aruban majoituksesta

KPP

Löytyykö Arubalta shut edullista majoitusta (esim. 20-40eur / yö?)

Hotellihinnat tuntuvat olevan suhteellisen korkeat.

Löytyykö syyskuun alussa majoitusta helposti mikäli ei ole etukäteen varannut hotellia?

Olisiko linkkejä hyviin hotellisivustoihin...

3

760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aruba lover

      varaa ihmeessä majoitus etukäteen. Halvalla ei tuolla saarella pääse turistina, täytyy osata paikallisten kieltä (papiamento) jos haluaa hinnoista tinkiä. Halvimmasta päästä löytyy blue village http://www.arubabluevillage.com/default.aspx?page=1&taal=1, ja sekin jotain 60e/yö mutta sitten suosittelen auton vuokraamista koko saarella olonne ajaksi. Itsekin menossa jälleen kerran syyskuussa..

    • kannattaako?

      Olimme aruballa noin vuosi sitten vuoden vaihteessa. Kalleimmat (ja hienoimmat) hotellit löytyivät ns. Palm Beachin alueelta. Etelämpänä hieman halvempaa ja hyvät ranta myöskin.

      En tiedä minkätasoista majoitusta haette, mutta jos budjetti on noin 60e/vrk, niin tuskin mitään älyttömän hienoa haette. Kannattaa katsella netistä ja pyytää tarjouksia. Syyskuu ei ole mitään sesonkiaikaa, joten kannattaa tinkiä hinnasta.

      Omalla reissullamme emme autoa vuokranneet ollenkaan. Hotellit kyllä mieluusti tarjoavat tätä vaihtoehtoa, koska heillä on provikkasopimuksia vuokraamoiden kanssa. Jenkkituristit kyllä liikkuivat kaikki autoilla. Olimme kai hieman outoja lintuja kun emme autoa ottaneet.

      Mielestämme auto oli täysin turha, kun rannalle käveli alle 10 min. ja keskustaan pääsi kätevästi bussilla (n.$2 edes takas). Saari on niin pieni että auto on turha esim. rannalta toiselle liikkumisessa.

      Saarella on kiinnostava kansallispuisto, jonka tiet ovat kuitenkin aika huonoja autollakaan liikkumiseen. Kannattaa vuokrata mönkijä päiväksi ja kierrellä sillä saarta miten tykkää. Mönkijällä pääsee liikkumaan sielläkin, mihin jeepillä tms. ei pääse.

      • matkamies

        itse Arubalta juuri palanneena (2vkoa) sanoisin, että auton vuokraaminen koko ajaksi kannatti ilman muuta. Pelkkä taksi lentokentältä hotellille yhteen suuntaan maksoi n.20dollaria, kun päivävuokra autosta (halvemmista viikkovuokrista puhumattakaan) on alkaen n. 50dollaria (bensat tietenkin päälle). Toki jos ei saarella liiku minnekään muualle kuin hotellin ja rannan väliä, niin tilanne on toinen... Mutta jos haluaa esim. käydä snorklaamassa rannoilla joilla oikeasti on jotain näkemistä (baby beach jne niin matkaan meneekin henkilöautolla tai taksilla jo tunti suuntaansa ja bussilla ikuisuuden) Suurin osa saaren nähtävyyksistä on myöskin bussimatkustajien ulottumattomissa (arikok luonnonpuisto, natural bridge, luolat, cal lighthouse jne..) jollei mene jollakin turistikyydityksellä jossa ei itse voi aikatauluihin jne vaikuttaa..).

        Oma auto antaa saareen 500% lisää nähtävää, liikkumisen vapautta ja kokemuksia. Liikennehän saarella on aika rauhallista - Suomalaisella maalaisjärjellä pärjää ihan hyvin. Oranjestadissa on välillä ruuhkaisaa..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe