Kaksos (N) ja Neitsyt (M)

perhonen

Onko kellään tietoa mitenkä kaksos(N) ja neitsyt(M) pärjäävät keskenään... olen ollut pari kuukautta neitsyen kanssa... ja minulla alkaa olla tunne että en oikein tajua häntä. Hän puhuu koko ajan menneestä ja etupäässä menneistä naisistaan... mieletäni se on aika hullua... mutta vielä minä pidän hänestä, joten neuvokaa asiassa.

14

1879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • takuulla

      muistaa sut sitten kun on jo seuraavan kanssa.
      Sitä se teettää kun elää ajastaan jäljessä. Unohda tuollainen

    • k&n

      Olen ollut yli 20 vuotta naimisissa neitsyen kanssa..eihän se ole aina ruusuilla tanssimista, olisitpa sitten minkä horoskooppisen henkilön kanssa tahansa, mutta kannattaa kokeilla jos muuten pärjää. Aikaa myöten elo tasaantuu ja jos harrastatte jotain samaa juttua, se auttaa. Eikö kannattaisi mainita niistä menneistä naisista, ettei sinua kiinnosta sellaiset asiat. Neitsyet ovat muuten ihan ok, joskus niitten kanssa vaan 'pinna palaa'...nipotuksineen... ;).
      Tsemppiä yritykselle ja auringon paistetta!!

    • 16 v yhdessä

      Jo heti alussa tökki meidän suhteemme, neitsyt takertui ja halusi omistaa, puhui myös entisistä naisistaan ja rakastajan ominaisuuksistaan. Jokatapauksessa suhde oli yhtä alamäkeä, neitsyt itsepäinen ja murjotti asioista joita ei saanut läpi. Minä taas kaksosena halusin vapautta, jota minulle ei suotu, suhde kuristi aina minua. Itse aloin myös puhumaan miten ihania rakastajia minulla on ollut =) kiustakseni, siitähän neitsyen itsetunto romahti. Hän kun oli vaan ottanut puheeksi ihan tavallisessa mielessä itsensä, naisensa ja rakastajan taitonsa, minä kuulemma vain ärsyyttäkseni häntä... joka tavallaan oli totta. Neitsyt on kylmä ja pitkävihainen mies jos sikseen tulee. Näin kävi minulle. Toivon, että sinulla onnellisempi suhde tiedossa =)

    • itsekkään marttyyrin kanssa

      .. Näin on, ja miksi..? Kas sydämen tiet ovat arvaamattomat. Olen kai liian hyväsydäminen ja kauneutta kaipaava kaksonen, ja kiduttajani pelokas ja lyhytnäköinen neitsytmies. Kauan on kestänyt vaikka kommunikaatio on lähes nollissa ja oma itsetunto ja elämänhalu myös. Uskomatonta mutta totta. Älä sotkeennu ilmavana kaksosena ahdasmielisiin neitsyihin, he eivät taida koskaan ymmärtää sinua, ja sitä vääryyttä saat YRITTÄÄ korjata sitten lopun elämääsi.

      • perhonen

        Hei kysyisin sinulta oletko vielä tämän neitsyen kanssa... ja onko se todella yhtä helvettiä??
        Minulla on vielä alussa... ja rupean kyllä ihmettelemään minun neitsyttä... minua nyppii lähinnä se toisista naisista puhe.. onko sulla ollut sitä??


      • heiperhonen
        perhonen kirjoitti:

        Hei kysyisin sinulta oletko vielä tämän neitsyen kanssa... ja onko se todella yhtä helvettiä??
        Minulla on vielä alussa... ja rupean kyllä ihmettelemään minun neitsyttä... minua nyppii lähinnä se toisista naisista puhe.. onko sulla ollut sitä??

        Ei sitä oikein olemiseksikaan voi kutsua, mutta tavallaan ollaan kuitenkin toisillemme jollain tapaa varattuja (kai). Onhan se helvettiä, kun kommunikointi on niin vaikeaa, mutta silti tuntee selittämätöntä yhteyttä ja kaipuuta. En ole enää varma niistä toisista naisista, ennen kuvittelin ettei niitä juuri ole, mutta nyt olen alkanut epäilemään, josko mieheni onkin täysi peluri, eli aivan muuta kuin olin kuvitellut. Sehän se on, kun ei kerro mitään selvästi niin jää tilaa mielikuvitukselle. Yleensä naisista hän kommentoi mielestäni minua loukkaavasti ja lähinnä epähienotunteisesti tehdäkseen mustasukkaiseksi kai. Viimeksi kun hän käyttäytyi täysin inhinmillisesti ja ihanasti olin aivan ihmeissäni. Mutta se loppuikin lyhyeen. Niin, mutta sinulle... tuskin se omasi ihan näin paha on, mutta sen haluan sanoa että se muista naisista puhuminen on sen luonteista epäkunnioitusta ja epähuomaavaisuuttaa, että jos hän ei sitä sinun huomauttamisesi jälkeen lopeta, hänellä on tunnevamma ja tulet kärsimään siitä vielä monella tasolla. Helpostihan sitä kuitenkin mainitsee jotain entisistään, varsinkin jos ne eivät todellakaan enää merkitse mitään ja alitajuisesti ainakin haluaa tehdä toisen hiukan epävarmaksi, vaikkei tarkoitus ole olla loukkaava. Olen vahingossa itse syyllistynyt siihen, vaikken tietoisesti koskaan haluaisi niin käyttäytyä. Mutta jos siitä minulle huomautettaisiin, lopettaisin kyllä ja pyytäisin anteeksi.


    • että horoskooppi..

      kannattaisi unohtaa tässä tapauksessa. Ovatko hänen menneet suhteensa olleet vakavia.? Jos eivät niin hän ei välttämättä ymmärrä sitä ettet koe niitä asioita yhtä merkityksettöminä kuin hän itse, myös ehkä pieni soveliaisuus koulutus olisi paikoillaan. Jos suhteet ovat olleet vakavia niin onko hän päässyt yli niistä..? Kiinnitä huomiota millä tyylillä hän asioista puhuu. Existä pälättäminen ei ole kaikissa tapauksissa mitenkään suotava asia, jos siitä ei pidä niin ei sitä mukisematta tarvitse kuunnella. Miksi et siis nostaisi kissaa pöydälle ja juttele asioista hänen kanssaan.? Hienovaraisesti kannattaa aloittaa, ei syyttäen ja raivoten. Tai odota jos se sattuisi laantumaan.

      • perhonen

        Joo kyllä mullakin on tullut nyt mieleen... että parempi unohtaa hänet nyt... kun kaikki on niin alussa. Tiedän kuitenkin että minä vielä räjähdän hänelle... kun joudun kuuntelemaan niitä juttuja... ja olen miettinyt että minun ei ole pakko... toivoisin vain että tämä päätös pitää.


    • päivänkukalta

      Kaksonen on vapaa ja haluaa paljon omaa aikaa.
      Neitsyt taas haluaa omia ja omistaa.
      On mustis jokaiasesta hetkestä jonka vietät ilman häntä. Epäilee..mutta voi oppia, että ei kaksonen aina mene etsimään uutta miestä vaikka haluaa kulkea yksinkin.
      Hänen kanssaan on helppo ja huoleton olla jos haluaa osakseen palvelua ja haluaa päästä helpolla.
      Neitsyt on täydellisyyden tavoittelija ja muistaa varmasti kaksosen synttärit, nimpparit,yms.
      sanon minä 2 vuoden kokemuksella.

      • ***

        ...Ei muuten muista synttäreitä!!??...Kun on niin helvetin nuuka??? Muuta selitystä en ole löytänyt. Olen seurustellut neitsytmiehen kanssa n. puoli vuotta. Mies on äärettömän kiihkeä, nauravainen, hellä...nauramme paljon ja hassutteleme. En tiedä, mikä on kun rahasta tulee kyse (ruoan osto) niin tämä neitsytmies ilkeää maksattaa naisella?? On kyllä hankkinut jotakin pientä käydessään, mutta jokin ruoka tai toisen muistaminen ei kuulu hänen tapoihin...eli, mihin liittyy rahan tuhlaaminen. Olen maininnut, että hän on itara. Bensalaskuaan hän ei sentään minulla maksata, kun ajelemme autolla paikkoihin, mutta ei kyllä rahoilla leventele minun tähteni, vaikka ansaitseekin kohtuullisen hyvin.


    • kokemukseni...

      Siltä näyttää myös minun näkökulmastani katsottuna että kaksonen kaipaa paljon enemmän omaa tilaa kuin neitsyt. olen itse neitsytnainen ja tapaillut puoli vuotta kaksosmiestä. Hän ei halua sitoutua mihinkään vakavaan ja haluaa vain "katsella". Omien sanojensa mukaan hän ei halua olla sidottu mihinkään...En sitten tiedä onko tämä liian kova pala minulle, neitsyelle, joka todellakin kuvittelen heti kaikki kauheudet (muut naiset) kun en kuule miehestä mitään muutamaan päivään. Onko tämä vain itsensä kiusaamista lopulta... Muuten meillä menee älyttömän hyvin. Minä ainakin viihdyn hänen kanssaan yllättävän hyvin ja yhteinen aika on todella monipuolista ja aktiivista yhdessä olemista, ei todellakaan tylsää. Lisäksi olemme monissa asioissa samoilla linjoilla esim. tykkäämme samalaisesta musiikista, elokuvista, vaatteista, sisustuksista...ajatusmaailmamme on kaikin puolin samanlainen mikä lisää minun uskoani meidän vakavan suhteen alkamiselle joskus tulevaisuudessa.

    • helih89

      Mulla on sama juttu... Minä kaksonen (N) mies neitsyt.. Veilä ei seurustella kovinkaan vakavasti, mut mies puhuu jo tulevaisiidesta siihen malliin, että en tiedä ahdistunko vaiko hypinkö ilosta. Hän puhuu jo tulevista lapsista, omasta kodista jne. Hulluinta täs on se, että miten mies voi välittää vaik ei tunne mua vielä juuri ollenkaa? Suunitteilla tavata niin pian ku mahollista.. Miten neitsyn mies ja kaksosnainen tulee toimeen? Tämä mies on juuri samanlainen, eksät on sille kai aika tärkeitä kun mainuttee aina ohimennen edellisistään. Ihan ku mua kiinostais...

      • perhonen

        Niin minukin mielestä minun neitsyt on omistava... ja valtavan pikkutarkka... yrittää suunnitella elämää minunkin puolesta... ollan vielä yhdessä, mutta en tiedä kestänkö enää kauan.


    • kaksosnainen

      Olen kaksosnainen ja mies neitsyt. Seurusteltiin vuosi, kunnes minä laitoin poikki. Mua alkoi ahdistaan se, et oltiin koko ajan yhdessä (mies halusi). Nautin muiden seurasta, varsinkin rennosta. Oltiinkin monissa pippaloissa yhdessä ja mies tykkäsi samanlaisesta seurasta, mut sit alkoi se ihme omistushalu.. Tai jälkeenpäin ajateltuna sitä oli koko ajan.. Tuntui, et kenenkään jätkän kans ei saanut kovin jutella.Harvemmin sovittiin kavereiden kans yhteisiä tapaamisia. Mies sai ne jotenkin setvittyä, ettei tapailtu kamujen kaa. Oli mustasukkainen alusta asti, jopa mun likkakavereita kohtaan. Olen seksuaalisesti avoin ja tykkään esim. suukotella likkakavereiden kaa. Mies oli ensin kiinnostunut tästä luonteenpiirteestä, mut näytti kyllä pian mustasukkaisuutensa. Itse en ikinä ajatellut tilanteita vakavasti. Pidin vaan hauskaa..
      Tykkäsin kovasti miehen järjestelmällisyydestä. Tavarat oli aina oikeilla paikoilla ja siististi. Itse olen vähän hälläväliä tyyppi, enkä kovin stressaa jos muutama vaateriepu lojuu penkillä. Mies ei kestänyt sitä ja laittoi aina paikat ojennukseen, eikä siinä mennyt kauaa. Sitä kyl on ikävä :)Mut uskon vahvasti, et kaverina neitsyt on hyvä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      183
      1418
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      28
      1127
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      313
      1113
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1064
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      937
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      902
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      130
      885
    8. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      99
      870
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      865
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      858
    Aihe