Pitääkö nöffille olla farmari auto?

mietityttää...

Kertokaahan nöffien ja muidenkin isojen koirien omistajat, että mahtuuko koiranne tavallisiin normaali kokoisiin henkilöautoihin? Olen suunnitellu nöffiä itelle, mutta joutuuko autonki sen takia vaihtamaan? Tietysti vaihtasin heti farmariin jos ois ylimäärästä rahaa...Ja miten teidän nöffinne tykkää autolla matkustamisesta?

8

1455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joodå

      Kyllähän se tietenkin mahtuu takapenkille ja voi laittaa turvavyöhön kiinni valjailla. Haittapuoli on se, että ei mahdu sitten juuri muita matkustajia takapenkille ja koira vetää myös likaa penkille, jotta se olis hyvä suojata jolain viltillä. Itsellä on keskikokoinen koira, mutta päädyin kuitenkin farmariin. ajeltuani jonkin aikaa koira takapenkillä. Huomattavasti mukavampaa sekä koiralle että itselle ja ennenkaikkea mahdollisille muille matkustajille.

    • meidän nöffi

      Meillä on tavallisen mallinen auto ja hyvin menee. Tosin farmari olisi kyllä kätevämpi.. Ja mitäkö tykkää autoilusta, rakastaa sitä. Ensimmäisenä autossa ja viimeisenä ulos sieltä :)

    • ja me kyllä

      katsottiin parhaaksi vaihtaa auto. Ei maar, oltiin ajateltu auton vaihtoa muutenkin, koira vaan sai meidät tekemään ratkaisun nopeammin eli vaihdettiin farmariin, onhan isolle koiralle siinä paremmin tilaa.

      • mainä vain

        Meillä on bertsu ja bulldoginpentu ja kylläkin farmari ihan vaan siitä syystä että hermo meni kun AINA oli koko auto täynnä kuolaa ja karvaa reissun jäljiltä.. Eikä nähnyt peruuttaakkaan kun yksi iso pää vaan sieltä peilistä möllötti ja aina oli pää olkapäällä =) Mutta nyt on toisena autona vanhakunnon kuplavolkkari ja hyvin mahtuvat sinnekkin takapenkille möllöttelemään, vaikkei se mikään iso koppi olekaan.. Mutta kyllä on taasen auto sen näköinen että koiria siellä on ollut takapenkillä =)


    • ihan OK...

      Ei siihen Nöffin kuljetukseen mitään Farmari- koppiautoa tarvita !!!

      meillä autoits irtoo katto niin kesä Mussesta kuin talvi jeeppi Fordista..

      Avoautoa Nöffi suorastaan rakastaa ! halutessaan voi tuuletella itseään ja välillä olla pitkällään penkillä -
      Kunnon turvavyöt on MUST -- ja tällä EN tarkoita niita kauppojen ritsa-naruvirityksiä - joita turvavöiksi hassusti kutsutaan... Ne on niin ohutta hihnaa, että noin iso koi´ra varmasti satuttaa itsenä pahasti jos äkkijarrutus tai kolari yllättää -- yhtä tehokasta olisi sitoa hännästä lattiaan..

      Me ostettiin vuorikiipeily liikkeistä sellaset naisten koko xs kiipeilyvaljaat -- joissa on kunnon leveät hihnat ja pehmusteet sekä Oikeat lukituslaitteet jotka TODELLA kestävät 50 - 60 kiloisen koiran äkkipysäytyksen - Niissä on myös lenkkejä edessä ja takana joten koiran saa säädettyä niin että se voi liikkua muttei pääse hyppäämään avoautosta ulos.

      Kumma ettei koiratarvikkeista ole sellasia koskaan löytynyt ?

      Meillä koira pienenä nostettiin autoon mut nykyään on jo oven viereesä vartoomassa klyytiin ja loikkaa käskystä sisään.
      Filtti autosujapressu ( Biltemassa on halpa ja OK) niin penkit pysyy siistinä.''eli ei siihen mitään kaappiautoo tarvita mun mielestä.. ;)

    • mari-anne83

      Nöffi ihan tavan autoonkin. Ja hyvin mahtuu makomaankin autossa.
      Meidän nöffi rakastaa autossa olemista, paitsi kesällä.
      Ja harvemmin otettiin edes autoon kesähelteillä vaikka olisi niin mielellään halunnut tulla mukaan.

      Joten ei tarvitse autoa ruveta vaihtamaan :)

    • sämpylä

      hanki vaan se farmari tms auto niin kaikilla on kivempaa!

      Takapenkillä nöffi vie koko penkin ja kuono yltää vielä olkapäälle ja tassullakin voi kuopaista..

      Takaluukkuun tai viistoperään ei nöffiä voi kyllä laittaa tai se on jo eläinrääkkäys! Tilapäisenä sopii, mutta ei perheen vakituisena kulkuneuvona..

      Farmarikaan ei aina kunnolal riitä vaan voi sekin olla ahdas.. Meillä ollut noita kaiken kansan perheautoja toisena menopelinä eli astraa, focusta yms ja ei sinne muuta tarvitse koiran lisäksi laittaa eikä koiran tarvitse istua.. Ns tilautot on sitten jo elukankin suosiossa paremmin kuten zafira ja uudempi zafira..

    • tpsku

      meidän nöhvi tuntee olonsa turvallisemmaksa farmarin takaosassa. taka penkillä se heiluu kun heinämies eikä malta pysyä aloillaan. rakastaa matkustaa autolla farkun takaosassa. tykkää katella taka ikkunasta ihmisiä ja autoja.suosittelen kyllä kaikille isoille koirille farkkua. tuntee olonsa turvallisemmaksi siellä. vaikka luulisi että takapenkillä kun omistaja on lähempänä, mutta ei ainakaan meidän koiran kohdalla ole näin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5584
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2383
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2322
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1044
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      950
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      877
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      793
    9. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      773
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    Aihe