suomesta pois, ulos eurooppaan

jaska

Voiko tämä kaikki olla totta, jos on pian täältä pakenevat ''seikkailumatkalle'' kyllä muutkin ?


pako impivaarasta

Jouduin lähtemään Suomesta, syystä että esitin sisäänpäinlämpiävässä Porvoossa ''vääriä mielipiteitä'' jotka olivat liian kipeitä ja tosia .. Ne olivat tuossa vaiheessa suurimmilta osiltaan toimeksiantajani, Karjalasta lähtöisin olevan Ensio Miettisen juttuja, mutta kun paikkakunnan suurinta työnantajaa ei uskallettu kivittää, minusta tehtiin sijaiskärsijä. Minut maalattiin koko sisäisesti sairaan, pitkään degeneroituneen paikkakunnan yhteisillä negaatiolla, sain kantaa heidän ristinsä....He huijasivat ja rikkoivat isäni ja SjS:n jäsenten kanssa rakentamamme Impivaaran, avohakkasivat sen ympärillä olleen vanhan metsän ja sanoivat mustamaalaavansa maineemme niin ettei meillä olisi sinne eikä koko Suomeen ikinä ''mitään asiaa..'' Tässä oli mukana myös kaupungin viranomaisia ja tulin pian huomaamaan että porvoolaisilla on suhteettoman suuri vaikutusvalta. Yksikään viranomaistaho ei uskaltanut puuttua tapaukseeni eikä edes terveyskeskus myöntänyt minulle palveluja valittaessani tämän prosessin aikaansaamasta masennuksesta, syystä että asian juurien tutkiminen olisi ollut heidän omalle psyykelleen liian rankka juttu. Kun panin asian oikeuteen, minut tuomittiin maksamaan valtavia summia taloni hävittäneille..En saanut mistään apua enkä tukea, mutta sitäkin voimakkaammin sitä alkoi tulla henkiseltä tasolta. Kun kotiani ympäröinyt vanha metsä avohakattiin kuumaisemaksi, alkoi tapahtua varsin omituisia asioita. Noilla kumpareilla, jotka muinoin olivat olleet saaria, oli ollut runsaasti ikivanhoja kulttipaikkoja ja hautoja.Vanhan metsän raaka avohakkaus keskellä kesäkuuta ja tuhansien eläinten kotien jyrääminen moton telaketjujen alle herätti eloon kalevalaiset arkkityypit, jotka itse Jeesus oli nimittänyt kauan sitten sotureikseen ja luvannut heidät herättää kun Herran päivä sekä Pyhä sota alkavat...Tuolla viittaan erääseen vanhaan legendaan, joka ilmestyi käteeni varsin erikoisella tavalla, kuin itsestään..
Ruotsalaiset valloittajat tulivat tähän maahan , tulivat kiiltävin peitsin, kirjavin kypärin, loistavaa ristiä edellänsä kantaen. Kalevan miehet nousivat jumaliansa puolustamaan, kylät paloivat, ryskyen kaatuivat pyhät lehdot. Valloittajien miekka tuli ja voitti. Vastahakoinen kansa tapettiin tai karkoitettiin korpiin kuolemaan, mutta heikko kansanosa kastettiin uusien herrain alamaisiksi. Kansoja valloitetaan ja kukistetaan, ihmisiä karkoitetaan ja nöyrryytetään, mutta kukistuvatko jumalat ja voidaanko jumaliakin karkoittaa ? Vai minne joutuivat Ilmattaret, minne Päivättäret, Kuuttaret, minne Ahti Vellamoinen, minne Tapio sinipiikoinensa ? Minne kaikki ne haltijat , jotka ihmiskieltä taitaen olivat ilman pitkiltä pihoilta ihmiselle puhuneet, jotka meren hyrskyissä hänelle miehuutta laulaneet, jotka tähtiöinä hänen haaveitansa herättäneet tai metsäsalojen poluilla hänen runomieltänsä virittäneet ja hänen yksinäisyytensä ikävän vaihtaneet riemuun. Jos miehet hävisivät, hävisivätkö jumalat? Eivät hävinneet, kaikki elävät vielä tänä päivänä, joka meille paistaa. Valloittajien tietämättä , tahtomatta, oli hurmeiseen maahan istutetun ristin mukana seurannut myös Totuuden Henki, joka ei ole koskaan tulen ja miekan kanssa liittoa tehnyt. Maahan tultuaan se kutsui kansan hylkäämät jumalat eteensä ja puhui heille näin : MINUN NIMESSÄNI poistukoon kerran kaikki se, mikä tulella ja miekalla rakennettu on, niin että joka on kerran ottanut, se on kerran antava, ja joka on kerran ryöstänyt, se on kerran lahjoittava, ja joka on herraksi tullut, on itsensä palvelijaksi tekevä. Eikä se ole miekalla ja tulella poistuva, vaan teidän minun enkelieni avulla. Katso, minä teen teidät enkeleikseni , ja teidän puheenne olkoon ihmisille jälleen kuuluva, kunnes kaikki täyttyy ja minä näen kahtia revityn ihmiskuntani jälleen yhtyneenä...Näin puhui Totuuden Henki ja se antoi uusille enkeleilleen 960 vuotta aikaa odottaa käskyn toimeenpanoa.
Tämän informaation saamisen jälkeen ajoin Suomesta vanhaa pyhiinvaeltajien reittiä Jerusalemiin ja kosketin käsilläni kaikki matkani varrelle osuneet kirkot.. Kun tein sen Golgatan kivillä, sain varmistuksen ettei työni ollut turha vaan kuului itseäni paljon isompiin asioihin. Viisi vuotta kestäneen maanpakolaisuuteni aikana olen kulkenut valkoisella endurollani BMW R 80 basic useaan kertaan tuota Euroopan kiertävää paikallisteiden verkostoa pitkin, jonka olen oppinut tuntemaan ja jossa minulla on paljon tuttuja sekä ilmaisia majataloja.. Impivaara ikäänkuin hajasijoittautui pitkin maailmaa enkä ole yllämainitun ''sopimuksen '' takia pelännyt kertoa ihmisille myöskään Kalevalan, seitsemän veljeksen tai villimies-Simson-Hermes-Johannes myytin sisäisestä sanomasta..Olen käynyt kuluneen syksyn aikana poliittis-uskonnollis-filosofista keskustelua myös eri maiden verkostoissa ja ollut yhteydessä monien maiden tiedotusvälineisiin ja hallituksiin. Palaute on ollut etupäässä myönteistä, jopa ahdasmieliseksi usein moitittu Vatikaani kirjoitti että he ovat ajatuksistani melko pitkälle samaa mieltä ja että he rukoilevat niiden puolesta. Saatanan luoman erillisyyden aika on päättyvä, ja suuri Unitio tulee..Vaan kun nämä kovin itsevarmat Suomen uskovaiset alkoivat haukkua minua vääräksi profeetaksi ja toivottaa minulle matkaa helvetin tuliseen järveen, päätin olla heidän suhteensa vaiti. Ennenkö jatkan matkaani tästä Tsekinmaalla olevasta pensionaatista kohti Kreikkaa, sanon teille kuitenkin lyhyesti senverran, että olen ollut kristitty lapsesta asti ja opiskelin alunperin Helsingin teologisessa tiedekunnassa. Tunnustan Jeesus Nasaretilaisen esimiehekseni ja tiedän että hän on aivan pian tulossa takaisin tänne keskuuteemme. Se ei ole kuitenkaan mikään väittelyn asia ja kun minua on Suomi 24 palstalla kehoitettu vaikenemaan ja rukoilemaan vain Jumalan tahdon toteutumisen puolesta, juuri niin teenkin. Vaan te itsevarmat fariseukset ette välttämättä tiedä mikä se Jumalan tahto on. Se tuskin pyrkii säilömään ja konservoimaan nykyistä valhepaskaa eikä paljastuva totuus ehkä ole sellainen joka teitä imartelee ja miellyttää. Kenellä sitten on se on oikea usko ja oikea henki, tiedän paljon nähneenä että tavanomainen uskontofanatismi ei ole useinkaan enempää kuin isäauktoriteettiongelmien ja terveen itsetunnon puuttumisen selvittely-yritystä, jossa leiskuu paljon enemmän viha kuin rakkaus..Tämä ''oikea henki'', jonka he kaikki sanovat tuntevansa minua paremmin, on yleensä kotoisin siitä kuppikunnasta jossa tuhannet keskenään riitelevät uskovaiset ovat tottuneet näkemään ''niitä oikeita kristittyjä'', kaikki muuthan ovat vääriä profeettoja, jotka tapetaan..
Niin se ei nyt vaan tule menemään kun itä ja länsi yhtyvät ja ihmiskunnan uusi kultakausi alkaa. Saatte nähdä että moni viisaan ja nöyrän mielen omaava ateisti tai ns. pakana ovat teitä paljon ennen taivasten valtakunnassa, vaikkeivat he käytä teidän mielestänne juuri oikeita sanoja. Sanat ovat vain kuvien kuvia, joita on käännetty ja väännetty eri kulttuuripiireissä ajan mittaan paljonkin. Se sana joka oli alussa, on enemmän kuin kirjainyhdistelmä, eikä sitä millään ihmiskäsitteellä voi edes yrittää kuvata. Näennäisistä erilaisuuksista huolimatta Jumala on yksi, hän on rakkaus, joka ei toivo yhdenkään lampaansa katoamista. Kenenkään ei tarvitsisi joutua helvettiin, aivan kuten pastori Kylliäinen taannoin kirjoitti, vaan sepä ei sopinut Suomen punaniskafundamentalisteille. He valittivat laumoittain Tuomiokapituliin että Kylliäisen suu on tukittava, ''helvetti on oltava'' muutoin heidän niuhotuksensa on ollut aivan turhaa. Jonkun on sinne jouduttava, että he voisivat itse köllötellä omassa erinomaisuudessaan. He suorastaan tilasivat helvetin Suomeen kun heidän olisi tullut uskoa ja toivoa yleistä armahdusta.. Samoihin aikoihin eräs amerikkalainen pappi oli ollut Helsingissä ja kuullut koko kähinän.. Kun kerroin hänelle lisäksi, että muuan Kalliossa oleva taidegallerian pitäjä oli jo pitkään väittänyt aivan tosissaan olevansa Jumala pannen sen nimen jopa omaan sähköpostiosoitteeseensa ja että sama mies ehdotteli taannoin kansainvälisen saatana kirkon perustamista Helsinkiin, palat alkoivat loksahdella kohdalleen. Samoihin aikoihin tapahtui USA:ssa, että presidentti Clinton oli kipaissut yllättäen erään kirkon saarnastuoliin ja teeskennellyt olevansa pappi. Kaikki muutkin vanhoissa kirjoituksissa olleet ennusmerkit olivat käyneet toteen yllättävällä vauhdilla ja noina päivinä markan ja dollarin vaihtokurssi oli 6,66 !... Myös Suomen presidentti esitti avunpyynnön Jeesukselle maan sekavan politiikan hoitamiseksi ja pastori Vaulanne kirjoitti Iltasanomissa nähneensä miten Suomen ylle oli syttynyt Daavidin tähti ! Kaikesta päätellen isommat voimat päättivät puuttua tapahtumien kulkuun.
Tuo amerikkalainen tuli sitten Helsingistä Israeliin, jossa tapasin hänet profeetta Samuelin vuorella asuessani. Hän kertoi minulle uutisia Suomesta ja sanoi tietävänsä miten on meneteltävä..Pikainen siivous on aloitettava ja se tarkoitti hänen mukaansa itsetutkiskelua sen seikan selvittämiseksi mikä meissä on erillisyyteen, mikä unitioon vetävää. Nämä ''jyvät ja akanat''on lähetettävä kahteen eri paikkaan, niin että harhautetut ihmiset oppivat jälleen näkemään mikä on mustaa ja mikä valkoista... Hän väitti saaneensa ohjeet siltä Hengeltä jota hän piti Jeesusta edustavana..Onko näin vai ei, sitä minä en tiedä sanoa aivan niin itsevarmasti kuin mitä Suomen uskovaiset väittävät minua vääräksi profeetaksi, joka pitäisi tappaa. Hän oli myös kuullut että Suomi on amerikkalaisempi maa kuin USA ja heille kuolemaan asti lojaali koillinen osavaltio, jossa on paljon pienempi väentiheys kuin heillä.....Se sopisi mitä parhaimmin muun maailman saatanallisten, iljettävien demonien välivarastoksi, etteivät ne hyökkäisi Babylonin Porton maahan eli Amerikkaan, kuten ilmestyskirjan luvussa 18 on uhattu. Ko. yritys oli siis kotoisin tältä papilta, mutta sen toteenkäymisen suhteen lienee selvä että meitä korkeammat voimat sellaisista asioista viime kädessä päättävät..Viiden miljoonan jenkin massarukouksilla voi tosin olla vaikutusta, etenkin kun siihen yhtyy suuri määrä arabeja ja eurooppalaisia. Jopa Saksan ja Ranskan kaltaisissa maissa on valtava raivo kaikkea sitä kohtaan, jota USA:n mikkihiirihallitus edustaa..Niiden agressioiden siivoaminen ja keskittäminen yhteen paikkaan on koettu tarpeelliseksi ja vaikka minä henkilönä olen maanmiesteni mielestä alhaisista alhaisin, saattaa olla merkitystä myös sillä, että suomalaisena miehenä olen antanut tälle suostumukseni. Ja ennenkö syytätte minua maanpetturiksi, ottakaa huomioon että nykysuomen epäinhimillinen, väärä systeemi on pettänyt minut. Olen maksanut sinne paljon veroja ja isäni vietti nuoruusvuotensa sodassa..Itseasiassa sain tähän ''lopun-maan'' tuomioon aikamoisia lievennyksiä, alunperin puhuttiin Suomen exodusreitin vasemmalle puolelle jäävien alueiden, eli puolen Suomen ottamista Gehenna-kaatopaikaksi..Ehdotin, että koska tuollaiset voimat ovat henkisessä muodossa olevia, aineellisesti tilattomia, ne voitaneen ''zipata'' tiiviisti niin, että ne mahtuvat toistaiseksi tuohon Euroopan rumimmaksi rakennukseksi arvioituun, mustaan, amerikkalaiseen peltihalliin. Ja elleivät mahdu, otettakoon lisäalueeksi se exodusreitin kunta Suomessa, jossa väkivalta, avioero, alkoholismi, vanki, mielisairaus ja yksinäistymistilastot ovat karmeimmat.( Tällähaavaa se on tutkimusten mukaan Porvoo ) Kerroin heille, että Suomi rakastaa kilpailua kovuudessa, jossa häviäjiä kohtaan ei tunneta armoa.. Kilpailkoot nyt siitä, mikä kunta on inhimillisin..Ja jos Suomen hallinto ja uskovaiset kuvittelevat voivansa jatkaa entiseen malliin, te tulette erehtymään.
Vaikka kertomani menettely ei yhtäkkiseltään ole suomalaisten kannalta imarteleva, sitä kannattaa oman etunne vuoksi ryhtyä harjoittamaan myös Suomessa. Ensi kesän tiejuhla tulisi aloittaa ja sitä tulisi tehokkaasti markkinoida, koska sen avulla pahoja voimia voidaan tehokkaasti neutralisoida..

'maanpäällinen digitalisaatio'
Menetelmä on sangen yksikertainen. Riippuen siitä ollaanko uskovaisia vai pakanoita, meidän tulee keskittyä rukouksissamme tai meditaatioissamme löytämään itsestämme kaikki hyvä, rakastava, unitioiva voima, ja lähettää nuo tunteet uuden Euroopan Unionin keskellä olevalle vuorelle, jossa sijaitsee kuvan esittämä vanha patsas.

Omakohtaisesti itsellenne laatimaa rukousta tulisi toistaa samanlaisena useita kertoja päivässä, nukkumaan mennessä, autoa ajaessa, ruokaa laittaessa, niin että se syöpyy alitajuntaanne ja alkaa toistaa sitä itsestään. Ja ennenkö joku kuvittelee menettävänsä jotain, tulee huomata että rakkaus on semmoinen voima, että mitä enemmän annat sitä enemmän saat. Ja kun tulemme kaikki yhdessä elokuun 20-23 tuolle vuorelle järjestettyyn juhlaan, jossa yhteiset positiiviset voimamme ovat kasvaneet korkeaan potenssiin, koemme jotain sellaista jota emme olisi uskoneet olevan olemassakaan. ( Asia on selvitetty tarkemmin englanninkielisessä osuudessa www.box55.pp.fi .)
Mutta koska meissä ja maailmassa olevat hyvät ja pahat voimat ovat yleensä pahasti sekaisin, kuten kolikon eri puolet, emme voi kohdata emmekä eteenpäinlähettää mitään todella puhdasta rakkautta, ellemme samanaikaisesti käsittele sitä mustaa puolta. Tästä syystä nämä rukoukset ja ''metafooraloitsut '' tulee itsekunkin laatia siten että käsiteltyämme meissä olevan hyvän, keskitymme hengittämään voimakkaasti ulospäin ja sanomaan itsellemme esim näin..Suuri puhdistava totuuden voima, jota lähetin keskelle Euroopan Unionia meitä kaikkia vahvistamaan, etsi minusta samalla kaikki paha, erillisyyteen, väärään ylpeyteen vetävä ja anna sen mennä tähän mustaan museoon, jonka suuret valkoiset enkelit lukitsevat haluamakseen ajaksi.

Hengittäessäsi taas sisäänpäin suggeroi mielesi uskomaan että ne paikat joista paha lähti pois, täyttyvät tuosta Jeesusta ja Mariaa esittävästä patsaasta tulevalla positiivisella energialla joka valaisee mielesi ja tekee ruumiisi terveeksi.. Kun toistat näitä harjotuksia päivittäin , huomaat pian voivasti paremmin. Menetelmän arvoa pohtiessasi on syytä ottaa huomioon, että mustat separoivat voimat eivät tunne fuusioperiaattetta, eivätkä ne kykene siinä mielessä lisääntymään, kuin mitä on valkoisten laita. Jos jokin maa, yksilö tai työpaikka siivoaa tehokkaasti pahaa keskuudestaan, on hyvät mahdollisuudet vapautua niistä kokonaan. Harjoituksen tarkoitus on puhdistaa maailma saatanan voimista ja saattaa se kelvolliseksi vastaanottamaan Jumalan Valtakunnan tulo. Tämä prosessi on täydessä käynnissä ja sen tulisi tapahtua ihmisten ja enkeleitten yhteistyönä syystä että ylhäinen ja alhainen vaihtavat paikkaa..Samalla kun korkeat voimat astuvat näkyvässä ihmismuodossa maanpäälle ja virittävät keskuuteemme korkeista korkeimman sivilisaation, nykyinen hallinto lähetetään'' taivaaseen'', eli työttömyyskortistoon , peruspäivärahalle, uudelleenkoulutukseen maan asioita sotkemasta.. Tätä tilaahan monet realiteeteista irronneet poliitikot ovat kuvanneet ''taivaalliseksi''. Kun ihmisten sielullinen valo ja ymmärrys jälleenpalaa, huomataan miten helppoa ja tuloksekasta myös käytännön asioiden hoito on ja että itse asiassa tuo taivas ja maa ovat molemmat olleet keskuudessamme koko ajan. ''Taivas'' ei ole ollut pilvien päällä, vaan se on ollut läsnä meidän sitä huomaamatta, syystä että mielemme on olleet saastan peitossa. Kun tuo saasta pakataan Kiasmaan, valo alkaa lisääntyä, emmekä ajaudu Ilmestyskirjan kuvaamiin massapsykooseihin sinä päivänä jolloin idästä länteen näkyvä jadoan ''salama'' iskee ja Kunnian Kuningas palaa.. Tarkoitus tällä harjoituksella on tehdä kivuton, väkivallaton maailmanloppu mahdolliseksi. Maailma ei lopu, eikä ketään heitetä ''tulisiin järviin'' jos olemme valmiit ja suostumme pelastukseen. Vanhoissa kirjoituksissa mainittu suuri viimeinen taistelu on meissä olevien hyvien ja pahojen voimien lopullinen taistelu, joka on julistettu alkaneeksi. Pohjan Akan, eli naispuolisen saatanan sekä valkoisten voimien välinen mittely käydään Suomen ilmatilassa, eikä siinä sopassa ole Horneteista mitään apua. Parasta apua valkoisille voimille on aloittaa kuvattu itsedigitalisaatio sekä lähteä ensi kesän pyhiinvaellusmatkalle esim. 26.6. Turusta alkaen..Tiereitti on kerrottu osoitteessa www.box55.pp.fi ..

2

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuska

      Miten saitkin asiasi tiivistettyä noin selkeä- ja kevytlukuiseen muotoon!

      • hankala asia

        ei sitä pysty esittämään vain että '' voi ´vittu'' tms. iso asia vaatii tilaa, eikä kyse ole yksin minusta vaan vähän isommasta . lueppa www.box55.pp.fi seitsemän fileä ja mieti asiaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe