Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

RUK;N käyneiden taistelukunto?

optiikka

siis ollaanhan me kusessa sotatilanteessa, jos näiltä okulaarihirviöiltä menee rillit hukkaan ja johtamistaito sekä sotiminen vaikeutuu sen mukana. Sama siis teloittaa samantien riskit!

6

2347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomalainen sotilas

      Nyt tämä rillikeskustelu alkoi tauon jälkeen täälläkin.

      Lyhyesti voisin todeta seuraavaa. Monilla, joilla on rillit, ovat näkövirheet niin pieniä, ettei niitä olisi muutaman vuosikymmen sitten edes korjattu. Suurin osa rillipäistä tulee toimeen ilman rillejäkin, joten jos rillit rikkoutuu, on taistelija suurimmassa osassa tapauksia toimintakykyinen. Rillipään ja rillittömän sotilaan ero on siinä, että silmälasipäinen sotilas näkee varmuudella normaalisti. Lisäksi silmälasit joissakin tapauksissa voivat myös suojata silmiä.

      Eivätköhän sinne RUK:uun ole vaatimuksena muita näyttöjä kuin rillit. Lääkäri tekee arvion sotilaan kenttäkelpoisuudesta eivät jotkut "palsta-asiantuntijat".

      • Vänrikki

        Kyllä se on niin, että aina parempi ilman silmälaseja. Siis jos näkö on tutkittu ja todettu normaaliksi ja terveeksi siten ettei ole liki- kauko- tai muuta taittovikaa.

        Esim. vaativimpiin koulutuksiin ei oteta laisinkaan silmälaseja käyttäviä, eikä liian heikkonäköisiä, esimerkkeinä mainittakoon erikoisjääkärit ja jotkin tiedustelu/sissi -linjat.

        Itse asiassa laskuvarjojääkäriksi ei oteta, jos on MITÄÄN vikaa terveydessä, siis mitään diagnooseja:

        ei saa olla esim. heinänuhaa, kuulossa ei saa olla madaltumaa, näössä ei saa olla taittovikaa tai värisokeutta, ei allergioita, tai mitään diagnooseja, ei mielenterveydellisiä, eikä fyysisiä.

        Lähtökohta on se että vaativimpiin ja tärkeimpiin tehtäviin pitää olla täysin terve, siis kyetä toimimaan ilman terveydellisiä apuvälineitä, kuten mitään lääkkeitä tai silmälaseja, 2 viikkoa yhteen menoon.


    • asiantynkää

      Laserleikkauksella pääsee nykyisin helposti eroon rilleistä eli se rillikeskustelusta.

      • Leikkausta ei tehdä, ellei henkilöllä ole "pullonpohja" -rillit (vahvuus -/ 6 jotakin) ja sitäpaitsi kenellä siihen leikkaukseen on nykyisin varaa ilman lainaa!? Kaikilta se leikkaus ei aina onnistu, vaan joutuvat takuuleikkaukseen ja silloinkaan ei vielä pakosti voi olla ilman rillejä.

        Näkö siinä leikkauksessa voi mennä!


    • sdre

      Tosi miehet on linnassa,nämä ruk -homot on säälittäviä luusereita

      • Vimonen meriitti

        on krematorion läpikäynyt, ei pelkästään RUKkia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2087
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      19
      1677
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1433
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1348
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe