kuuma risteily

mangomeloni

Astuin laivaan ja en voinut olla hymyilemättä. Olin odottanut tätä laivamatkaa työkavereitteni kanssa jo muutaman kuukauden ja en voinut uskoa että vihdoin olin täällä. En ollut erottuani pitkäaikasesta poikaystävästäni kolme kuukautta sitten käynyt juhlimassa kertaakaan. En ollut myöskään harrastanut seksiä, joten olisi aika ryhtyä korjaamaan noita puutteita.

Jaoin hyttini hyvän ystäväni ja työkaverini Sarin kanssa. Olin onnellinen että juuri me pääsimme samaan hyttiin, koska tiesin että sarin voisi pyytää menemään jonkun toisen hyttiin yöksi, jos minä haluaisin tuoda jonkun hyttiimme. Purettuamme vähän laukkua päätimme lähteä ostoksille. Mukaan tarttui kasa karkkia ja alottelujuomia jotka voisimme kumota kurkkuumme ennen baariin menoa. Työkaverimme Heidi ja Laura pyysivät meidät heidän hyttiinsä aloittelemaan. Puin päälleni seksikkään vaalean topin joka oli avonainen selästä ja korosti rusketustani upeasti. Laitoin vielä farkkuminarin ja toppiini sopivat korkkarit ja olin valmis lähtemään.

Lauralla ja Heidillä oli myös pari muuta työkaveriamme ja aika kului kikatellessa ja juodessa kylmiä juomiamme. Oli vapauttavaa juoruilla työkavereiden kanssa muualla kuin kahvihuoneessa, jossa kaikki miehet yrittivät kuunnella aina salaa tuhmia keskusteluitamme. Me kaikki olemme 20-25 vuotiaita villejä kaupunkilaisia joten aina riittää puhuttavaa viikonlopun seikkailuista ja tietenkin seksistä.

Heidi jo vähän sammaltaen ilmoitti että nyt pitäisi päästä valloittamaan kaikki baarin miehet meille ja horjahdellen ja kikatellen lähdimme hoippumaan kohti baaria. Astuimme sisään baariin ja huomasin kuinka monet miehet kiinnittivät heti huomionsa upeaan olemukseemme. Silloin näin sen. Upean, pitkän, tummahiuksisen naisen baaritiskillä. Hänellä oli päällään istuvat farkut ja korallin värinen avonainen toppi. Hänellä oli kaikki muodot kohdallaan. Sopivat kiinteät rinnat, täyteläinen peppu, ja hoikka vartalo. Laura huusi tälle naiselle, että tulisi joukkoomme. "Tässä on mun serkku Angel" hän ilmoitti meille. "Hassua törmätä tälläsessä paikassa, liity toki joukkoon" Laura sammalsi Angelille. Hetken ajan meidän silmämme kohtasivat. Angelin täyteläinen suu ja tummat kissamaiset silmät olivat jotenkin tutunnäköiset. Sitten keksin sen yhtäkkiä ja sanoin hänelle että hänhän näyttää aivan Angelina Jolielta. Angel naurahtaa pehmeästi ja sanoo että siitä hänen lempinimensä Angel tuleekin. Oikeasti hän on Annukka.

Siirrymme tanssilattialle ja musiikki vie meidät mukaansa. Tanssimme ja laualamme ja nauramme ja valloitamme koko tanssilattian. Drinkkejä menee alas ja humallumme entistä enemmän. Päätän lähteä hakemaan vielä yhden ennen valomerkkiä. Tilattuani juoman huomaan että Angel istuu viereeni. Hänen olemuksensa saa minut värisemään. Juttelemme drinkkejä juodessa jonkun aikaa kunnes Sari tupsahtaa viereemme. "Mä löysin ihan mahtavan kundin ja meen sen hyttiin että voit tuoda meidän hyttiin kenet haluat" hän sammaltaa minulle ja pomppii valloituksensa luokse. "Noniin näin siinä sitte kävi että jäin ilman miestä ja yksin hyttiin nukkumaan" totean Angelille kun viimeiset hitaatkin loppuvat. Angel ilmoittaa että voisi tulla seurakseni kun hänen hyttikaverinsa on jo nukkumassa. Niimpä hoipertelemme hyttiin.

Istumme sängylleni ja päätämme vielä juoda yhdet siiderit. Puhumme entisistä poikaystävistämme ja kaikesta mahdollisesta. Lopulta väsymys voittaa ja alamme nukkumaan.

Yöllä säpsähdän kosketusta. Huomaan että Angel on hivuttautunut päälleni makaamaan. Hänen silmänsä katsovat himoiten omiani. Sanoja ei tarvita. Alamme suutelemaan kiihkeästi. Angelin huulet ovat niin täyteläiset ja pehmeät, niinkuin kuvittelinkin. Kielemme kohtaavat ja suudelma muuttuu entistä intohimoisemmaksi. Tunnen kuinka alan kostumaan ja käyn kuumana. Angel alkaa suutelemaan kaulaani ja hivuttaa kätensä haarojeni väliin. Hän innostuu tuntiessaan olevani aivan märkä ja laittaa kätensä kosteuteeni. Koskettaa klitoristani ja häpyhuuliani. Minä alan määrätietoisesti ottamaan Angelin paitaa pois ja paljastan hänen upeat rintansa. Nuolen kovettuneita nännejä ja hieman näykkäisenkin. Angel kiihottuu ja voihkaisee intohimoisesti. Kaadan hänet alleni ja hieron vartaloitamme yhteen ja katson häntä suoraan silmiin. Himo loistaa niistä. Suutelen rintoja ja siirryn alaspäin sileälle vatsalle. Suutelen napaa ja avaan hänen housunsa napit. Otan pienet stringitkin pois ja nuolaisen kevyesti hänen klitoristaan. Se saa Angelin kiihkosta sekaisin ja voihkimaan äänekkäästi. Siitä rohkaistuneena nuolen pitkin vedoin hänen jalkojen väliään alhaalta ylös asti. Sitten keskityn häpyhuuliin, nuolen ja imen ja viimein työnnän kieleni hänen sisälleen. Se tuntuu taivaallisen hyvältä ja tunnen kuinka Angel värisee. Pyörittelen kieltäni kunnes Angel vetää minut luokseen. "Mun vuoro" hän tokaisee. Angel repii himossaan hameeni päältäni ja aloittaa suuseksinsä. Hän nuolee ahnaasti katsomatta kertaakaan muualle kuin silmiini. Se tuntuu taivaallisen kiihottavalta. Lopulta hän tulee päälleni makaamaan alasti ja suutelemme intohimoisesti toistemme kiihkolta maistuen hieroen samalla vartaloitamme yhteen. Paisuneet klitoriksemme hinkkaavat toisiamme vasten ja laukeamme täysin samaan aikaan. Huohotamme kilpaa ja orgasmimme kestää kauemmin kuin koskaan. Uupuneina nukahdamme sylikkäin.

Seuraavana aamuna olemme tulleet satamaan takaisin ja Angel lähtee omaan hyttiinsä. Suutelemme vielä hyvästiksi ja vaihdamme numerot, jos joskus satuttaisiin samaan kaupunkiin. Sari tulee hyttiin iloisena ja sanoo että hänen uroksensa oli mahtava pano. Hän pälpättää ja harmittelee kun minä en saanut ketään urosta sänkyyni. Hymyilen itsekseni ja mietin mitä sari mahtaisikaan sanoa jos kertoisin että miestä en saanut, mutta naisen sain.

2

12698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiihottunut

      Toivottavasti kirjoitat pian lisää, vaikutusta riitti... =)

    • nxx

      Joo, ihan kiva... mutta mitenkähän onnistuu nuoleminen ja tiiviisti silmiin katsominen samaan aikaan??? En vaan keksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe