ausseihin syyskuussa -06

Nimetön

heippa!
Tässä olis kakskymppinen tyttönen lähdössä seikkaileen australiaan, eli syyskuun 5. päivä olis tarkotus lentää.. ekaks on tarkotus tsekata sydney;kerätä rahaa ja jossain vaiheessa reissata sitten ympäriinsä!! yksin olen siis lähdössä ja oispa mukava kuulla jos muita suomalaisia on myös lähdössä?? paikan päällä olisi helpompaa ja varmasti hauskempaa asua ja elää muiden reissaajien kanssa..? ilmotelkaa ihmeessä itsestänne.. ja tietysti myös jo paikkalla olijat..need a roommate???;) heh.
see you soon!:)

12

1321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sulka_

      Helou! Yeess I´m going too! Lähden lokakuussa, nyt ensin pitää saada raha asiat ym käytännön järjestelyt kuntoon. Saman ikäinen olen ja pääkaupunki seudulta kotoisin. Oon jo pitkään haaveillu ausseihin menosta ja nyt välivuos sen mahdollistaa. Laita mulle mailia jos haluut jutella lisää: [email protected]

    • hennav

      eli samana päivänä lähdössä. olen myös 20-v nuori nainen ja yksin reissussa:D meetkö alliannssin kautta vaiko ihan omin päin? olis mukava jutella lisää joten mailaile ihmeessä!!:)[email protected]

      • kautta

        menette 5.9. ja paljonko liput maksaa?


      • ..lähdössä
        kautta kirjoitti:

        menette 5.9. ja paljonko liput maksaa?

        Ei kukaan lennä syyskuun 6. päivä Pariisin ja Singaporen kautta Melbourneen? :)


    • eliza.

      moikka!
      Tämä tyttö on lähdössä myös yksin ausseihin ja lento lähtee 26.9. Oon 19v ja vähän samaa oon mietiskelly että esim kämppää ois helpompi ettiä isommalla porukalla:)

      • liz_87

        niin voidaan pitää yhteyttä ennen reissuu ja paikan päällä!


      • eliza87
        liz_87 kirjoitti:

        niin voidaan pitää yhteyttä ennen reissuu ja paikan päällä!

        millos oot lähössä ausseihi? :) mailaile [email protected]


    • suski__

      nyt tuli itellä kauhee himo kans lähtee ausseihin! =) ollut haaveena jo kauan =)

      ihan mielenkiinnolla saanko kysyä mitä liput maksaa sinne ja menettekö ihan ''tosta vaan sinne'' ilman mitään työpaikkaa siellä paikan päällä?
      Olis niiin kiva kans lähtee,vaihtaa vähän maisemia =) ja saman ikänen olen, niin nyt kun on nuori vielä pitäis elää vähän enemmän hehe!

      • pannacotta

        hei..todellakin,lähdet vaan reissuun!!
        lennot on about 1400-1500..(meno-paluu) ja sieltä kyllä löytyy töitä ja jos ei kämppää heti, niin hostelleja on ympäriinsä!
        suosittelen, ettei myöhemmin sitten vaan kaduta....


      • lähdössä
        pannacotta kirjoitti:

        hei..todellakin,lähdet vaan reissuun!!
        lennot on about 1400-1500..(meno-paluu) ja sieltä kyllä löytyy töitä ja jos ei kämppää heti, niin hostelleja on ympäriinsä!
        suosittelen, ettei myöhemmin sitten vaan kaduta....

        heijaa.

        matkaan olen minäkin lähdössä, tosin vasta 10.10. Hongkongin kautta ja 17.10 Ausseihin. pikkusen rahaa, viisumi, passi ja kevyt rinkka selässä, sillä ajatuksella lähdetään. saa ihmeessä meilailla, [email protected]. meitä on lähdössä paljon.! hhui.


      • vielä juttua
        lähdössä kirjoitti:

        heijaa.

        matkaan olen minäkin lähdössä, tosin vasta 10.10. Hongkongin kautta ja 17.10 Ausseihin. pikkusen rahaa, viisumi, passi ja kevyt rinkka selässä, sillä ajatuksella lähdetään. saa ihmeessä meilailla, [email protected]. meitä on lähdössä paljon.! hhui.

        liput makso statravelin kautta 1355e, Hongkong mukaan kuuluen.


      • Annusti

        Itse hintoja vertailtuani löysin halvimmat lennot Sydneyyn British Airwaysilta: 1280 euroa meno-paluu. Lähtö tammikuun neljäs 2007. Ja hintaan sisältyy yksi stopover molempiin suuntiin. Mennessä en aio pysähtyä missään, mutta tullessa meinaan kierrellä Aasiaa eli Bangkokissa parin kk:n stopover. Lippuja ei saa varattua netistä suoraan vuodeksi eteenpäin, mutta soittamalla British Airwaysille saat varattua lennot. Ylimääräisen varausmaksun vältät kun kerrot että kyseisenlaista lentoa ei voi netistä varata. He voivat pyytää sinua tekemään kuitenkin varauksen netin kautta ja sen jälkeen soittamaan heille takaisin, jolloin he merkitsevät varaukseen että paluulentoja saa muuttaa kerran ilmaiseksi. Nettivaraukset siis www.britishairways.com ja sieltä valitset multiple destinations. Kannattaa seurailla hintoja jonkin aikaa ennen kun varaa; ne vaihtelevat päivittäin. Itselläni oli juuri ennen varaamispäivää lippujen hinta 1400 e ja alkoi hirvittää että nouseeko se vaan, mutta sitten seuraavana päivänä löysin tuon saamani hinnan. Ja nyt viimeksi katsoessani oli jopa hiukan siitä halventuneet.

        Kilroylla olivat yhdelle tutulle sanoneet ettei lippuja ole kun tammikuun puolivälistä eteenpäin enää vapaana. Suosittelen siis varaamaan itse suoraan lentoyhtiöltä kun matkatoimistoilla on näköjään niin pienet kiintiöt. Ja usein välikädet kasvattavat hintaa.

        Työpaikkaa ei ole vielä tiedossa, mutta kai sieltä paikanpäältä jotain löytää :) Working Holiday viisumin hankin itse netistä www.immi.gov.au ja sieltä tuli viidessä minuutissa hyväksyvä vastaus. Tällä hetkellä siellä tosin on kuulemma ruuhkaa, joten viisumia voi joutua odottamaan hiukan kauemmin.

        Sitten kun lähtee niin vinkkinä yhteyden pitämisestä kavereihin ja vanhempiin www.travelblog.org jonne voi perustaa oman matkapäiväkirjan.

        Hyvää matkaa kaikille! Ausseissa nähdään! :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe