Käärmepuu

Hipsu

Osaisko joku sanoa onko käärmeepuu myrkyllinen? Netistä ei mitään tietoa löydy..

Kiitos jos joku osaa auttaa!

6

1484

Vastaukset

 • Tota ite omistan 2 käärme puuta eikä ne oo vaarallisia!!! Mä sain äitiltäni ne käärmepuut ja silloin äitillä oli 2 kissaa..Mutta äiti oli aina nostanu sen ruukun ylös ettei kissat pystynyt syömään sitä..Silloin ku se katkee niin silloin siittä tulee jonkin tapasta nestettä..

 • Käärmepuu on myrkyllinen.

 • Hienoa, vastaus aloituksen kysymykseen kolmessatoista vuodessa + palstan aktivointi kerralla!

 • Lohikäärmeet ei tykkää kylmästä. Oli muutamana yönä pari astetta pakkasta, lasiteteulla parvekkeella pysyi varmaankin plussalla, mutta kun toin sisälle, lehdet alkoi tummua ja haisi kamalalle. Katkaisin lyhyeksi kaikki kolme runkoa, saa nähdä kasvaako enää mitään. Upean näköinen, mutta kasvoi turhan nopeasti ja vie paljon tilaa, monta kertaa jo joutunut lyhentämään kun kasvaa kattoon.

  Fiikuskin tiputti paljon lehtiä kun toin sisälle, mutta tekee nopeasti uusia. Kannattaa näköjään ottaa ajoissa sisälle Pelargonit ei vähästä säikähdä, täydessä kukassa edelleen, mutta sisällä kukat kuihtuu äkkiä.

  Muratit taidan jättää parvekkeelle, vihannespunkit hyökkää sisällä melkein heti. Ei varmaankaan kannata kastella talvella yhtään, pitäisikö suojata? Pienessä ruukussa varmaan paleltuu aika herkästi juuret.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  73
  1100
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  825
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  73
  776
 4. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  17
  473
 5. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  62
  466