Opitunti remix

Just me

Irvistän peilikuvalleni hississä. Hiukset tuulesta sekaisin, ripsivärit hieman tuhriintuneena vaakasuoraan satavien pisaroiden ansiosta ja kokonaiskuva muutenkin sottainen. Nyt jos elämäni mies kävelisi vastaan, menettäisin takuuvarmasti mahdollisuuteni! Naurahdan mietteilleni ja työnnän hissin oven auki. Perillä!

Soitan ovikelloa ja hymyilen iloisesti ystävättärelleni, joka tupsahtaa ovelle kilisevien lasien, pauhaavan musiikin ja tyttömäisen kikattelun keskeltä. Halaamme lujasti rutistaen ja siirrymme eteiseen. "Katsokaa kuka tuli!" Ystäväni huutaa olohuoneessa istuville naisille. Kaikki ovat parhaimpia ystäviäni, ja tällaista "naisten iltaa" olemme jo pitkään koittaneet saada aikaiseksi. Vihdoin löysimme sopivan viikonlopun, joka sopi meille kaikille.

Riisun päällysvaatteeni ja kannan juomakassini keittiöön. Korkkaan siiderin ja siirryn muiden joukkoon.

Viini virtaa, siideripullot sihahtelevat auki, joku sekoittaa paukkua. Useimpien silmistä alkaa jo näkyä, että muutama on tullut otettua. Puhe kääntyy seksiin.. Yksi meistä kertoo, ettei ole saanut kolmeen kuukauteen ja me otamme osaa. Joku naurahtaa ja piikittelee pihtaavasta kundikaverista. Naureskelemme, kunnes hiljaisin meistä tunnustaa olevansa edelleen, yli kaksikymppisenä neitsyt. Laskeutuu hiljaisuus, jonka aikana vilkuilemme hämillämme toisiamme.. Mitä pitäisi sanoa? Että se on ihan normaalia, ja ihan ok? Vai ettei hän tiedä mistä on jäänyt paitsi?! Minä rikon hiljaisuuden ensimmäisenä. Kysyn, eikö kukaan ole tosiaan edes hyväillyt häntä.. "sieltä"? Ystäväni pudistaa päätään. Aloitteestani innostuneena muut varovasti kysyvät, eikö hänen rintojaan ole koskaan kosketeltu, onko hän tyydyttänyt itse itseään.. Viini on vienyt estot, ja puhumme kaikesta varsin avoimesti.

Joku saa päähänsä, että meidän täytyy opastaa kokematonta ystävätärtämme. Meidän pitää näyttää hänelle, kuinka esim. rintoja hyväillään ja miltä se tuntuu! Idea saa kannatusta, eikä kukaan ajattele sen johtavan pidemmälle. Hihitellen heitämme paitamme pois, riisumme rintaliivitkin ja istumme kuuden naisen voimin nyt lattialla ringissä, rinnat paljaina. Huomaan joidenkin ottavan rohkaisuryyppyä. Olen nähnyt kaikki nämä rinnat jo niin moneen kertaan, ettei mikään pari yllätä. Silti jaksan edelleen ihailla noita erimuotoisia, ja -kokoisia rintoja, jotka kaikki ovat kiinteitä ja kuuluvat nuorille, raikkaille naisille. Yhdellä on todella isot, pyöreät rinnat, joiden nännit ovat laajat ja tummat. Nainen on itsekin tumma ja rehevä. Toisella on pienet, sirot, ja niissä erittäin terhakkaat, kauniit pikkunännit. Annan katseeni vaeltaa kaikkien rinnuksilla ja huomaan muiden tekevän samoin. Vain tämä meidän neitsyemme katselee hieman vaivautuneena lattiaan.

Hänen vieressään istuva, rohkea neitokainen nostaa tätä ujoa leuasta ja katselee häntä silmiin. "Saanko koskettaa sinua?" Hän kysyy. Me muut seuraamme vierestä, kun neitsyt nyökkää ja toisen naisen käsi painuu hänen rinnalleen. Huomaamme, kuinka hänen rintakehänsä alkaa kohoilla raskaammin, ja silmät painuvat kiinni. Hän nauttii kädestä, joka sivelee herkkää ihoa hellästi, sormista, jotka pyörivät hieman kohonneiden nännien ympärillä ja hengityksestä, joka kuumana tuntuu hänen kaulallaan.

En voi sille mitään, mutta näky kiihottaa minua aivan suunnattomasti. Omatkin nännini ovat kohollaan ja tunnen, kuinka jalkovälini kostuu.. Nousen ylös ja siirryn neitsyemme luokse. Sanaakaan sanomatta (häntä jo hyväilevälle ystävälleni vain merkin antaen) kumarrun naisen rintojen luo ja suutelen niiden pintaa. Nainen säpsähtää vähän, muttei pyydä minua lopettamaan. Minun suuni ja toisen "opettajan" sormet kohtaavat välillä toisensa, ja tällöin nuolaisen tai imaisen aina vähän niitäkin.

Otan nännin huulieni väliin, imen sitä kevyesti ja alan sitten rytmikkäästi imemään sitä kuin lapsi tuttipulloa ja samalla kiusaan nänninhuippua kieleni kärjellä. Olen itsekin niin kiihottunut tuosta kaikesta, että se varmasti alkaa näkyä otteissani. Käteni kulkevat naisen kyljissä, selässä ja vatsalla nostattaen kylmien väreiden ristiaallokon kaikkialle hänen ylävartaloonsa. Katkonaisesta hengityksestä päätellen neitsyemme on jo pelkästään tämän käsittelyn jälkeen orgasmin partaalla. Lopetamme hänen hyväilemisensä ja kohottaudumme normaaliin istuma-asentoon posket punottaen. "Miltä tuntui?" Joku sivusta seurannut kysyy peittelemätöntä uteliaisuutta äänessään. Neitsyt hymyilee vähän ja kertoo sen tuntuneen taivaalliselta.

Joka ikinen meistä on kiihottunut tästä pienestä opetustuokiosta niin, että janoamme lisää. Niinpä ehdotus näyttää varsinainen tyydyttäminenkin tälle kokemattomalle ystävällemme saa sataprosenttisen kannatuksen. Joku laittaa pehmeän rytmikästä musiikkia soimaan, toiset raivaavat matolta pullot ja naposteluastiat pois ja toiset siirtävät pienen pöydän syrjään. Leikkikenttämme on valmis.

Nousemme kaikki seisomaan jonkinlaiseen rinkiin. Pudotamme housumme ja hameemme alas, ja kun jäljellä on enää pikkuhousut alamme sikinsokin kosketella toistemme vartaloita. Haluamme tietää, miltä muiden naisten nännit tuntuvat, miltä tuntuu koskettaa naista ja olla naisen kosketeltavana.. Kuusi ystävätärtä olohuoneen matolla aloittaa tutkimusmatkan naisten väliseen nautintoon..

Päätämme yhteistuumin antaa parastamme neitsyelle, jotta hänelle jäisi hyvä maku ensimmäisestä seksikokemuksestaan. Kaadamme hänet matolle ja hellästi riisumme häneltä pikkuhousut pois. Niiden alta paljastuu karvoitus, jota ei liiemmin ole siistitty, mutta joka sellaisenaankin on kaunis. Nainen sulkee silmänsä, kun häntä suudellaan. Kielet kohtaavat toisensa samalla, kun kaksi kättä leikkii hänen rinnoillaan, yksi suu nuolee ja suukottelee vatsaa ja loput kädet harhailevat hänen pohkeillaan, reisillään, polvillaan ja lopuksi hävyllään. Kahden meistä sormet levittävät häpyhuulet täysin avonaisiksi kummaltakin puolelta ja eteemme aukeaa kauniin punainen, kiiltävä pillu kiihotuksesta paisuneine klitoriksineen. Minä vien käteni tuohon nautinnon nappulalle, hieron sitä varovasti etusormellani ja vilkuilen välillä muita naisia, jotka hyväilevät ja suutelevat neitsyen lisäksi toisiaan. Neitsyt allamme kiemurtelee ja inisee mielihyvästä, enkä enää voi vastustaa kiusausta.. Käyn kontilleni neitsyen haarojen väliin ja alan nuolla hänen kiimasta kostunutta, kokematonta vakoaan ahnaasti. Pyöritän kieltäni klitoriksen ympärillä, hankaan sen koko pinnalla häpyhuulia ja liikutan päätäni nuolemisen tahdissa niin, että liikkeisiini tulee rytmi. Kuuluu pientä lotinaa ja litinää kun märkä kieleni seikkailee vielä märemmässä pillussa ja tajuan muiden katselevan touhuani äärimmäisen kiihottuneina. Osa hyväilee itseään ja joidenkin sormet ovat eksyneet naapurin jalkoväliin. Joka puolelta kuuluu huokailua. Yksi ystäväni on siirtynyt minun taakseni ja siirtää nyt siellä stringien narua syrjään.. Samalla, kun nuolen neitsyttämme yhä raivoisammin tunnen märän kielen pakaroideni välissä. Kieli kulkee pilluni suulle ja sieltä klitorikselle ja taas peppureiälle.

Muodostamme jonkinlaisen nuolemisjunan, jossa osa on ikään kuin 69:ssä, ja toisia nuollaan "tavallisesti" Neitsyt nuolee kasvojensa yläpuolelle asettuneen naisen pillua samalla, kun tämä nuolee edessään selällään makaavan ystävämme haarojen väliä jne.. Koko huone täyttyy huokailusta ja nautinnon vaikerruksesta.. Kuuluu lotinaa, ininää ja joka puolelta voi erottaa kielen nuolemassa jonkun vakoa, sormen työntymässä edestakaisin jonkun litimärkään pilluun tai käsiä, jotka hyväilevät rintoja.

Minun käsittelyssäni ollut neitsyt saa melko pian raivoisan orgasmin, joka saa hänet nyyhkyttämään. Hänen selkänsä taipuu kaarelle ja lantio vavahtelee suutani vasten hallitsemattomana. Tämän näkeminen ja kokeminen vie minua lähemmäs huippuani, ja kun minua takaapäin nuoleva ystävättäreni työntää vielä yhden sormensa pilluuni ja toisen peppuuni annan räjähtävän orgasmin vyöryä ylitseni. Tartun käsilläni neitsyen vyötäröön ja pidän siitä kiinni kuin henkeni hädässä orgasmin ravistellessa ruumistani valtavalla voimalla.

Tasaan hengitystä ja seuraan muita, jotka eivät ole vielä saavuttaneet huippuaan. Tahti on kaikilla kiihtynyt, ja nyt huokailu on muuttunut varsin kovaääniseksi, kiimaiseksi voihkimiseksi. Sormet työntyvät nopealla ja rajulla tahdilla kuumiin vakoihin, ja kielet pyörivät klitoristen ympärillä hurjasti. Näky on aivan mieletön, varsinkin silloin, kun kaikki alkavat suurin piirtein samaan aikaan saavuttaa huippuaan. Joku melkein kiljuu, yksi nyyhkyttää ja toinen vaikeroi. Hetken päästä huoneeseen laskeutuu hiljaisuus, tasaantuvia hengityksen ääniä lukuun ottamatta. Kaikki alkavat vasta nyt ymmärtää, mitä oikein teimme, mutta ketään ei tunnu kaduttavan.

Minä olen jälleen se, joka katkaisee hiljaisuuden. "Olen ihan poikki.. Lämmitettäisiinkö sauna?" Naiset hymyilevät kiitollisina ja kiskovat jotakin vaatekappaletta ylleen. "Lämmitetään vaan", joku vastaa. Haemme käsiimme puoliksi juodut siiderit ja jatkamme leikinlaskua normaaliin tapaamme. Nyt vain naureskelemme sitä, että neitsyemme ensimmäinen seksikokemus ei ollutkaan sitten ihan tavallisimmasta päästä! ;)

5

7592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiihottunut

      Juuri tälläisiä tekstejä kaipaisin lisää; tässäkin olisi vielä paljon ideoita jatkaa tarinaa. Esim. mitä saunassa ja / tai puku/pesuhuoneissa tapahtui, ehkäpä karvojen ajelu, voisitte soittaa jollekin ystävättärellenne ja tyydyttää hänet "tainnoksiin", jne.

      • Tänttäränttä

        Todella hieno ja erilainen tarina. Kirjoitat hyvin. .. jatkathan ?


    • -Cassandra-

      Mä kiihotuin niin että kostuin...housuni ovat ihan märät.

    • nainen:)

      Uuh, mikä tarina. Tällasia lisää!

      Sain jumalaisen orgasmin lukiessani tätä...ja...

    • hyvä

      juttu,mutta miten on mahdollista ettei takkatuli sammunut?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe