Kerro pillerimerkkisi ja halut

tiedonjanoinen

Olisi kiinostava tietää koularvosanalla 1-5 kerrottuna halujesi määrä ja käyttämäsi e-pilleri merkki, näin voisi hieman päätellä onko jokin pillerivalmiste erityisen haluja latistava vaikutus.

9

8301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • microgynon

      Ei latista haluja yhtään.( Mutta ovatkin ilmeisesti matalahormonisia.) En muuta ole kokeillutkaan, enkä kyllä vaihtaisi mistään hinnasta pois. Ei muutenkaan mitään sivuvaikutuksia :)

    • pillereistä

      mercilon
      - halut 5
      - sivuvaikutuksena 10 kg painoa parissa vuodessa

      meliane
      - halut -5 !!!
      - sivuvaikutuksena "tasapaksu" tunne-elämä.. eli tavallaan "tunteettomuus" :/ vaikutus meikäläiseen varmaankin jotakuinkin samanlainen, kuin olisi syönyt jotain mielialalääkkeitä

      • Turhaantunut

        Söin Meliane e-pillereitä 1 v 3kk, joiden piti olla helpoitus menkkakipuihin.
        Alusta lähtien oli hankalaa.. ensin tuli mielialanvaihtelut ja masentuneisuutta ja kaikkea muuta siinä sivussa. Ettei mikään tunnu miltään, eikä jaksa kiinnostaa. Sittemmin seksihalut hävis kokonaan, mikä oli viimeinen pisara.
        Pillereiden lopettamisen jälkeen olen huomannut myös että hiki on ruennut haisemaan eritavoin, mikä ei koskaan aikaisemmin ole ollut ongelma.
        Pillereiden lopettamisesta reilu puoli vuotta.

        Onko muilla yhtään samanlaisia kokemuksia? Haluaisin kiperästi ehdotuksia kuinka saan asiat taas raiteilleen ja seksihalut takaisin!


    • Miina-

      Syön jo kahdeksatta vuotta Meliane-merkkisiä pillereitä, ja haluni ovat kasvaneet vitoseen asti. Pillereiden alussa ne olivat ehkä 4:sen verran, missään vaiheessa en huomannut että pillerit olisivat vaikuttaneet negatiivisesti halukkuuteeni.

      Syy halujen nousemiseen tuskin on pillereissä, vaan siinä, että olen oppinut nauttimaan itsestäni ja seksistä. Mutta arvosana on siis 5!

    • ei enää!!

      Alotin Trikvilar-pillereillä (20-vuotiaana), joita söin n. kaks vuotta. Ennen niitä seksielämää ei vielä juuri ollu ollenkaan; alotin pillerit kun olin seukannu ensimmäistä kertaa elämässäni n. puoli vuotta, josta ajasta näimme tosi harvoin kun olin opiskelemassa satojen kilometrien päässä. En huomannut haluissa mitään muutoksia, ne olivat normaalisti 3-4 luokkaa. mielialassakaan en huomannut muutoksia, mutta muodoissa kyllä: tissit kasvoi ja alkoi tulla kilojakin hiukan lisää.

      parin vuoden popsimisen jälkeen vaihdoin pillerimerkkiä, kun tk:ssa olivat sitä mieltä että trikvilarit vanhanaikaisia. aloin syödä Yasmin-pillereitä. muodot vieläki "parani" ja kiloja tuli vielä hiukan lisää, ei kuitenkaan liikaa sillä olin aina ollut langanlaiha - tuli siis vain sellasta naisellista pyöreyttä, jota toki olisi saattanut ilman pillereitäkin tulla!

      haluissa kuitenkin tapahtui muutosta: pikkuhiljaa Yasminien aikana (söin niitä n. 2,5 vuotta) halut yhä enemmän ja enemmän hävis, lopulta ne oli 1, parhaimmillaan 2 luokkaa... myös mielialat meni päin takamusta: olin koko ajan kärty ja sain raivokohtauksia, naputin turhasta ja tein muutenkin yhteiselostamme h-vettiä...

      kuten nuitten muotojenkin kohdalla niin halut ja mielialat ois saattanu heittelehtiä ilman pillereitäkin, mutta epäilen että vahvasti niissä vika sillä kun vajaa vuosi sitten lopetin pillerit niin nyt seksi maistuu aivan eri tavalla (saan myös kännissä orkut vaikka en ikinä ennen ole saanut ja muutenkin seksi paljon parempaa kuin pillereitten aikana) eli nyt halut asteikolla 1-5...? ehdottomasti 7!! myös mielialan heilahtelut jääneet; niitäkään enää harvoin mikä tietystikin täysin normaalia.

      tavallaan harmittaa kun suhteestamme lähes 4 vuotta meni tavallaan "hukkaan" pillereitten takia; jos en olis syöny piltsuja, niin meidän seksielämä olis ollu näin mahtavaa jo alusta alkaen!! ei siinä koskaan mitään vikaa ole ollut, mutta parantamisen varaa kylläkin... mutta toisaalta, ehkä siinä oli hyvä sauma tutustua toiseen muutenkin kuin vain seksipohjalta; nyt ainakin tiedämme että suhteemme ei perustu pelkkään hyvään seksiin - se on vain ihana "ekstra" sillä tulemme muutenkin hyvin toimeen!

      mutta kuitenkin näin yhteenvetona; jos multa kysytään, niin ei pillereitä koskaan enää enkä suosittele niitä muillekaan (varsinkaan Yasmineita)!

      • sinulle, muista et voi tietää

        Minulle määrättiin Yasmin-pillerit PMS-oireita lievittämään ja valkeus tuli: ei enää raivokohtauksia, itkuisuutta ja masennusta tai ahdistusta. Eli hyvin henkilökohtainen asia, jota ei missään nimessä pidä yleistää tai teilata sopimattomaksi kenellekään. Ainoastaan kokeilemalla voi tietää. Minä kokeilin ensimmäisinä pillereinä Trikvilaria ja tulin niin huonovointiseksi, että en missään nimessä voinut jatkaa ottamista, mutta toisille ne voivat sopia loistavasti.


    • mä haluun!!

      Söin 14-vuotiaasta 20-vuotiaaksi trikvillaria, järkyttävä määrä hormoneja ja aluksi ne määrättiinkin erittäin rajujen menkkojen hoitoon. lopetin kun halusimme lapsen.
      Ekan lapsen jälkeen aloitin Femodenit, söin niitä kunnes teimme toisen lapsen. Eli siis vuodesta 96-2000. Aloitin heti Femodenit uudelleen toisen lapsen syntymän jälkeen loppuvuodesta 2000. Nyt neljä kuukautta sitten lopetin kun totesin että seksi ei kiinnosta sitten kirveelläkään ja koin että alituinen hiivasyndrooma johtuu niistä ja olin oikeassa. Ei ole tarvinnut hiivakuureja apteekista hakea ja seksiä tekee mieli kui teininä! Joten lopputulos mulle ei sovi korkea eikä matala hormooniset. Ja olen enemmän kuin tyytyväinen, niin myös miheni!

    • tiedonjanoinen

      Saa laittaa lisääkin esim. Ehkäsyrenkaaseen tai johonkin muuhun vaihtaneiden kokemuksia.

      • kaikkea kokeillut

        Huonoin kokeilusistani oli siis ehkäisyrengas nuvarin, masennusta, mielialanvaihteluja, kiukkuisuutta, krooninen migreeni, haluttomuutta yms.
        Yasmin oli muuten hyvä, mutta tulin raskaaksi :(
        Diane Novat, haluttomuutta.
        Femoden, migreenejä..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2146
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2011
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1408
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe