Täysin pervo?

Dolores

Olen 25-vuotias nainen jota kiihottaa mm.

- roolileikit
- alistuminen/dominointi
- seksi miehen/naisen kanssa
- ryhmäseksi
- vilauttelu
- seksi luonnossa
- reilusti itseäni vanhemmat miehet
- anaaliseksi, peräruiskeet
- pissaleikit
- fistaus (erityisen ison orgasmin saan jos setä panee mua rajusti isolla kädellään ja levittelee pimppiäni)
- kaikki vintage-tyyliset jutut kuten papiljotit, silmälasit, sukkanauhaliivit, punainen huulipuna, savukeholkit, iltapuvut jne. lista on loputon.

Tykkään siis leikkiä vuorotellen kohtalokasta syöjätärtä tai pikkutyttöä.

Olen kaunis, pitkä ja hoikka. Asun pk-seudulla... Muita yhtä kinkyjä?

13

4183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cheerluck

      päälle kolmenkympin mies ja kiksejä saan -toiset miehet (olen bi) -alistuminen/alistaminen -fistaus -anaali(niin toiselle kuin itselle) -pissajutut -nahka/pvc Itse olen pitkä tumma hyvännäköinen (kukaan ei vaan usko että se voi olla totta ,sen takia tässä ollaan sinkkuna:(

    • laisiasi

      Löytyy?Mä jaksaisin leikkiä sun kanssa päivät pitkät noita leikkejä.Kuulostat mahtavalta .

      • cheerluck

        tarkoitat ilmeisesti doloresta...


      • tarkoitan
        cheerluck kirjoitti:

        tarkoitat ilmeisesti doloresta...

        .........


      • cheerluck
        tarkoitan kirjoitti:

        .........

        tarkoitus ei ollut loukata...lola on doloreksen lyhennelmä.En luullutkaan sinua yh:ksi.mitenkäs muuten...onko kiinnostus herännyt??nimim:"itsevarma vanhapoika";);)


      • nämä
        cheerluck kirjoitti:

        tarkoitus ei ollut loukata...lola on doloreksen lyhennelmä.En luullutkaan sinua yh:ksi.mitenkäs muuten...onko kiinnostus herännyt??nimim:"itsevarma vanhapoika";);)

        viestit on hävinnyt....


    • benjamin

      Olen 34-vuotias mies ja vaikka ei päälle päin uskoisi (pitkä urheilullinen pukumies), varsin kinky. Minua kiihottaa mm.

      -Alistuminen/dominointi
      -Seksi naisen kanssa
      -anaaliseksi, peräruiskeet, lääkärileikit
      -fistaus ja kaikenlaisilla lelujen käyttäminen naisen reikiin
      -facesitting ja pepun nuoleminen
      -jalkojen palvominen
      -asut ja roolit, kengät, sukkanauhaliivit, meikki, punaiset kynnet..

      Asun myös pk-seudulla; Dolores, kiinnostaisiko sinua vaihtaa ajatuksia sähköpostitse tai muutoin privaatisti?

    • ehkä vähän

      et vaan tiedä mikä oot. Noi on aika low range kamaa kuitenkin kaikki, mitään kinky juttua noissa ei oo vaikka poikkeekin valtavirrasta hieman.

    • tiemedown

      havaittavissa! itse "vaan" piilopervo ja lista on hieman lyhyempi...

    • perv

      No juu kyllä on ja vieläkin pervompaa..otahan yhteyttä 35v mieheen niin pervoillaan lisää[email protected]

    • Anonyymi

      Minun setä on tullut vuosi vuodelta pervommaksi ja siksi mietin jo pitkään lähdenkö niiden kanssa mökille monta päivää ennemmin kuin vanhempani. Setä Viljo on 55 ja iso ja sen vaimo Henna pienikokoinen ja hento itse olin 16 täyttänyt.
      Ensimmäinen ilta meni kohtalaisesti mutta jo seuraavana aamuna setä ja sen vaimo otti reilusti,Henna puollusteli me otetaan nyt ennen kuin vanhempasi tulee ja antoivat minullekkin viiniä.
      Aamusta paisto kuumasti laitettiin Hennan kanssa bikinit päälle, setä vilkuli meitä ja kehui mikä tässä kun on noin nättejä naisia ja itse istui vain uimahousuissa. Kuulin kun Henna sanoi Viljolle sun kalu on liian näkyvillä Kati voi hämmentyä, setä kuiskas pitäähän sen nähdä kunnon vehje.
      Kun näin Viljon kalun, vilkuilin sitä aika usein. Henna alkoi humaltua ja huomasin Viljo tekee voimakkaita juomasekoituksia vaimolleen. Jo syönniltä Henna halusi levätä Viljo vei juoman sängyn viereen.
      Menin uimaan ja sitten saunaan kuivattelemaan. Viljo tuli uimasta märissä housuissa näkyi lenkkimakkaraa paljon paksumpi kalu Viljo otti minun pyyhkeen ja sanoi kuivaan sinut, kädet kosketteli rintoja aika pitkään ja jaljojen kuivaus oli hyväilyä ylös asti.
      Viljo kaappasi syliin ja kuiski aivan täydet rinnat ja työnsi sormet liivien alle, istuin siihen polvelle minkä lahkeessa komeili kova kalu. Karkeiden sormien kosketus tuntui kiihottavalta yritin rimpuilla tunsin kalun pillua vasten tuntui hyvältä rauhotuin Viljo kuiskas setä vain vähän koskee. Annoin hyväillä rintoja setä kuiskas liiku vähän pillu oli jo ihan märkä liikuin kalun päällä havahduin siihen että sormi painui pillluun, setä huokasi otan vielä sinut ja nosti polvelta juoksin uimaan.
      Setä tuli perässä sanoi että opetan rinta uintia käski käyttää käsiä ja piti lantiosta kiinni veti lähelle paljas kalu hieroi pillua kun liikutin jalkoja tokki kalulla kunnolla nousin seisomaan sanoin älä enää Viljo laski housuni pois nyt likka uudelleen tein uinti liikkeitä kalun kosketellessa pillua annoin koskea kun tuntui hyvältä sitten kalu vain painui ja painui halusin huutaa tai halusin lisää. Setä paineli jonkin aikaa kunnes Henna huusi on kahvia setä löysäsi ja antoi housut.
      Pilluun jäi kuuma turvotus ja tunsin sen koko ajan setä hymyili ja sanoi Katin pitää oppia kunnolla uimaan se jo pikkuisen osasi Henna sanoi sulla on aikaa opeta.
      Viljo piti huolen että Hennalla on juomaa. Pian Henna nukkui alakerran makuuhuoneessa ja Viljo luki kirjaa. Nousin yläkertaan kuuntelemaan musiikkia, havahduin siihen että Viljo oli vieressä ja katseli minua. Huomasin uimahousissa vankan kalun Viljo nauroi haluatko nähdä ilman vettä ja laski housut kalu seisoi suonikkaana katsoin vain sitä setä laskeutu ja veti housuni pois ja alkoi nuolemaan kuiskas niin märkä ja tuoreen makuinen sain heti semmoiset vipat että antauduin olin heti huipulla purin tyynyä ja nautin setä nousi ja työntyi sisään nostin vain jalat ja nautin tulin heti ja revin käsillä selästä syvälle setä vain pani ulisin ja vinguin kuiskin sisään sisään sain ensimmäisen kerran kunnolla spermaa sisään olin pyörtyä. Setä nousi istumaan kuiskas olet niin haluttava, sanoin ei haittaa halusin minäkin ja paljon.
      Vanhemmat tuli yllättäen aika pian sen jälkeen, Setä halasi äitiä ja kätteli isää, isä antoi juomat Viljolle. Äiti kysyi onko Viljo ollut kunnolla sanoin vähän yrittänyt puristella, äiti sanoi pitää sanoa sille missä se nyt on sanoin saunalla äiti lähti saunalle isä meni puhumaan Hennalle makuuhuoneeseen.
      Katselin saunalle, Viljo kävi vettä järvestä, ajattelin mennä avuksi, pääsin saunalle äiti ripitti Viljoa Katiin et koske kuulin kun puhuivat ja äiti sanoin älä nyt tulevat vielä Viljo sanoi äkkiä sitten kurkistin ikkunasta äiti imi valtavaa kalua kiihkeästi sanoi pillu maistuu Viljo sanoi Henna oli niin kiihkeänä aamulla. Viljo nosti äidin pöydälle äiti levitti haarat ja huokasi siitä on aikaa hittooh sulla on iso, Viljo pani voimalla äiti huudahteli ja piti kiinni selästä.
      Menin mökille Henna kuului sanovan isälle miten me päästään kahden menin hiljaa sisälle ja ylös, katsoin että olin ottanut e-pillerit ja mietin ne panee ristiin voi luoja ei olisi uskonut.
      Kun kaikki oli sisällä Henna sanoi pitää käydä saunalla isä sanoi lähden katsomaan onko valmis. Viljo ja äiti laittoi ruokaa keittiössä seisoivat lähekkäin minä hiivin saunalle Henna oli samalla pöydällä jalat leviällä isä nuoli Hennan pitäessä päästä kun isä nousi sen kalu oli yhtä paksu kuin Viljon Henna kääntyi ja isä pani takaa Hennan ulistessa kädet levällään.
      Saunassa kävivät pareittain ja minä myöhemmin illalla, Kun illalla lämmittelin uudelleen saunaa Viljo toi halkoja, nappasi takaa kiinni kuiskas olen odottanut tätä sanoin eikö äiti riitä laski bikint ja tuli takaa olin valmis annoin panna en olisi mistään hinnasta pannut vastaan paksu terskanpää tuntui ihanalta kuvittelin olevani äiti ja tulin heti anoin panna ja setä kesti nai voimalla kun tuntui että riittää setä laukesi aivan pohjaan ja lähti jäin pesemään ja löylyyn join viiniä

      • Anonyymi

        Aika myöhään iltayöstä menin saunalle uudelleen, mökki oli pimeänä menin rantaveteen alasti ja olin kaula vedessä laiturin vieressä halutti uudelleen mietin onko saunassa mitään kalua vastaavaa nousin saunaan istuin hämärässä kun kuului kolinaa hieroin pillua olispa seViljo. Ovi aukeni isä tuli siisään kalu kaarella yskähdin isä säikähti Kati täälläkö olet ja tuli lauteille otettiin sievästi löylyä isä sanoi olit ikkunan takana näin peilin kautta, kysyin suoraan oletteko usein isä nakkasi löylyä ja katseli kiuasta on me joskus.
        Sanoin isälle en kerro kenellekkään ja laitoin käden polvelle huomasin kalu ponnahti jalkojen välistä isä katsoi minua kosketin kalua, isä sanoi en sais ja laskeutu levittäen minun jalat ja nuoli pimeässä tämä tuntui hyvältä tuntui että valun hurjasti isän nuollessa.
        Laskeudun alemmas isä ohjasi kalun sisään tuli sama kiima kuin Viljon kanssa poikakaverini kalu on paljon pienempi eikä se nuole panee vaan.
        Kuiskasin isä saat panna aina, vauhti kiihtyi kuiskasin onko Henna hyvä isä kuiskas on se ainakin vieras, kuiskasin isän korvaan, nyt panet vierasta teiniä isolla kyrvällä aloin tulla toisen kerran kun isä laukesi oli pitkään sisässä. Isä pesi ja kävi halaamassa.
        Seuraavana päivänä lähdin isän ja Hennan kanssa kauppaan sanoin menen samalla linja-autolla kotia.
        Illalla poikakaverini tuli naitiin kolmesti hymyilin mielessäni olen antanut kahdelle isolle kalulle poikakaverini lähti poikien luo, mietin saa mennä ja kokonaan kun ei välitä enempää.
        Isä soitti oletko kotona Markku hakee hiomakoneen, odottelin yöpaidassa ja laitoin viinipulloja pöytään. Markku tuli ja soitti ovikelloa avasin oven Markku katsoi ohoh Kati noin nättinä, tunsin kuinka nännejä nipristi käännyin katselemaan kenkiä ja pyllistin tiesin pitsihousuista näkyy läpi. Auto talliasta jöytyi välineet ja kysyin jos ottas viiniä tai isän väkevämpää Markku lähti mielellään mukaan. Päästiin sisälle ja juotiin pari lasia Markku tarttui takaa kiinni kuiskas sinä kiusaat puristin kalusta Markku imi kaulaa hieroi rintoja kuiskas haluan sinua voin raiskata jos et anna ja työnsi makuuhuoneeseen otti paitansa ja laski housut veti housujani pois ja haisteli laskeutui ja nuoli sanoi olet halukas kuiskasin olen sinun huora Markku nousi ja pani tunsin taas ihanan kalun Markku piti käsistä ja imi samalla nännejä, tuntui että tulen hulluna kun laukesin pissa lensi Markku pani ja sanoin huora nyt saat huusin kiimasta kun sain ison lasti sisään. Seisottiin keittiössä kun Markun vaimo soitti, Markku sanoi tulen kohta juon muutaman lasillisen.
        Otin Markun kalun suuhuni se paisui nopeaan, nousin ja Markku jälesti minua kalu pystyssä kun sai kiinni painoi seinää vasten ja tuli takaa kuiskas onkohan äitisi näin porno kuiskasin haluaisitko panna sitä Markku puri niskasta haluaisin ja pukki kalulla kunnolla ja laukesi sisään. Kun Markku lähti makasin pillu turpeana tiesin nyt saan kolmelta jos haluan.
        Olen ollut sen jälkeen sinkkuna ja nainut kaikkien kanssa kun alkaa haluttamaan, osaan käyttäytyä niin että saan aina kahdesti toisinaan kolmesti yössä kunnolla spermaa ja nautin aina


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      101
      1912
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1397
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1167
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1148
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      994
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      980
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      778
    Aihe