Särkänniemi-boikotti

Minna_07

Olimme pitkästa aikaa perheen ja tuttavien kanssa Särkänniemessä 8.7. Miten voi niin mukava paikka muuttua muutamassa vuodessa turhimmaksi/ ankeimmaksi/ kalleimmaksi paikaksi, missä olen koskaan käynyt. Ei voi ostaa laiteranneketta, vaan kävijä pakotetaan ostamaan lippu, jolla pääsee kaikkiin Särkänniemen kohteisiin hintaan 29 euroa. Mutta mitäpä jos ei ole mielenkiintoa muualle kuin huvipuistoon. Siinäpä sitten itket ja maksat kiltisti.
Hinnoista ja koko Särkänniemen ankeudesta suivaantuneina teimme pienen tarkistuskierroksen alueelle: A) Ennen niin viihtyisä eläinpuisto oli ankea hiekka-alue, jossa kolmannes paikoista oli tyhjillään ja eläimet kyhjöttivät aitauksissa, joissa ei ollut muuta kuin hiekkaa tai kalliota; kahvilan penkit olivat saastaiset eikä pöydille viitsinyt kahvimukiaan laskea. B) Planetaarion esitys oli hyvä, mutta sen pilasivat täysin ajastaan jäljessä olevat laitteet; koko esitys oli tummaa tuhrua, kun laitteissa ei ollut tarpeeksi valotehoa. C) Delfinaarion jono ulottui Näsinneulan oville saakka, joten sen jätimme suosiolla väliin. D) Mainostettu trooppinen myrsky Akvaariossa oli todellakin sitä; valoja himmennettiin ja yhden akvaarion päälle satoi, ukkonen jylisi kaiuttimista (huonoista) ja strobovalot vilkkuivat. E) Huvipuiston Pelle-pizzeria, jossa kävimme syömässä, oli todella likainen; pöydät ja erityisesti penkit pyyhkimättä. Jos peruspizza lähtee tuollaisessa paikassa 8,90 eurolla, antaisivat edes omat rätit, joilla voisi paikkansa pyyhkiä. F) Kuka neropatti keksi, että laitetaan alueelle vain yksi (?!?!) pankkiautomaatti ja sekin Näsinneulan aluaan, niin ihmisillä on mahdollisimman pitkä matka kävellä nostamaan rahaa (no, säästyi ainakin, kun ei kuumuudessa jaksanut kiivetä ylämäkeen).

Eli meilä oli ihan mukava päivä...kaksi vuotta mietittiin, että pitäisi mennä käymään ja nyt voimme todeta, että emme tule enää koskaan vierailemaan Särkänniemessä; emmekä muuten ole ainoat!

9

3128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sesonki

      Heinäkuussa ja jos aurinko räkittää, niin Lintisillä ja Särkänniemessä on ruuhkaa ja aika menee laitteisiin ja esityksiin jonottaessa (aurinkon porottaessa). Meillä homma on ratkaistu menemällä Powerparkkiin tai Puuhamaahan. Sen minkä ajoajassa häviää, niin "voittaa" muutoin paikan päällä.

      • ei ruuhkia

        Voit ostaa vaan sen verran lippuja kuin tarvitset. Alueelle pääsy ei maksa mitään.


    • tykkimäellä

      Monta vuotta olemme käyneet joka kesä tykkimäellä.
      Siellä ei jonoja ole ollut ikinä.
      Ruoka on myös ihan kelvollista...
      Ihanteellisin huvipuisto suomessa.

    • systeemi on semmoinen kuin europa parkissa ja heide parkissa ja tampassa oli:kaikki maksaa sisäänpääsyportilla summan jolla voi käyttää laitteita rajattomasti.ei tarvii missään laittessa laitteen käyttäjän kytätä onko ranneketa vai ei.säästyy aikaa!

    • Linnanmäki :(

      Ihan sama juttu Linnanmäellä. Hirveet hinnat vanhoista vekottimista.
      Ja safkasta.
      ei mennä, ei.
      Ei ikinä

      • €rkki

        Käytiinsärkänniemen PELLE-pitseeriassa ja oli todella nimensä mukainen. Pakastepitsaa buffetista hintaan 15€! Oli pahaa ja kallista. Lokinpaskaa pöydillä.


    • Anonyymi

      Henkilökunta ja etenkin johto on epäpätevää ja ylimielistä. Myös tyhmät nuoret jotka hakevat kesätöihin tuonne luulevat että paskalla palkalla on fantsua pyörittää laitteita kello ympäri ja kuunnella ihmisten kiljuntaa.

      • Anonyymi

        Ihan mielenkiinnosta, millä tavalla johto on ylimielistä? Mitä tyhmää on olla töissä huvipuistossa?


    • Anonyymi

      Voiko sanoa, että Kummelin Varikset sketsissä kirjastotädistä tuli lentävän maton vanki kun varikset jättivät hänet sinne?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe