Aihe

Ihanat naiset rannalla

tyttörakkaus

Avasin silmäni. Aurinko tunki silmiini, antamatta minun nukkua yhtään pitempään. Vaikka olinkin kesälomalla, ja olisin halunnut nukkua puolillepäivin. Mutta mistäpä aurinko sitä tietäisi.

Mietin, mitä tekisin tänään. Mieheni oli matkustanut 400 km päähän pariksi kuukaudeksi töihin, joten sain viettää kesälomani yksin, vailla suunnitelmia.

Näytti olevan tulossa taas lämmin päivä. Hellettähän ne lupasivatkin. Aamukahvia juodessani, heti kun rupesin heräilemään, keksin, mitä tehdä. Soittaisin ystävälleni Ellulle, josko hänellä olisi vapaapäivä ja lähtisi minun kanssani rannalle. Uinti voisi vilvoittaa ja miksipä en haluaisi rusketusta iholleni.

Ellulla oli kuin olikin vapaapäivä, ja hän lähtisi mielellään kanssani rannalle. Sovimme tapaavamme puolen tunnin päästä minua lähellä olevalla uimarannalla. Se on aika pieni ranta, mutta hyvä uida, eikä siellä ole paljoa lapsia, niinkuin useimmilla rannoilla. Itse lapsettomina nuorina naisina emme jaksa kuunnella lasten melua joka paikassa.

Pakkasin mukaan lehtiä, pelikortit, pyyhkeen, aurinkorasvan ja reilusti juomista ja syömistä, jos vaikka viihtyisimme siellä koko päivän. Ja lähdin lampsimaan rannalle.

Ranta olikin tyhjä. Ketään ei ollut tullut sinne. Se ei ollutkaan yllätys, olihan se sen verran pieni ranta eikä kovinkaan lapsiystävällinen uida. No, saimmepahan olla rauhassa. Asettelin pyyhkeen keskelle uimarantaa, kauas puista, jottei varjot vaan tulisi auringon eteen ja estäisi meitä ruskettumasta. Aloin rasvaamaan itseäni aurinkorasvalla, etten vain palaisi. Olen aika vaaleaihoinen, enkä halunnut palaa yhtään.

Käteni vaelsivat läpi jalat, kädet, rintakehän, jopa selkään yletyin vähän. Tunsin hieman kostuvani alapäästä, kun hieroin rinnoilleni rasvaa. En ollut nähnyt miestäni yli viikkoon, ja sen huomasi. Kaipasin kipeästi toisen ihmisen kosketusta.

Sieltä se Ellu jo tuleekin. Lopetan rasvaamisen.

- Eiks oo hyvät paikat? Ei ainakaan muita ihmisiä häiritsemässä.
- Joo, ihan hyvät, mä en ois jaksanutkaan mitään rasittavia pentuja kuunnella nyt.

Mietin, miksei, mutta en kysy. Ellu vaikuttaa hiljaiselta. Hän kaivaa pyyhkeen laukustaan, asettaa sen maahan ja riisuu vaatteita. Hän on kaunis. Vähän tuhdissa kunnossa, mutta hän kantaa kilonsa tyylikkäästi. Minun vastakohtani. Olen laiha. En ole ikinä ollut tyytyväinen kroppaani, liian pieniin rintoihini, luiseviin jalkoihini.

Ellulla on hyvännäköiset bikinit. Hänen päällään ne näyttävät hyvältä. Tunnistan ne H&M:n bikineiksi, joita kokeilin edellisellä viikolla etsiessäni itselleni bikinejä. Minun päälleni ne eivät istuneet. Näytti, että ne olisivat vain korostaneet pieniä rintojani. Ellulle ne sopivat. Hänen rintansa suorastaan pursuivat kankaan alta. Ne näyttivät tosi hyviltä. Tunsin kostuvani lisää.

Hetken päästä menimme uimaan. Oli niin kuuma. Se vilvoittikin hetken. Ellun rinnat näyttivät mahatvailta veden alla. Melkein kuin ne olisivat näyttäneet isoimmilta. En kylläkään uskaltanut katsoa niitä pitkään, ettei Ellu huomaisi mitään.

Palasimme takaisin makaamaan pyyhkeille. Aloin rasvaamaan itseäni uudelleen, olihan kaikki rasva irronnut uidessa. Kysyin Ellulta, eikö hänenkin kannattaisi laittaa rasvaa, mutta hän sanoi ei. Hän olikin tosi tumma luonnostaan. En muista hänen oikeastaan ikinä palaneen.

Käteni tuntui jälleen ihanalta. Reisiä rasvatessa olisi tehnyt mieli antaa käden vaeltaa housujen sisälle. Oloni oli todella villi ja levoton. Olin aivan kosteana alapäästä, eikä se ollut pelkästään uimisesta johtuvaa. Yritin laittaa rasvaa myös selkään, mutten ylettänyt kovinkaan pitälle. Olisi tehnyt mieli pyytää Ellua, mutten kehdannut.

- Haluisitko, että mä rasvaan sua selästä?

Ellu luki ajatukseni.

- Mikäs siinä, en mä sinne yletäkään. Ei kai se jo punota? Mä en halua palaa.
- Sä oot hysteerinen. Eihän se vielä, vastahan me tultiin.

Annoin rasvapurkin Ellulle ja hän aloitti levittämisen. Hän aloitti ylhäältä, tehden pieniä pyöreitä liikkeitä. Jännä, miten rasva tuntuu aina toisen laittamana kylmältä, kutittavalta, vaikkei se itse laitettuna tunnu juuri miltään.

- Sä oot aika hiljainen. Onks jotain sattunut?

Päätin kysyä Ellulta, miksi hän oli niin outo. Yleensä hän jutteli jatkuvasti. Nyt Ellu rupesikin kertomaan. Kuinka tuntuu pahalta olla yksin. Ellu oli eronnut edellisenä syksynä pitkäaikaisesta poikaystävästään, ja nyt kesällä tuntui yksinäiseltä. Muut viettivät aikaansa perheineen mökeillä tai reissuissa, Ellulla ei ollut ketään.

- No, eipä mullakaan ole sen kummempia. Mies kun on siellä kaukana, yksin mä vietän aikaani.
- No, sulla sentään on joku, mä en varmaan ikinä löydä ketään.
- Varmasti löydät. Sitten joskus, kun sä vähiten odotat.

Samalla kun kuuntelin Ellun juttuja sydän särkyen, hänen kätensä teki hitaita, laiskoja liikkeitä ihollani. Sormet hipaisivat kylkeäni, lähenivät rintojani. Hiljaa mielessäni toivoin, että ne olisivat olleet rinnoillani. En tosin yhtään ymmärtänyt, miksi ajattelin näin. En ikinä ollut ollut kiinnostunut naisista. En ollut ikinä edes kokeillut naisen suutelemista. Pienessä kotikaupungissani ei lesboja juuri näkynyt. No, kaikkea se näköjään teeti, kun eli kaukosuhteessa.

Hänen kätensä vaelsivat alemmas, lähenivät bikinieni alaosaa. Se tuntui ihanalta. Ajattelin Ellun rintoja. Niiden pehmeyttä. Mietin, miltä ne tuntuisivat. Enhän tiennyt yhtään, miltä isot rinnat tuntuisivat, kun ei itselläni ollut kuin pienet omenat rintojen kohdalla. Ne olisivat varmasti pehmeät. Suustani pääsi pieni voihkaisu. En voinut sille mitään. Saatoin vain toivoa, ettei Ellu kuullut sitä.

Sitten Ellu lopetti. Hän antoi rasvapurkin minulle. Mietin, kuuliko hän sittenkin. Senkö takia hän lopetti?

Jatkoimme makaamista. Ellu oli edelleen hiljaa. Hänen täytyi olla todella lyötynä, yleensä hän oli se kovaäänisin.

- Nyt tehdään jotain piristävää, keksin. - Pelataan vaikka kortia, ennen kun vaivut ihan itsesääliin.
- Okei, mitäs pelataan?
- Öö- pokeria?

Nousimme istumaan vastakkain. Minulla oli suora näkymä Ellun jalkoväliin. Huomasin, että hän oli kostunut, muutenkin kuin uimisen takia. Bikineissä oli keskellä kostea pieni läntti. Hänen istuessaan risti-istunnassa näin melkein hänen alapäänsä. Jos hän olisi hieman kallistunut, olisin varmasti nähnyt kokonaan. En kehdannut koko aikaa tuijottaa sinne kuitenkaan, ettei hän arvaisi minun tunteitani. Mietinkin, oliko minun bikinini kostuneet alapäästä. Varmaan. Sivusilmällä näinkin Ellun tuijottavan jalkoväliäni. Näkyiköhän sieltä jotain? Mutta heti kun hän huomasi, että minä näin hänen katseensa, hän rupesi puhumaan ihan muuta.

Pelailun lomassa juttelimme niitä näitä, muistelimme nuoruusaikoja, vanhoja poikaystäviä, vanhoja kavereita. Kunnes Ellu taas muisti.

- Mä en varmaan ikinä enää löydä ketään. Ei mua kukaan ikinä huolikaan, kun mä oon tämmönen läski.

Täh? En voinut kuvitellakaan, että Ellu ajattelisi noin.

- Et sä mikään läski ole, sain vaivoin soperrettua. - Muodokas. Miehethän tykkää. Ainahan sulla on ollut enemmän miehiä, kuin mulla, silloinkaan kun olin sinkku. Ei musta ikinä tykätty, tälläsestä pienirintasesta luuviulusta...

- Sähän oot kaunis.

- Niin sinäkin.

En voinut olla tuijottamatta Ellun rintoja. Enkä voinut sille mitään, että jalkovälini kostui entisetsään. Oli pakko saada viilennystä.

- Mennään uimaan. On niin kuuma.
- Täh? Meillähän on peli kesken.
- Ole hiljaa ja tule.

Ellu katsoi minua pitkään, outo kiilto silmissään, ja seurasi minua. Astuimme järveen, kävelimme hitaasti, hiljaisuuden vallitessa, vierekkäin syvemmälle järveen. Kun olimme niin syvällä, että vesi kosketti rintojamme, käännyin Ellua kohti ja yritin olla tuijottamatta hänen kauniita rintojaan. Ellu katsoi minua, erilailla kuin ennen.

- Sä et ole ruma, pienirintainen luuviulu.

Hän kosketti minua huulillaan. Huulet painuivat omiani vasten, kosteina, ja antoi minulle elämäni herkimmän suudelman. Hänen kätensä vaelsi kylkeäni pitkin rinnalleni, siveli sitä hellästi. Pidätin hengitystäni. Nostin varovasti käteni hänen rinnoilleen, koetin, miten pehmeä se on, siirsin käteni nännille, tein pieniä pyöreitä liikkeitä nänni ympärillä. Ellu voihkaisi ja antoi minulle jälleen pitkän suudelman. Sitten hän käänsi minut toisinpäin, selkäni itseään vasten. Tunsin hänen ihanat rintansa selkääni vasten ja jalkani meinasivat pettää. Hän painoi huulensa korvalleni, kaulalleni, niskaani, antaen miljoona pientä suudelmaa. Hän leikki kielellään minun ihollani. Olin kuolla siihen paikkaan pelkästä odotuksesta.

Hän antoi toisen käden sormensa tehdä pientä leikkiä rinnoillani, nänneilläni, samalla kun antoi pieniä suudelmia kaulalleni, ja toinen käsi siirtyi takapuolelleni. Se hiveli pyöreää kannikkaani, siirtyi etupuolelle häpykummulleni, teki epäröivää liikettä edessä. Voihkin ja huokailin, jopa kuiskasin että jatka... Käsi siirtyi jalkoväliini, ja laukesin. Sain elämäni ihanimman orgasmin, vedessä. Olisin varmasti kaatunut, jalkani eivät olisi pitäneet, ellen olisi voinut nojata taaksepäin Elluun.

Kävelimme yhdessä käsi kädessä takaisin rannalle. Hymyilin typerää hymyä Ellulle, ja hän katsoi minua kauniisti. Asetuimme istumaan vastakkain pyyhkeelle, ja suutelin Ellua. Kosketin hänen kauniita rintojaan, hellästi hieroen. Siirsin käteni hänen selkäänsä ja vedin narusta bikinit auki. Henkäisin syvään, hänen rintansa olivat niin kauniit pulpahtaessaan esiin. Suutelin rintoja, leikin kielelläni hänen nänneillään. Hän huokaili syvään, taipui taaksepäin karrelle.

Työnsin Ellua hellästi taaksepäin, jotta hän kävi makaamaan pyyhkeelle. Leikin edelleen kielelläni hänen rinnoillaan. Toinen käsi vaelsi hänen alapäähänsä, ja koetin saada bikinihousuja pois. Se olikin yllättävän vaikeaa, mutta onnistui kuitenkin.

Siirsin kieltäni vatsalle, tein pieniä pyöreitä liikkeitä navan ympärillä, jatkoin alaspäin häpykummulle. Levitin hänen jalkojaan hieman, sitä ei tarvinnut kauan yrittää, kun Ellu liikutti jalkojaan samalla huokaillen.

Erotin kielelläni häpyhuulet toisistaan ja aloitin nuoleskelun. Pitkiä, hitaita vetoja alhaalta ylös. Annoin hellän suudelman klitorikselle. Ellu voihkaisi kovaa. Ajattelin, että kohta tänne juoksee kaikki naapuruston miehet...

Jatkoin nuolemista, ja työnsin kaksi sormea hänen sisäänsä. Hän kiemurteli ja näin kuinka vatsa nousi ja laski villisti. Kiihdytin vauhtia, imin ja nuolin, työnsin sormia, ja hän laukesi huutaen.

Siirryin hänen viereensä, antaen pitkän suudelman hänelle, ja hän vastasi siihn, kuin kiittäen. Loikoilimme siinä hetken aikaa, kunnes Ellun käsi alkoi taas vaeltaa ihollani...

2

8253

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Romantikko_50

   Kiitos kauniista ja eroottisesti hienosti ladatusta kertomuksesta. Teillä oli ihana hetki rannalla. Hyvää kesää.
   Saku

   • yksinäinen l

    Upea ! Lisää voit kirjoitella.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   250
   19224
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   371
   7071
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   2207