Kusileikit

Kusettaja

Olen hurahtanut totaalisesti kusileikkeihin. Miesystäväni oli aluksi vastahakoinen kyseisiä leikkejä kohtaan, mutta ylipuhuin hänet kokeilemaan niitä. Nyt hänkin on ymmärtänyt miksi niistä pidän ja on alkanut itsekin nauttimaan niistä.

Töissä ollessani saatan joskus kuvata vessareissujani kamerakännykällä ja lähettää hänelle otokseni. Vastapalveluksena hän lähettää runkkusessioitaan. Ihania päivän piristyksiä!

Olen aika dominoiva ihminen ja kusileikkimme ovatkin yleensä sitä, että kusen miesystäväni päälle. Nussin hänen suutaan ja lopuksi kusen hänen suuhunsa, ja me molemmat nautimme siitä. Jos olen hyvin ystävällisellä tuulella, annan hänen vain katsella kusemistani ja hän runkkaa katsellessaan. Lopuksi hän nussii suutani ja laukeaa suuhuni tai kasvoilleni.

25

5412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .seisoo jo

      älä kerro enempäää. Uuh...

    • tykkään

      Siitä kun vaimoni kusee suuhuni,olen lattialla selällään vuimoni kyykistyy avonaisen suuni päällä ja päästää sihisevän kusisuihkun suuhuni!!

    • Anu Saukko

      Poikakaverini nussii minua anukseen jonka jälkeen hän hetken kuluttua kusee sisälleni ja tunnes nesteen hölskyvän. Koen moisen kovasti kiihottavana. Eikä reunavuotojakaan tule. Kun hetken puristelen sulkijalla. Häneltä turpoaa uudestaan ja saan munaa uudesta kusta täynnä olevaan anukseen. IHANAA!!!

    • HYH!

      SYÖTTEKÖ PASKAANNEKI

    • pissimiiko ja minni

      Kusileikit on ihania.Tyttökaverini kanssa kustaan housuunsa vaikka jossain puistossa lantiot vastakkain ja kaikki kaljakuset tulee pitkin reisiä,lenkkaritkin kastuu.Molemmilla mustat juoksutrikoot,niistä ei niin näy kun ovat märät ja mitähaittaa kun on kivaa.
      Lätäkköleikit sit jatkuu kotona ,sänkykin ihanan lätäkkö kun 69:ssä annetaan tulla.Parikertaa vuodessa on ostettava uusi petari ja vanha heitetään ulos jonnekkin,et muutkin näkee,et jollakin on ollut kivaa.
      Nytkin lähetään ostaan kaljaa ja mustat housut jne.......!

      • ouytrekjh

        Mites ois pvc tai kumilalakanat?? Vähemmän pyykkiä ja tulee parempi lätäkkö sänkyyn.

        (mä käytän yöpukuna tenaslip vaippoja, muovihousuja ja muovilakanaa, aamuisin ihanan turvonnut vaippa johon kiva hinkata mällit)


    • asia meininki ;)

    • Perse-Einari

      Ilonsa kullakin ja ajoittaisia päälle pissaamisia meilläkin vaimon kanssa suihkun puolella, mutta tässä ketjussa kuvailtuihin asioihin on pakko sanoa: hyi saatana.

    • hulluhaaveilija

      Itsekin tahtoisin maistaa naisen pissaa...

      • kokovartalohoito

        Tarjoiltuna samppanjalasista maistuu taivaalliselta. Meillä tämä liittyy kumi/muovifetissiin. Sängyssä tietenkin asianmukaiset petivaatteet. Sain juuri valmistajalta uuden läpikuultavan vihreän klinikkasetin. Voi sitten vaikka vähän roiskuakin ympärille.


    • riuttala76

      Joo. Mun kiihottavin kokemukseni on ollut kun oli tullut tehtyä paljon ylitöitä ja lähdin Helsingin eroottisia ravintoloita kiertämään. Sit yksi strippari suositteli mulle Alcatrazia ja se tuntui musta kuin paratiisilta. Lähdin sit yhden kivan prostituoidun asunnolle. Kun aloin nuolla pillua, niin yhtäkkiä hän alkoikin pissaamaan ja sitä tuli paljon. Olin älyttömän kiihoittunut ja ajattelin et kyl on ihanan härski ilotyttö. Kaiken join minkä kykenin. No hyvän seksin jälkeen se alkoi ihmetellä miksi sänky märkä. Sanoin et etkö sä huomannut kun pissit suuhuni ja paljon. Tajusin et sil oli virtsanpidätysongelmia. Se oli häpeissään ja pyyteli anteeksi. Sanoin et ei mitään, päinvastoin se oli tosi kiihoittavaa. No loppujen lopuksi olisi kyl ollut vielä paljon hienompaa, jos olisin loppuun asti luullen sen Moskovasta kotoisin olleen Helenan tehneen sen tarkoituksella eikä vahingossa. Ikimuistoinen kokemus silti. Ei mennyt 800 markkaa hukkaan.

      • Anonyymi

        Älä puhu paskaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä puhu paskaa.

        Kyllä idiootin kannattaa kommentoida 8v vanhaa juttua.Voi helvetti miten dorka ja sokee tuo savolais akka on.


    • Anonyymi

      Rouvan kanssa sillointällöin pissaleikkejä harrastellaan. Se on nastaa kun on oikein kunnon panetus päällä. Aamuvirtsa ei kyl ole mitään herkkua...

    • Anonyymi

      olen 52v mies ja etsin naista joka pissaisi naamalleni ja suuhuni, joisin oikein mieluusti kaiken pissan ja toivoisin että sitä tulisikin oikein runsaasti, sen jälkeen haluasin nuolla orgasmin naiselle. Jos teitä naisia löytyy joita tällainen asia kiinnostaa niin lähettäkää viestiä osoitteeseen [email protected]

    • Anonyymi

      Sain taannoin itseäni 18 vuotta nuorempaa pillua. Myös ekan kerran pyyntööni että kusisi päälleni myönnyttiin.

    • Saisi nainen todellakin tulla kyykylleen ja kusta päälle ja suuhunkin jos haluaa. Ja myös päin vastoin tietenkin. Nyt kesällä on kiva kun voi ulkonakin harrastaa kaikkea kivaa. Ja kesä kuivaa kasteen

    • Anonyymi

      Olen ollut pirskeissä jossa osa harrasti pissajuttuja. Ihmettelin moista ja minulle kerrotiin että ennen leikkejä osanottajat olivat juoneet reilusti vettä, ei kuulemma maistu miltään. Vaikka niin olisikin ei minun juttuni vaikka näyttikin kiihottavalta.

    • Anonyymi

      Ois kiihottavaa ensin imee jonkun vanhemman miehen kullia ja lopuksi huuhdella suu kunnon kusilastilla suoraan kullista. M60

      • Anonyymi

        Niin on ja sais lämmintä. vois samalla runkata ja saada imeä terskan tyhjäksi ei pahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin on ja sais lämmintä. vois samalla runkata ja saada imeä terskan tyhjäksi ei pahaa

        Oisko kouvolan suunnilla miestä joka antais imee ja lopuksi sais pissit suoaan kullista? M60


    • Anonyymi

      Tästä on jokunen vuosi aikaa, olin ravintolassa ja tiskille tuli nuori nainen juttelemaan ja tilaamaan juomaa, selitti et on yksin liikenteessä kun kaverit lähtivät festareille.
      Nainen oli ainakin 20v musta nuorempi, siitä tiskiltä pöydän ääreen jatkamaan juttelua, olihan avoin ja suorapuheinen, kyseli kaikkea mun seksuaalisuudesta ja suuntautumisesta et genreihin.
      Hain välillä juotavaa tiskiltä lisää ja meinasin lähteä vessaan kuselle kun hän sanoi että asuu lähellä että kestätkö vartin, eikun juomat naamariin ja naisen luokse.
      Matkalla hänen luokse kysyi jos kusisin hänen päälle ja hän saisi kusta mun päälle, vastasin het että sopiihan se ja olisi ensimmäinen kerta mulle.
      Olin kyllä monesti aiemmin nähnyt kun naiset käy puskapissalla ja sekin on kiihottavaa.
      Päästiin eteiseen ja saman tien vaatteet pois ja vessaan, hän pyysi mua kusemaan suuhun ja pillun huulille, olihan se melko irstaan näköistä kun kuseni valui naamalta tisseille ja siitä alas.
      Sain rakkoni tyhjäksi ja menin selälleni sain vähän nuolaista ja näin kun virtsaputken suu aukesi ja lämmintä kusta rupesi tulemaan naamalleni ja suuhuni, sain myös kullilleni vähän kusta.
      Lukemisen jälkeen pyysin häntä istumaan naamalleni, hän tuli 69:n päälleni, sain nuolla, imeä, näykkiä ja sormettaa oikein urakalla, kun tunsin hänen laukeavan ja squirttaavan naamaani vasten,.
      Siinä vessan lattialla vähän aikaalevättyämme hän alkoi ratsastamaan kalullani, pitkään hän ei kestänyt kun laukesi toistamiseen, itse en alkoholin takia ollut vielä lauennut ja hän kysyi haluaisiko panna perseeseen, no halusinhan minä.
      Liukkarit kyrvälle ja peppuun, varovaisen alun jälkeen aloin panemaan kunnolla ja rajulla tahdilla niin että läiske kävi vessassa, tunsin laukeavani ja kiihdytin tahtia ja sain yhden elämäni parhaista orkuista kun työnsin niin syvään kun sain ja laukesin hänen perseeseen.
      Olipahan ilta ja alkuyö, siitä suihkun kautta nukkumaan.
      Ei jäänyt viimeiseksi kerraksi tämän naisen kanssa leikkiminen.

      • Nyt on ollut kyllä unelmasetti sulla. Laupias taivas!


      • kameli kirjoitti:

        Nyt on ollut kyllä unelmasetti sulla. Laupias taivas!

        Tuli silloin tällöin soiteltua ja sovittua treffit alkuillasta baariin tai kahvilaan, tarkoitus juoda ja antaa hädän lisääntyä.
        Sain välillä kunnon suihkuja päälleni ja suuhuni.
        Jos ei keritty sisätiloihin niin sitten puska pissalle, kyl sekin on kiihottavaa kun nuori nainen kusee ja saa katsoa, väkisinkin nousee kulli seisomaan.
        Mutta niinkuin kaikki hyvä loppuu aikanaan niin hän muutti isolle kirkolle ja tapaamiset loppui


      • Anonyymi
        Litlecok kirjoitti:

        Tuli silloin tällöin soiteltua ja sovittua treffit alkuillasta baariin tai kahvilaan, tarkoitus juoda ja antaa hädän lisääntyä.
        Sain välillä kunnon suihkuja päälleni ja suuhuni.
        Jos ei keritty sisätiloihin niin sitten puska pissalle, kyl sekin on kiihottavaa kun nuori nainen kusee ja saa katsoa, väkisinkin nousee kulli seisomaan.
        Mutta niinkuin kaikki hyvä loppuu aikanaan niin hän muutti isolle kirkolle ja tapaamiset loppui

        Oltiin x kanssa ranta uinnilla oli kiva Rinne. Sanoi että pitäis kusta. Ehdotin että raota ja anna tulla olin älä puolella ja sain kun sainkin kuset suoraan kasvoille. Kyllä rupes seisoo kun katselin suoraan pilluun


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      44
      3081
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      88
      2095
    3. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      78
      1719
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1445
    5. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      239
      1235
    6. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      148
      1104
    7. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      1074
    8. Kyllä tämä tästä kääntyy hoki Orpo tänään eduskunnassa

      Mihin suuntaan se sitten kääntyy? Kyllä on mielenkiintoista odottaa tätä "käännöstä" mihin Orpo uskoo. Milloin ja miten
      Maailman menoa
      116
      1059
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      13
      1018
    10. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      48
      1011
    Aihe