Vaaka on...

Asiantuntija

HUORA. Yhdenkin vaakanaisen kanssa joudun vielä tekemisiin, niin jompi kumpi kannetaan saappaat edellä poies.

Terveisin skorpioni

22

6123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • blackwomans

      no oot sitten joutunut koville vaakanaisen kanssa..voi voi.
      aika pahasti sanottu sulta..
      tottahan se on että skorpparit ja vaaka.. ei sovi yhteen..
      vaikka en mä horoskooppeihin edes usko..

      • Dinsku_

        mieheni on skorpioni, itse olen vaaka.. takana on 4 onnellista seurusteluvuotta (kertakaan riidelty kunnolla mistään), nyt mentiin kihloihin ja häät edessä parin vuoden sisään..

        Ymmäretään toisiamme paremmin.. Luulin aluksi kans että skorppari ja vaaka on huono yhdistelmä, mutta onneksi se ei pidä paikkaansa.. Eiköhän se on enemmän ihmisistä kiinni sopiiko ne yhteen vai ei.. =)


    • vaaka-72

      Se koira ärähtää, johon kalikka kalahtaa

      • eivät häiriinny...

        muut, kuin ne, joilla on erittäin huono itsetunto.


    • Vaakahuora

      Kuinka monesta vaakahuorasta sulla on kokemus ?

    • tää vaaka

      tää vaakanainen on oppinut kiertämään kaukaa skorpparit ja kaksoset, niin hurmaavia kuin osaavatkin olla... ovat vaan sitä niin jumalattoman monille yhtäaikaa. Juu, ja ansioni hankin kyllä kunnon veronmaksana, eikä veroilmoituksessa lue; huora.

      • vaakahuora

        Kokeilin uteliaisuutani skorpparipoikaa ja se oli syntynyt Naistenkusettajaksi. Kyllä silläkin oli samaan aikaan kolme naista menossa ja vaihtoi naista, kun kusetus ei mennyt enää läpi. Mietin joskus kuinka monta naista tämä henkilö on mahtanut viilata linssiin yhteensä saldo vois olla järkyttävä...


      • uteliaisuuttaan."
        vaakahuora kirjoitti:

        Kokeilin uteliaisuutani skorpparipoikaa ja se oli syntynyt Naistenkusettajaksi. Kyllä silläkin oli samaan aikaan kolme naista menossa ja vaihtoi naista, kun kusetus ei mennyt enää läpi. Mietin joskus kuinka monta naista tämä henkilö on mahtanut viilata linssiin yhteensä saldo vois olla järkyttävä...

        miettimään millainen saldo mahtaakaan olla naisella joka "kokeilee...


    • elääkin yksin

      Minulla vaakanaisella on kaverina "vanhapoika" skorpioni, ei se onneton naista saa millään. Itse en kyllä edes semmoisesta miehestä kiinnostuisi, voi herra isä että osaa juntti ja napaansa tuijottava pelle, lisäksi kateellinen kun toisilla menee hyvin. On vaan hyvä että oman ukon löysin ajoissa, vaikka härkä onkin, niin kyllä sitä ennemmin kattelee kuin noita skorpioneja, isänikin muuten oli skorpionoi ja väliin kyllä tuli yhteenottoja. Enkä muuten ole huora, miestäni en ole pettänyt koko yhdesä olon aikana ja se melkein 20 vuotta.

    • vaakatär

      Skorppareita tuntien voisin sanoa, että ennemmin huora olisin kuin skorppari. Ovat niin kieroja ja häijyjä ihmisiä kaikki tyynni...Näkeehän se jo tekstin aloittajassa. Tyhmä tunnusti olevansa skorppari!

    • Every Me

      Kenties vaaka-merkkiin on helppo ihastua ja rakastua, mutta turha jäädä ruikuttamaan, jos ei omaa edes sen verran luonnetta, että vaa`an mielenkiinto säilyisi muutamaa kuukautta kauemmin. Jokainen on itsensä ja tapojensa ja käyttäytymisensä summa.

      Toisaalta, on pakko myöntää, että vaaka ei liene se maailmankaikkeuden "uskollisin" merkki jos pientä flirttiä petturuutena pidetään. Omalleen suurin osa niin vaa`oista kuin muistakin merkeistä on uskollinen. Vaaka kuitenkin kykenee ns. pyörittämään montaa vastakkaisen sukupuolen edustajaa niin halutessaan, sekin on tosiasia. Mutta samaan kykenevät halutessaan niin oinaat kuin skorpionit leijonista ja kaksosista puhumattakaan. Etenkin leijona tuntuu olevan niin valloittava persoona, että hänen kädestään syö moni. Ja oinas, voi hyvät hyssykät sitä seksuaalienergian virtaa!! Tai skorpparit.. Voi elämän käsi... Joten kyllä vaakaakin pyörittämään pystyy. Hyvin helpostikin.

      Elämäähän tämä on, ja sinällään mukavaa. Suhteita pitää olla, kummaa olisi jos heräisi 30-kymppisenä huomaamaan, että seksikin on keksitty. Ja kannattaa nyt muistaa ihmiset sekin, että nyt puhutaan vain aurinkomerkeistä, täydellinen astrologinen kartta sitten on eri asia. Mutta yleistäen.. Vaa`an planeetta ON nyt sattumoisin Venus, joka on rakkauden planeetta... Ja vaaka rakastaa paljon ja koko sydämellään.. Kesti se sitten sen kolme viikkoa, kolme kuukautta tai kolme vuosikymmentä.

      • VeskariP

        kirjoituksellasi ajatustani pitää visusti välimatkaa vaakoihin.
        Menestystä kuitenkin suhdetoiminnallesi toivottelee...


      • Every Me
        VeskariP kirjoitti:

        kirjoituksellasi ajatustani pitää visusti välimatkaa vaakoihin.
        Menestystä kuitenkin suhdetoiminnallesi toivottelee...

        Toki näinkin, jos asioista puhutaan niin puhutaan niiden oikealla nimellä. Näin ei tule pettymyksiä kenellekään. Mutta asiaan...

        Minusta ei todellakaan pidä turvautua sokeasti pelkän aurinkomerkin tiedusteluun parisuhteen mahdollisuuden noustessa esiin. (Suurin osa näillekin palstoille kirjoittavista ovat kuitenkin autuaan tietämättömiä astrologiasta, ja leimaavat ja lokeroivat ihmisiä muutamien vastausten perusteella. Surullista ja tyhmää, etten sanoisi jopa idioottimaisuuden huipentumaa. Mutta jokainen toki tyylillään. Maalaisjärjen käyttö on silti sallittua. *hymy) Ihminen on paljon muutakin kuin vain aurinkomerkin kertoman mukaan pelkkä vaaka, kauris, vesimies... Kokonaisuus, johon vaikuttavat monet muutkin asiat kuin pelkkä syntymäaika ja -paikka, joihin kukaan meistä ei valitettavasti voi vaikuttaa. Jos toisen ihmiseen tutustumisen hylkää vain tuon perusteella, niin pelkuruus ja tyhmyys on kyllä huipussaan. Valitettavasti näin.


      • naisvaaka
        VeskariP kirjoitti:

        kirjoituksellasi ajatustani pitää visusti välimatkaa vaakoihin.
        Menestystä kuitenkin suhdetoiminnallesi toivottelee...

        Mulla ollut kaksi pidempi aikaista suhdetta neitsyt ja vesimies miehen kanssa ja molemmat suhteet loppuivat siihen kun he pettivät.
        Vesimies vielä oikein törkeästi pidemmän aikaa ja useamman kanssa, jälkeenpäin kuulin.


      • tökötti

        olen samaa mieltä kanssasi!!! jos joku vaakanainen on särkenyt sydämmen, ei voi yleistää tätä kaikkiin muihin vaakoihin. itsekin olen hieman flirttiin taipuvainen, enkä siksi ole kokenut kovinkaan pitkiä seurustelusuhteita. en kyllä ole flirttaillut seurustellessani, mutta niinkuin horoskooppikirjoissa sanotaan, vaaka ei heti löydä Sitä Oikeaa. kokeilemallahan se löytyy. minulla ei onnistanut skorpioonin kanssa, ei vesimiehen..jne. en silti ala haukkumaan näitä horoskoopin omaavia. seurustelen paraikaa kaurismiehen kanssa. olemme NIIN samanlaisia että melkein sulaudumme toisiimme... :D osaisiko joku kertoa sovimmeko yhteen horoskooppimme puolesta??


    • pienienkeli1

      samaa voisit sanoo ittestäs jos horoskoopista katotaan. oon vaaka nainen ja seukkasin yhen skorppionimiehen kaa 5kk -> petti toisen muijan kaa jonka mä vielä tunsin!!
      et älä pistä horoskoopin piikkiin jos joku pettää, koska silloinhan ei voi mihinkään horoskoppiin luottaa!

    • mminttuxxx

      et voi sanoa kaikista naisista joiden kanssa et sovi yhteen samalla tavalla..ei naiset ole huoria .. ette vaaqn sovi yhteen enkä ihmettele olet hirmuisen vaikea ihminen

    • vn!

      ihan hutukkoja kaikki tyynni,hitto ku tollaset mammanpoika pellet naurattaa ;)) Ku niil on niiiiiiiiiiin huono itsetunto ja luokitellaan maanisdepressioita muista merkeistä eniten poteviksi.Ymmärrän aloittajaa olenhan vaaka ja ymmärtäväinen :)))

      • hyvä

        kommentti, kiitos. Toinen "ymmärtäväinen" vaaka.


    • fuck you!

      aista sinä kuule paska ! pane pane pane pane pane sinä sitä leijonaa sitt!!!!
      _"huora"

    • Yleisprofessori

      ... Ei ole huora vaan mitta jolla mitataan grammoja ja kiloja ja verrataan niitä toisiinsa. (:

      Horoskooppi merkkinä vaa'at osaavat olla hyvin tunne-ihmisiä, mutta se ei pidä paikkaansa aina.

      Kaikessa on poikkeuksia, niin sinussa kuin minussa. Skorppionissa ja vaa'assa.
      Itse pyrin olemaan yleistämättä ketään, tai mitään. Mieli avoinna maailmalle niin sieltä voi löytää jotain hyvin kaunista. Ja sitä ei ikinä tiedä mistä tai mihin aikaan vuodesta täi päivästä. Näin minä koen asian näistä asioista. Horoskooppi on yleistämistä mutta mukavaa ajan viihdettä, kiva lukuista ja toisilla saattavat pitää paikkaansa jotkut pienet yksityiskohdat.

      Ps. Ei huora vaan ihminen missä sinäkin

      • Vanity..

        .. Voitko sanoa itsestäsi että olisit puhdas kuin pulmunen? Raamatussa oli hieno vertauskuva siitä asiasta että toisin muotoiltuna; "Oletko itse niin puhdas että pystyt mennä haukkumaan muita yleistäin?" Saattaa tulla meinaan takapakki jos et ole siinä vaiheessa. Mutta jokaisella meistä on omat paheet. (:

        "Roskaa voi olla vaikea kaivella kumppanin silmästä, jos on halko omassa silmässä."


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe