Huono työilmapiiri

vihaisiin työkavereihin kyl...

Tappaa työn ilon ja ahdistaa mennä töihin. En ymmärrä näitä hoitajia jotka vaan murjottavat ja ovat koko ajan huonolla tuulella. Tappavat työilmapiirin, ja muidenkin työntekijöiden on heidän takiaan tosi huono olla

15

2008

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • murjottaja

      ja varmaan sen takia kun vuorotyö ahdistaa ja muutkin murjottavat.

      • käryää

        Ihan oikeesti, kuinka kauan me hoitajat tätä jaksamme. Hyvä ja toimiva työyhteisö on kullanarvoinen voimavara. Minulla oli sellainen työyhteisö, mutta nyt se on hajoamassa..työuupumus on iskenyt jo moniin, halu vaihtaa työpikkaa kasvaa, irtisanoutumisiakin on ollut. Toimin yksityisellä sektorilla, jossa ei kunnoiteta asukkaiden, eikä hoitajien hyvinvointia. Henkilökuntaa hyppyytetään osastolta toiselle, ennen töihin tuloa et voi olla varma miltä osastolta itsesi löydät, et voi keskittyä omaan työhösi ja kehitää sitä, saatikka taata asukkaiden turvallisuutta.


      • Reservisti
        käryää kirjoitti:

        Ihan oikeesti, kuinka kauan me hoitajat tätä jaksamme. Hyvä ja toimiva työyhteisö on kullanarvoinen voimavara. Minulla oli sellainen työyhteisö, mutta nyt se on hajoamassa..työuupumus on iskenyt jo moniin, halu vaihtaa työpikkaa kasvaa, irtisanoutumisiakin on ollut. Toimin yksityisellä sektorilla, jossa ei kunnoiteta asukkaiden, eikä hoitajien hyvinvointia. Henkilökuntaa hyppyytetään osastolta toiselle, ennen töihin tuloa et voi olla varma miltä osastolta itsesi löydät, et voi keskittyä omaan työhösi ja kehitää sitä, saatikka taata asukkaiden turvallisuutta.

        Meillä on onneks talvisota-henkeä jaksaa jonkun verran sen takia jos on ongelmia saunaillassa pidetään sit turpaan lyönti kisat ja loppu illasta halaillaan "oot sinä huippu jätkä " tyylillä. Töissä voi toisinaan murjottaa mut jos oikeesti joku vaivaa osaavat jopa kysyä voinko auttaa.T.Miesvaltaisen yksikön työntekijä.....ps.naistyöntekijät on meillä kaikki osa jätkistä....


    • Nasse-

      Ihan mahdoton yhtälö: paljon naisia ja hyvä työilmapiiri!

      Osastolla ei tarvita kuin muutama valittaja, murjottaja, kiukkuaja, väsynyt, uupunut, jne. NAINEN, joka saa mukaan kiukkuunsa puolet työyhteisöstä.

      Väsymystä varmasti on, mutta jos voisitte hyvät hoitajat yrittää KAIKKENNE, ja säästää voimanne työntekoon, eikä toisista seläntakana puhumiseen ja valittamiseen sekä turhanpäiväisistä asioista vatvomiseen!!

      En enää ikinä mene sellaisiin työpaikkoihin sijaisiksi, joissa on kiukkuista sakkia! Siinäpähän teette työnne pienellä miehityksellä, kun ei teille kukaan tahdo töihin tulla!

    • Sairaanhoitaja vm.82

      Työilmapiiri on suurin syy hoitajien ruikutukseen. On paljon naisia, pätemisen tarve suuri, jokainen haluaisi olla vähintään osastonhoitajan tehtävissä, ei haluta olla työläisiä. Alalle lähtiessä ei tajuta, että sairaanhoitajan arvostus työelämässä ei ole sama kuin vuonna jotain, jolloin vain harvalla oli mahdollisuus opiskella sairaanhoitajaksi, nykypäivänä jokaisella joka haluaa on mahdollisuus hakeutua kyseiselle alalle. Esimerkiksi tutkimus hoitajien laskutaidosta osittaa, että valintaperusteet on laskenut; ei tarvitse olla ns. älyllistä osaamista (kyseisestä asiasta tehty kirja, kyllä pisti naurattamaan kuin luin miten hoitajat laskevat lääkelaskuja). Alan AMK-tutkinto on saanut hoitajat luulemaan, että he on "korkeasti koulutettuja", teoriaa opiskellaan paljon, mutta käytännön koemus puutuu.

    • ...

      mut ku on sit niitä kivoja työfrendejä jotka ruukaa puhuu paskaa ihan koko aja ristii rastii. jopa henk.koht. asiat on kyl kaikkien asiakkaiden tiedos..

      • Alanvaihtoko

        Tää on totta! Ahdistaa mennä töihin, koska siellä muutamat jauhaavat selkäni takana paskaa. Vaihdoin juuri taloa ja siellä on kyllä asenneongelmaisia ihan tarpeeksi. Ollaan niin olevinaan parhaita yms.
        Tässä talossa on paha olla. Siellä ei muutenkaan sijaisia ole, enkä ihmettele yhtään.
        Mieluiten olisin työtön, kuin tässä läpeensä mädässä työyhteisössä.
        Jos hoitoalalla on tällaista, niin häpeän olla hoitaja. Aikuisia ihmisiä, mukamas!
        Minulle ei puhuta, ei anneta rapsaa, käskytetään milloin minnekin yms.


    • muistoissaon

      Siellä on aina sellaisia ,jotka hoidattavat itseään työyhteisöllä. Esimiestasolla voi olla piilolesboja jotka hoidattavat itseään ja psyykettään alaisillaan. Asennevammaista narisijaa ,jotka myrkyttävät ympäristöään. Laiskoja "spilttaajia"jotka raportoivat itse tehneensä työt ,toiset vain avustaneet jne.

    • Anonyymi

      On vaikeaa mennä töihin minullakin.Tietää, ketkä ovat vuorossa ja mieliala on nollassa jo valmiiksi.Yritä siinä sitten heittää huumoria näennäisesti.Kahvikuppiporukat ei edes pyydä kahville kun on se oma joukko.Joku on joskus minuakin pyytänyt kahville.Kauan katsonut mutta en varmasti enää kauan.Hoitoalalla vallitsee aivan kauhea suoraansanoen se meininki,joko ollaan kavereita tai ei olla ja jos jostain ei vaan jostain syystä pidetä niin ei kun ulkopuolelle.Pomot ihan hakoteilla mitä osastoilla todella joka päivä tapahtuu.

    • Anonyymi

      Natzi meininki vanhustentaloissa-tietyissä.

    • Anonyymi

      Onko teillä kanttia vastata edes:

      -Yksityinen
      -Kaupungin/kunnan

    • Anonyymi

      Oma vastaus:

      -Tällä hetkellä kaupungin.

    • Anonyymi

      Se taitaa olla ihan yleistä että hoitoalalla on huono ilmapiiri. Olen työskennellyt useissa hoitoalan paikoissa ja jokaisessa niissä ilmapiiri oli todella karmea , paskaa puhuttiin selän takana ja oli ne omat kuppikunnat. varsinkin se arvostelu ja kyttääminen toisia hoitajia, erityisesti sijaisia ja opiskelijoita kohtaan oli todella käsittämätöntä. Itse jouduin myös useamman kerran sijaisena näiden vakituisten hoitajien hampaisiin. Jos ei haukuttu sijaisia, opiskelijoita tai muita hoitajia, niin sitten otettiin hampaisiin laitoshuoltajat , keittiötyöntekijät ym.

      • Anonyymi

        Tuo on niin totta!! Ei tuollaista kukaan, kenelle oma mielenterveys ja jaksaminen yhtään tärkeää, jaksa!!


      • Anonyymi

        Olin juurikin siivoojana hoivakodilla ja johtaja ja hänen suosikit ottivat minut hampaisiinsa milloin mistäkin syystä. Inhottava ilmapiiri, vaikka muuten työstäni pidin kovasti. Moni näytti lähtevän pois parempiin oloihin tai minne lie. Johtaja hyväksyi kiusaamiset ja itse jopa kannusti pahan puhumiseen. Ikävä maku jäi suuhun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe