Vaaka ja vaaka

rosberi

Tuhoon tuomittu pähkäilijöiden liitto?

Mahdollisuuksia oikeaan onneen?

Kokemuksia? Karikoita?

7

4873

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaaka/nouseva kauris

      Osittain pidän itseäni tyypillisenä vaakana, oikeudenmukainen, taiteileva, ikuinen kauneudenkaipuu jne... taloudensuhteen taas olen tarkka kuin kauris, heh. Suhde vaakamiehen kanssa oli onnea ja autuutta, huushollin hoito vaan jäi retuperälle... Siis, yhteiselomme oli laiskoja siivoojia lukuunottamatta unelmainen, nautimme samoista asioista/harrastuksistakin osittain, illat kului keskustellen ja maailmaa parantaen, viikonloput gourmee aterioita kokkaillen ja kynttiläillallisin, annoimme toisillemme vapautta, ja toisaalta taas peitimme ihailuun ja lahjoihin... Joo, kuulostaa autuaalliselta, mutta pakko tunnustaa, rakkaus puuttui.

    • mahdollisuuksia on..

      siihen Onneen nimitttäin.Itse olen Vaaka ex mieheni oli Vaaka,liitto kesti yli 12v,kunnes mieheni ihastui toiseen Vaaka naiseen.
      Ja todellakin meidän liittomme oli todellista "sielujen sympatiaa"...ei isoja riitoja,paljon yhdessä olemista ja rakkautta kuitenkin...karikoita tulee olipa "merkki" mikä tahansa,se on elämää...muttei kannata liian kauas tulevaisuuteen pohtia,koskaan ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan.

      • *punapää*

        Seurustelin useamman vuoden vaakamiehen kanssa ja oli oikein auvoista -paitsi sitten kun miehen jahkailu, aikaansaamattomuus ja muu vätystely alkoi ottamaan tarpeeksi päähän. Tunnen monta vaakamiestä ja kaikissa sama "viat". :)


      • kuulostaa!
        *punapää* kirjoitti:

        Seurustelin useamman vuoden vaakamiehen kanssa ja oli oikein auvoista -paitsi sitten kun miehen jahkailu, aikaansaamattomuus ja muu vätystely alkoi ottamaan tarpeeksi päähän. Tunnen monta vaakamiestä ja kaikissa sama "viat". :)

        Vaikka vain yhden kokemuksen perusteella mutta parhaiten vaakamiestä kuvaa toi 'vätystely'..

        Sielujen sympatia, harmoniahakuisuus, kauneuskäsitykset, tunne toistensa syvällisestä ymmärryksestä, samantyyppinen boheemius ja herkkyys saa 2 vaakaa viihtymään toistensa seurassa, ainakin jonkin aikaa. Sitten jossain vaiheessa se liika samankaltaisuus alkoi kääntyä itseään vastaan...rupesi ärsyttämään se jahkailu, passiivisuus ym. kummallinen epämääräisyys.

        Vaakanaisena kaipaan mieheltä innokkuutta, aktiivisuutta ja tietynlaista 'jumalointia' ja tätä ei vaakamiehestä löytynyt.


    • naimisissa

      Vanhempani ovat olleet yli 40 vuotta naimisissa ja ovat molemmat vaakoja. Toki huonojakin aikoja on varmasti ollut, mutta pääsääntöisesti sanoisin että noilla kahdella on niin oma yhteinen maailma että me jälkipolvet ei ymmärretä siitä mitään. Hyvin ovat osanneet elämässään asiansa järjestää, raha-asiat on hyvällä mallilla ja kodissa on ollut turvallista elää. Alkoholiongelma (molemmilla) on vähän varjostanut elämää, mutta nyt eläkeiässä päättivät lopettaa juomisen kokonaan ja nyt viettävät raittiita ja onnellisia eläkepäiviä yhdessä.

    • -asti-

      Kaksi vaakaa sama syntymäpäivä vaan eri vuodet
      yli 25 v aviossa kunnes kuolema korjasi toisen pois.... että silleen

    • vaaka-vaaka

      Meilläkin sama syntymäpäivä mutta eri vuosi.. 3v aviossa, hieman on karikkoa tullut muuan viikon aikana, mutta eiköhän tästä nousta. Olen itse omatoiminen ihminen ja en pidä siitä että toinen on täysin riippuvainen minusta.. :( meillä ainakin mies on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 145
      4097
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      112
      3700
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2575
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      90
      1496
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    Aihe