mitä tietää lisää gooteista?

Evil Gothic Girlie-92

Haluisin nyt vastauksia vähän vanhemmilta ja kokeneemmilta gooteilta. Elikkäs olen tämmönen ylä-asteikänen tytskä joka ois alottelemassa goottiutta (voix sen noi sanoo? :D ). Varusteita on jo hankittu aikamoisesti ja lisää tullaan vielä varmaan hankkimaan. Kertokaas mistä löytäsin paljon tietoo goottiudesta, siitä niitten filosofiasta ym? Mitää kirjallisuutta? nettisivuja? Mitä musaa gootit yleensä kuuntelee? Ite kuuntelen mm. Marilyn Manson, Rob Zombie, Slipknot, Uniklubi, Sentenced, 69 eyes, Ramstein, Nightwish... Kertokaa joitain hyviä goottibändejä? Vois vähä enempi kuunnella goottia, mutku vasta alottelija oon nii en oikein oo ehtiny kaikkeihin bändeihin tutustua :)
Sitte kertokaa tein ajatusmaailmasta? olis tosi mielenkiintosta tietää millasia te muut ja varsinki vanhemmat gootit ootte? Mä oon mun kamupiirin ainoo gootti ja tuntuu et kaverit ei oikein osaa hyväksyä mua tällasena, mikä musta on tullut. Aika lapsellista :(
Tykkään pukeutua mustaan, rakastan kauhuelokuvia ja kirjallisuutta! Olen synkkä mieleltäni..:) Otin jopa tatuoinnin, että näyttäisin enemmänkin aidolta gootilta, enkä miltää v***n teini feikki-gootilta, jotka luulee et pelkästää kauheella määrällä kajaalia näyttää aidolta gootilta. Mä nimittäin tiedän, et jos haluu olla oikee gootti, eikä mikään feikki, nii siihen ei pelkät kajaalit riitä. ja toinen asia mikä hiukka ärsyttää on se et joillaki menee tyylit ihan sekasi. tiedän jopa muijia jotka kuuntelee räppiä, mut ulkonäöltään muistuttaa gootteja: niillä on tummat kajaalit ja niittivyöt jne. Sit se mikä ärsyttää kans on myös se et kaikenmaailman trendihorot vei meiltä gooteilta niittivyöt ym. niittikamat!! Prkl..:( Nykysin kuka tahansa voi käyttää niittejä. Hyvinä vanhoina aikoina niitä käytti vaan gootit ja punkit...nii ja kertokaa aidot gotit et mistä ostatte vaatteenne? täällä missä mä asun ei semmosia liikkeitä oo..oon joskus tilannu netistä. Mitä mieltä ootte mun goottityylistä: 1 tatska, 3 läväriä korvikset, mustat hiukset, tumma meikki yleensä musta huulipuna. Mustat hameet, mekot, korsetit punaista myöskin. piikkikorkosaappaat. Mitä pitäs lisätä? vai tarviiko lisätä mitää? Oisin tosi kiitollinen jos vastaisitte?

Ja please ei vastauksia miltää trendipellemuijilta! En voi sietää teitä, teidän tyyliä ja musamakua...yöks!!! Antakaa mun olla mikä mä oon! Mitä se teille kuuluu! En ymmärrä miks ette voi hyväksyä erilaisuutta. Eikö jokainen saa näyttää miltä haluaa...?

21

2656

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiasta tietämätön
      • GuBl0

        Tiedätkö mihin oot ryhtymässä? Gootit on nii pellejä ''Olen Vämppyyri!'' koulussa sellasille saa nauraa.. Ja hirveen rumiaki ku tolleen pukeutuu..


    • ala_mene_metsaan

      Gootiksi ei vain aleta??? Hankin kamat, vaikken tiiä mistään mitään????
      OO mitä oot, älä esitä.

    • ala_mene_metsaan

      ai niin, muuten päivän parhaat naurut sain, huonompaa läppää et enää olis voiutkaan tolla ÄO:lla vääntää.
      Täytät kaikki wannaben piirteet ja kriteerit.

    • -------------

      Koko alakulttuuri on rakentunut musiikin ympärille, joten mitäs jos alkaisit vaikka kuuntelemaan goottimusiikkia? Yksikään mainitsemistasi bändeistä ei ollut goottia nähnytkään!

    • Azriel

      Vieläkö pikkuteineillä on muotia leikkiä "goottia"?

      • raukkaa

        oot varmaan sit ite sellanen pissis, joka kulkee kadulla tupakka hampaiden välissä, ja nauraa karkeasti tyhmille vitseille.


    • ...

      vain yksi neuvo sulle:

      ole vain ihan oma ittes, älä muokkaa itteäs jonkin valmiiks pureskellun muotin mukaiseks. ei oo pakko olla hoppari, punkkari, gootti, wicca tai mikä hyväns, kandee olla ihan oma ittens, vaiks joistain jutuista jossakin "tyylissä" pitäisikin. tarkoitan vain sitä, että niin moni nuori tykästyy johonkin juttuun pintapuolisesti ja sitten kun tutustuu siihen syvemmin, "pakottaa" ittens tykkäämään joistain jotka ikään kuin kuuluu siihen "tyyliin", vaikkei oikeesti ees välittäis näistä uusista "löydöksistä".

      pointti ymmärretty?

    • en oo kokenu enkä oo

      Mutta mun kaveri on gootti, mä oon ihan tavis. Mut ei se mua yhtää haittaa. paitsi se et kaikki esim. kokeilee sen hiuslisäkkeitä ja on et oooooooh ja hipelöi niitä, en voi sietää sellasta!!

    • BubbleGirl

      Siteeraan jotakuta, jonka nimeä en nyt taas muista: ``Gootiksi ei ryhdytä, gootiksi synnytään.´´
      Tuo tyylisi, josta puhuit... ei tatuointi tee ihmisestä goottia, enemmän niillä pissoilla niitä tatskoja on, kuin gooteilla. Pelkät goottimaiset vaatteet niitteineen, musta meikki ja 'hautausmaaläppä' eivät tee sinusta goottia. Goottius (however) tulee sydämestä. Ei missään tyylissä, kuten myöskään goottiudessa, olla 'aloittelijoita' eikä sen koomin konkareitakaan. Tyyli tulee iän mukana, ei itse voi alkaa itseään nimeämään eri tyylisuunnan edustajaksi.
      Olet vielä todella hakusessa, jos jotakin aiot nyt todistella itsestäsi. Jos olet varma tyylistäsi, nostan peukkua, mutta kirjoituksesi kuullosti kyllä täydellisen hölmöltä.
      Kun kutsut itseäsi 'aloittelevaksi gootiksi', miten voit alkaa erottelemaan wannabet ja 'aidot' gootit toisistaan?
      Etsiskele vielä itseäsi ja mieti, mitä haluat olla, ei sitä noin vain ryhdytä gootiksi kuten ei miksikään muuksikaan. Pelkät kamikset eivät vielä tee ihmisestä goottia, kuten sanoinkin jo. Myöskään muista mallia ottamalla ei tulla esim. juri gootiksi. Itse sinun on käyttäytymisesi hoidettava ja ajatuksesi luotava. Se kaikki lähtee sisältäsi, loppu tulee perästä.
      Uskonpa, että jos sinut näkisin, nimeäisin sinut armotta wannabeksi, mutta monet nuoret, goottiuttaan hamuilevat nuoret monestikin näyttävät vielä vähän 'väkisin väännetyiltä'. Kyllä se siitä, ajan kanssa opit ja löydät toivottavasti itsesi.
      ...hmh.. vaatteiden suhteen suosittelen kuitenkin Morticiaa, Hesasta ainakin löytyy kaksi liikettä. Eerikinkadulla on se isompi liike. Juna-aseman lähellä on toinen.

      • vastaajat pellolle

        Hei. Wannabegootti. Harmi et sait noin tylyjä vastauksia, mutta onhan toi wannabegoottia. Kysyy nyt tolleen. Mut. PAINUKOOT VASTAAJAT KUUSEE ku pitää vastata niin häijysti!! Etsi googlella goottimeininkiä.


      • BubbleGirl
        vastaajat pellolle kirjoitti:

        Hei. Wannabegootti. Harmi et sait noin tylyjä vastauksia, mutta onhan toi wannabegoottia. Kysyy nyt tolleen. Mut. PAINUKOOT VASTAAJAT KUUSEE ku pitää vastata niin häijysti!! Etsi googlella goottimeininkiä.

        Omasta mielestäni olin jopa aika kohtelias ottaen huomioon vatsanväänteet, jotka tekstistä sain. x) Joke, joke.


    • hittolainen!!

      Sain päivän parhaat naurut!!!!!=D Ei millään pahalla..

    • _wannabe_

      goottius tulee sydämmestä, ei sitä aloiteta :D en ole gootti, mutta eivät hekään varmaan ole päättänyt että nyt mä oon gootti enkä enään kuuntele nrj:tä vaan kaikkee niille suunnattua musaa! ;D

    • ootzäWNB

      :D Haha, en oio kyl ite lähelläkään goottia, mutta aika hauskalta kuullostit, vitun wnb.

    • Elvenpath

      hajosin miljoonaan pieneen osaan. kiitos hyvistä nauruista.

    • Bellamoi.

      Minäkin olen gootimpi kuin sinä. :D Ja minä en siis ole tosiaankaan gootti,en oikein tiedä itsekään mikä olen.Olen minä vain.Ensinnäkin,mikä gootti kirjoittaa X:llä?

    • goottilainen

      mä en oikeestaan osta vaatteita, mä ostan kangasta ja tarvikkeita, ja loihdin mustat goottivaatteet itse, tykkään ommella.
      Rakastan goottiutta, sellaset niiku gootit uskaltaa erottua joukosta, ja näyttää oman itsensä.
      Ja gootit ovat sitäpaitsi kauniita, ja mystisiä.
      mä oon ittekki gootti, ja rakastan myös kauhuelokuvia, mustia vaatteita, raskaita kettinkejä, ja oon aika dramaattinen, ja synkkä.
      Kannattaa tehä goottivaatteita ite, jos vaa on näppärät sormet.

    • GoottiJoVuodelta2007

      Gootti voi olla vaikka ei kuuntelisi goottimusaa. Minun mielestä sinun käytös on lapsellista. Gootti voi olla vaikka tatuointia ei olisikaan. Tuntemani gootit ei syrji muita ihmisiä ulkonäön takia tai musamaun. Et mielestäni ole edes wannabe koska ei sellaista luokkaa edes ole kuin wannabe gootti. Olet oma itsesi etkä mitään muuta. Arvostan sitä että haluat oppia goottiutta, mutta asenne hukassa. :)

    • Olingootti

      Moi, olen joskus ollut gootti ja se, miten jotkut tossa väittelee mistä se goottius lähtee liikenteeseen on jo aika naurettavaa! Mäpä kerron, kuka vaan voi ryhtyä gootiksi! Ei siihen ole mitään tiettyä kriteeriä. Jos haluat olla gootti niin ole, kukaan ei voi määrätä sun kohtaloas tai päätöstä miksi haluat ryhtyä! Ite aloitin goottiuden jo ala-aste ikäisenä enkä hävenny yhtää vaikka sain outoja katseita kavereiltani, mutta jälkeenpäin khyllä hyväksyivät mut sellaisena kun olin. Kaikki häpevät jtn elämässään edes kerran. Tiedän että ala-aste ikäisenä en ollut vielä mielestäni tarpeeksi gootti, joten aloin käymään erilaisilla festareilla, missä olin kuuntelemas tyyliin metallica ja aloin vielä enemmän ostelemaan kaikenlaisia vielä oudompia vaatetuksia ja asusteita. Lähinnä juuri mustilla väreillä, mutta pidin myös siihen aikaan harmaista sävyistä. Ja niitit oli siihen aikaan mulle niin kova juttu ja ainiin myös isot korot! Ja katoin myös tubesta pahalapsi nimistä tubettajaa, joka myös nykyäänkin tubettaa. Hän on mun sielun kumppani♥ Häneltä saa monenlaisia muita vinkkejä, joten kantsii tsekata!

      Vaatetuksia lähinnä ostelin helsingin kampin morticia liikkeestä, tyypillisesti ostin lähinnä vain killstar-brändejä. Ku ne oikeasti ovat niin siistei paidoiltaan. Sydän sulaa siinä liikkeessä, suosin käymää jos et vielä ole käynyt! Asusteita tilailin netistä ebayst ja aliexpressiltä. Myös korkkarit tyypillisesti tilailin netistä, mutta tuunasin ite sit himas niitä erilaisilla niiteillä ja ommelluksilla. Monet asuistani oli myös kauppaostoksen jälkeen tuunattuja, ei kaikkia mut melkeen.

      Nykyään en koe itteäni enää gootiksi, sillä olen alkanut olemaan sellainen oma itseni harmaa vahvero, joka käyttää mitä nyt sattuu iskee kaapista ekaks käsiini lolz :'D Enkä ole enää nähny vaivaa panostaa omaan tyyliinkään, niin tällainen sieni must sitten goottiuden jälkeen puristu ulos xd mitä mä selitän...

    • uskovainenmies64

      Killstar myy vaatteita jotka ovat täynnä saatananpalvojien symboleita. Olkaa vanhemmat tarkkana käyttääkö lapsesi vaatteita missä on pentagrammeja, ristejä väärinpäin, lucifer sigileitä, numerosymboliikkaa kuten 666 tai ties mitä baphomet pirun kuvia. Se voi olla merkki että lapsesi on sekaantunut saatananpalvontaan.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe