Töiden jälkeen

Jomppu

Viimeinen asiakas vielä ja sitten pääsee taas kotiin, muut myyjät ovat jo livistäneet paikalta, kun ovat päässeet asiakkaistaan eroon. Vain yksi, Jaana, on paikalla ja aloittelee kassanlaskua. "Onko sulla avaimet, että saat ovet lukkoon?" huikkaan, sillä en jaksaisi jäädä enää kassanlaskua väijymään, kassaa ei viedä pois illalla, vaan vasta päivällä. "Ei mulla oo, jäi kotiin!" kuuluu vastaukseksi. Voi ..kele, vielä joutuu jäämään ihmettelemään vartiksi.

Jaana on ihan mukiinmenevän näköinen, kolmekymppinen, kolmen lapsen äiti. Meillä on ollut silmäpeliä jonkun aikaa, olen tuijotellut estotta hänen rintavarustustaan, joka kieltämättä on aika hyvin varustettu, hän on monesti huomannutkin tuijotukseni ja hymyillyt vain, mutta ei ole kommentoinut mitenkään. Joskus hän on muka jakkaralla istuessani tullut ottamaan jotain tiskin laatikoista ja kaksimielisesti kertonut kaivelevansa haaroistani. Sellaista pientä härnäystä, ei mitään tosissaan, olemmehan molemmat tahoillamme naimisissa ja vielä duunikavereita.

Jätän Jaanan laskemaan kassaa ja poistun takahuoneeseen kenkiä vaihtamaan ja odottamaan Jaanaa. Pian hän tuleekin ja availee työpaitaansa, jonka alla hänellä on narutoppi, jossa rinnat pääsevät oikeuksiinsa, raskaat, hieman riippuvat rinnat näkyvät selvästi topin alta. Tuijotan taas häpeilemättä tuota paria, kun huomaan Jaanan katsovan ilkikurisesti hymyillen katseeni suuntaa.
"Kyllä te miehet aina jaksatte katsella tissejä, eikö siihen koskaan kyllästy?" "Ei me miehet kato päästä koskaan tisseistä eroon, ne kiinnostaa aina meitä, vauvoista vaariin!", vastaan. Yllättäen Jaana nostaa kätensä rinnoilleen, kohottaa niitä altapäin ja sanoo:"Ai tällaset, roikkuvat rasvakimpaleet?" " Joo, noikin on ihan mukiinmenevät, emmä tykkää mistään silikonitisseistä", vastaan. "Haluisitsä kokeilla, miltä nää tuntuu?", Jaana kysyy. "Ai nyt vai, eikös sulla ole kiire bussille?" koitan väistellä, vaikka kieltämättä haluaisin tunnustella noiden raskaiden pallojen painoa ja nyt jo selvästi näkyviä isoja nänninnipukoita. "Koita vaan, mä oon nähny monta kertaa, kun olet tuijottanut niitä!", Jaana kehottaa.

Istun tuolissa edelleen ja Jaana tulee lähelle, jalkojeni väliin ja työntää rintansa melkein suuhuni kiinni. Nostan käteni ja tunnustelen rintojen raskautta ja otan nännit sormeni ja peukaloni väliin ja pyöritän nyt jo kivikovia nipukoita. "Ihanaa, jatka vaan!, Jaana huudahtaa, nyt posket jo hiukan punehtuneina. Nostan topin helman ylös ja viimein näen nuo ihailujeni kohteet: suuret rinnat, ruskeat nännipihat, joiden keskeltä kohoaa kova tummanpunainen nipukka, kuin odottaen ahnaita huulia. " Saanksmä vähän maistaa sun nipukoita, ne on niin herkullisen näköiset?", kysäisen, ja vastausta odottamatta painan huuleni noille lähes peukalon paksuisille nänneille.

Jaana ei puhu mitään, mutta selvästi nauttii käsittelystäni, sillä hänen kätensä ovat niskahiuksissani ja hän tukistaa hellästi hiuksiani. Annan käsieni irrottautua rinnoilta ja yhä toinen nänni suussa kiedon käteni hänen pakaroilleen. Puristelen hänen herkullisia kakkapattereitaan, pyöritän ja veivaan niitä kuin taikinaa. Sormeni painuvat hänen pakaroidensa väliin, hänellä on ohuet mustat leggingsit jalassaan, niin ohuet, että jokainen kohouma tuntuu kankaan lävitse, jopa stringien naru tuntuu sormen päissä. "Mmmmh, meidän täytyi varmaan lopettaa, nyt alkaa jo tuntua liian hyvältä!" Jaana hengähtää ja painaa rintaansa tiukemmin suutani vasten.

Otan käteni pakaroilta ja kierrän etupuolelle, kokeilen housujen päältä, miten kangas painuu haarojen väliin, häpyhuulet ovat selvästi turvonneet ja kankaan läpi tuntuu hienoinen nihkeys. Painan kokeillakseni hiukan housun kaulusta alaspäin, saanko kieltävää ynähdystä vai en. Mitään reaktiota ei tule, joten painan housuja alaspäin niin, että stringit lähtevät samalla jo housujen mukana. "Ei kai me täällä voida?"Jaana hengähtää, "Joku voi tulla, siivooja vaikka!" "Ei tänään käy siivoojat, sitäpaitsi ne käy aina aamuisin!" , vastaan, irroittautuen nännin imemisestä.

Painan housuja alaspäin ja stringit ovat liimautuneet häpyhuulien väliin. Jaana levittää haarojansa, jotta saan paremmin housut alas. Tumma karvakolmio ja hiukan toisiinsa liimautuneita karvoja näkyy silmieni tasalla ja hengähdän kiihottuneesti. Haluan niin panna tuota naista, että kaluni kivistää oikein farkuissani odottaen ulospääsyä. Jaana kiemurtelee housuistaan kokonaan ja kääntää pakaransa minuun päin ja istuutuu syliini. Nostan hänet hetkeksi pois ja riisun farkkuni nilkkoihin ja istutan takaisin syliini niin, että hanen paljas takapuolensa painuu kivikovaksi kyrväksi muuttuneen kaluni päälle. Levitän Jaanan jalkoja, että pääsen sormeilemaan hänen levitettyä pimpsaansa.

Kiimaisen pillun tuoksu täyttää sieraimeni, kun sormeilen hänen klitoristansa etukautta. Kyrpäni tykyttää Jaanan pakaroiden välissä vaatien saada osansa tuosta ihanaisesta naisesta. Nostan häntä hiukan ja asettelen persettä paremmin, jotta saan kaluni hänen avoimille häpyhuulilleen. Hitaasti Jaana upottaa kovan elimeni itseensä ja alkaa nostelemaan itseään kaluani pitkin.

Nousen tuolista Jaana yhä sylissäni ja ohjaan hänet toimiston pöytää vasten. Kaluni on yhä hänen sisässään ja pöydänreunaan saavuttuaan Jaana nostaa takapuoltaan paremmin, jotta pääsen helpommin työntymään hänen pakaroidensa väliin. Pian Jaana jo huohottaa kiimaisena ja pyytää nussimaan kovemmin. Kiihdytän tahtia, rynkytän ja rynkytän takaapäin tuota ihanaa takapuolta vasten ja samalla hyväilen hänen sikarinpätkän kokoisia nännejään. Pian alan tuntea lastin lähdön olevan ovella ja Jaanan nesteet valuvat välistämme pitkin hänen reisiään. Pian tunnen, kuinka lähes viikon paineet purkautuvat ja tunnen samalla, kuinka Jaana köyristää selkäänsä ja vapisee oman orgasminsa kynsissä.

Hengitämme rauhallisempaan tahtiin ja lupsautan nyt jo surkastuneen kaluni hänen kiimapillustansa ja samalla putoaa lattialle aika annos spermaa ja Jaanan limaa. No saavatpahan siivoojat duunia, ajattelen ja keräilemme Jaanan vaatteita lattialta.
Lukittuamme myymälän oven suikkaan Jaanalle suukon kiitokseksi hyvästä päivän päätöspanosta ja erkanemme omille teillemme, minä autolleni ja Jaana bussipysäkkiä kohti.

0

14680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Cynthia Woods

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
        YIT-Yhtymä
        1
        14836
      2. Aimee Dvorak

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
        0
        3049
      3. Molly Graham

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
        Puhelimet
        0
        3045
      4. Rachelle Reynolds

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Etelä-Savo
        0
        3045
      5. Becky Steele

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
        Arkkitehtuuri
        0
        3045
      6. Pamela Orr

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
        Star Wars
        0
        3044
      7. Lakeisha Coleman

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
        Synnytys
        0
        3040
      8. Stephanie Love

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Lappi
        0
        3036
      9. Allison Queen

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
        Vedonlyönti
        0
        3034
      10. Nancy Taylor

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
        Kauris
        0
        3034
      Aihe