Buumi.net ja muut vastaavat palvelut turhiksi?

3330:n omistaja

Tuli tässä vaan mieleen että kun nyt alkavat yleistyä nämä kännykät joihin saa polyfonisia soittoääniä eli toisin sanoen midejä, niin nehän ajavat buumi.net:in ja muut vastaavat palvelut konkurssiin. Sillä hyvin monessa kännyssä on infrapuna ja melkoisen monella löytyy myös tietokoneesta infrapunaportti (erityisesti kannettavista mikroista). En ainakaan itse viitsi enää maksaa soittoäänistä tai logoista jos satun ostamaan sellaisen puhelimen johon saa midejä soittoääneksi.
Mitenkä te kenen kännyyn saa midejä, suhtaudutte asiaan? Käytättekö palveluja joista saa maksua vastaan tilata soittoääniä vai tuuppaatteko ne itse puhelimeen mikron kautta?

7

396

Vastaukset

 • Katsos moneen puhelimeen saa mikrosta ladattua soittoääniä, vaikkakin suurin osa yksiäänisiä, koska onhan kaapelit olemassa, ollut jo hyvän aikaa eikä siihen infrapunaa tarvita. Itse en enää viitsi tilata koska omistan kaapelit useammallekin puhelinmallille ja mulla on myös softat joilla ne saa upattua puhelimeen. Samalla piuhalla saa myös kuvaviestit, logot, ikonit jne. puhelimesta mikroon ja päinvastoin, soittoäänet on ainoa jota ei puhelimesta saa mikroon päin vaan ainoastaan mikrosta puhelimeen, mutta sehän ei ole iso harmi.

  Ai niin, enpä usko että kuitenkaan noi palvelut konkurssiin menee, ei kaikki viitsi kuitenkaan alkaa tuota latailua ja kaikilla ei ole vieläkään (!!!) konetta jolla ladata, varsinkaan infrapunalla varustettua. Menee varmasti vuosia ennenkuin kaikilla on tarvittavat systeemit ja oikeantyyppiset puhelimet, ja siinä vaiheessa voi taas systeemit olla muuttuneet.

  • no pitäähän toi paikkansa, mutta kuitenkaan ei tähän mennessä kovin monessa kännyssä ole ollut infrapunaa ja kovinkaan moni ei viitsi ostaa datakaapelia koska se kuitenkin maksaa hieman. Tosiaan on kyllä sellaisiakin laiskimuksia jotka ei viitti ite mitään tehdä vaan tilaa ne soittoäänet sun muut.


  • teme kirjoitti:

   no pitäähän toi paikkansa, mutta kuitenkaan ei tähän mennessä kovin monessa kännyssä ole ollut infrapunaa ja kovinkaan moni ei viitsi ostaa datakaapelia koska se kuitenkin maksaa hieman. Tosiaan on kyllä sellaisiakin laiskimuksia jotka ei viitti ite mitään tehdä vaan tilaa ne soittoäänet sun muut.

   sanoinkin ettei infrapunaa ole ollut mutta kaapelit on ja siinä mielessä toi on vanha juttu jo.


 • Buumi ei kuole koskaa

  Taas Buumist ladattu pari soittariii

  B u u m i

 • Itselläni ei ole vieläkään mikroa jossa olisi infrapuna

  • Itse vedän infrapunalla MERSSU logoa just kännykkään. Huvittaa nuo jotkut iFönesta puhuvat.


 • Ihmiset ovat eläneet vuosia ilman kännykkää ja nykyihmiset eivät osaa edes ulostaa ilman kännykkää.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.