Käärmepuu

Hipsu

Osaisko joku sanoa onko käärmeepuu myrkyllinen? Netistä ei mitään tietoa löydy..

Kiitos jos joku osaa auttaa!

6

1545

  Vastaukset

  • Tota ite omistan 2 käärme puuta eikä ne oo vaarallisia!!! Mä sain äitiltäni ne käärmepuut ja silloin äitillä oli 2 kissaa..Mutta äiti oli aina nostanu sen ruukun ylös ettei kissat pystynyt syömään sitä..Silloin ku se katkee niin silloin siittä tulee jonkin tapasta nestettä..

  • Käärmepuu on myrkyllinen.

  • Hienoa, vastaus aloituksen kysymykseen kolmessatoista vuodessa + palstan aktivointi kerralla!

  • Lohikäärmeet ei tykkää kylmästä. Oli muutamana yönä pari astetta pakkasta, lasiteteulla parvekkeella pysyi varmaankin plussalla, mutta kun toin sisälle, lehdet alkoi tummua ja haisi kamalalle. Katkaisin lyhyeksi kaikki kolme runkoa, saa nähdä kasvaako enää mitään. Upean näköinen, mutta kasvoi turhan nopeasti ja vie paljon tilaa, monta kertaa jo joutunut lyhentämään kun kasvaa kattoon.

   Fiikuskin tiputti paljon lehtiä kun toin sisälle, mutta tekee nopeasti uusia. Kannattaa näköjään ottaa ajoissa sisälle Pelargonit ei vähästä säikähdä, täydessä kukassa edelleen, mutta sisällä kukat kuihtuu äkkiä.

   Muratit taidan jättää parvekkeelle, vihannespunkit hyökkää sisällä melkein heti. Ei varmaankaan kannata kastella talvella yhtään, pitäisikö suojata? Pienessä ruukussa varmaan paleltuu aika herkästi juuret.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   295
   12095
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7687