voe,voe..

Karjuva leijona

Kyllä ottaa pattiin ...haluttas karjua ja kirvata ja, ja ,vaikka mitä ...

Miten hiivatissa oppisin ymmärtämään vaaka-miestäni ?
Ja miten hitossa sitä pitäs käsitellä ja kuinka hemmetin paljon sille pitää antaa vapautta ...

Kysymyksiä milijoona ja vastauksia nolla...

15

1641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alkuperäseen

      ..voe,voe...koskaan ei tiedä minne menee ja millon tulee vai tuleeko ollenkaan ...hitonhitonhitto!!!!!!
      Miten se tälleen?
      Onko tuo sitä vaakamaista käyttäytymistä vai onko mieheni ihan pöllö?

      (...ja NYT MUA VASTA SUUTUTTAA...)

      • vaaka.

        lähde joskus varjostamaan miestäsi? :) ei vaa.. jos se on lähössä jonneki, pistä vaatteet päälle ja mee ovelle ja kysy: ai enkö mä ookkaan lähössä mukaan? ;).. no joo.. kyl vaaka tarttee omaakin aikaa, mut parasta on kuitenkin se oman kullan kanssa vietetty


    • V niinkuin Vapaus

      Onko tämä ihan aviomies tyyppinen olento, vai vain semmoinen seukkailtu miekkonen?

      Sidottuna huithapeli ukkosi pyrkii ottamaan vaarattomia "vapaus kylpyjä" aina tilaisuuden tullen. Näistä älä ole huolissasi, vaan anna toiselle tarvitsemansa tila. Kyllä se sieltä aina naarasjellonansa karjunnan luo palaa.

      Muutoin vaaka on helppo. Mitä ikinä haluat, mikä vain on hänen annettavissaan, saat. ..Mutta mitään et saa ilmaiseksi. Vaaka ottaa antamansa takaisin, tavalla tai toisella. Kokeneemmat vaa'at ottavat ensin itse, ennenkuin antavat sinun saada. Nuoremmat eivät vielä ole näin pahasti maailman karaisemia.

      Balanssi säilyy aina.

      Vaaoilla on myös suuri salaisuus, jota muiden merkkien edustajat eivät aina oikein ymmärrä. Vaa'at ovat kaikista merkeistä itsekkäimpiä. Tämä itsekkyys vain ilmenee muille usein erittäin myönteisinä piirteinä. Näin kukaan ei koskaan tule kyseenalaistaneeksi heidän mukavuuttaan.

      Vaa'at elävät sosiaalisen kanssakäymisensä kautta ja näin tehdessään siekailematta sopivat ja järjestelevät riitoja ja auttavat muita, jotta heille itselleen tulisi mahdollisimman nopeasti mahdollisimman hyvä olla. Sillä ei ole vaa'alle väliä, että joskus riidatkin pitää saada riidellä ja ihmisten tehdä itse asiansa ja virheensä. Vaaka tietää aina tämän, mutta ei osaa elää hetkeäkään painostavassa ilmastossa, joka osapuolten välillä saattaisi olla. Siksi kaiken on aina oltava hyvin. Vaa'oilla on omituinen kyky nähdä syntymättömät riidat kuin ennakkoon ja he estävät kaikki ilmanpuhdistusoperaatiot alkuunsa, jottei vaan tulisi riitaa tai "pahaa mieltä".

      Tärkeää on ymmärtää että tämä pätee kaikkeen mitä vaaka tekee. Hänellä on oltava hyvä olla. Se mistä vaaka-miehesi hyvä olo sitten tulee, ei tiedä varmasti kukaan, tuskin hän itsekkään. Sen keksiminen on sinun suuri tehtäväsi teidän yhteiselossanne.

      • vaakanainen

        oinas on "itsekäs", vaaka sen vastamerkkinä kumppanuuskeskeinen (myös syvällä tunteen tasolla).

        ainakaan tämä vaaka ei elä pelkästään sosiaalisten kanssakäymisien kautta, vaan osaa ottaa paljon irti myös yksinolosta. taide, tutkimus, hiljaiset hetket luonnossa.. (jne.) ovat tärkeitä.. oma yksityinen ajatus- ja tunnemaailma (ja omat kiinnostuksenkohteet) on suuri osa olemistani.

        samaa mieltä olen siitä, että tasapaino saamisen ja antamisen välillä on tärkeää, vaikka saadut ja annetut asiat olisivat täysin erilaisia. pääasia, että molemmat tuntevat saaneensa tarpeeksi ja kokeneensa antamisen iloa. reilu peli on ainakin tämän vaa'an motto ihmissuhteissa.

        keskustelu on myös "päivän sana" useimmiten, enkä siksi välttele väittelyitä enkä riitojakaan läheisten kanssa. sen kyllä allekirjoitan, että minua jää kyllä vaivaamaan, jos jään riitoihin jonkun ihmisen kanssa ja siksi pyrin selvittämään asiat sikäli omalta osaltani, ettei jäisi turhia kaunoja/ väärinkäsityksiä.. että ainakin pääsisin mielenrauhaan sen suhteen mitä itse tein, jos vaikka loukkasin jotakuta ja kadun sitä. toisen osapuolen päätettävissä on sitten se miten hän asian haluaa käsitellä.


      • vaimoke

        Wautsi!

        Paras ja valaisevin analyysi, mitä koskaan olen vaakalassa lukenut!

        Olin mimittäin jo jonkin aikaa vaakamiestä luodatessa ehtinut huolestua, että oma käsityskykyni on alkanut jotenkin hämärtyä.


    • mminttuxxx

      Tosi asia on kyllä niin että teidän olisi parempi ollla erillään .. sillää vaaka ja leijona eivät sovi yhteen ollenkaan ... sorry

      • Poison.

        Sopivat yhteen, muodostavat sekstiilin keskenään kuten muutkin ilman ja tulen merkit (poislukien oppositio-parit).


    • Egosum

      Oppositioaurinkoparit eivät tarkoita sitä, etteivätkö ne sopisi yhteen (oinas-vaaka, härkä-skorpioni jne.) vaan sitä, että ne ovat teoriassa ainakin toisiaan täydellisesti täydentäviä...
      Oppositioauringoilla on aina toisaan täydentävä elementti ja sama laatu (johtava, kiinteä, muuttuva).

      Oppositio voi yhdistää, neliö voi hajottaa.



      Merkit, jotka ovat neliössä (

      • Egosum

        Alin rivi äskeisessä oli liikaa.

        Täydentävällä elementillä tarkoitan tuli-ilma tai maa-vesi.


    • pä...

      Vaaka :
      Hankala mutta niin ihana !!!

      • on taas

        vaa'n ns. vapaa viikonloppu ...en tiedä mitä se pitää sisällän enkä edes enää jaksa kysellä ...
        Totespa vaan eilen, että, ai niin,sunnuntaina nähdään,kultaseni...(emme asu yhdessä)
        Pitäs päästä irti tästä suhteesta ...miten,siinäpä vasta kysymys?

        Lukuunottamatta näitä vapaita viikonloppuja, suhde toimii hyvin.


      • Vaakamieheltä

        ..hankala ; )


    • Wagerhauser

      Mee nyt ärjymään vaikka eläintarhaan!

    • "Pisces"

      Haluan sanoa että en usko että kenenkään ihmisen luonnetta voi päätellä tai kuvailla horoskoopin perusteella, mutta uskon että kaikilla saman tähtimerkin edustajilla on samat perusluonteenpiirteet, jotka sitten elämän myötä muokkautuvat erilaisiksi.

      Kerronkin nyt vain omasta suhteestani vaakamieheen, ja voin sen sanoa, että vieläkin joskus miten miten meidän tarinamme päättyy.
      Tuntemieni Vaakojen myötä kuitenkin tuntuu, että yhteisenä luonteenpiirteenä on oman "sisimpänsä" suojelu, ja samalla vain viaton tahto ja halu vapaaseen elämään. Vaaka saattaa ihastua nopeasti, tuohan rakastumisen tunteet iloa joka päivään. Kuitenkin myös perääntyminen suhteesta saattaa olla yhtä nopeaa, onhan helpompaa irtaantua ajoissa, kuin silloin kun sattuu jo liikaa.

      Meillä suhteemme lähti viattomasti ja vapaasti, ei tarvinnut istua puhelimen ääressä, vaan taustalla tuntui olevan vapaa luottamus. Itse olen jossain määrin hyvin hidas päästämään toisia lähelle, ja tuntui että kun vaaka oli aikansa soitellut ja ollut suhteessa ns. aktiivisempi puoli, oli minun vuoroni. Omaa epävarmuuttani taas en tiennyt oliko vaa`an kiinostus lopahtanut vai halusiko hän minun yrittävän enemmän, en tehnyt asialle paljon mitään, saatoin olla etäinen ja jossain määrin jopa härnäsin vaakaa tekemään taas aloitteen. Huomasin kuitenkin olevani enemmän kiintynyt tähän herrasvaakaan kuin mitä olin itselleni uskotellut. Emme kuitenkaan saaneet juteltua omia tunteitamme pois, minä en halunnut hätistää toista nurkkaan, ja uskon että hän ei halunnut käydä liian vakavia keskusteluja jotta suhteelle ei muodostuisi parisuhdetta muistuttavia "rajoja".

      Mutta kun annoin välimatkan kasvaa, ja omaa ylpeyttäni otin yhteyttä aika harvoin, juttu tuntui jäävän. Itselleni sopii myös rauhallinen meno, ei hoppuilu, eikä seurustelunkaan tarvitse olla heti mielessä. Olen "askel kerrallaan" tyyppiä, mutta nyt yhtäkkiä en ollutkaan varma olinko minä enää haluttu. yhteisiä öitä ja tapaamisia tuli, mutta tunnelma oli muuttunut. Olin tottunut yleiseen flirttailuun, emmehän seurustelluut ja pidän itsekin viattomasta flirttailusta. Vaa`assa juuri viehättikin se härnäävä pilke silmä kulmassa joka antaa ymmärtää mutta ei kuitenkaan... samaa mitä itselläni on.
      En ollut aikaisemmin mustasukkainen toisista naispuolisista ystävistä tai "flirttikavereista", enkä olisi hänelle siitä kovin voinut valittaakaan, emmehän me surustelleet ja itse olin lähtenyt leikkiin mukaan. Kun kuitenkin huomasin että flirttailu muita kohtaan muuttuikin vakavammaksi, olin todella pettynyt. Vaikka sääntöjä ei ollut, en kuitenkaan ajatellut olevani "se yksi niiden joukossa" enkä sellaiseksi ikinä alakaan. Niinpä otin "härkää"(:)) sarvista ja kysyin. En vaatinut, raivonnut, kahlinnut tai pyytänyt selityksiä, yksinkertaisesti kysyin mihin suuntaan hän on menossa ja jos hänen katseensa on suunnattu toisaalle, antaisi minun mennä ennen kuin pienet lähelle vetämiset ja taas pois työntämiset alkaisivat tuntumaan liaan pahalta.

      Vastaukseksi sain välittämisen sanoja, mutta kuitenkin hän pelkäsi loukkaavansa itsensä niin pahasti, että jäi mielummin yksin. olen itse paljon vaikeita asioita kokenut, ja ymmärrän tunteet, mutta vaa`an kanssa jouduin tosissani miettimään, seuraamaan ja kestämään paljon. Siksi vaakaihmiset ehkä niin kiehtovia ovatkin. Mikä sen paremmin saa läheiset hetket ja kauniit sanat tuntumaan paremmilta, kun välillä tuntee sen pahan olon ja yksinäisyyden. Tällä minun vaakamiehelläni vain oli viaton tapa saada minut nauttimaan hänen huomionosoituksistaan ja siitä tunteesta että minussa on sitä "jotain" kun noin monen perässä kuolaavan naisen jälkeen haluaakin minun luokseni.

      Nyt olen ottanut samanlaiset askeleet taaksepäin kun hänkin, pystymme edelleen nauramaan yhdessä, ja tiedän että tunteita on vielä molemmin puolin. Mutta se, tuleeko tästä mitään, jää nähtäväksi. itse tässä tapauksessa paras keinoni on ottaa rauhassa, olla lähellä ja nayttää välittävältä, kuin läheiseltä ystävältä, mutta pitää pystyä myös pitämään se "värinä" tallella. Sillä ei välttämättä onnistu että ruvetaan uudeksi bestikseksi vain siksi että haluaa olla lähellä.

      Aina pitää muistaa ajatella myös itseään, usein tällaisissa suhteissa kadottaakin sen oman itsenäisen "minänsä" johon toinen on ihastunut, ja sitten se murenee jolloin jäljelle jää epätoivoinen ja haluava yksinäinen nainen. Kaukana siitä mihin se vaakamies aikaisemmin lankesi. "Arvostamalla itseäsi saat myös toisten arvostuksen"

      Jos tällä ajalla kun annan vaakamieheni pyöriä suuntaan jos toiseen, hän löytääkin naisen jolle haluaa sydämensä avata, ja uskaltaa ottaa yhteiset askeleet, ei se sitten olisi meillä toiminutkaan. Uskon siihen että aika korjaa melkein mitä vain, ja siihen asti myös minulla on aikaa katsella ympärille ja oppia lisää, ehkä ensi kerralla sitten viisaampana.

      Toivottavasti joku sai lohdutuksen sanaa tarinastani, en sano että tämä olisi samanlainen kuin muilla, eivätkä kaikki edes halua samankaltaisia suhteita. mutta tämä oli minun tarinani...Kertokaa ihmeessä jos löytyy samanlaista jutun juurta, myöas itse vaakamiehet saa kommentoida.

      "When you do, let me know and let me go before..."

    • Kokenut

      Kokemuksesta voin sanoa että sille ei riitä mikään ja kaikesta joudut maksaan. Lupauksia on paljon mutta niiden täyttämistä ei kannata odotella. Itsekäs valehtelija.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe