Jos on poistanut henkilön ja yksityisyystilassa sallii nähdä oman tilan mutta ei näy listassa jossa näkyy ketkä ovat lisänneet? Onko kyseinen henkilö siis poistanut vai näkeekö vieläkin tilan offlinessa. Help!!
jos poistanut henkilön...
auttakaa!;)
0239
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.