Ajoleikkurin kiilahihnat

Riks on rattoni

Onko kellään tiedossa Husqvarna Rider 850 -ajoleikkurin kiilahihnojen profiili- ja pituusmittatietoja. Varaosamyyjät löytävät kyllä oikeat hihnat varaosanumeroiden perusteella, mutta hinta varaosana on nelinkertainen teollisuuskiilahihnoihin verrattuna.

9

4382

Vastaukset

 • Minulla sama pulma kerran jyrsinkoneen kanssa mutta sain apua kun kävin hihnaliikkeessä ja ne olivat hyvin perillä puutarhakoneden hihnoista
  en muista liikken mimeä mutta oli Alexiskivenkadulla Hki

  • Kestikö "tarvikehihna"? Itselläni on huonoja kokemuksia muista kun alkuperäisistä hihnoista. Onhan ne toki kalliimpia, mutta kun ei viitsisi kokoajan olla vaihtamassa, ja tuleehan sitä hintaa niinkin.


 • hihnan selkää pitkin ja leveys profiilin voi tehdä paperin palasta sitten hihnakauppaan varaosahihnat on tosiaan hirveän kalliita

 • Olen ostanut hihnat muualta. Kerro minkä hihnan mitat tarvitset niin kerron.

  • Ostin sivuleikkuuteriä pyörittäväksi hihnaksi SPZ 1562 eli 9,5x1575 kympillä teollisuushihnoja myyvästä liikkeestä(varaosahihna 40 euroa) ja tuntuu toimivan. Etuleikkuupään pitkä vetohihna näyttää kaipaavan uusimista ja vaidelaatikkoon voimaa välittävä takahihnakin varmaan taas kohta sanoo sopimuksensa irti. Jos näihin on mitta- tai tyyppitietoja, niin olen kiitollinen (kone on siis Husqvarna Rider 80, n. 10v vanha).


  • Riks on rattoni kirjoitti:

   Ostin sivuleikkuuteriä pyörittäväksi hihnaksi SPZ 1562 eli 9,5x1575 kympillä teollisuushihnoja myyvästä liikkeestä(varaosahihna 40 euroa) ja tuntuu toimivan. Etuleikkuupään pitkä vetohihna näyttää kaipaavan uusimista ja vaidelaatikkoon voimaa välittävä takahihnakin varmaan taas kohta sanoo sopimuksensa irti. Jos näihin on mitta- tai tyyppitietoja, niin olen kiitollinen (kone on siis Husqvarna Rider 80, n. 10v vanha).

   Ota hihna mukaasi ja piipahha remelikaupassa.

   Kun saat hihnna tyypin ja mitat selville, kirjoita tussilla se leikkuriin....jaa lisäksi käsikirjaan.


 • Tammituotteet myyvät Oregonin tarvikehihnoja ruohon leikkureihin. Hihnoista sen verran että ne hihnat jotka kytkevän vedon tai toimivat kytkiminä ajoleikkureissa olisi syytä olla kangas päällysteisiä jotta niitä pystyy luistattamaan ja ne kestavätsen eikä kulu niin nopeasti. Kun taas jatkuvasti vetävät hihnat mm hydrostaatin ja leikkuupöydän hihnoissa voi käyttää tavallisia tuulettajan remmejä eli kumipintaisia. Jyrsimien ja lumilinkojen terän hihnan kanssa kannatta olla varovainen koska tarvikkeena ostettu väärän mittainen tai pintinen hihna saattaa kytkeä vedon itsekseen.

 • 10x1575

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  364
  3114