onko kennel evergrey hyvä

ostoaikeissa

ollaan ostamassa koiraa ja kysyisin nyt onko esim kennel evergrey hyvä kenneli ostaa koira? onks kellään kokemusta? kaikenlaisia kokemuksia tahtoisin kuulla. mikä muu kenneli vois olla hyvä?

35

4392

Vastaukset

 • hyvä kun mikä muukin jos pentuyhdistelmä on hyvä.Käy tai soita,niin saat parhaimman tiedon.

  • muiden kokemuksia? Meillä on sieltä hankittu koira, tyytyväisiä ollaan oltu. Sieltä myytävillä pennuilla on terveystakuu.


  • voi kertoa kirjoitti:

   muiden kokemuksia? Meillä on sieltä hankittu koira, tyytyväisiä ollaan oltu. Sieltä myytävillä pennuilla on terveystakuu.

   Mitä se terveystakuu tarkoittaa tarkalleen?


  • Smirrel2 kirjoitti:

   Mitä se terveystakuu tarkoittaa tarkalleen?

   Sen saa parhaiten selville kasvattajalta itseltään.


 • neuvoja saa soittamalla ja selvitti myös missä meillä päin on kouluttajia,kyselee myös itse kuulumisia ja on iloinen kun käy näyttää koiruutta.järjestää kasvateilleen joukkokuvauksia sun muuta.näin ekalle koiran omistajalle en voi mukavempaa ja asiosta tietävälle parempaa kasvattajaa löytyä.

  • kertoo omista kasvateistaan sen negatiivisen puolenkin,sitä salaamatta.tunnollisempia kasvattjia suomessa.=)


  • kaikkeaaa kirjoitti:

   kertoo omista kasvateistaan sen negatiivisen puolenkin,sitä salaamatta.tunnollisempia kasvattjia suomessa.=)

   täysin. Hieno ihminen ja hienoja koiria (jo toinen eg). Ja ennenkaikkea tosi kannustava ja reilu kasvattaja. Ota ihmeessä yhteyttä ja mieti olisko sinunkin koirasi kasvattaja.


  • edellisiin kirjoitti:

   täysin. Hieno ihminen ja hienoja koiria (jo toinen eg). Ja ennenkaikkea tosi kannustava ja reilu kasvattaja. Ota ihmeessä yhteyttä ja mieti olisko sinunkin koirasi kasvattaja.

   Suosittelen!

   Viitsii auttaa myös aloittelevaa kasvattajaa vaivojaan säästelemättä.

   Yksi suomen parhaista kasvattajista tänä päivänä, nimenomaan käyttöpuolella.


  • myös kasvattaja kirjoitti:

   Suosittelen!

   Viitsii auttaa myös aloittelevaa kasvattajaa vaivojaan säästelemättä.

   Yksi suomen parhaista kasvattajista tänä päivänä, nimenomaan käyttöpuolella.

   tehdas


  • o n kirjoitti:

   tehdas

   johtuisikohan pentueiden runsas lukumäärä sijoitusnarttujen lukumäärästä.. Kannattaa tutkia ennen kuin hutkii..


 • K.o. kennelistä perustuu kyllä ihan mutuun siis siihen mitä olen näkemieni kasvattien omistajilta kuullut ja mitä itse olen pannut merkille, eli erittäin asiallinen ja vastuuntuntoinen kasvattaja, jolle soisi vastaavanlaisia pennunostajaehdokkaitakin.

 • Olen kuullut kasvattajasta, tehtailee paljon pentuja samoista koirista, joitakin narttuja käytetään todella usein. Kärsiiköhän kyseiset nartut? Pentukoneita!

  • Mistäköhän tommonen tieto että tehtailee pentuja? Suosittelen ottaa kunnolla selvää ennen kun kirjottaa julkisesti. Ite olen ottamassa ensi vuonna kyseiseltä kasvattajalta pennun ja pelkää hyvää kuullu.


  • en kyllä tiedä mistä olet tuollaista tietoa saanut, itselläni kolmas eg koira ja käyn usein näyttämässä heitä kasvattajalla. aina iloinen ja hyvällä päällä ja koirat rakastavat häntä ja kunnioittavat. kannattaisi itse käydä tarkistamassa ennenkuin puhuu tuollaista.


  • tosi kirjoitti:

   en kyllä tiedä mistä olet tuollaista tietoa saanut, itselläni kolmas eg koira ja käyn usein näyttämässä heitä kasvattajalla. aina iloinen ja hyvällä päällä ja koirat rakastavat häntä ja kunnioittavat. kannattaisi itse käydä tarkistamassa ennenkuin puhuu tuollaista.

   Siis hetkinen. Jos joku on kuullut samoja koiria käytettävän turhan paljon kasvatukseen, niin miten kasvattajan iloisuus jne. sitä kumoaa millään tavalla? Edes paikan päällä käyminen ei sitä muuttaisi. Kannattaisi miettiä omien argumenttiensa järkevyyttä ennen kuin kirjoittaa älyvapaita.


 • Aivan älyttömän ylivilkkaita, vaikea koiralla pysyä hetkeäkään paikallaan, nähty koettu on.

 • Paras! Ja vaikka pentuja paljon tuleekin niin EI TODELLAKAAN OLE MIKÄÄN TEHDAS! Kyllä ne pentutehtailijat ovat niitä joilla monen monta narttua ja joka juoksuun astutetaan EIKÄ KOSKAAN REKISTERÖIDÄ eikä ketään vanhemmista ole terveystutkittu!

 • EI. Vaan yliteräviä keskittymiskyvyttömiä yksilöitä.

  • Ethän sä rassukka tiedä ees mitä terävä tarkoittaa...


  • Haista sinä paska tiedetään tasan tarkalleen kuka olet.


  • hahahahaaaaa.. Ottiko koville? Mut selvis todellakin, että sinä et ainakaan edes tiedä mitä terävä koira on.


 • Tuttavalla sieltä yliterävä koira,ei pysy hetkeäkään paikallaan.Tuttavalla kokemusta palveluskoirista ja paljon.

 • Meillä(minä+avomies+5v poika) on sieltä koira, syntynyt 2014, ja on kuin unelma. Tosi tyytyväinen olen ollut. Ennen hankintaa käytiin monet kasvattajat läpi ja tutustuttiin sukuihin netissä ja koiriin ihan paikan päälläkin ja lopulta silloin aikoinaan päädyttiin täältä hankkimaan pentu. Varmaan tulee jossakin vaiheessa ajankohtaiseksi toisen otto ettei jää nykyinen yksin, tämän sakun lisäksi meillä kun on 11v sekarotuinen narttu jota ikä painaa jo sen verran että kohta on varmaan aika päästää irti.

 • Unelmakoira ei ole ylivilkas keskittymiskyvytön.

  • Ei olekkaan, ja meidän koira ei ole millään tavalla keskittymiskyvytön.


  • Eka viestini ei näemmä lähtenyt mihinkään kun netti päätti sekoilla, joten yritetäänpä uudelleen. Eli kuten sanoin, ei olekkaan ja meidän koiramme ei ole keskittymyskyvytön eikä ylivilkas, vaan kaikintavoin mukava perhekoira.


 • Minun sekä tuttavani koirat ovat ylivilkkaita keskittymiskyvyttömiä tuolta kennelistä ostettuja.

  • Sä et ole varmaan ainuttakaan eg koiraa nähnytkään. Sul on vaan nyt pakottava tarve yrittää mustamaalata ko. kasvattajaa. Muutenkin luotettava otanta nämä "tuntemasi" pari koiraa tehdä syvempää analyysiä. Kerros mistä saa mielestäsi hyviä koiria?


 • Paljon tulee pentuja, vuodesta toiseen. Onko laatua, se onkin toinen juttu.

 • Kaikki kasvattajathan täällä saavat kielteistä palautetta kasvattiensa omistajien tutuntutuntun tai tutun tutun serkun kaiman tataholta.
  Olen jo odottanutkin, että kasvattieni omitajan joku tuttu kertoo kuinka huono kasvattaja olen.
  Ylivilkkaus voi johtua myös olosuhteista, missä koira elää ja eikös käyttöpuolen koiran tulekin olla terävä ja ehkä jonkun mielestä ylivilkas. Pennun nyt kuuluukin olla vilkas ja utelias.

  • Se taas sitten kertoo kasvattajasta, jos myy ylivilkkaita koiria kotikoiriksi. Joku koirien kanssa harrastava saattaa todellakin haluta koirien olevan niin yliampuvan vilkkaita, ettei niistä ole lemmikeiksi kuin äärimmäisen harvalle. Sitten pitäisi vain miettiä, minkä verran niitä tarvitsee kasvattaa, jos ylivilkkaalle koiralle ei kovin monella ole käyttöä. Näin ollen sinun on turha tulla siihen mutisemaan miettimättä kasvattajan vastuuta ollenkaan.


  • niinpätietty kirjoitti:

   Se taas sitten kertoo kasvattajasta, jos myy ylivilkkaita koiria kotikoiriksi. Joku koirien kanssa harrastava saattaa todellakin haluta koirien olevan niin yliampuvan vilkkaita, ettei niistä ole lemmikeiksi kuin äärimmäisen harvalle. Sitten pitäisi vain miettiä, minkä verran niitä tarvitsee kasvattaa, jos ylivilkkaalle koiralle ei kovin monella ole käyttöä. Näin ollen sinun on turha tulla siihen mutisemaan miettimättä kasvattajan vastuuta ollenkaan.

   nm- niinpätietty
   Totta puhut.
   Kasvattajalla on vastuullinen tehtävä katsoa ja valita ihmiset, kenelle pentunsa myyväy.
   Se valitseminen ja ein sanominen ei ole hauskaam mutta joskus niin vain täytyy tehdä.


 • Oli kiva kuulla toisestakin vanhasta sitaateissa kasvattajsta. joka on ollut mukana jo noina vanhoina hyvinäaikoina.
  Itse sain ensimmäisen koirani, collien, 1957 Klaudia Sundbergilta, von Durswald kennelistä.Kävin sen ja kaiken kaikkiaan 6muun collieni kanssa koulutusharjoitukssissa HELSINGIN lAAKSON KENTÄLLÄ. Siellä toimi muistini mukaan REIJO PARVIAINEN, REIJO ILTANEN, KENNET FUNDSTRÖM JA SISSINHEIMON KENNELISTÄ TUTUT SIRPA JA JORMA Onko tuttuja nimiä- Meno oli minulle liikaa, koiraa mätkittiin piennimmäisestä syystäkin. Meno oli aivan toisenlaista kun nykyään. En kestänyt sitä.
  Muyya sitten lupaudui kouluttamaan suutsnautseri Astaa, joka oli huomattavasti kovapäisempi kuin colliet. Totttelin koulutuksenohjaajaa ja Astasta tuli ihan kelpo koira.
  KK-mäyräkoiria kasvatin 29 vuotta hyvällä menestyksellä, kunnes n.7 vuoiia sitten halvaannuin ja istun nyt pyörätuolissa. Minulla on aivan ihana, rakas Touho, chihuahua, joka on todella älykäs hurmuri-

 • Olemme aloittaneet kasvatustyön varmaan samoihin aikoihin, ensimmäisen collieli sain vuonna 1957. Tuolloin H.GIN Laakson kentällä koulutimme koiriamme, Reijo Parviaisen, Iltasen, Knnet Sundströmin jne. opastuksella. Silloin kaikki oli toisin. Minä en pystynyt siihen kuriin ja väkivaltaan, joka varsinkin Iltasen tyylillä minulle liikaaa.
  Samoihin aikoihin ratsastin ja maneesilta oli lyhyt matka kouuutuskentälle. Silloin koulutukseasani oli suuranautseri Asta, joka oli huomattavasti kovempi, kuin collieni, jotka

 • Kennel Evergreys on hyvä ja kasvattajat loistotyyppejä. Puhuvat hyvistä ja huonoista asioista ja arvostan sitä suuresti. Ohjaavat ja auttavat tarvittaessa. Suosittelen 3n koirani kasvattaja😍

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  568
  4119
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  59
  1705
 3. Missäs stebu

  Missäs stebu....
  21
  577
 4. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  536
 5. Sekaisin olevat naiset

  Lapset eivät asu äitinsä kanssa, ollaan menossa naimisiin ja ei olla, sitten mies vaihtuu ja taas ollaan, otetaan silarit ja muut leikkeleet, matkuste
  17
  409