumalla tupakasta näin kepeästi :)

Ei Suomessa tai ainakaan Oulun Ärriltä ole vuosiin saanut tuota klubi-77:aa? Gauloisesin sinistä olen nähnyt vain Stockmannin "tupakkapuodissa"

kysymys sulle R.T; Mikä näistä tavallisista markettimerkeistä on sun ittes mielestä kaikista siedettävintä?
ihan hyviä kirjoitti:
Taidat olla melkoinen herkkusuu. Itse kyllä polttelen ihan sujuvasti L&M:ää ja Smarttia, mieluiten vihreänä kumpaakin. Sininen menee, punainen on liian tuhtia.

En huomaa eroa Marlboroon tai Belmontiin, joten miksi maksaa turhasta? Harvinaisempia merkkejä taas ei kannata ostaa, kun niitä ei useinkaan saa tuoreena.
"Taidat olla melkoinen herkkusuu."
-onko se pahe?
Mielestäni on ihan luonnollista ja järkevää etsiä vähän parempaa(tai siis itseään miellyttävää.Subjektiivisia omakohtaisia kokemuksiahan mautkin on),jos siihen kerran on mahdollisuus,ilman,että maksaa itseään kipeäksi.
Jonkun mielestähän L&M voi olla vaikka maailman paras maku maailman kaikista olemassa olevista mauista.Ja se suotakoon,oma pää,oma makuaisti.Mutta kannattaahan heittää rutiinit sikseen,ja kokeilla,josko jotain parempaakin löytyisi.Tämä näin niinkuin koko elämää kattavana ajatuksena,ei pelkästä makujen maailmasta.

"En huomaa eroa Marlboroon tai Belmontiin, joten miksi maksaa turhasta?"
-No,noita nyt tuskin kauhean pätevinä vertailukohteina kannattaa pitää.Kyllä punainen smart hakkaa aromissaan helposti maanantai erästä ostetun marlboron.

"Harvinaisempia merkkejä taas ei kannata ostaa, kun niitä ei useinkaan saa tuoreena."
-totta useasti.Ja valitettavaa.
Kaiken maailman Pekka Puskat kun on saaneet uskoteltua ihmisille,että mitään tupakka-nautintoa ei ole olemassakaan.Mitäpäs sitä rutinoitunut itseään (ulkopuolisen "faktan" ruokkimana)narkkarina pitävä ihminen parempaa vaatisikaan?
Klubi-77 oli mukava poikkeus 1,5-2 vuuotta sitten.Nyt en ole uskaltanut aikoihin kokeilla,kun tuli jokunen kuivakka aski.
Hurja kokemus oli myöskin R-kioskilta syksyllä 2003 ostettu Gauloises.Markka hinnoiteltu nimittäin.(markkahan vaihtoi eurooppa-rahaan 2001-2002 uud.vuoden yönä)
The_Angel_Eye kirjoitti:
kieltämättä R.T, koin huonoa omatuntoa puhumalla tupakasta näin kepeästi :)

Ei Suomessa tai ainakaan Oulun Ärriltä ole vuosiin saanut tuota klubi-77:aa? Gauloisesin sinistä olen nähnyt vain Stockmannin "tupakkapuodissa"

kysymys sulle R.T; Mikä näistä tavallisista markettimerkeistä on sun ittes mielestä kaikista siedettävintä?
"kieltämättä R.T, koin huonoa omatuntoa puhumalla tupakasta näin kepeästi :) "
-pois tuollaiset.Siis mikäli nyt ylipäätään pidät tupakasta.Ajan henki ei heiluttele kuin tuuliviirejä.Oma makuaisti kertoo totuuden,oli ympäristön arvot mitkä hyvänsä.

"Ei Suomessa tai ainakaan Oulun Ärriltä ole vuosiin saanut tuota klubi-77:aa? Gauloisesin sinistä olen nähnyt vain Stockmannin "tupakkapuodissa" "
-kyllä klubi-77 teki invaasion käsittääkseni kaikkiin Rautakirjoihin keväällä 2004?Maalis-huhti-toukokuussa ehkä?Sitä ennen klubi merkkiä versiona tai toisena taidettiin nähdä viimeisen kerran 80-90 taitteilla?
Gauloises vaihtelee...Useilla ärrillä on...millon missäkin.Oma suppea otanta itä-suomi-keski-suomi-pääkaupunki seutu sanoisi näppituntumalta,että noin 60-70% R:istä Gauloises löytyy.....
Ei siitä kauhean kauaa ole,kun marketeistakin löyty 2 eri Gauloises laatua.

"kysymys sulle R.T; Mikä näistä tavallisista markettimerkeistä on sun ittes mielestä kaikista siedettävintä?"
-Ei kai pelkästään siedettävää,vaan ihan kelpotavaraa on mielestäni(huom.taas se yksilön VAIN oma mielipide,kuten makuasioissa aina) Kent ja North State selkeimmin,ja pitkin hampain viime vuosina tasoaan laskenut Camel.Barclay city red oli myös tullessaan myyntiin (2003) kelpoa,mutta jotain siinäkin muuttui.Myös "pyhäpäivän" marlboro on hyvää.Mutta tuo Nicotiana tabacumin "keulakuvan" pidetty veijari kun on väliin kovin epätasalaatuista.
ihan hyviä kirjoitti:
Taidat olla melkoinen herkkusuu. Itse kyllä polttelen ihan sujuvasti L&M:ää ja Smarttia, mieluiten vihreänä kumpaakin. Sininen menee, punainen on liian tuhtia.

En huomaa eroa Marlboroon tai Belmontiin, joten miksi maksaa turhasta? Harvinaisempia merkkejä taas ei kannata ostaa, kun niitä ei useinkaan saa tuoreena.
lämän punanen onparasta :::D
ja ikää huimat koht 13. :p
Tupakkanautinto ja savukkeet sopivat yhteen kuten sika ja pianonsoitto. Jos haluaa nauttia tupakasta, niin ei muuta kuin piippu huuleen tai hyvä sikari käteen. Teolliset bulkkiröökit maistuvat kaikki asfaltin ja paskan sekoitukselta.
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Punainen Marlboro ja North State on mun suosikkeja, ja mä oon 16 v. datis opiskelija. :D Hehe.
1 VASTAUS:
Smartin sinistä toppana nyt poltellu viimeset 3kk iha hyvvää , eikä llian kallista... vehkeinee (rislat ventit) hinta jtn 3,5€ 1,3€ 1€ eli semmoset ~5,7€. hyvä valinta jos perus sauhuttelija on :pppp
ja oon 15v. perus ylä-asteelaine :D
+Lisää kommentti
Oottako työ muuten poltelleet filtterisavuketta nimeltä Smart? No ettäpä kaiketi oo kun ette vielä seitkytluvun alussa poltelleet mitää. Minäpä polttelin, mutta nyt oon kokeillut riittävän monta merkkiä ja lopetin vuosi sitten.
Ilmoita
Poltan tuota Chesterifieldin punasta, psyko en usko olevani, mut muuten täsmää aikalailla :D
Ilmoita
Vihreä L&M, parikin keski-ikäistä perhetuttavaa, jotka savuttelevat tätä silloin tällöin
Vihreä Marlboro: yksi taiteellinen opiskelijakaveri löytyy
Kultainen Marlboro: parikin opiskelijakaveria, tyttöjä molemmat, löytyy, trendikkyyskin taitaa täsmätä
Colt: yli 80-v. setä tätä kiskoo sotia muistellessaan
Pun Chesterfield: poltan itse, tuntomerkit täsmää paremmin kuin hyvin
Vihr. Barclay (nyk. Kent): Serkkuflikka, pikkutarkkuus ärsyyntyminen löytyy
Sin. Belmont: edesmennyt naapurin mies
Vogue: varakas suomenruotsalainen opiskelijakaverini, toki tyttö, 'tosin polttaa myös muita slimmejä

Muitten em. merkkien polttajia ei tuu mieleen, aika hyvä testi, täytyy todeta
1 VASTAUS:
Lämällää sinisenä mutta sätkinä, oon kai sitte tavallinen lökäpöksyjuntti no käy mulle.
Ei ole juuri maussa eroa sätkä-lämmällän ja punasen mallun välillä, mallua sain "lahjaksi" muutaman askin välistä niitä tullu maisteltua.

Sätkänvääntäjän profiili jäi alottajalla tekemättä.

En ole köyhä enkä kipee vaikka sätkää väännän, se on se maku joka sätkistä tekee hyviä, sama tupakka tehdaskäärästynä ei maistu yhtä hyvälle kuin itsekääritty, tehdaskäärästy on kuin utuista sumua ei maistu millekää, sätkä purut pikkasen kuivattuna antaa hyvän aromin.
+Lisää kommentti
malboro punainen on se mitä olen polttanut ikäni..enkä aio muuta paskaa polttaakkaan,vähän kallista ehkä mutta mielestäni se on paras
3 VASTAUSTA:
myydäänks tota vogue tupakkia suomes? jotku sanoo et ei myytäs?
boingboinggg kirjoitti:
myydäänks tota vogue tupakkia suomes? jotku sanoo et ei myytäs?
joskus lähivuosina myyty, pari kolme vuotta sitten, vai onkohan siitä jo pitempäänkin. Nykytilanne en tiedä.
ei tyttötupakkia kirjoitti:
joskus lähivuosina myyty, pari kolme vuotta sitten, vai onkohan siitä jo pitempäänkin. Nykytilanne en tiedä.
Kyllä tänään kaupassa taisin nähdä. oliko ärrä tai joku pieni k kauppa
+Lisää kommentti
Chesterfield -Punainen= Olet psykopaatti tai muuten persoonallinen luonne. Kyseenalaistat kaiken ja olet kehittänyt joka asiaan oman ratkaisun.'

HOOOOOO
Ilmoita
kaikenlaista on tullut nuoruusvuosien aikana ryystettyä, mutta nyt on löytynyt ehdoton suosikki: Kultainen Marlboro. Mielestäni erittäin smoothi maku, sopivan vahva mutta ei liian tuju.
Ainoat huonot puolet ovat huonohkot arvot (tervaa 8mg nik. 0,6mg ) ja se törkeä 4,8 hinta, mutta mielummin sitä kovemmalla rahalla, kun jotain vähän halvempaa paskaa.
3 VASTAUSTA:
Pall Mall, Punainen, jos olet nuuka etkä halua tuhlata kaikkea omaisuuksiasi röökiin. Tärkeintä että sitä nikotiinia löytyy :)
GT-500 kirjoitti:
Pall Mall, Punainen, jos olet nuuka etkä halua tuhlata kaikkea omaisuuksiasi röökiin. Tärkeintä että sitä nikotiinia löytyy :)
mikä vitun trolli tääkin on?!:D
jere94best kirjoitti:
mikä vitun trolli tääkin on?!:D
vittu samaa paskaa ne kaikki röökit on!kaikki samalla tavalla aiheuttaa riippuvuutta riippumatta siitä mikä merkki,väri tai rööki on kyseessä!jätkä on selvästi joku 10 vuotias kakara.trolli tää on.vittu painu niitten testies kanssa helvettiin!homo!
+Lisää kommentti
tupakka on tärkein asia elämässäni. jos tupakan valmistus loppuu joskus laitan kostoksi suomen lipun koiranpaskaan.
2 VASTAUSTA:
Samoin. Tupakka ohjaa elämääni, eikä vituta pätkän vertaa.
Olen aina polttanut punaista mallua erittäin hyvä savuke
+Lisää kommentti
Mites pikkusikarit?

Nehän ovat tupakan ja "oikean" sikarin välimuoto, joten siitä saisi aikamoisia ajatuksia aikaan.
Itse poltan varsinkin vaniljan makuisia pikkusikareita, olen varmaan turhamainen ihminen. Ja niin olenkin :)
Ilmoita
Tunnen sellaisia jotka polttaa myös bonusta vihreää, mutta entä sätkänkäärijät ? Itse käärin mentholisätkiä ja smarttia piti olla (ai että tekis hyvää, mutta kun yritän lopettaa).
4 VASTAUSTA:
Entäs Chessun sinine?
asplz kirjoitti:
Entäs Chessun sinine?
Tai Bonus-sininen?
jiiijiiiniiin kirjoitti:
Tai Bonus-sininen?
no mitä helvettiä.
sori nyt vaan kaikille mut tää on aivan saatanan naurettava. miten jonkun luonteen voi selvittää siitä mitä spadduu vetää? ihan sama ku joku analysois sun luontees siitä, miten sä teet voileivän tai käyt paskalla. en haluis arvostella kenenkään fiksuutta mut sanon kuitenki et ei oo varmaa älynystyrät hirveesti pyöriny tätä tehdes.

chessun sininen on oikein mainiota jos sinisestä tykkää, kaikki bonukset taas on käsittämätöntä kuraa. kiits
kw kirjoitti:
no mitä helvettiä.
sori nyt vaan kaikille mut tää on aivan saatanan naurettava. miten jonkun luonteen voi selvittää siitä mitä spadduu vetää? ihan sama ku joku analysois sun luontees siitä, miten sä teet voileivän tai käyt paskalla. en haluis arvostella kenenkään fiksuutta mut sanon kuitenki et ei oo varmaa älynystyrät hirveesti pyöriny tätä tehdes.

chessun sininen on oikein mainiota jos sinisestä tykkää, kaikki bonukset taas on käsittämätöntä kuraa. kiits
Ihan kivaa ajanvietettä lukea tällaisia skeidapalstoja. Lähdenpäs tästä ostamaan kunnon oranssin Norttiaskin... Tupakkaa sätitään liikaa, minusta hintoja pitäisi alentaa ainakin eurolla per aski. Kalliilla hinnoilla vain tuetaan Viron viina- ja tupakkarallia.

Millä tahansa saa hengen pois, kunhan vain ottaa sitä liikaa. Tupakanpoltossakin on pidettävä pää kylmänä ja välillä aina vähennettävä annosta. Itse nautiskelen aina silloin tällöin yhden kunnon röökin (Esim. North State on kunnon röökiä) vaikkapa ison aterian päälle. Jotenkin pidän tupakansavusta ja siitä hienosta tunteesta kun tupakka palaa, tulee hyvä fiilis.
+Lisää kommentti
Ärsyttää sellaiset ihmiset (kuten mm. äitini puoleinen suku) jotka tuomitsevat heti tupakoijat. "Tupakka tappaa ja vie rahaa?", on suhteellisen usein kuultava lause heiltä. Itse poltan, mutta en ole kertonut siitä kenellekään sukulaiselle, koska muuten saarnoista ei tulisi loppua. Olen tullut tässä isääni ja hänen sukuunsa, kaikki yhtiä korsteeneja. Minkäs huonoille esimerkinantajille voi...

Itse polttelen mitä sattuu, yleensä punaista tai sinistä, toisinaan maistuu vaaleanvihreä L&M. Parasta tehdastupakkia (vaikka tehdastupakalla ei niinkään nautinnollista arvoa ole) punainen Marlboro tai sininen Belmont. Maistuvat hyvälle, mutta korkean hinnan takia nuo ovat harvinaista herkkua. Sikarit ja piippu ovat sitten herkuttelua varten.
Ilmoita
En tajua, mitä varsinkin muut nuoret näkevät L&M-tupakeissa. Onhan ne ihan poltettavaa kamaa, mutta varsinkin sininen Lämä on oksettavan makuista. Taitaapi olla trendijuttuja, kouluissa ei paljon muuta näekään kuin Lämää. Ennemmin maksan 50 senttiä enemmän ja ostan kunnon tupakkaa, tai sitten kääräisen itse.
1 VASTAUS:
tota määkin ihmettelen, lämän sininen on... mitäänsanomatonta. ei sitä kauheesti voi vihata ku ei maistu millekää muttei tykätäkää. ja oikeesti. ne siniset ja vihreet on ihan paskaröökejä, jos tupakkaa polttaa nii kylhän sen punasta kuuluu olla (mieluite norttia)
+Lisää kommentti
TOSSA Ei ole PALL MALLIA!!!!
Ilmoita
Jeps Pall Mall puuttuu.. :(

Miten voitkaan unohtaa parhaan halpistupakan..!
Ilmoita
Smartin punanen sätkätoppa 4 e, siihen siirrytty Chesterdieldin aski punaisesta, eli parantunut psykopaatti? xD
Ilmoita
tunnen kyl yhen pun. chessun polttajan. melko tyhmä on ehkä psyko
Ilmoita
smartin punanen sätkä on vaan hyvää! :) mutta marlboron punanen.. ah mikä nautinto! ;)
Ilmoita
Itel tuol Marlboron punane maxi-aski :3
Ilmoita
Kyllä mä aiakin poltan kaikkea kessua mutta kyllä marlboron punanen on se juttu eikä siyä parempaa ookkaan
Ilmoita
Bonukse kultane toppa on herkkua :)
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tälläinen polttaja olet!

Tässä on tälläinen testi joka kertoo tupakkamerkin perusteella jotain ihmisestä itsestään. Testattu ja huomattu monella ihmisellä.

Ei läheskään kaikkia merkkejä ole testissä mukana ja ÄLÄ OTA TESTIÄ TOSISSAAN JOS ET OLEKAAN SELLAINEN MITÄ TÄMÄ TESTI SANOO. TÄMÄ ON LEIKKIMIELINEN TESTI!

L&M -Sininen= Olet peruspolttaja, et halua mitenkään järisyttävää tupakkaa vaan perus äl ämmää, ku sitähän kaikki muutkin polttaa.

L&M -Punainen= Samoja havaintoja kuin sinisessä, mutta haluat "täydemmän maun" kuin sinisessä. Saatat olla myös enemmän riippuvainen. Useasti Naisten punaistatupakkaa tai opiskelijoiden.

L&M -Vihreä= Olet luultavasti nainen. Nuoret naiset Myös vanhemmat polttavat tätä enemmän kuin useasti. Myös keski-ikäiset miehet, jotka eivät ole täysin "tupakalla käyviä" ihmisiä. Eli pystyvät myös olemaan ilman.

Marlboro -Punainen= Olet äijä, tai nainen joka vaalii perinteitä. Panostat laatuun ja poltat tätä aitoa ja "alkuperäistä". Niin nuorille kuin vanhoille.

Marlboro -Vaalen vihreä= Olet taiteilija. Harrastat maalausta, piirtämistä, kirjoittamista tai musiikkia. Tai sitten vaan kertakaikkiaan haluat suuhuusi paljon menthol makua.

Marlboro -Valkoinen/kultainen= Olet 20-30 vuotias mies tai nainen. Trendikäs.

Colt= Olet vanha mies, poikkeuksetta. Sinulla saattaa olla menneisyys merenkävijänä tai muistelet sota-aikoja usein.

Nort State= Samat kuin Coltissa, mutta olet vielä kovempi polttamaan. Saatat olla myös erämies...

Smart -Kaikki värit/maut= Et halua ostaa toppia ja et myöskään viitsi tuhlata tupakkaan niin paljon rahaa, poltat halpaa ja varmaa Smarttia. Saatat myös miettiä koko ajan lopettamista. Hyvä!

Viceroy -Sininen= Olet tupakoinut kauan, se ei ole ongelma sinulle. Olet luultavasti "nörtti" ja olit koulussa tai lukiossa hyvin menestynyt. Ymmärrät myös tietotekniikasta kaiken. Usein miehiä.

Chesterfield -Punainen= Olet psykopaatti tai muuten persoonallinen luonne. Kyseenalaistat kaiken ja olet kehittänyt joka asiaan oman ratkaisun.

Barclay -Vihreä= Jos olet mies, olet luultavasti "metroseksuaali" tai homo. Ei välttämättä. Olet pikkutarkka kaikesta ja ärsyynnyt jos joku on laittanut kengät väärin eteisessä.

Belmont -Sininen= Olet vanhahko mies. Charmikas herrasmies ja sinulla on rahaa maksaa 4.20€ joka päivä tupakasta ilman pientäkään sääliä miten paljon se maksaa. Et ole lopettamassa.

Vogue -Sininen/Vihreä= Olet rikas ja hienostunut. Hyvä palkkainen. Nainen. Jos olet mies olet naismainen.

MUISTA! TUPAKKA ON HENGENVAARALLISTA!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta