Ohjat käsissä 1

n44r4s

Hiki valui niskaani pitkin kun juoksi salia ympäri pienet mikro shortsit liimautuneena kiinni ihooni ja pieni toppi kiinteitä c-kupin rintoja vasten joka heilahteli aina askelten tahdissa.

Kaikki tytöt olivat aivan puhki oli tanssi joukkueen viimeisiä treenejä ennen esiintymistä. Ihme ette liukastunut siihen hikeen. Sitten taas aloitettiin tanssi kaikki tytöt olivat aivan puhki. Ärsyttävä tanssin opettaja kaija ei pitänyt mitään taukoja vaan valmensi meitä viimeiseen asti.

olin ollut joukkueessa noin puolivuotta että li tutustunut jo melkein kaikkiin. tytöjen ilmeistä näki kuinka he olisivat halunneet ottaa Kaijan kaulan käsiensä väliin ja halunnut kuristaa hänet. minulla oli aivan sama tunne.

Kaijan isot rinnat heiluivat ja pakarat tärisivät kun hän näytti meille mallia liikkeistä.
katsoin lumoutuneena että juuri tuollaisen vartalon hänkin haluaisi.
- Noniin tytöt nyt suihkuun ja kotiin! Kaija lopetti tunnin.

Monet tytöt lähtivät suoraan kotiin jos asuivat lähellä. Jouduin itse jäämään parin muun tytönkanssa suihkuun asuin sen verran kaukana.

Pukuhuoneeseen jäi kanssa Kaisa, Jenni ja Minna.
Otin liimautuneita sukkia pois jalasta ja muut vaatteet pois. Istuin hetkeksi alas ja hengähdin vähän.

- Moikka en jaksakkaa mennä suihkuun. Jenni huusi ja lähti kotiin.
- moi. vastasin hengästyneenä. Otin pyyhkeeni ja laahustin suihkupuolelle. Kaisakin oli j valmis ja lähti pois.
Menin suihkuun ja annoin viileän veden valua pitkin vartaloani katsahdin Minnaanpäin. huomasin kuinka hän katsoi minua. Hän sätkähti kun huomasi huomanneeni hänet
.
- Sulla on isot ja kiihottavat. Minna totesi ja katseli rintojani.
Katsoin Minnaan päin, hänelläkin oli aika kookkaat rinnat.
- Niin sullaki on aika kivan kokset. Vastasin vähän hämmästyneenä. En tuntenut minnaa hyvin mutta kyllä olin ennenkin huomannut hänen olevan aika vetävä nuori nainen
- Haluisiks sä kokeilla. Minna kysyi. Hätkähdin vähän. Minna käveli luokseni, hän otti kädestäni kiinni ja laittoi sen rinnalleen.

Otin käden automaattisesti pois, mutta laitoin sen sitten takaisin. Minnan nännit olivat aivan kovat hänen mustat hiuksensa valuivat rintojaan pitkin.
Hän rupesi pyörittämään kättäni rinnallaan. Rupesin itse pyörittämään nypistelin vähän hänen nänniään. En ollut koskaan ennen koskenut toisen tytön / naisen rintaan.

Otin käteni pois koska en oikeen tiennyt mitä tehdä ja että mitä Minna oikeen halusi. Rupesin saippuoimaan itseäni. Minna katseli minua koko ajan. Aloin kiihottua tilanteesta, ja huomasin kuinka alapääni alkoi kostua. Hipaisin vähän omaa nänniäni, se tuntui ihanalta. En voinut vastustaa kiusausta ja rupesin vähän hieromaan toista rintaani.

Minna tuijotti minua
Laitoin toisen käteni pillulleni ja rupesin hiljaa mutta kokoajan voimistuen hieromaan sit’ huohotin vähän. Minnakin oli ruvennut hieromaan sormilla pilluaan. Hieroimme kummatkin pillujamme menin istumaan maahan ja levitin jalat niin että Minna varmasti näki kostean turvonneen pilluni joka melkein valui ja huusi Minnan kosketusta. En ollut koskaan ollut toisen naisen kanssa mutta fantasioinut kyllä melkein aina kun runkkaan. Ja nyt sain runkata tuon ihanan Bruneten kiinteän tytön kanssa. mihin tämä vielä johtaisi.
Yyönsin yhden sormen sisälleni samalla hieroin klitoristani, sitten toisen ja kolmannen.
Minna oli vain keskittynyt katsomaan minua.

- Haluutko että autan. Minna kysyi. Nyökkäsin Minna tuli luokseni. Hän rupesi hieromaan rintaani. Hän hieroin saippuaa ympärivartaloani. Vedin Minnan kiinni minuun Suutelin häntä hiljaa suulle, suutelimme aluksi hiljaa kunnes se kehittyi intohimoisiksi kielisuudelmiksi. Siirryin nuolemaan Minnan rintaa, näykin hänen nänniään ja nuolin ympäriinsä. Pyysin Minnaa maahan makaamaan Minna asettui selälleen.

Menin hänen päälleen. suutelin häntä ja hieroin vartaloitamme yhteen. Kovettuneet nännimme hieroivat toisiaan vasten menin taas suutelemaan hänen rintojaan.
Laskeuduin kokoajan alemma, kunnes pääsin hänen häpykummulleen. Hän oli ajellut posliiniksi. suukottelin hänen häpykumpuaan. Sen jälkeen vähän hänen häpyhuuliaan. Olin aina fantasionut siitä että sain nuolla toisen naisen pillua ja juuri tällaisesta hetkestä. Nuolaisin ensin yhdenpitkän vedon Minnan vakoon se sai hänet uikahtamaan kovaäänisesti.
- Sä maistut ihanalta! Sanoin Minnalle ja katsoin häntä silmiin Minna hymyili jä hieroi hiuksiani.
Se oli totta en ollut koskaan maistanut mitään niin ihanaa ja kiihottavaa.
Sen jälkeen rupesin liikuttelemaan kieltäni nopeasti hänen pillussaan, Minna huohotti kokoajan kovempaa.

Hän nousi ylös ja Asetti minut alleen, Hän asettui istumaan niin että klitoriksemme hinkkasivat toisiaan vasen. Minna aloitti jumalattoman naimisen kauheaa vauhtia pillumme vain litisivät vastakkain se tuntui aivan jumalaiselta, Koko huone täyttyi huudolla ja voihkinnalla, käänsin Minnan taas selälleen ja istuin hänen naamansa päälle. Minna aloitti nopean kieli työn pillussani. se tuntui aivan ihanalta.
Rupesin itsekin nuolemaan Minnan pillua. Työnsin muutaman sormen hänen pilluunsa. Minna teki samoin. Olin aivan orgasmin partaalla koko huone kaikui äänistämme. Tunsin yhtäkkiä takapuolella ylimääräisen käden.
Käänsi päätäni nopeasti.

- Ai että tällästä.? Kaija katsoi suoraan silmiini. Nousin nopeasti pois Minnan päältä niin Minnakin näki Kaijan. Kaija ei ole koskaan oikeastaan pitänyt minusta niin mitäköhän hän sanoo tästä.
Kaija oli itsekin alasti hänen suurien rintojensa nännit töpöttivät aivan kovina. Ja hänen ajeltu alapäänsä näytti syötävän hyvältä. hänen plondit hiuksensa olivat tiukalla ponnarilla, ja kiinteä vähän vanha ruskettunut vartalo aivan hiessä..
Kun katsoin Kaijaa minun teki mielit syödä hänet.

Minnan ilme oli aivan kauhean pelokas ja säikähtänyt. Kaija huomasi kiihottuneen himoavan katseeni.
- Tykkäätkö? hän kysyi Ja tuli luokseni jätti Minnan syrjään. Kaija laittoi yhden sormensa märkään vakooni. Inahdin hiljaa. katsoin kokoajan Kaijaa silmiin.
Kaija suuteli minua hän työnsi kielensä pitkälle kurkkuuni.
- Hei, hei mihis sä muka oot menossa nythän vasta kaikki alkaa. Kaija sanoi kun Minna yritti lähteä ja tarttui tätä käsivarresta. Hän laittoi Minnan seinää vasten ja meni itse kiinnitähän. Katsoin ihaillen kun nämä kaksi kaunista naisvartaloa hinkkautuivat toisiaan vasten. Minnan ilme li kauhean pelokas. Kaija kouraisi Minnaa kovaa rinnasta ja suuteli häntä. Mietin vain että tuleeko tästä nyt elämäni ihanin fantasia vai kovin painajainen....

Ei mitään painajaisia .Tämähän oli kuin unelma olen aina himonnut enemmän vähän vanhempia naisia. Menin Kaijan taakse ja hipaisin tämän pillua. Se oli aivan märkä. Laitoin sen jälkeen sormen suuhuni se maistui aivan jumalaiselta.

- Anna mene makaamaan siihen maahan. Kaija käski Menin selälleni maahan makaamaan.
Kaija tuli päälleni ja laittoi pillunsa pilluani vasten ja rupesi hinkkaamaan sitä omaani vasten. Kaija oli selvästi vähän kokeneempi.
- Nyt saatte tietää uuden asian opettajastanne! Ja teette kaiken mitä haluan muuten saatan paljastaa salaisuutenne ja pudottaa teidät joukkueesta. Kaija sanoi. Minna sätkähti En itse pystynyt tekemään mitään. Kaija nussi minua pillullaan niin kovaa että olin jo aivan lähellä tulemista. katsoin Minnaa hän runkkasi itseään samalla katsoen meitä.
- Minna istu mun naamalle. sanoin, Minna ryntäsi naamani päälle rupesin nuolemaan Minnan ihanaa pillua.
- Minna käy hakemassa laukkuni. Kaija sanoi. Minna nousi ja lähti kiireellä pukuhuoneeseen Kaija rupesi nuolemaan pilluani ja työnsi sinne kaksi sormea, Ja laittoi sen jälkeen ne suulleni nuolin Kaijan sormista omat limani. Minna tuli Kaijan laukun Kanssa. Kaija otti sieltä jonkun kapulan jota hän hän antoi kapulan käteeni ja meni itse selälleen, Ei se dildo ollut mutta kai se kävi nuolin Kaijan pillua ja rupesin työntämään kapulaa hänen sisälleen Kaija uikutti ja huohtti äänekkäästi…………….

voi olla vähän tylsä kun muuten vain kirjotan niin haluan eka kysyä haluatteko että jatkan vai en.....

13

28066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...mennä vaan!!!

      Kyl mut laitto ainakin veivaamaan kirjoitusvirheistä huolimatta.

      • n44r4s

        joo niit tuliki aika paljo :S :D


    • kosteana..

      jatka ihmeessä..mä olen aivan märkä..olen duunannu tteeni täs samal..nyt on ihana käydä suihkuun pienen happy endin jälkeen..mut jatka ihmeessä..oih!

      • ---

        ihana!! jatka ihmeessä! olen aina pitänyt lesboilusta.. se on vaan niin kiihottavaa!!! tämäkin sai minut niin kosteaksi!! =)


    • Hyvä tarina!

      Tunnustettakoon, että olen mies, joka piti tarinastasi kovasti! Kirjoitusvirheet laitoin sen piikkiin, että sinulla varmaankin oli kirjoittaessasi kaikenlaista mielessä, ja että ne ajatukset saivat sinutkin kostumaan... =)

      • ...

        Kiinnitä kuitenkin huomiota noihin kirjoitusvirheisiin... Mielestäni kirjoitusvirheet voivat pilata hyvänkin tarinan...


    • kirjota kirjota

      haluan kuulla miten tuo päättyy. mä luin ekan rivin niin rupes kulli seisomaan!!!

    • kiva tarina

      jatka ihmeessä. aihe erittäin mielenkiintoinen, mut ulosanti vois olla parempi.

    • Pidän kovasti

    • Anonyymi

      soittelehan 61v Hki Skype kamerakin löytyy 0449699728 jore

    • Anonyymi

      Pidin

    • Jos tästä on kakkonen tai muita jatkoja niin linkki tänne please...

    • Jatkoa please

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe