Marsu ja koira

minä vain

Miten koira yleensäkin suhtautuu marsuun? Meillä marsu vielä uusi tapaus ja koira haukkuu sekä hyppii häkkiä kohti, ei todellakann uskalla päästää niitä kohtaamaan. Onko kenelläkään ikinä/koskaan marsu vapaan ja koira samassa tilassa? En siis ole päästämässä niitä kohtaamaan, mutta voivatko ikinä tottua siis edes jotkut koirat ja marsut?

13

3690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zerina

      meil ainenki koira ja marsut samas huonees.Mut meil onki berni ne on tosi kiltti luonteisii.

    • mutta

      Voivat tulla toimeen, mutta kilttikin ja vuosia marsun kanssa hyvin toimeen tullut koira voi muuttaa mieltänsä. Tästä hyvänä esimerkkinä tuttavan koira joka yksi kaunis päivä tapppoi marsun eikä kukaan osannut sellaista odottaa.

    • .............

      eikö marsu saa jo tressiä jos se koira koko ajan haukkuu ja hyppii häkiä vasten??? etkö voi siirtää marsun häkkiä niin ylös ettei koira pääse siihen?? ei koiraa ja marsua samaan aikaan irti!!!

    • mikäli on koulutettu

      meidän koiran kanssa (majailee tosin kotipaikassani -eri kodissa) tulee toimeen, mutta se onkin tottunut kaikenlaisiin eläimiin. ihan 100% en voisi koiraan marsujen kanssa luottaa, koska nitistää ulkoa mm. villirotan sen nähdessään (vaikka tottui aikoinaan lemmikkirottaani eikä sitä kiusannut). Jos koiranne ei ole marsuihin tai muihin lemmikkieläimiin tottunut, niin suosittelen totuttamaan niihin vähitellen, ja poistamaan koiran aina häkin luota ja huoneesta, jos haukkuu -ja häkin päälle ei tulisi päästää hyppimään. makupaloja voi antaa aina kun käyttäytyy hyvin, niin huomaa että marsuista onkin "hyötyä" (=niiden luona saa aina herkkuja mikäli käyttäytyy hyvin =marsut on "kivoja"). peruskoulutus ja -tottelevaisuus pitäisi koiralla kuitenkin olla hallussa tähän hommaan...

    • marsuja 6kpl:)

      Meillä Bison Frise rotuinen koira ja 6kpl marsuja ja kyllä nauru maittaa kun tulevat toimeen keskenään. Suurin kiinnostus löytyy meidän rusetti tytöltä (9kk), joka seuraa koiraa ja nuuhkii ja hakee huomiota:) Nukkuvatkin vierekkäin korissa (on monia kuvia ikuistettu moisesta). Kyllä muutkin marsut tykkäävät ja tulevat toimeen koiran kanssa. Bison poika on välillä ihan vaivautunut marsujen huomiosta, jolloin se tulee ja hyppää mun syliin "turvaan" moisilta turisijoilta;)

    • marsu22

      koiralla on saalistus viettinsä ja täten voi olla kohtalokasta päästää niitä samaan huoneeseen...

    • ...

      Meillä koira ei tee mitään marsulle mutta se onkin tosi kiltti. Kannattaa kokeilla varovasti siten että joku pitää koiraa kiinni ja toinen käyttää marsua sen luona. Minkä rotuinen koira?

    • tokkes

      Meillä on Collie/kultainennoutaja rotuinen koira,ja hän on marsun kanssa samassa tilassa. :)
      Alussa koira vaan istuskeli häkin vieressä ja tuijotti ihmeissään.Nykyään Koira makaa lattialla ja marsu kiipeilee koiran päällä tai repii tassukarvoja. (ja koira ei ole moksiskaan).

    • anesssa

      meidän marsu ja koira on hankittu melkein sama-aikaa koira tuli 2 vk myöhemmin kuin marsu. ne ovat tosiystäviä. ainakun naapurin kissa tulee marsun häkin luokse niin koira ryntää hätistämään sen ulos. aina kun en itse kerkeä vahtimaan marsuani niin koira se tekee. aina jos marsu on lähdössä karkuteille niin koira juoksee sen eteen tai rupeaa haukkumaan mulle,että "nyt se lähte" aina iltaisin otan marsun häkistä ja pistän sen lattialle niin koira tulee sen viereen loikottelemaan ja marsu kävele sen päällä ja uikuttaa iloisesti !! :D

    • eiiiiiiii

      koiratulee liian kiinnostuneeksi marsusta kokemusta on

    • marsuhullukoirahullu

      koiran ja marsun kannattaa totutella toisiinsa sillä tavalla että jos koiralla on kaulapanta voi pitää siitä kiinni ja pitää marsua sylissä. siksi kannattaa olla kaulapanta niin voi pitää siitä kiinni ettei koira pääse marsun kimppuun.

    • GuineaPigLover

      Minulla ei vielä marsuja ole mutta midän koiramme ainakin pitää hamstereistano eikä ole moksiskaa. Välillä jopa hieman pelkää kun pikku vipeltäjä juoksee naaman eteen.

    • autsista

      Meillä oli koira hoidossa ja marsu oli ulkohäkissä. Koska koira oli irti, se meni heti haistelemaan häkkiä. Jotenkin se sai häkin auki ja otti marsun suuhun. Säikähdin hirveänä, otin marsun pois suusta,
      laskin sen maahan ja nappasin koiraa pannasta ja istuin puolivahingossa kevyesti sen päälle kunnes siskoni otti marsun syliin ja vei sen sisälle. Selvittiin vain parilla naarmulla, enkä suosittele koiraa ja marsua irti samaan tilaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe