Huijaus?

EAP

Onko totta, että mafia olisi huijannut Elvistä jossain lentokone kaupoissa?

4

441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Selvis

      Ei Mafia Elvistä huijannut, mutta hän menetti kyllä 75 000 dollaria yrittäessään ostaa epämääräiselle liikemiehelle nimeltä Robert Vesco kuulunutta Boeing 707 -suihkukonetta. Ihan omaa pöhköyttään Elvis pyysi isäänsä maksamaan koneesta käsirahaa tuon summan jo ennen kuin oli edes nähnyt konetta!

      Kävi ilmi, että kone oli surkeassa kunnossa ja sen kunnostaminen olisi tullut maksamaan omaisuuden, joten ostaminen raukesi. Elvis ei kuitenkaan onnistunut saamaan maksamaansa käsirahaa takaisin.

      Mainittakoon, että moniin rikoksiin syyllistynyt Vesco pakeni lopulta Kuubaan, joka suostui ottamaan hänet vastaan ja lupasi olla palauttamatta häntä USA:han ehdolla, että hän pysyy erossa liikemaailmasta. Sehän ei kuitenkaan Vescolta onnistunut, ja vuonna 1996 hänet tuomittiin kolmeksitoista vuodeksi vankilaan, jossa taitaa siis yhä istua.

      Elvis oli raha-asioissa aika avuton ja amatöörimäinen, mikä saattoi johtua siitäkin, että hän ei ollut bisnesmaailman asioita koskaan opetellut tai opiskellut. Koulussa hän oli ollut keskitason oppilas, ja isä Vernon oli nippa nappa lukutaitoinen. Opillisen sivistyksen puute aiheutti joskus ongelmia, ja näkyi ns. Memphisin mafiassakin: siihen ei juuri kuulunut koulutusta saaneita älykköjä.

      Jos Elvis olisi sijoittanut rahojaan viisaasti ja tuottavasti, hänen ei olisi tarvinnut hakea pankista lainaa ostaessaan käytettyä lentokonetta vuonna 1975. Niin, ja tietysti hänen varallisuutensa olisi riittänyt tehdastuoreenkin koneen ostamiseen siinä tapauksessa.

      Joidenkin tietojen mukaan Elviksen pankkitilillä oli 280 000 dollaria hänen kuollessaan, ja minä uskon sen oikein helposti. Vaikka rahaa tuli paljon, sitä myös pantiin menemään paljon. Vernon oli aina huolissaan Elviksen holtittomasta rahankäytöstä.

      • Elvis Presley

        kenelläkään tietoa siitä paljonko Elvis maksoi talostaan silloin kun hän sen osti? eikös hän ostanut sen joskus 50-luvun alussa eli oikeastaan kun oli aloittanut musiikki bisneksessä.


      • Elvis Presley fan

        kenelläkään tietoa siitä paljonko Elvis maksoi talostaan silloin kun hän sen osti? eikös hän ostanut sen joskus 50-luvun alussa eli oikeastaan kun oli aloittanut musiikki bisneksessä.


      • Selvis
        Elvis Presley fan kirjoitti:

        kenelläkään tietoa siitä paljonko Elvis maksoi talostaan silloin kun hän sen osti? eikös hän ostanut sen joskus 50-luvun alussa eli oikeastaan kun oli aloittanut musiikki bisneksessä.

        Elviksellä, tai oikeammin hänen vanhemmillaan, ei ollut varaa omistusasuntoon 50-luvun alussa. Perhe oli erittäin köyhä eikä omistanut edes levysoitinta, vaikka ilmeisesti manageri Parker pani liikkeelle tarinan, että Elvis muka levytti ensilevynsä syntymäpäivälahjaksi äidilleen. Heh, heh! Äidin syntymäpäivään oli tosin 10 kuukautta...

        Tarkoittanet Gracelandiä, jonka Elvis osti maaliskuussa 1957 ja maksoi siitä 100 000 dollaria. Siihen aikaan Graceland sijaitsi niin syrjässä, että Elviksen ainoat naapurit olivat lehmiä.

        Jo noin vuotta aikaisemmin Elvis oli ostanut 40 000 dollarilla talon Audubon Drive -nimisen kadun varrelta, mutta se siis myytiin ja vaihdettiin isompaan.

        Iso raha alkoi tulla Elviksen luo vuoden 1956 alusta, jolloin hän teki ensimmäisen levytyksensä RCA:lle. Sun oli tuolloin kitulias ja pieni paikallinen levy-yhtiö, jonka levyjä ei edes voinut ostaa kaikkialla USA:ssa, ellei tehnyt erityistilausta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      153
      10980
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3083
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2922
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1603
    10. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      49
      1584
    Aihe