Paras KALENTERI? ;)

Pii

Noniin.

Itselleni ainakin oivallinen kalenteri on välttämätön väline yliopisto-opiskeluissa. Olenkin taas tuskastuneena yrittänyt vertailla kauppojen anteja, mutta laihoin tuloksin. (tai laihoin päätöksin)

Kysyisinkin teiltä, arvon opiskelijat, millaista kalenteria käytätte? Minkä olette koenneet parhaaksi, mitä suosittelette? :)

Itse vaadin kalenterilta runsaanlaisesti tilaa päivien kohdalle, ja tämän vuoksi yliopiston jakama pikkuruinen kalenteri ei tule kysymykseen. Ei etenkään, kun kalenteri toimii myös mielen piristäjänä ja haaveiden kartoittamisen välineenä :) Sen siis tulisi myös olla mukavan näköinen, sisältä ja ulkoa.

Olen aiemmin käyttänyt solidaarisuuskalentereita, mutta nyt haluan lukuvuosikalenterin, jotta voin suunnitella opintoja ensi vuoden puolellekin.

Kiitos.

8

3405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiva keskustelu :)

      no niin, minä ostin juuri uuden kalenterin, sellainen ku "Colors of life" suomalaisesta kirjakaupasta. samanlainen minulla oli viime vuonna ja hyvin toimi :) kalenterin koko on A5 ja joka päivälle on riittävästi tilaa merkinnöille. myös tyhjiä sivuja löytyy paljon kalenterin lopusta. suosittelen!

    • on alunperin

      ihan sikakallis Filofax. Joskus -98 ostin oikein aitoa nahkaa olevat kannet (h-vetin kalliit), ja sitten joka vuosi uudet sisälmykset. Mahtuu paljon sälää, muistiinpanopapereita, lippulappusia taskuihin, puhelinnumerot yms. Kalenterissa on viikko per aukeama, riittää vielä näin virkamiehenäkin. Vuosisuunnitelmaan merkkaan jotain kanssa. Monikielisiä Filofax-kalentereita saa myös päivä/sivu-mallia, mutta silloin paperia tulee niin paljon että kannet ovat kyllä ihan pullollaan. Kannet ovat kestäneet hyvin, kuluneet vähän laukun pohjalla pyöriessä. Mekanismi edelleen pelittää.

    • Samasta syystä.

      Samasta syystä käytän itse Ajaston A5-kokoista viikkoaukeamaista kalenteria. Siihen mahtuu tarpeelliset tiedot ja koko viikko näkyy samalla.

    • assarikalenterit

      Joku kunnon business-kalenteri hyvä esim. assistentti ja vastaavat. Vaatii hieman tilaa laukussa ja on hinnakas, mutta ah niin käytännöllinen jos vain tarvetta ko. ratkaisuille on =)

    • kookosta

      Itselläni on aina ollut Ajaston unika-kalenteri. Viikko näkyy heti kerralla oikealla sivulla ja vasemman puoleinen sivu on pyhitetty muistiinpanoille. Tuntuu vain, että ne viedään aina käsistä ennen kuin edes tajuan, että kalenteri pitäisi ostaa. Viime vuonna kävi näin... :( Ja luultavasti tänäkin vuonna :D Parasta lähteä kirjakauppaan heti.

    • Emma

      Sitä vaan mietin, että saako yliopistolta minkäännäköstä kalenteria, johon voi merkitä "lukujärjestyksen" eli luennot.
      Ite kattelin kaupassa kanssa A5-kalenteria(Unika), mutta se vie laukussa/repussa aika paljon tilaa ja siinä on ne uusiopaperikannet. Riittääkö siis pienemmän kokonen kalenteri, jossa ei oo mitään lukujärjestystilaa ja mihin yleensä merkataan se, että mitä luentoja on milloinkin?
      Sitten mua mietityttää vielä se, että onko yliopistossa jonkinnäköset jaksot vai miten aina tietyt luennot jaksottuu?
      Saattaa vaikuttaa tyhmiltä kysymyksiltä, mutta eihän eksyvä tietä kysy:)

      • Tampereelta

        Tampereella ylioppilaskunta jakaa sellaisen ilmeisesti mainoksilla rahoitetun kalenterin vuosittain. Koko vaan on suunnilleen kai n. puolet A5:stä. Kalenteri näyttää olevan monilla käytössä, mutta mieluummin itse käytän tuota vähän isompaa (ja maksan vaikka siitä sen n. 10 e), kun siihen mahtuu paremmin tarpeelliset asiat kirjoittamaan.


    • kalenteri

      Meidän yliopistostakin sai ilmaiseksi ylioppilaskunnan kalentereita ,itta niissä oli kaikenlaista mainosta ym sekä oli liian pieni kirjoitustila. Mä tilasin täältä itelleni: http://www.smartphoto.fi/tuotteet/kuvakalenterit/pöytäkalenteri
      Pöytäkalenteri omilla ottamilla valokuvilla :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe