todella

kyllästynyt

mulla on pustuloosi(kirjoitinko oikein)eli ppp.olen kyllästynyt kun koko ajan on jalka rakkuloilla,kipeänä että pitää nilkuttaa,kutinaa ym...kortisoni ei tehoa.miten te joilla tämä on olette hoitaneet.auttaako aloe vera?vois hankkia aloe vera kasvin.kertokaa vinkkejä,olen todella kyllästynyt tähän!!!

10

6022

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokke***

      Täällä oli ihan sama juttu, kortisooneista eikä d-vitamiinijohdannaisista koivuvaseliinista ja aloe verasta ei ollut juurikaan apua.Minulla pysyy kurissa PPP Psorasol nimisellä
      rasvahappovalmisteella. Tosin ei kyllä ainakaan vielä näin puolen vuoden jälkeen ole kokonaan hävinnyt mutta eipä iho ainakaan hilseile eikä halkeile rakkuloista puhumattakaan. Eroon ei tunnu kokonaan pääsevän mutta eipä enää tarvitse ainakaan tulehtuneista halkeamista ja rakkuloista kärsiä. Kokeilun arvoinen tuote ja tosi riittoisa. 50 ml pullolla pärjään 2 kuukautta ja maksaa vajaat 13 euroa enkä ole tarvinnut kosteuttavia. Psorasol kosteuttaa tosi hyvin kun se ei sisällä muuta kuin pitkäketjuisia rasvahappoja ja E-vitamiinia. Ainakin paremmin tehoaa minuun kuin lääkärin kortisonit!

      • janne681

        Psorasolin myynti on loppunut Suomessa,valitettavasti...


    • Notte

      Minä paranin parissa kuukaudessa pustuloosista ruvettuani käyttämään voimakasta biotiinia ja muita vahvoja b-vitamiineja.Ei mitään täkäläistä apteekkikamaa vaan netistä tilattua tunnetun valmistajan tuotetta.Lisäksi Psorasolia , aluksi pari kertaa päivässä,nyt enää joskus jos ihossa näkyy pientä hilseilyä.
      Ei minullakaan mitkään lääkärin määräämät lääkkeet auttaneet ja tilanne oli kertakaikkiaan masentava kun sairauteen liittyi vielä kovat nivelsäryt.Tunnen itseni täysin terveeksi enkä paljon viitsi mietiskellä sitä mahdollisuutta,että tauti mahdollisesti voi puhjeta milloin tahansa uudelleen.Tämähän on muutenkin sellainen "päivä kerrallaan" sairaus.Kauhea kokemus koko ppp ihan sekä henkisesti että fyysisesti.Minäkin jouduin luopumaan mm rakkaista liikuntaharrastuksista ja opettelemaan vasenkätiseksi.Kaikkien kielitaitoisten kannattaa tutkiskella noita ulkolaisia nettisivuja aiheesta,varsinkin keskustelupalstoja.Meininki niissä on hieman erilaista kuin Psoriasisliiton paltoilla.

      • mökkylä

        Hei! Mulla on kanssa pustuloosi ollut jo monta vuotta. Välillä oli jo kokonaan pois, hävis ihan itsekseen, mutta nyt puoli vuotta on ollut taas yhtä h....tiä. Molemmissa jaloissa on pahana ja molemmissa kämmenissä myös. Olen nyt lopettanut tupakoinnin kokonaan, se on vähentynyt kevään aikana koko ajan. En tiedä onko siitä apua, ehkä se lievittää vähän oireita. Kamalinta tässä on se kun ei tahdo aamuisin löytää kenkiä jalkoihinsa (ei saa jalkaan kun on niin kipeänä)että pääsis töihin. Kävin nyt apteekista tuota Psorasolia hakemassa. Ostitko tuon biotiinin apteekista.
        Välillä yrittää epätoivo iskeä ja masennus, mutta sitkeä mä olen ollut. Paistaako se päivä tähänkin risukasaan.


    • Sukralfaatti*

      mahtaisi toimia sukralfaattivoide? BM-voidetta myydään apteekissa ja sitä voi saada halvemmalla jos pyytää että tekevät oman sekoituksen sukralfaattia ja perusvoidetta. Sukralfaattiahan sisältää mahahaavalääkkeet. Joten luulisi sen parantavan tuollaista PPP:täkin. Kannattaa ainakin kokeilla kun se vahvistaa ihoa päinvastoin kuin kortisoni ohentaa.

      • Jokke***

        käytettävä lääkeaine? Sukralfaatti vaatii aktivoituakseen happaman ympäristön joten Onko tietoo miten sen saa aktivoitumaan iholla? Miten se vaikuttaa esim. antibioottihoitoon( tetrasykliinit tulehtuneisiin haavoihin) koska sisäisesti otetulla sukralfaatilla (esim alsucral) on antibioottien vaikutusta heikentävä vaikutus? Onko sinulla kokemusta ko aineen käytöstä PPP:n hoidossa ja millaisin tuloksin?


      • Lily_
        Jokke*** kirjoitti:

        käytettävä lääkeaine? Sukralfaatti vaatii aktivoituakseen happaman ympäristön joten Onko tietoo miten sen saa aktivoitumaan iholla? Miten se vaikuttaa esim. antibioottihoitoon( tetrasykliinit tulehtuneisiin haavoihin) koska sisäisesti otetulla sukralfaatilla (esim alsucral) on antibioottien vaikutusta heikentävä vaikutus? Onko sinulla kokemusta ko aineen käytöstä PPP:n hoidossa ja millaisin tuloksin?

        on psori ja siihen on ollut parantava vaikutus tällä sukralfaattivoiteella. En osaa sanoa mikä vaikutus mahtaa olla PPP:hen. Kokeilemallahan sen tietäisi. Tuskin sama vaikutus voiteella kuin sisäisesti otetulla mahahaavalääkkeellä, eli ei varmaankaan häiritse lääkehoitoja. Mutta ainahan voi kysyä apteekista, koska tämä voide on apteekkitavaraa.

        http://www.mediwell.fi/mediwell_broker_oy_tuotteet/


    • PALMOPLANTAARI PUSTULOOSI

      Solusuoloista numero 11 eli silicea auttaa ainakin minulla samaiseen vaivaan, vaikkei kortisoneista ja rasvoista ole apua löytynyt.Löytyy luontaishoitajan hyllystä.

    • zipzoc

      HEI.Minun ppp tautia helpottaa huomattavasti voidesukka ZIPZOC laitan sekä jalkaan että käsiin.Minulla ollut ppp puoli vuotta ja koko ajan pahenee. Lisäksi kylvetän joka toinen ilta suola vedessä ja joka toinen ilta kaliumpermanganaatti liuoksessa, sitten jotain rasvaa paljon ja voidesukka päälle. Lääkäri kirjoitti reseptin sukkaan. Saa myös ilman reseptiä, mutta maksaa n. 30,00euroa 5 kpl. Tsemppiä!!!

    • janne681

      Mun mielestä noi voidesukat ei oo kuin rahan tuhlausta!Mulla läht ekalla kerralla neotigason-pillereillä,nyt ei nekään enää auta.Huomenna ostan Psorasolia!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe