Jos on poistanut listalta jonkun henkilön niin näkeekö kyseinen kuitenkin toisen onlinessa, jos ei ole itse poistanut. Mutta ei voi kirjotella?
jos poistanut henkilön
enni
3950
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 3
Vanhimmat
henkilö näkee sinut offline-tilassa.
Jos olet siis poistanut ja estänyt jonkun henkilön, niin kyseinen henkilö näkee sinut aina vaan offlinessa, olit sitten missä tilassa vaan. Näin olen sen ainakin itse ymmärtänyt.
Jos poistat jonkun henkilön, mutta castapuoli ei poista sua, ko. tyyppi näkee sun tilat aina sellaisina kun ne on. Jos lisäksi laitat ruksit kohtiin 'torju' , silloin ei näe sun tiloja vaan aina sen offline-tilan.
Mutta tyyppi ei siis saa mitään viestiä että sut on poistettu, mutta ainahan voit itse tarkistaa asetuksista kuka on lisännyt sinut omaan listaansa.