Ihanaa. Uniklubin...

Ihanaa ihanaa

...laulaja on hiljaa! IHANAAA!

6

1083

Vastaukset

 • Kannattaisi Uniklubin Jussin opetella laulamaan, ettei kävisi noin niin kuin kävi. Se on ihan puhtaasti laulutekniikasta kiinni. Ei muuta kuin laulutunneille, niin ääni kestää paremmin eikä kuulosta kamalalta rääkymiseltä.
  Esim. oopperalalulajat pystyvät laulamaan vaikka kahdeksan tuntia joka päivä, eikä äänelle käy mitään.

  • Hei campo! täs sulle: ensinnäkään ei ole kysymys mistään helvetin laulutekniikasta! vaan Jusun äänihuuleen, on tullut patti ja se on pahentunut. ja sinne on tullut verenpurkauksia! ja siksi hän joutuu leikkaukseen, ja siitä sairaslomalle! ei mistään äänen lähdöstä!!!!!!


  • ||Jussin peipp|| kirjoitti:

   Hei campo! täs sulle: ensinnäkään ei ole kysymys mistään helvetin laulutekniikasta! vaan Jusun äänihuuleen, on tullut patti ja se on pahentunut. ja sinne on tullut verenpurkauksia! ja siksi hän joutuu leikkaukseen, ja siitä sairaslomalle! ei mistään äänen lähdöstä!!!!!!

   Rakas "peipp", kyllähän se vain niin on, että se kyhmy tulee väärästä laulutekniikasta / äänenmuodostuksesta, jos on tullakseen. Ääni pitäisi muodostaa palleassa, EI kurkussa. Ja se ääni saattaa kyllä lähteä, mikäli kyhmyä ei hoideta. Herääpäs lapsonen todellisuuteen äläkä kommentoi mitä sattuu. Itsekin olen UK:n fani, mutta nyt oli pakko palauttaa sinut todellisuuteen. Kiitos ja anteeksi.


 • Jussi laulaa kyllä mielestäni ihan helvetin hyvin ilman mitään laulutuntejakin.Ei sitä sitten mitään mahda jos Jusulle on tullut kyhmy:/Turha siitä kuitenkin noin kauhee meteli nostaa.Jussi vaan yksinkertaisesti keikkailee UK:n kanssa niin paljon että pakostikkin siinä jossain vaiheessa ääni lähtee.(Ja ehkäpä polttaa liikaa:D) Mutta anyway. Ei asialle mitään mahda.Kuitenkin Jussi pääsee syksyllä leikkaukseen ja silleen.Kyllä siinä taitaa jonkin moinen sairasloma olla edessä,mutta kyllä fanit sen kestää:>(itsestäni en olisi niin varma)
  En muuten noista "verenpurkauksista" ollut mitään kuullutkaan,mutta ehkä olen lukenut liian vähän lehtiä:DNo samapa tuo.

  • kyllä hyvältä mutta varmasti laulutekniikkaa parantamalle vielä paremmalta. Mun käsityksen mukaan Jussi ei polta....


  • Jepsiduu kirjoitti:

   kyllä hyvältä mutta varmasti laulutekniikkaa parantamalle vielä paremmalta. Mun käsityksen mukaan Jussi ei polta....

   mitkää äänihuulet vedä vittu päähäs ja painu vaikka jussin alkkareihin!


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  54
  1400
 2. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  100
  1200
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  693
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  38
  599