Tyhmä kysymys... Miten kauan sitä maksaa pitää keittää? Tai jos kuivattaa uunissa niin mikä lämpötila ja kuinka kauan? Mul oottaa jääkaapissa kokonainen lampaanmaksa...
maksan keittäminen/ kuivattaminen
4
22247
Vastaukset
- ohje
Tällaisen ohjeen löysin netistä:
Kuivatut maksapalat
Paloittele keitetty maksakimpale noin 1 cm x 1 cm kokoisiin paloihin ja asettele palat uunipellille tasaisesti. Laita pelti noin 50-asteiseen uuniin esim. illalla. Aamulla namit ovat valmiita!
Muista, että maksaa ei saa antaa paljon, vähän vain kerran viikossa.- tillyh
Kuivattelen melko usein koirille maksasta herkkunappuloita. Teen sen näin..
Keitän kokonaista maksaa 1-1,5h. Keitän sen vuoksi, että se kuivaa nopeammin ja on myös huomattavasti helpompi leikata ohuiksi palasiksi.
Palaset kuivaan uunissa n. 50-asteessa uunin luukku aavistuksen raollaan (ellei kiertoilma). Palasia täytyy käännellä muutamia kertoja, näin ne kuivuvat perusteellisesti joka puolelta. Annan niiden kuivua 5h (?) ja senkin jälkeen jätän vielä maksat uuniin yöksi.
Tärkeintä on kuivata perusteellisesti! Homehtuvat tosi herkästi muutoin. Säilytys mielellän paperipussissa tai avonaisessa purkissa.
Raakaa maksaa annan koirille kerran viikossa, mutta näitä nameja saavat napsia palkkioiksi useammin.
Hyvää kokkausonnea! - natalie79
tillyh kirjoitti:
Kuivattelen melko usein koirille maksasta herkkunappuloita. Teen sen näin..
Keitän kokonaista maksaa 1-1,5h. Keitän sen vuoksi, että se kuivaa nopeammin ja on myös huomattavasti helpompi leikata ohuiksi palasiksi.
Palaset kuivaan uunissa n. 50-asteessa uunin luukku aavistuksen raollaan (ellei kiertoilma). Palasia täytyy käännellä muutamia kertoja, näin ne kuivuvat perusteellisesti joka puolelta. Annan niiden kuivua 5h (?) ja senkin jälkeen jätän vielä maksat uuniin yöksi.
Tärkeintä on kuivata perusteellisesti! Homehtuvat tosi herkästi muutoin. Säilytys mielellän paperipussissa tai avonaisessa purkissa.
Raakaa maksaa annan koirille kerran viikossa, mutta näitä nameja saavat napsia palkkioiksi useammin.
Hyvää kokkausonnea!Joo eilen sit jo keitinkin sen maksan. Ensin leikkasin sen suikaleiksi ja sit keitin. Keitetyt suikaleet sit pienistin koirilleni sopiviksi pikku palasiksi. Tänään vielä laitan uuniin ne. Ihan kiva saada vaihtelua reeni nameihin.
- Anonyymi
tillyh kirjoitti:
Kuivattelen melko usein koirille maksasta herkkunappuloita. Teen sen näin..
Keitän kokonaista maksaa 1-1,5h. Keitän sen vuoksi, että se kuivaa nopeammin ja on myös huomattavasti helpompi leikata ohuiksi palasiksi.
Palaset kuivaan uunissa n. 50-asteessa uunin luukku aavistuksen raollaan (ellei kiertoilma). Palasia täytyy käännellä muutamia kertoja, näin ne kuivuvat perusteellisesti joka puolelta. Annan niiden kuivua 5h (?) ja senkin jälkeen jätän vielä maksat uuniin yöksi.
Tärkeintä on kuivata perusteellisesti! Homehtuvat tosi herkästi muutoin. Säilytys mielellän paperipussissa tai avonaisessa purkissa.
Raakaa maksaa annan koirille kerran viikossa, mutta näitä nameja saavat napsia palkkioiksi useammin.
Hyvää kokkausonnea!Hei kuinka kauan nämä säilyy ja miten säilytetään. En tiedä näetkö viestiä enään mutta yritetään 😊
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 30411676
- 1447146
- 1045962
Vanhempi mies
Jos yritän ajatella sinut pois sydämestäni, ikävä ja surullinen kaipuu tulee kaksin verroin kovempana. Olit mun unessa425319- 534399
Minne sä aina välillä joudut
Kun pitää hakemalla hakea sut sieltä ja sitten oot hetken aikaa esillä kunnes taas menet piiloon, en ymmärrä 🤔❤️ Oot ta304299On niin vaikea olla lähelläsi
En saa ottaa kädestäsi kiinni, en saa halata. En saa silittää hiuksiasi. Enkä saa sinua koskaan omakseni. ☔ Miehelle na323621- 623618
- 833238
Nyt peukut pystyyn
Nyt kaikki peukut pystyyn, siirtopersu on aikeissa muuttaa Kannuksesta pois. Facebookissa haukkui tänään Kannuksen peru223145