Aihe

Keijukaisten tanssi

norell

Olo oli jo valmiiksi nihkeä ja hikinen kun mä avasin pukuhuoneen oven.Ulkona oli täysi kesä ja helle,mutta mun iltapäivä kuluisi tanssisalissa.Näytökseen oli enää viikko ja nyt oli harjoiteltava todella tiiviisti sarjoja.

Mä kiepsautin hiukset nutturalle niskaan ja riisuin hameeni ripeästi,alushousut putosivat mytyksi maahan ja rintsikat mä pudotin vielä siihen päälle. Kaivoin laukusta trikoopuvun ja roosat balettitossut. Hörppäsin vettä pullosta ja nostin vaatteet penkille kassin viereen.

Salin ovelta mä näin sen tytön.Kurkkuun nousi pala ja mä nielaisin hiljaa.Tyttö oli jumalaisen kaunis kun se lihakset jännittyneinä ojensi tangolle siron jalkansa ja taivutti kehonsa kauniiseen venytykseen. Selkä kaareutui kauniisti ja niskanikamat näkyivät selvästi pitkän kaulan takapuolella. Kädet olivat hennot,mutta vahvat ja hikipisarat otsalla tekivät tytöstä vieläkin eroottisemman.

Jähmettyneenä mä seisoin ovella ja vain katsoin.

Tyttö nosti jalkansa pois tangolta ja teki vielä muutaman keveän hypähtelyn rentouttaakseen lihakset. Sitten hän kääntyi ja huomasi minut. Hajamielisen herkkä hymy sai perhoset leijailemaan vatsassa,miten kaunis hän olikaan!

Vesipulloa puristaen mä astuin saliin ja sopersin ujon hein. Hetken aikaa mä näin tytön silmissä kiinnostusta,vai kuvittelinko mä vaan? Laskin vesipullon peilin eteen ja nostin käsivarret korkealle pään päälle ja kaarroin yläselän venytykseen.Aistin tytön tuijotuksen,joka porautui mun trikoon peittämien rintojen ylle.

- tarviitko apua venytyksiin, kuulin tytön kysyvän.
Mä tunsin poskien leimahtavan punaisiksi kun vastasin myöntyvästi.
Mä kävelin horjuvin jaloin tangolle ja asetuin ryhdikkäästi toinen käsi tangossa vaakaan. Mä tunsin miten tyttö tarttui mun ojennettuun jalkaan ja nosti sen määrätietoisesti yhä ylemmäs.Mä aloin tuntea kiristävää venytystä sisäreidessä, mutta pidin ilmeeni kurissa.

Sitten mä tunsin miten tytön käsi luisui varovasti polven kohdalle ja yhä vaan alemmas siitä.Hetkeksi aikaa mut valtasi paniikki, mutta sitten mä jäin aistit huippuunsa viritettyinä odottamaan jatkoa. Tyttö korjasi otettaan jalasta ja samalla tunsin toisen käden takapuoleni päällä. Mä pidin katseeni tiukasti edessä, vaikka mun olisi tehnyt mieli kääntyä ja suudella tyttöä.
Varovasti mä tunsin miten tyttö laski mun jalkaa hieman alemmas ja käänsi sen sitten sivulle. Nyt mä jo tunsin tytön hengityksen kasvoillani kun hän seisoi sivuttain minua vasten. Mä huomasin hengittäväni kiihkeämmin ja pelkäsin paljastavani itseni liian nopeasti niin halukkaaksi kuin mitä tunsin. Mä en halunnut rikkoa tätä mysteeristä herkkää tunnetta, että aika oli pysähtynyt meidän kahden ympärillemme usvaiseksi verhoksi.

Tyttö kohotti mun vapaana olevan käden ylös kolmanteen asentoon ja mä ojensin ranteeni vienosti käsivarren jatkoksi. Sitten mä tunsin hellän kohotuksen lantiossani ja nousin puolivarpaille. Mä tunsin sykkivän puristuksen jalkovälissäni ja tiesin kasvojeni paljastavan sen mitä nyt halusin.

Tyttö kannattelin kevyesti toista jalkaani ylhäällä ja asettui taakseni vartalo ihan kiinni selässäni. Sitten hennot sormet sipaisivat haarojani kuin siveltimen veto. Lämmin suudelma tuntui polttavana niskassa ja sitten pienen pieni näykkäisy sai kylmät väreet kulkemaan selässäni. Uskomattoman voimakas kiihkeä halu sai korvat suhisemaan ja mä suljin silmäni. Kun mä olin laskeutumassa alas puolivarpailta mä tunsin kipakan nykäisyn lantiossa ja tajusin,että mun olisi säilytettävä asentoni.

Tyttö painoi kätensä kupiksi haarojeni väliin ja mä tunsin miten peukalo pyöritti hidasta pientä ympyrää. Mä tunsin oloni todella himokkaaksi ja lihakset kiljuivat väsymystä. Tunsin jalkojeni vapisevan.Johtuiko se asennostani vai kiihkostani,en tiennyt.

Mä korjasin asentoani ryhdikkäämmäksi ja keskityin tytön sormen liikkeeseen. Olisin halunnut tuntea hänet sisälläni, mutta toisaalta tämä tuntui jotenkin paljon hellemmältä ja herkemmältä.
Sitten tunsin miten tyttö hautasi kasvonsa niskaani ja käsi muuttui kovemmaksi. Painelu ja pyöreä liike sai aikaiseksi mielettömän sykkimisen ja työnsin lantiotani hänen kättään vasten halukkaasti. Silloin tyttö äkkiä laski päänsä jalkojeni väliin ja nuoli läpi tiukan kostea trikookerroksen.
Tunsin miten pohkeeni kramppasi ojennuksessa, mutta keskitin kaiken energiani asennon säilyttämiseen.

Sitten sykkiminen äkkiä voimistui ja lopulta tunsin valtavan hyvän olo aallon vavisuttavan koko kehoani. Selkä kaartui kaarelle ja huulilta purkautui voihkaisu. Polveni pettivät ja olin pudota lattialle. Tytön käsivarret nappasivat kuitenkin minut kiinni ja laskeuduin hallitusti alas plie´n kautta. Silmäni olivat yhä suljetut kun tunsin viimeisen suudelman niskassani ja sitten hän oli mennyt.
Kuulin kevyet askelet takanani ja ovi sulkeutui.

Avasin silmäni ja jäin hetkeksi vain kuuntelemaan pianomusiikin tahteja paikoillani. Sitten laskeuduin istumaan lattialle ja join kulauksen vettä.Vaikka lihakseni olivat väsyneet ja kipeät tunsin olevani energiaa täynnä. Tiesin tämän harjoittelukerran olevan parempi kuin pitkään aikaan.

3

7143

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jenny_P

   Kiitos, Norell, satumaisen kauniista tarinasta.

   Minä en ole mikään arvioimaan muiden tekstejä, mutta tästä en voi olla antamatta palautetta.

   Tästä välittyi kauniin unenomainen tunnelma, juuri sellainen kuin hiljainen tanssisali kesäpäivänä voi olla.

   Piirsit kuvan kauniista tanssijasta niin taidokkaasti, että haukon yhä henkeä. Kuvailit häntä kuin osaavin taiteilija, piirsit täydellisen kuvan muutamalla siveltimenvedolla. Tiedätkö, minulle tuli mieleen eräs Mary Cassattin taulu, joka ei sinänsä liity aiheeseen, mutta jossa ihmiskauneutta on kuvattu juuri noin, tekemättä kohteesta esinettä.

   Raikas kirjoitustapasi kruunasi kaiken.

   Kiitos vielä kerran, iloista kesän jatkoa ja menestystä tanssi- ja kirjoitusharrastuksessa,

   Jenny

   • Raija H

    Vastaavaa on käynyt aikuisbaletissa myös minulle.


   • Make
    Raija H kirjoitti:

    Vastaavaa on käynyt aikuisbaletissa myös minulle.

    Hitto ! Nyt taidan mäki haluat aikuisbalettiin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   19672
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   377
   7332
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2458