Jaguar kuskin imoago

Jaguaristi

elikkä tällänen hölmö kysymys olisi kiva esittää kaikille muille paitsi jaguaristeille.
Eli mitä muut ihmiset ajattelee Jaguarista ja mitä se tuo mieleen kuljettajasta sekä miten Jaguaristit käyttäytyvät liikenteessä muiden mielestä?.

8

2663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mazda-kuski

      Minun mielikuvani Jaguar-kuskeista eivät ole ihan mairittelevia: Snobi. Kattelee muita nenänvartta pitkin. On olevinaan. Rikas. Mukavuudenhaluinen. Nautiskelija. Keski-ikäinen tai vanhempi.

      Liikenteessä puolestaan kokemukset ja mielikuvat ovat myönteisiä: Rauhallinen ajelija. Ei kiilaa eikä öykkäröi. Noudattaa liikennesääntöjä.

    • kuskina

      näen asian näin:

      XK,XJ ja S-typellä ajelevat ovat artistokraatteja ja haluvat erottua selvästi massasta. Tekevät sen vielä erittäin tyylikkäästi. Vanhempikin nainen / mies näiden jagge mallien ratissa on cool näky. Esimerkkinä K.Paakkanen ja XK cabi.

      X-typellä ajelevat ovat taas jotain huvittavaa ja lähes noloa. Auto on vastenmielinen anti-jagge ja siinä ei ole mitään ns. coolia.

      Yleisesti Jaguarilla ajelevat ovat liikenteessä siististi käyttäytyvää porukkaa.

      • vai saa

        nykyään Jaguarin 40 tontulla?!?!?!!? Pitäisiköhän liittyä uncooleihin ihmisiin ja hommata Jagge X-Type? Ja halvin malli on vielä diesel ja kulutus matka-ajossa alle 5 litraa?!?!?!? Ja isomman ja suorituskykyisemmän dieselin saa parin tonnin satsauksella. Huhhuh, kyllä maailma muuttuu. Mutta nyt taisin löytää itseäni miellyttävän auton, ainakin noin paperilla. Pitänee varmaan koeajaa joskus...


      • Jaggessa
        vai saa kirjoitti:

        nykyään Jaguarin 40 tontulla?!?!?!!? Pitäisiköhän liittyä uncooleihin ihmisiin ja hommata Jagge X-Type? Ja halvin malli on vielä diesel ja kulutus matka-ajossa alle 5 litraa?!?!?!? Ja isomman ja suorituskykyisemmän dieselin saa parin tonnin satsauksella. Huhhuh, kyllä maailma muuttuu. Mutta nyt taisin löytää itseäni miellyttävän auton, ainakin noin paperilla. Pitänee varmaan koeajaa joskus...

        Mondeon alusta vai toisinpäin?


    • hngh

      ??
      Jokainen olkoon oma itsensä:) Väkisinkin tulee mieleen kuva ihmisestä, joka nauttii kenties hedonismistaan helppouden kustannuksella. Ja helppoudella tässä tarkoitan lähinnä sitä, että esim jotkut hallintalaitteet ovat Jaguarissa valtavirrasta poikkeavalla tavalla sijoiteltu -> normaalin mittapuun mukainen käytännöllisyys kärsii. Samoin voi olla joitakin huoltopajoja, jotka pelkäävät Jaguarin eksotiikkaa liikaa ottaakseen työtä vastaan. Vaan täytyyhän nautinnon eteen nähdä vähän vaivaa;)
      Helpointa on, kun ei vaivaudu miettimään muiden ajatuksia. Tarpeeksi syvälle tuohon pureutuessaan sekoittaa vain oman päänsä. Aja millä ajat ja anna muiden tehdä samoin.


      -hngh-

    • Konsultti

      Ensimmäisenä Jaguarista tulee mieleen sana tyylikäs. Ovatko kuskit kenties tyylitietoisia? Ajavat liikenteessä siististi, ylinopeutta ei juurikaan edes ohittaessa. (Kerran ajanut XJ6:lla, vaikka autolla oli ikää, siellä "haisi" raha.)

    • sitä mieltä,

      että Jaguarin omistaminen on hieno asia (vaikken sellaista omistakkaan), sillä autossa on melkeimpä aina jotain erityistä jos sitä ei ihan joka pihasta löydykkään, kuten Jaguaria. Mielestäni se, että Ford Mondeon alustaa käytetään X-Typessä on mielestäni aika moinen särö Jaguarin niin maineikkaaseen imagoon. Muut mielestäni vähäpätöisemmät imago-ongelmat ovat diesel-moottori ja farmari-malli, sillä itselleni on hyvin vaikeaa yhdistää näitä asioita melkeimpä "yltiö-konservatiiviseen" merkkiin. Henkilön arvioiminen autonsa perusteella on mielestäni suuri virhe, sillä ei auto kerro isännästään tänä päivänä juuri mitään.

    • Volvo-kuski

      Jaguarilla ajavien ei tarvitse revitellä ja näyttää. Kaikki tietävät että suorituskykyä löytyy. Sanalla sanoen: tyylikäs ja hienostunut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10722
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3043
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2859
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1709
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1656
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 83
      1496
    Aihe