kaksoset, personaallisuustesti!

quina

käykääs tekemässä tämmöinen personaallisuustesti: http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php (valitkaa mieluiten se 15 kysym.)

olis kiva tietää tuleeko samantyyppistä tekstiä. =)

omani koin kovin paikkaansapitäväksi ja se oli tämmöinen:

"Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 60 % Impulsiivinen

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
Ekstrovertti   ------*-------------   Introvertti
Käytännöllinen   ----------------*----   Intuitiivinen
Ajattelija   -------------*------   Tuntija
Impulsiivinen   ----*----------------   Harkitsija
(pmmp)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen."

33

3261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaks.

      sama tuli mullekin!

    • ---

      Itselleni tuli tällainen, joka pitää yleensä paikkansa:

      "Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 60 % Impulsiivinen

      Ekstrovertti   ------------*--------   Introvertti
      Käytännöllinen   ------*-------------   Intuitiivinen
      Ajattelija   ------*-------------   Tuntija
      Impulsiivinen   ----*----------------   Harkitsija
      (mppp)

      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

      Olet tosiasioihin pitäytyvä, järkevä, looginen ja mietiskelevä. Nautit toiminnasta, itsenäisyydestä, riippumattomuudesta ja yksinäisyydestä. Voit tehdä töitä tyytyväisenä ja tehokkaasti 20 tuntia yhteen menoon. Ihmistyyppisi on utelias, käytännöllinen ja usein mekaanisesti suuntautunut. Useimmat taitavat käsityöläiset ja teolliset muotoilijat, sekä elektroniikan ammattilaiset, insinöörit, mekaanikot ja menestyvät urheilijat ovat ihmistyyppiäsi. Kaltaisesi ihmiset ovat mestareita monimutkaisten järjestelmien hallitsemisessa ja analysoinnissa, ja usein keksivät niihin parannuksia. Keksit usein keinoja, miten sama työ voidaan tehdä helpommin tai nopeammin. Työpaikalla olet siksi yrityksen vahvuus, mutta toisaalta myös riski, koska helposti ”oikaiset” joitakin turhina pitämiäsi sääntöjä ja määräyksiä. Liike-elämässä ihmistyyppisi nousee helposti huipulle, koska siinä yhdistyy tosiasioihin perustuva toiminta ennakkoluulottomaan kokeilemiseen ”miksipä ei kokeiltaisi tätä” –tyylillä. Olet objektiivinen, kilpailukykyinen ja viileän järkevä useimmilla elämän alueilla. Tunteikkaampien ihmisten mielestä saatat olla irrallinen ja ehdollinen yksinvaltias."

      • cheerluck

        rikkoa ketju . Mä sain tuloksen 20% impulsiivinen :/


      • Kaksonen -60
        cheerluck kirjoitti:

        rikkoa ketju . Mä sain tuloksen 20% impulsiivinen :/

        olen 20 % impulsiivinen. En kopioinut koko pitkää vastausta, mutta tunnistan siitä itseni. Kaavion mukaan olen selkeästi enemmän ekstrovertti, intuitiivinen, tuntija ja vain vähän enemmän impulsiivinen kuin harkitsija. Ihan kiva testi, aina niissä on jotakin uutta tietoa itsestäkin.


      • se menee..

        Ekstrovertti   ------------*--------Introvertti
        Käytännöllinen   --------*------------Intuitiivinen
        Ajattelija   --------------*-----   Tuntija
        Impulsiivinen   --------*------------   Harkitsija
        (mpmp)


        Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani. Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä, ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla. Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovat sinulle soveltuvia ammatteja, samoin kuin käsityöammatit ja taide. Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita, muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita. Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa. Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, ja vetäydyt mielelläsi syrjään liian epämiellyttävistä tai vaativista tilanteista. Vapaa mielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavoitteille, joten sinua ei helposti löydetä ”uraputkesta” tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta.


    • ooo0

      Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 47 % Impulsiivinen

      Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
      Ekstrovertti ----------------*---- Introvertti
      Käytännöllinen ------------------*- Intuitiivinen
      Ajattelija ----------------*---- Tuntija
      Impulsiivinen -----*-------------- Harkitsija
      (mmmp)


      "Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen."

      Nuo yläosan asteikon käsitteet on hieman epämääräisiä.. ajattelija ~ harkitsija.. tai mikä on tuntija? Tekstiosuus pitää kohdallani täysin paikkaansa. Olen enemmän kuuntelija kuin puhuja, empaattinen keskustelija olen käytännössä kai vain silloin, kun minulle halutaan avautua. Itse en koskaan avaudu, ja tarkemmin kun ajattelee, syytä ehkä olisi..

    • tuli mulle

      32v mies.


      Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 33 % Impulsiivinen
      Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
      Ekstrovertti   ----------------*----   Introvertti
      Käytännöllinen   ------------*--------   Intuitiivinen
      Ajattelija   ----------------*----   Tuntija
      Impulsiivinen   ------*-------------   Harkitsija
      (mmmp)

      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

      Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

      Ihan hyvin tuntuis pitävän paikkansa.

    • kaksonen77

      Tää olikin hauska ja tässä meitsin vastaus:

      Ekstrovertti -------------*------ Introvertti
      Käytännöllinen ----*---------------- Intuitiivinen
      Ajattelija ---------*---------- Tuntija
      Impulsiivinen ---------*---------- Harkitsija
      (mppp)

      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
      Olet tosiasioihin pitäytyvä, järkevä, looginen ja mietiskelevä. Nautit toiminnasta, itsenäisyydestä, riippumattomuudesta ja yksinäisyydestä. Voit tehdä töitä tyytyväisenä ja tehokkaasti 20 tuntia yhteen menoon. Ihmistyyppisi on utelias, käytännöllinen ja usein mekaanisesti suuntautunut. Useimmat taitavat käsityöläiset ja teolliset muotoilijat, sekä elektroniikan ammattilaiset, insinöörit, mekaanikot ja menestyvät urheilijat ovat ihmistyyppiäsi. Kaltaisesi ihmiset ovat mestareita monimutkaisten järjestelmien hallitsemisessa ja analysoinnissa, ja usein keksivät niihin parannuksia. Keksit usein keinoja, miten sama työ voidaan tehdä helpommin tai nopeammin. Työpaikalla olet siksi yrityksen vahvuus, mutta toisaalta myös riski, koska helposti ”oikaiset” joitakin turhina pitämiäsi sääntöjä ja määräyksiä. Liike-elämässä ihmistyyppisi nousee helposti huipulle, koska siinä yhdistyy tosiasioihin perustuva toiminta ennakkoluulottomaan kokeilemiseen ”miksipä ei kokeiltaisi tätä” –tyylillä. Olet objektiivinen, kilpailukykyinen ja viileän järkevä useimmilla elämän alueilla. Tunteikkaampien ihmisten mielestä saatat olla irrallinen ja ehdollinen yksinvaltias.


      -> aikalailla meitä kaksosiakin on ihan erilaisia tyyppejä, mut yksilöitähän me ollaan. :)

    • Gem.F.

      Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
      Ekstrovertti --------*------------ Introvertti
      Käytännöllinen --------*------------ Intuitiivinen
      Ajattelija ------------*-------- Tuntija
      Impulsiivinen ------------*-------- Harkitsija
      (ppmm)

      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
      Olet ulospäin suuntautunut, sosiaalinen, käytännöllinen ja pidät asiat järjestyksessä. Ihmistyyppisi on ylpeä kyvystään tuoda harmoniaa, viihdyttää ja pitää huolta toisista. Velvollisuus ja vakiintuneet tavat ovat sinulle toisarvoisia. Kaltaisesi ihmiset ovat lämpimiä, ystävällisiä ja luonnostaan työskentelevät toisten ihmisten kanssa, organisoivat ihmisiä ja tapahtumia. Sinulle soveltuvat ammatit myyntitykistä, terveysalan, opettamisen ja juontamisen alueilta. Saatat löytää itsesi kerhoista, yhdistyksistä, komiteoista ja muista toimielimistä, joissa ryhdyt siekailematta vapaaehtoiseksi vaikkapa avustustyöhön. Olet perinteitä kunnioittava, konservatiivinen ja lojaali. Teet ahkerasti työtä, ja uhraat aikaasi perheelle ja ystäville. Sinun voi olla vaikea sietää ihmisiä, jotka toimillaan tai tekemättä jättämisillään loukkaavat toisia. Usein annatkin heidän kuulla kunniansa! Vaikkakin saat tyydytystä siitä, että voit olla hyödyksi, tarvitset toisten sanallista ja näkyvää arvostusta ja kiitosta hyvästä työstäsi. Jos sinua ei kiitetä, vaikka omasta mielestäsi olet tehnyt hyvää työtä, sinusta voikin saada ikävän vihollisen.

    • kaksonen 25v

      tein monta kertaa testin ja joka kerta tulos oli 100% impulsiivinen... oon kai vähän hullu sitten.. =D

      Ekstrovertti ....*................ Introvertti
      Käytännöllinen ................*.... Intuitiivinen
      Ajattelija ................*.... Tuntija
      Impulsiivinen *.................... Harkitsija

      • tuplainto

        :)..täydet 100 tuli mullekki tossa impulsiivisuudessa.Tarttee varmaa alkaa pehmustelee seiniä=D


    • Kaksosnainen

      "Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 33 % Impulsiivinen."

      Ekstrovertti   ------*-------------   Introvertti
      Käytännöllinen   ------------*--------   Intuitiivinen
      Ajattelija   --------------*-----   Tuntija
      Impulsiivinen   ------*-------------   Harkitsija

      Ja sama teksti mikä sinullakin :)

    • erään kaksosen..

      Testin tulos, olen naispuolinen kesäkuun lapsi. Huvittavaa mutta paikkansa pitävää kylläkin ;D Merkittävää sattumaako vai tähtien sanelemaa kenties? =)


      Ekstrovertti -----*-------------- Introvertti
      Käytännöllinen ----------------*----Intuitiivinen
      Ajattelija -------------*------ Tuntija
      Impulsiivinen ----*---------------- Harkitsija
      (pmmp)

      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
      Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

      • kaksostytsky

        Ekstrovertti -----*-------------- Introvertti
        Käytännöllinen -------------*------ Intuitiivinen
        Ajattelija ----------*--------- Tuntija
        Impulsiivinen ----*---------------- Harkitsija

        ja sama kuin keskustelun aloittajalla, eli
        "Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut..." jne


    • Veki vaan!

      - Sain aivan saman tuloksen, johtuneeko siitä, että olen myös Kaksonen? Olen Kaksosena syntynytkin, vaikka Kaksois-siskoni siinä silloin menehtyikin!Olen myös vasenkätinen, kuten tutkimusten mukaan n.60% on!Kiinalaisessa horoskoopissa olen tietysti Lohikäärme, kun kerta Kaksonen olen,hehe!

    • kuin

      aloittajalla ja kertoo minusta kaiken oleellisen :)

    • Toukokaksoset

      Ekstrovertti -------------*------ Introvertti
      Käytännöllinen --------*------------ Intuitiivinen
      Ajattelija ------*------------- Tuntija
      Impulsiivinen ------------*-------- Harkitsija
      (mppm)

      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
      Olet hiljainen, vakava, vastuuntuntoinen, kärsivällinen, konservatiivinen, lojaali ja vankkumaton. Pidät yllä yhteiskunnan järjestystä ja instituutioita. Olet vankkumaton kuin kallio, ja omaksut helposti isällisen tai äidillisen roolin, sekä perheessä että työpaikalla. Sinulle soveltuu ammatiksi poliisityö, yhteiskunnan virka, opetustyö sekä rahoitusala. Sovellut myös politiikkaan ja liike-elämään. Parhaiten olet kotonasi byrokraattisissa organisaatioissa, koska mielelläsi toimit sinulle kuuluvan roolin mukaisesti, olitpa sitten johtaja tai johdettava. Ihmistyyppisi toimii parhaiten töissä, jotka edellyttävät tarkkaa kirjanpitoa ja raportointia. Kaltaisesi ihmiset pitävät yhteiskunnan toiminnassa, ja vaalivat lakeja, aikatauluja ja toimitapoja, ja tuovat vakautta ympärilleen. Arvostat kovaa työtä, rehellisyyttä, kohteliaisuutta, täsmällisyyttä ja uskollisuutta perheelle, ystäville ja yhteiskunnalle. Sinulla on taipumus vastustaa tarpeettomia muutoksia, ja useimmat uudet ideat ovat sinulle häiritseviä.

      • larsen

        3.6 syntynyt olen tosin


    • heidimaarit

      ekstrovertti----------*---------introvertti
      käytännöllinen------*-----------intuitiivinen
      ajattelija----------------*-----tuntija
      impulsiivinen---*---------------harkitsija

      Olet vastaustesi perusteella 47% impulsiivinen.

      Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani.Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä, ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla.Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovatsinulle soveltuvia ammatteja, samoin kuin käsityöammatit ja taide.Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita,muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita.Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa.Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, ja vetäydyt mielelläsi syrjään liianepämiellyttävistä tai vaativista tilanteista.Vapaamielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavotteille, joten sinua ei helposti löydetä "uraputkesta"tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta.

      Olen siis aurinko kaksonen nouseva neitsyt ja kuu rapu

    • vastaukseni

      Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
      Ekstrovertti ----*---------------- Introvertti
      Käytännöllinen ------------*-------- Intuitiivinen
      Ajattelija ----------------*---- Tuntija
      Impulsiivinen --------*------------ Harkitsija
      (pmmp)

      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
      Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

    • kävi!

      Ekstrovertti --*----------------- Introvertti
      Käytännöllinen ----------*--------- Intuitiivinen
      Ajattelija --------*------------ Tuntija
      Impulsiivinen ----*---------------- Harkitsija
      (pmpp)

      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
      Olet innokas, ulospäin suuntautunut, analyyttinen ideapakkaus. Ihmistyyppisi on monilahjakkuus, joka on kiinnostunut lähestulkoon kaikesta. Kaltaisesi ihmiset ovat itsenäisiä ja riippumattomia, mukautumattomia ja toisinaan jopa kapinallisia ja riitaisia. Ihmistyyppisi toimii inspiraationa toisille, jotka saattavat seurata sinua kuin gurua tuntemattomille vesille, joilla saattaakin olla vaaroja. Ihmistyypilläsi on toisinaan vaikeuksia tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia tai kohdata vastoinkäymisiä tai sietää auktoriteetteja. Sinulle soveltuu ammatiksi itsenäinen yrittäjä – toisten järjestelmiin sinun on vaikeampi sopeutua kuin omiisi. Sinulla on kyky menestyä monilla alueilla, ja saatatkin vaihtaa alaa monta kertaa elämäsi aikana. Etsit aina uusia haasteita, kun nykyinen toiminta on jämähtänyt rutiineihin. Ammattialoista sinulle sopivat parhaiten myyntityö, tiede, taide, kirjoittaminen ja psykologia – ja oikeastaan kaikki muukin, jos voit tehdä sitä oman mielesi mukaan. Löydät itsesi usein visionäärin, markkinoijan tai tutkijan roolista.

    • Bohem

      Mutta olen 33 % Impulsiivinen..

      Ekstrovertti   --------*------------   Introvertti   
      Käytännöllinen   -----------------*--   Intuitiivinen   
      Ajattelija   -----------------*--   Tuntija   
      Impulsiivinen   ------*-------------   Harkitsija   

    • Kaksin aina kaunehimpi

      Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

      Näin on sano kaksonen:)

    • samanlainen

      Ekstrovertti ---------*---------- Introvertti
      Käytännöllinen --------------*----- Intuitiivinen
      Ajattelija ----------------*---- Tuntija
      Impulsiivinen --*----------------- Harkitsija
      (pmmp)

      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
      Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

      tämmönen sitten tuli mulle...eikös samanlainen ku sulla :D. mutta kyllä tämä ihan todenmukainen silti minulle oli :)

    • Amasto

      Aivan sama teksti tuli... :) Mutta olen 73% tuntija.. - kaksonen N78

    • SeeYou

      Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 60 % Impulsiivinen

      Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
      Ekstrovertti --------*------------ Introvertti
      Käytännöllinen --------------------* Intuitiivinen
      Ajattelija ------------*-------- Tuntija
      Impulsiivinen ----*---------------- Harkitsija
      (pmmp)

      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
      Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

      Ihan mielenkiintoista;D

    • Courvoisier

      Kyllä piti aika pitkälle paikkaansa! Muut kaksoset huomio!!! Oliko yhtään vaikeaa vastata joko tai kysymyksiin kun mulla ainakin tosi moneen olis käyny vastaukses "sekä että , riippuen päivästä!"
      Onko samallaisia kaksipäisiä kaksosia??

      Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 20 % Impulsiivinen
      Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
      Ekstrovertti   ------*-------------   Introvertti
      Käytännöllinen   ------*-------------   Intuitiivinen
      Ajattelija   ----------*---------   Tuntija
      Impulsiivinen   --------*------------   Harkitsija
      (ppmp)
      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
      Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

      • k&n

        Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
        Ekstrovertti ------------*-------- Introvertti
        Käytännöllinen ----*---------------- Intuitiivinen
        Ajattelija -------------*------ Tuntija
        Impulsiivinen ------*------------- Harkitsija
        (mpmp)
        Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
        Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani. Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä, ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla. Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovat sinulle soveltuvia ammatteja, samoin kuin käsityöammatit ja taide. Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita, muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita. Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa. Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, ja vetäydyt mielelläsi syrjään liian epämiellyttävistä tai vaativista tilanteista. Vapaa mielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavoitteille, joten sinua ei helposti löydetä ”uraputkesta” tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta.

        Tämä testi kuvastaa aika pitkälti sitä mitä olen.
        Osa kysymyksistä oli kyllä sellaisia, että olisin voinut vastata toisinkin. Hieno testi! :)


    • kaksos n23v

      Ekstrovertti -*------------------ Introvertti
      Käytännöllinen -------------*------ Intuitiivinen
      Ajattelija --------*------------ Tuntija
      Impulsiivinen ----*---------------- Harkitsija
      (pmpp)
      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
      Olet innokas, ulospäin suuntautunut, analyyttinen ideapakkaus. Ihmistyyppisi on monilahjakkuus, joka on kiinnostunut lähestulkoon kaikesta. Kaltaisesi ihmiset ovat itsenäisiä ja riippumattomia, mukautumattomia ja toisinaan jopa kapinallisia ja riitaisia. Ihmistyyppisi toimii inspiraationa toisille, jotka saattavat seurata sinua kuin gurua tuntemattomille vesille, joilla saattaakin olla vaaroja. Ihmistyypilläsi on toisinaan vaikeuksia tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia tai kohdata vastoinkäymisiä tai sietää auktoriteetteja. Sinulle soveltuu ammatiksi itsenäinen yrittäjä – toisten järjestelmiin sinun on vaikeampi sopeutua kuin omiisi. Sinulla on kyky menestyä monilla alueilla, ja saatatkin vaihtaa alaa monta kertaa elämäsi aikana. Etsit aina uusia haasteita, kun nykyinen toiminta on jämähtänyt rutiineihin. Ammattialoista sinulle sopivat parhaiten myyntityö, tiede, taide, kirjoittaminen ja psykologia – ja oikeastaan kaikki muukin, jos voit tehdä sitä oman mielesi mukaan. Löydät itsesi usein visionäärin, markkinoijan tai tutkijan roolista.

    • 190684

      Ekstrovertti ----*---------------- Introvertti
      Käytännöllinen ------------*-------- Intuitiivinen
      Ajattelija ------------*-------- Tuntija
      Impulsiivinen ----*---------------- Harkitsija
      (pmmp)
      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
      Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

    • melli *

      Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 47 % Impulsiivinen
      Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
      Ekstrovertti   -*------------------   Introvertti
      Käytännöllinen   ---------*----------   Intuitiivinen
      Ajattelija   --------------*-----   Tuntija
      Impulsiivinen   -----*--------------   Harkitsija
      (ppmp)
      Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
      Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

    • taraita

      tuli aivan sama vastaus. oiskos kasoset samanlaisia....

    • ksss

      Ekstrovertti ----*---------------- Introvertti
      Käytännöllinen --------*------------ Intuitiivinen
      Ajattelija --------------------* Tuntija
      Impulsiivinen ----*---------------- Harkitsija

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      338
      3398
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      227
      2088
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1662
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1507
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1366
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      288
      1271
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1111
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1101
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1087
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      150
      933
    Aihe