Malta heinäkuussa

...

Suunnitteilla matka Maltalle heinäkuussa n. 2-3 viikoksi. Mahtaako heinäkuussa olla ihan sietämättömät helteet, kun ei näytä valmismatkatarjoajilla olevan tuohon aikaan matkoja tarjolla vai joku muu syy? Sinänsä ei haittaa, jos löytyy etsimäni halpislento esim. englannin kautta. Tosin nyt mietityttää ei-sesonkiajan vaikutukset hotelli-, ravintola jne. tarjontaan.

Onko hotelleja esim. suljettuna ko. aikana, vai riittääkö turisteja muualta? Uskaltaisikohan hotellivarauksen jättää vasta paikanpäällä tehtäväksi?

Suosittelisitko jotakin kohtuuhintaista hotellia Sliemasta (pitäsi olla viihtyisä, vaan ei tarvi olla de luxea)? Sliema lienee oikea valinta, ei niin auringonotosta ja biletyksestä innostuneelle pariskunnalle? Hyvät kulkuyhteydet, katseltavaa ja hyviä ruokapaikkoja saisi kuitenkin olla ympärillä.

Matkakertomuksia Maltasta yritin googlettaa, vaan eipä löytynyt, olisiko kellään linkkiä tarjota?

Ja vielä yksi kysymys, onko Cominolla minkäänlaista asutusta, hotelleja, muita aktiviteetteja? Se Sininen laguuni kaiketi on täällä?

Kiitokset etukäteen.

5

1480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rory

      Maltalla on heinäkuussa hyvin kuuma mutta siitähän monet suomalaiset pitävät...Maltan 5 päivän sää löytyy www.maltaweather.com sivustolta. Esim. nyt luvattu sinne 36 astetta. Heinäkuu on turistiaikaa Maltalla, itse asiassa hotelleissa hinnat ovat silloin kalleimmillaan,aina tuonne lokakuun loppuun asti. Jostain syystä eivät tee Suomesta sinne silloin matkoja. Hotellit eivät siis ole kiinni.
      Suosittelen Sliemasta edelleen pientä perhehotellia, joka on erinomaisella paikalla ja edullinen. Se on Cathedral streetillä Slieman ostoskeskuksen Plazan välittömässä läheisyydessä, nimeltään Comfort Inn. Yhteystiedot löytyvät netistä, ja varaus tehdään ainakin sähköpostitse. Olin siellä lokakuussa ja silloin yhden hengen huone oli 22 euroa yöltä. Hintaan kuului haku lentokentältä (sovittava erikseen) ja aamupala. Tämä hotelli ei ole mikään luksus, mutta sijainti siis aivan täydellinen, rauhallinen paikka ja edullinen, myös nettiä sai käyttää vapaasti, pieni jääkaappi oli käytettävissä aulassa ja tv. Maksu vain käteisellä.

      Suosittelen hotellivarausta etukäteen mutta ehkä jotain löytyy vaikka menee ilmankin.
      Sliema on joo hyvä valinta hotellin paikaksi. Olen kertonut ravintola yms.vinkkejä aikaisemmissa ketjuissa, sieltä voi katsoa. Oma matkakertomukseni on Jkl:n yliopiston sivuilla, se on tosin vaihto-opiskeluraportti ja keskittyy asumiseen Maltalla mutta olen sinnekin laittanut kaikenlaisia vinkkejä Maltasta.
      Cominolla on ainakin ennen ollut yksi hotelli, en tiedä nykytilanteesta. Sininen laguuni joo siellä, en ole käynyt joten en tiedä siitä enempää. Laivaretkiä sinne järkätään ja niitä voi kysellä Slieman rantakadulta josta laivat lähtevät.

    • Vieraisilla

      Hei! Juuri tultiin Maltalta, ja lämpöä tosiaan riitti, yli 35 koko viikon ajan, öisinkin 25-astetta.Siis tukalan kuumaa..

      Ja eikös ainakin Hispania ja Finnmatkat tee Maltalle matkoja koko kesän ajan?? Kyllä siellä taatusti turisteja riittää, ainakin nyt oli mieletön kuhina kaikkialla.

      Sliema on hyvä valinta liikkumista ajatellen, busseilla pääsee ympäri saarta ja lautalla helposti Vallettaan. Myös kaikenlaisia aluksia lähtee Slieman rantakadun varrelta, valinnanvaraa riittää.

    • chica-

      Heinäkuussa on todella paljon ihmisiä etenkin paljon nuoria kielimatkalaisia.Suomeakin kuulee joka paikassa.

    • chica-

      Unohdin äsken mainita että tjäreborgilta pystyy varaamaan maltalta pelkän hotellin.Lokakuussa 2 viikkoa maksaa 193 euroa/henkilö St.George parkissa.

    • kesälomalainen

      Hispanialta saa edullisia äkkilähtöjä Sliemaan.
      Hotellihuone saattaa kuitenkin olla ilman parveketta ja ikkuna valokuiluun, josta kurkottamalla näkyy pieni pala sinistä taivasta. (Milano Due). Onneksi saimme vaihdettua pienellä välirahalla huoneeseen jossa oli merinäköala...

      Milano Duen ja Waterfront hotellien kulmassa on loistava Millenium kebab, josta kaikki turistit ja paikalliset jonottivat herkullisia annoksia. Paljon salaatteja, erilaisia vartaita, kanafileitä ja perinteisiä kana- ja lammaskebabeja. Ja mikä parasta annokset olivat tosi isoja ja hinnat olivat tosi halvat.

      Bussilla kannattaa matkustaa. Kokopäivälippu on alle 4 euroa ja sillä saa ajaa niin paljon kuin ehtii. VAllettassa lienee tokuttoman paljon turisteja mutta kyllä sekin kannatta käydä katsomassa. Cominolla ei ole juurikaan pysyvää asutusta eikä siellä ole mitään muuta nähtävää kuin se sininen laguuni jonne pääsee veneellä. Gozo on näkemisen arvoinen joko omalla autolla tai matkanjärjestäjän retkellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      274
      2550
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      92
      2021
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1427
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1268
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe