Nimimerkki Helsinki-Pori-Espoo-Vantaa-Vaasa KB edustus tyyppi.

Nimimerkki Helsinki-Pori-Es...

Nimimerkki Helsinki-Pori-Espoo-Vantaa-Vaasa KB edustus tyyppi.
Kirjoittanut: Nimimerkki Helsinki-Pori-Es... 7.6.2006 klo 03.32
   

Nimimerkki Helsinki-Pori-Espoo-Vantaa-Vaasa KB edustus tyyppi.


Turkulainen' 02 alueen kickboxingia itse yksin omana itsenäisenä ja yksityisenä taistelijana yksin itseään edustava kyseinen KB-Edustaja & KB-Taistelija KB-Edustaja Seppo Saurio .....Paras Näkemäni pitkiin aikoihin...=)=)=)=). Pakko myöntää,Gotta work with this guy right here I have seen him in the action.=).

Tietääkö kukaan vastausta miksei tämä kyseinen Turkulais kaveri ole eikä näy ottelemassa ..???. Hitto nohj On se sitten saakelin kumma itse asias pitäis jo kohta vissiin sanoa että jumalauta Tässä pojassa on tulevaisuuden lupaus aito luonnon lahjakkuus ja tulevaisuuden taitava lupaus joten. Minun Kysymykseni kuuluu ? Missä mättää nyt Turussa.?????????????????????????????????? saisiko kenties vastauksen pian.??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

jumankauta tämä on jo ihme juttu kaikki vain mollaavat , ja valehtelevat hänestä puhuvat hänestä pahaa & täyttä häkää täyttä paskaa ...näköjään kaveri on yksiä kovimpia näkemiäni potkijoita & taistelijoita vaikkei koskaan näytä suustaan sitä ulos toitottavaankaan itse kamalastikkaan juuri.


Tässä vähön toisenlainen totuudellinen paikkansa toisaalta, pitävä totuus fakta tieto, .. Sattumoisin kerran kaks pari. Olen Käväissyt pariin otteeseen. Turun KB-Salilla vilkaisemassa, sattumoisin,.. Jopa itseasiassa nähnytkin tämän kyseisen kundin harjoittelemassa & treenaamassa ohi mennen tosi toiminnassa in the real action ei hassumpaa pakko sanoa ei hassumpaa ollenkaan,.. Mahtavaa..heh,.taidokasta ja hyvin näyttää kerrassaan upeaa=)=)!".

Uusin Huhu kiertää tämä kyseinen ottelija ei ole vitsi tosiaankaan kuten hänestä mainitaan. Ei siitä kauaa ole kun yhdes paikassa juuri tämä samalta näyttävä KB:tä edustava. Kyseinen kaveri nähtiin testaamassa taitojaan & kykyjään.


Kaveri Nähtiin myös Helsinging Sm-Kisoissa 2006 tämä Kyseinen Kaveri nimeltä Seppo Saurio KB-Edustaja 02 Turun alueelta.

näyttää tietävän & tuntevan monia ottelijoita sekä isoja kihoja..Liitosta ainakin Siltä näytti Sm-Kisojen aikana ainaskin.

olen nähnyt kyseisen kaverin tosi toiminnassa ei hassumpaa voisi sanoa...=)=).

Kaverista sen verran. Kaverin potkuyhdistelmä , Liikuminen , ketteryys & nopeus ovat minun omasta mielestäni kuin. Bruce Leen & Chuck Norriksen , ja kuten hän on aiemmin itse maininnut netissä tosiaankin todellaki. Yksi ainutlaatuinen klooni kopio John Barrett : ista , Chuck Norriksesta ja Van Damme : sta kylläkin. Van Dammen kerrassaan upea kopioitu klooni liikkumis ,isku & potku kombinaatio yhdistelmä taito kerrassaan hallussa kaverilla.

Faboulous.=) ... Marvelous ,.. Geat...hehe.=)..Should I say maybe the Best , Maybe The Greatest

siga mageeezzz=)

Siga Mageeta tsemyä kaveri.=)

Kaikki yhä ihmettelevät yhtä asiaa missä Seppo harjoittelee & missä hän treenaa?. missä .? , milloinkin.? koska.? mistä hänet löytäisi.? , mistä tavottaa.? jos tämä hyvä taistelija on 02 alueelta Turusta Kotoisin joka on kuin Van Dammen & John Barretin Identinen klooni Kopio kaveri KB-Tyyliä edustaen.?????????????????????????????????????????????????

Kait Kysymykseni nyt kuuluu että jos Seppo Saurio on todella niin aito miltä näyttää niin miksei häntä näy missään ottelemassa virallisesti kunnolla koskaan.???? , ja toiseksi Miksi häntä yhä pidetään vain Turun salilla , Miksi vai pitäisikös muotoilla uusiksi Miksei häntä Turun kautta. Ole yhä vieläkään Liiton järjestämissä otteluissa tehty Tunnetuksi paremmin yhtään.?.



kaveri kävi testaamassa taitojaan ja kykyjään yhdellä ulkopuolisella KB-Salillakin niin juttu ja huhu kiertää ... tai näin olen kuullut olin paikan päällä kyseisellä KB-Salilla kyseisenä päivänä kun salin sisäpuolelle asteli tämä kyseinen kaveri. Yksin siitä on nyt joku 1:hdestä - 3: olmeen kuukautta aikaa.


Hän potkii mitä kauneimmat Mawashigeri , Maigeri ja Ushirogeri sokutogeri potkut mitä ollaan nähty....tsemppiä hänelle.=)


Kyseiseltä Kaverilta lähti juuri kyseisten juttujen mukaan yksi pysyvä hammas toiselta puolelta suutakin..jopa yhdessä testaus kehä sparrissa...kyseistä vastustajaa en tiedä enkä tunne sattumoisin kuulin vain vähän sellaista juttua.



Hänen ollaan kuultu käyneen ulkomaillakin harjoittelemassa salaa yksikseen muuallaki kuin vain Turussa .. Itseasiassa nähtykin monesti.



On tämä koko juttu aika outo... Nimittäin tosi hyvin outo ihme juttu jos tätä nyt järjellä miettii kyseinen kaveri ollaan nähty yhdellä KB-Salilla myös toisessa aiemmin. Käydyssä kehä testi sparrissa kaverilla suojaus vähän heitti , kaveri sai sekä hyvää että huonoa palautetta hyvä palaute oli että kaverilla on vielä ajan puutetta harjoittelemisessa & treenaamisessa muuten hyvä paketti. Mutta silti ei täydellinen kuulemma olis vähän puutteita vielä tekniikoissa & suojauksessa, mutta hyvä silti, taitava kerrassaan.



Hänelle sanottiin muistaakseni että kaikenmaailman kaikenlaiset härveli & helikopteri tyyppiset lentävät,hyppivät potkut tai taka lentoiset kierre potkut vaan pois. Hänelle mainittiin negatiivisena palautteena härveli potkut eivät vain toimi. Hyvää positiivista palaute kommenttia. tuli vaikka millä mitalla hyvä, taistelija vaikkakin hyvin hiljainen , nöyrä, ei puhu paljoa kamalasti, ...hän ei sanoja ole muualla päästänt saati sit laukonut suustaan yhtään sen pahemmin ainakaan vielä ei tähän mennessä ole ehei.. ei ainakaan yhtään sen pahemmin sanaakaan suustaan, ellei nyt ole ollut ihan välttämätön pakko ole ellei häneltä, tosiaan ole kysytty jotain treenaa nöyrästi suu kiinni, hyvin hiljaisesti kaverilla on silti kovan näköinen katse mutta yhä silti nöyrä ja hyvin hiljainen. Mutta terävä katse silmissä .... hiljainen mutta taitava nöyrä kaveri.

Aivan kovan näköinen sellaine pakko myöntää.=)=). ...Mut ei mulla huonoa sanottavaa ole... vaikutti päällepäin ihan iisi & viileä mukava kiva kaveri ja, varmastikin luonteeltaan hyvin nöyrä & mukava tyyppi vähän tosiaan silti hyvin oudon rento kaveri vaikutti olevan. Mutta myös silti hyvin kylmä hermoinen , terävä kaveri , taitava kerrassaan....heh=).



Aika lailla silti tekniikoista. Kuulemma ei niistä Liiton virallisissa otteluissa juuri kauheestikaan hyötyä, Kuulemma Liiton virallisissa otteluissa ei tätä kyseistä KB-Taistelijaa Seppo Saurio : ta ole yhä vieläkään näkynyt vaikka koko Liitto on todennut hänet pian ja puoli Turkua kaikkien kertomusten mukaan saati sit tois-paikkakuntalaisetkin yhtä taitavaksi taistelijaksi.

.mutta kaveri pärjäsi kykyjensä & taitojensa testaus sparrissa ihan hyvin vaikkakin yhden pysyvän hampaansakin on jo ehtinyt menettää suustaan,..mutta siitä huolimatta yhä silti kuulemma muuten tosi hyvin...=).

Tällä kyseisellä kaverilla oli päällään muistaakseen musta t paita jossa luki valkoisella selässä jotain KickBoxing ja punaiset satiini kickboxing-housut joissa mustat kahdet sivuraidat,..jos nyt oikein muistaakseni muistan. monet varmasti muistavat hänet jos siis vain tavanneet & nähneet hänet siellä sinä päivänä.??????????????????????????????????????.



Joten mulla ois yks kysymys mikä hiertää hermoja jos näin hyvän taistelijan kykyjä ei ole vielä mukamassa huomattu niinkun saanen tiedustella.?????????????????? Saati sitten ihan kilpa mielessä tai amatööri tai ammattilais mielessä. Nii herääpä kysymys?. Kysymys menee & kuuluu tyyliin miksei kyseistä kaveria ole päästetty Suomen SKL -Suomen Kickboxing Liiton virallisiin Kilpa-otteluihin yhä vieläkään omasta kaupungistaan ikinä koskaan vielä.?????????? tämän haluaisin itsekkin tietää jos joku osaisi jo kenties tähän vastata.



Parhain oppi mikä kyseiselle kaverille opetettiin oma yksityinen itsenäinen ajattelu tapa suojellakseen itseään. Oma Alotteisuus , Kivenkovuus , oikeat suojaus tekniikat ja oikeanlaiset suojaukset , Suojaukset kuntoon , Oikeanlaiset isku & potku Kombinaatiot.



Valmentaa hänet ajassa ajanmyötä kohtuu hyvään lupaavaan kondikseen & kuntoon valmiiksi tulevia tulevaisuuden kovemman luokan liiton SKL-Suomen Kickboxing liiton otteluita varten. Minun Kysymykseni kuuluu että. Eikö näin hyvää kaveria olisi tarkoitus kohdella kuin kukkaa kämmenellä , Suojella valmentaa hyvin.. Pitää hänet kunnossa. Pitää hänet terveenä ja voittavana ei satuttaa näin hyvää ottelijaa eikä tulisi ainakaan vahingoittaa pikemminkin treenata huippu kuntoon onnea yritykselle Seppo paremmin ensi kerralla kuin viimeeksi tsemppiä jatkoon.=)


Eikö valmentajien työ tälläisen luonnonlahjakkuuden kohdalla. Kuin Seppo Saurio Turusta ois niinku vähä esim. Kuten pitää huolta hänestä & pitää huoli hänestä ja katsoa että hän pärjää otteluissa olisikohan perus syy. Tälläkin kertaa vain taas se että kaikki muut , kaikki toiset ovat hänelle kateellisia koska tietävät kuinka loistavan hyvä & taidokas kaveri hän tosissaan on todettu. Liiton Johdon mukaan ja Liiton mukaan olevan sittenkin. Minusta vähän tuntuu vain nyt siltä kuitenkin, ettei tuskin vain ole koko kaveri yhä vieläkään tainnut saada yhä vieläkään taidoistaan & kyvyistään huolimatta kunnollista rehellistä mahdollisuutta ollenkaan edes tähän mennessä vielä.



Ja korjatakseni Tästä kyseisestä kaverista Liitto on kuullut,.. hänet on tavattu & nähty helsingissä käymässä ainakin nähtiin, sm-kisojen 2006 aikana helsingin kisa-hallissa. GB-Gymin järjestämissä Helsingin Kickboxing 2006 SM-Kisoissakin. Viikko pari sitä ennen, juuri kaupungeissakin kuten jopa. Espoossa & Vantaalla ja, jos nyt sitten se oikea juttu pitää paikkansa sitä ennen Helsingissä ja Porin suunnalla Vantaasta en tiedä, enkä tosin ole varma voi olla ihan hyvin totta että käväissyt sielläkin jo oikea fakta paikkansa sitten kuulemani ja näkemäni perusteella, Pitää paikkansa hänestä.



Olisikohan nyt ollut sitten kenties , Helsingissä , ainaski Itä-Helsingissä , Porissa,Vantaal ehkä...siitä en ole vielä täysin varma ..ainakin, Vantaal ja Espoon ellei Porinkin suunnassa KB:n Merkeissä. Ollut , testauttamassa todella näyttäviä mutta myös todella realistisesti kehässä toimivia potkuja sekä tekniikoita.

Hänen osaamia tekniikoitaan toisessakin kaupungissa aika aikasin aikoja sitten tossa vähän aiemmin jo ...ja sekin jo oli heti jo, Turun ulkopuolella jo vähän muuallaki kuin 02 alueen Turussa. NO wAY Ehei ei ole ainoa paikka Missä tätä Seppo Van Damme" Saurio ta, Itseasissa kylläkin ollaan jo kuitenkin ehditty muuallkin tavata monesti ollaan KB:n merkeissä jo tavattu saati, sit ihan nähtykin jo aika monestikin pitäisi varmasti teille kaikille sanoa jo.

Hänet olen nähnyt tähän mennessä jo, Ottamas sparria ja kaikkien näkemän mukaan myös kanssa, ottelemassa testaamassa taitojaan keyvessä sparrissa ja kovassakin kehä & taitojensa testi sparrissa myös sekä katsomassa paria ottelua ja testaamassa taitojaan. Omien kykyjensä & taitojensa testaus, testi sparri & kehä sparri matsissa, Kaverilla silti on siltikin ollut kohtuu menestystä tähän asti.

Tämä kaveri tämä Seppo Saurio KB-taistelija meinaa jo ehtinyt käväistä ja nimittäin ollut jo quite a lot melko paljon testaamassa,jo nyt vähän pikkusen muuallakin jo taitojaan yksikseen... Mistäkö tiedän nähnyt...sattumalta senkin jopa että juuri se tämä sama kyseinen kaveri , Ollut jo paljon ollut harjoittelees peilien edessä , hyppy narua , juoksemassa nähty lujaa kuin mikäkin. ja ennenkaikkea säkeillä työtä. Onnea hänelle yritykseen=)I wish you a great luck.



Tämä kaveri tämä Turkulainen Seppo Saurio on todellinen tosi potkija taistelija. Nimittäin Tämä juuri sama kyseinen samalta näyttävä kaveri on tainnu vähä salaa käväistä paris toises scandinavian maas testaamas oman itsensä kyvyt sekä omat tekniikkansa & omat taitonsa jo ja käynyt siinä ohella siinä, samalla testaamassa vähän onnistuneesti täysin ypö-yksin. Vähän muuallakin jo tähän mennessä oppimiaan. Taitojaan onnistuneesti ... hyvin onnistuneesti...silti=).



Hän taitaa viitata entisillä olleilla Muay Thai- Aiheisillä kotisivuillaan omasta itsestään vertaus kuvaansa jos ehkä oikeassa olen. Niin yhteen , KB tyyliä edustavaaan vhs elokuvaan John Barrett - To The Death ( 1993), jos nyt sitten ehkä oikeassa satun olemaankin niin kyseinen kaveri näyttää vielä kaiken lisäksi. Kyseiseltä henkilöltä John Barrett:ilta, ...ja taistelee & Potkii juuri samaan kyseiseen identtiseen tyyliin kuin hän elokuvissa American Kickboxer (1991) , To The Death (1993). Ellei sitten, ehkäpä tällä kyseisellä, Sepolla ole sitten jotakuta täysin 100 % identtistä klooni samannäköistä tismalleen samalta vielä näyttävääkin KB:eetä edustavaa Kaksois olentoa & Kaksois Kloonia Suomessa.


Minun yhteen vetoni asiasta kaveri vaikuttaa kiven kovalta tavatessa kova suustaan hyvät notkeat potkut. Tämä kyseinen kaveri on kuin yhdistelmä tunnetuista henkilöistä : Bruce Lee , Brandon Lee, Michael Worth , Jason Vincent Leigh , Lorenzo Lamas ja ennen kaikkea kuin Chuck Norris & john Barrett yhdessä ja samassa henkilössä.

kaveri tiedetään yhä yli viidessä muussa kaupungissa jo Suomessa hänet ollaan tavattu Espoon , Helsingin sekä Porin ja jos nyt oikein muistan Vantaan suunnilla KB-n Merkeissä. Missä muualla hänet sen merkeissä ollaan jo ehditty tavata ja nähdä on. Ruotsissa , Tanskassa ja Saksassa ,Portugalissa , Espanjassa ja Italiassa taas ja parissa muussakin kaupungissa Suomessa kuin jossain Turussa vain.


Hänessä on kerrassaan ruutia...hehehe..niin itse huomasin)=)...Sellaista aitoa taistelijan palavaa jaksamusta , yritystä kaveri pistää yrittäessään kaiken effortin palamaan...

Tämä Nuori KB:tä edustava 22vuotias nuori Turkulais tyyppi aivan tosissaan.yrittää & antaa kaikkensa.,.Potkii kuin John Barrett , Hyppy Potkii kuin KB: EN Elokuva alan näyttelijä huiput Lorenzo Lamas, Don The Dragon Wilson , John Barrett ja Van Damme kerrassaan kaveri muistuttaa hyvin suuresti tv sankaria Chuck Norrista. Eli melkein kuin. Chuck Norris KB-Edustaja Seppo Saurio jostain. Turustapäin olen 79 % varma toista aivan hänen kaltaistaan samanlaista ei nyt kyllä vastaan kävele eikä tule pitkään aikaan varmastikaan juurikaan, toista hänen vertaistaan kuulemma hyvin pitkään aikaan näin se juttu hänestä on alkanut kiertää... hänestä ollaan ainakin jo kuultu.

Pieni korjaus asioihin. Kaveri vaikuttaa, täysin kovakuntoiselta taistelijalta kerrakseen vaikuttaa lähes voittamattomalta Onnea & tsemmpiä. Turun suuntaan.=)...hyvää työtä.=).

tämän jälkeen KB-Congratulations,.paljon hyvää onnea. Hyvää työtä tehty kieltämättä tämän taistelijan kehityksen ja taitojen suhteen silti. Turku Rulez, kerrassaan mahtavan loistava hyvä tekniikkainen taistelija kerrassaan ...kannattaisi Huomioida kyseisen taistelijan taidot ehkäpä jo vuosi -2 sitten jo. Kenties.?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Pakko Sanoa et aika paska persejuttu, jos tälläistä taistelijaa omassa seurassa kohdellaan kaltoin tai huonosti, saati sitten ellei ole saanut virallisesti vieläkään edes mahdollisuutta kunnolla oman pään-pituisten ja oman paino-sarjansa. Suomen SKL-Suomen Kickboxing Liiton, virallisiin liiton järjestämiin isoihin kisoihin ja isoihin aitoihin sekä oikeisiin virallisiin avoimiin Otteluihin yhä vieläkään pääsyä kaveri on suora ainutlaatuinen nyrkkeilijä & Potkunyrkkeilijä Luonnon lahjakkuus ja kaikki tietävät tämä on kiistämättömästi jo totta.


Tämä Seppo Saurio sivu Mawashigerilläkin Potkaisi olisko se nyt sit ollut vasuril vai oikeal jalal Potkaisi näkemäni mukaan Vantaallakin yhtä kaveria suoraan kasvoihin, mutta se tais olla ihan vahinko taih, siltä tilanne vaikutti ihan sil hetkellä oli kyse tekniikan suorittamisesta & sparrista.


Kaveri on kuin "Rocky Balboa" = yhtä kuin = Seppo Balboa vai olisiko oikea termi tässä vaiheessa jo Seppo Van Damme Kicking Potkija" Saurio vai Seppo Barrett paremminkin kenties.??????? Mitäs ihmiset olisitte mieltä.??????????????????.


Toimii...lähes kuin elokuvissa jo miltei melkein...=).=)..siga mageeta ainaskin näkemäni mukaan. pakko sanoa gotta work , TOIMIII...!   

0

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        39
        1641
      2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1341
      3. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        9
        1299
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        1
        1295
      5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        42
        1287
      6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        4
        1263
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        0
        1244
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        1
        1220
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        2
        1180
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        1
        1156
      Aihe